Τα αγαπημένα μου ankle boots για αυτήν τη σεζόν!

Κάθε σεζόν η μόδα έχει να μας δείξει και να μας προτείνει πάρα πολλά πράγματα. Τάσεις για όλα τα γούστα και κάθε γυναίκα καλείται να καταλήξει σε εκείνες που την εκφράζουν. Κατά την άποψή μου, οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να ορίζουν τις επιλογές μας είναι το προσωπικό μας στιλ φυσικά, ο σωματότυπός μας -δεν ταιριάζουν όλα σε όλες, και η καθημερινότητα, ο τρόπος ζωής της καθεμίας μας. Όλα τα παραπάνω συναντιούνται σε ένα ζευγάρι παπούτσια για μένα που φέτος είναι ξεκάθαρα τα αγαπημένα μου. Τα sock boots ήρθαν για να μείνουν. Τα μποτάκια – καλτσάκια είναι το item που αυτήν τη σεζόν θα ολοκληρώσει πολλά από τα καθημερινά μου (και όχι μόνο) outfits χωρίς καμία αμφιβολία. Έχουν όμως και αυτά τους κανόνες τους…

Αν τα έχεις ήδη δοκιμάσει ή αγοράσει θα καταλαβαίνεις τους λόγους που τα αγαπώ. Είναι κομψά, άνετα και εύκολα ακολουθούν την απαιτητική καθημερινότητά μου. Είναι μαλακά, το ύφασμά τους σου αφήνει μια ωραία αίσθηση, δεν καταπιέζουν το πόδι και το τακούνι τους δεν είναι υπερβολικό, δεν σε κουράζει. Είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να συνδυάσεις τη θηλυκότητα με την άνεση.

Θα τα έχεις δει από τον ανατρεπτικό οίκο Vetements με τα ιδιαίτερα τακούνια, αλλά και από τον οίκο Balenciaga που στην ουσία έδωσε την ώθηση στο trend. Θα τα δεις και στην over-the-knee εκδοχή τους. Θα τα δεις και σε πολλά έντονα χρώματα. Ή με μεταλλικές λάμψεις. Προτίμησα όπως καταλαβαίνεις τη διαχρονικότητα, την ευκολία, την κομψότητα και τη χρηστικότητα του μαύρου.

Πρόσεξε το ύψος στο οποίο θα καταλήγει το “καλτσάκι” σου ώστε να μην “κόβει” (κονταίνει) το πόδι σου, αντίθετα προσπάθησε να το αναδεικνύει. Το συγκεκριμένο μποτάκι σου παρέχει αυτήν την ευκολία. Μπορείς να το ανεβάζεις και να το κατεβάζεις ανάλογα με το ύψος που σου ταιριάζει, ανάλογα με τι θα το φορέσεις. Τσέκαρε στον καθρέφτη. Κατέβασε – ανέβασε μέχρι να βρεις το σωστό για σένα.

Μπορείς να το φορέσεις με κάτι μίνι, με κάτι μίντι (αν είσαι ψηλή), με κάτι μακρύ. Μπορείς να το φορέσεις και με παντελόνια ή τζιν, αρκεί να είναι cropped και σε ίσια γραμμή, ώστε τα sock boots σου να φαίνονται ολόκληρα. Όχι με skinny jeans εννοείται.

Για τα πιο βραδινά σου look μπορείς να επιλέξεις η “κάλτσα” τους να έχει μερικές γυαλιστερές λεπτομέρειες ή να είναι από πιο βραδινό ύφασμα. Η αγορά πλέον διαθέτει πολλές επιλογές.

Φιλιά,
Τατιάνα

And More