Σας ευχαριστώ!

To TLIFE έκανε “πρεμιέρα” χθες και πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Η αντίδρασή σας ήταν άμεση και μαζική. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Τα μηνύματά σας γεμάτα αγάπη, εμπιστοσύνη, χαρά. Χαίρομαι που σας έφτιαξα το κέφι. Χαίρομαι πολύ και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Δούλευα καιρό για αυτό. Είναι κάτι που με εκφράζει αληθινά. Και το ότι σας άρεσε, το ότι το χαρακτηρίσατε “ευχάριστο και παράλληλα ενημερωτικό” μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, με κάνει ακόμα πιο δημιουργική. To TLIFE είναι δίπλα σας. Όλα σας τα μηνύματα διαβάζονται, θέλω να το γνωρίζετε αυτό. Τα σχόλιά σας, οι απορίες σας, οι επιθυμίες σας. Τα προβλήματά σας μεταφέρονται στους ειδικούς. Όλα σας τα μηνύματα έχουν αποδέκτη. Σας δίνω το λόγο μου για αυτό.

Η θεματολογία θα διαμορφώνεται καθημερινά από εσάς, οι προβληματισμοί σας θα βρίσκουν απαντήσεις. Το διαδίκτυο είναι διαδραστικό και η αντίδρασή σας είναι εντυπωσιακή! Κανέναν δεν αγνοούμε, κανέναν δεν ξεχνάμε. Μείνετε συντονισμένοι και θα διαβάσετε σύντομα τις απάντησεις, τις λύσεις στα δικά σας θέματα. Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς γιατί καταλάβατε τις προθέσεις μου και με αποδεχτήκατε στην παρέα σας.

Read More

And More