Πάω Rihanna το βράδυ!

Πάω Rihanna το βράδυ και δε βλέπω την ώρα!!! Θέλω να τραγουδήσω ” Don’t stop the music ” και να δω τη super star της r’n’b’ μουσικής live. Η αφροαμερικανή από τα Barbados υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό show απόψε στο Στάδιο Καραϊσκάκη κι έρχεται να δώσει λίγη λάμψη στο δύσκολο, λόγω κρίσης, καλοκαίρι μας.

Η 22χρονη Rihanna τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει σαρώσει τα μουσικά βραβεία και έχει κατακτήσει την κορυφή των charts. Είναι σίγουρα πολυτέλεια για μας να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια τέτοια συναυλία. Να ‘ναι καλά ο Ντέμης Νικολαίδης και η εταιρεία του Εleven που μετά τη Beyonce μας προσφέρει την ευκαιρία να δούμε και τη Rihanna από κοντά.

Πιο ενθουσιασμένα από μένα ωστόσο είναι τα παιδιά. Θα τα πάρω μαζί απόψε. Τώρα στο τέλος της σχολικής χρονιάς ένα ξενύχτι επιτρέπεται. Ο γιος μου έχει ακούσει αμέτρητες φορές το Russian Roulette και το Umbrella στο YouTube.

Να ξέρετε ωστόσο ότι για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να εξασφαλίσετε εισιτήριο ή να ταξιδέψετε στην Αθήνα, το Tlife θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην πιο hot συναυλία του καλοκαιριού. Θα είμαστε εκεί για σας. Στιγμιότυπα και φωτογραφίες θα γεμίσουν την οθόνη του υπολογιστή σας καθόλη τη διάρκεια του event.

Θα είμαι εκεί αλλά ο νους μου θα είναι και σε σας. Θα σας στείλω φωτό και από το κινητό μου. Να είστε όλοι on line!!!

Ραντεβού το βράδυ εδώ στο Tlife!

Φιλιά, Τατιάνα.

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164