Τι έχει η Patty και τη λατρεύουν τόσο τα παιδάκια;

Το σαββατοκύριακο μου πέρασε στο ρυθμό της Πάττυ. Το τηλέφωνο μου χτυπούσε ασταμάτητα. Με θυμήθηκαν άνθρωποι που είχα να τους μιλήσω είκοσι χρόνια. Ήθελαν να φέρουν το παιδί τους στην εκπομπή. Με δεδομένο ότι οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και κλεισμένες από την αρχή της εβδομάδας που έπαιξε το διαφημιστικό, αναγκάστηκα να κλείσω το κινητό για το υπόλοιπο σαββατοκύριακο. Είναι δύσκολο να λες στον άλλον ότι δεν μπορείς να τον εξυπηρετήσεις όταν πρόκειται για το παιδί του.

‘Έτσι μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πιο σοβαρά και να προσπαθήσω να αναλύσω τη σειρά φαινόμενο για τα παιδιά. Τι έχει η Πάττυ και την λατρεύουν τόσο πολύ τα παιδάκια;
Η Πάττυ είναι η πρώτη ηρωίδα παιδί που εισβάλει στην τηλεοπτική πραγματικότητα μετά από χρόνια. Ενσαρκώνει το μύθο του ” Ασχημόπαπου ” που γίνεται κύκνος, σε συνδυασμό με το λατρεμένο παραμύθι της ” Σταχτοπούτας.” Κι όλα αυτά πλαισιώνονται από το τραγούδι και το χορό. Η μουσική παίζει ρόλο καταλυτικό στην ψυχολογία των παιδιών.
Η Πάττυ είναι αθώα, γλυκιά και καλόψυχη. Συμβολίζει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Παρά τις δυσκολίες που της επεφύλασσε η ζωή, εκείνη, τραγουδά, γελά και δείχνει μεγαλοψυχία απέναντι στην κακή συμπεριφορά της … σκληρής Αντονέλα.
Η Πάττυ ερωτεύεται και πληγώνεται. ‘Έχει προβλήματα υγείας. Μεγαλώνει χωρίς πατέρα, αλλά παραμένει η χαρά της ζωής. Χαρίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση στα παιδιά που μοίρα δε στάθηκε γενναιόδωρη απέναντί τους , αλλά και στα παιδιά που δεν γεννήθηκαν… κύκνοι!!!
Γι αυτό τα παιδιά λατρεύουν το κοριτσάκι με τις κοτσίδες και τα σιδεράκια. Κι εδώ που τα λέμε γιατί όχι. Η σειρά στέλνει μόνο καλά μηνύματα στα παιδιά. Στην εποχή που τo μπούλινγκ κάνει θραύση στα σχολεία, η επιθετική Αντονέλα , που κοροϊδεύει φέρεται σκληρά στην Πάττυ γίνεται ο λόγος για τον οποίο τα παιδιά θα απορρίψουν αύριο αντίστοιχες συμπεριφορές στο σχολικό περιβάλλον.
Η μονογονεϊκή οικογένεια της μικρής ηρωίδας, που μεγαλώνει με τη μαμά, δίνει κουράγιο σε εκατομμύρια παιδάκια σε όλο τον κόσμο που ζουν αντίστοιχες καταστάσεις.
Γιατί η σειρά κάνει θραύση σε πολλές χώρες του κόσμου. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.
Σας φιλώ γλυκά και πάω να ετοιμαστώ για να υποδεχτώ στην εκπομπή τη μικρή ηρωίδα.
Τατιάνα.

And More