Το αγαπημένο μου look για τις ανοιξιάτικες, πασχαλινές μέρες!

Έρχεται Πάσχα. Όλες θα καταφέρουμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, να απολαύσουμε την οικογένειά μας, να νιώσουμε την Άνοιξη. Ξέρω ότι οι περισσότερες τρέχουμε μέχρι τελευταίας στιγμής. Και πάντα αφήνουμε τελευταία τα δικά μας ψώνια. Ευτυχώς που υπάρχει και το internet, το online shopping και μπορούμε τις Κυριακές ή το βράδυ, εκεί λίγο πριν πάμε για ύπνο, να χαλαρώσουμε και να ρίξουμε μια ματιά στις “βιτρίνες”. Στις βιτρίνες που έχουν αλλάξει μορφή και έρχονται σπίτι μας μέσα από τον υπολογιστή μας και μέσα από τα tablet ή τα κινητά. Εγώ κάπως έτσι κάνω τα ψώνια μου πια. Μπαίνω στο tshopping.gr και σε δυο-τρεις μέρες έχω αυτά που διάλεξα στην πόρτα μου.

Η σεζόν άλλαξε και πρέπει να αλλάξουμε και την γκαρνταρόμπα μας. Τα υφάσματα έγιναν πιο ελαφριά. Τα χρώματα “άνοιξαν”. Το λευκό, τα prints, τα floral μπαίνουν στην καθημερινότητά μας, ανεβάζουν τη διάθεσή μας και το Πάσχα είναι σχεδόν πάντα η έναρξη των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων.

Αν ρίξεις μια ματιά στις τάσεις, θα δεις πως πέρα από το διαχρονικό λευκό και τους παστέλ γήινους τόνους, τα prints δίνουν δυναμικά το παρόν. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να τα χειριστείς. Για αυτό θα σε συμβούλευα να κινηθείς σε safe επιλογές όπως τα look που φοράω. Χρησιμοποιώντας πάντα το styling tip που δίνουν οι στιλίστες: σετάρεις το ρούχο που έχει print με κάτι που είναι στο χρώμα που κυριαρχεί στο εμπριμέ. Στην προκειμένη περίπτωση το λευκό.

Ένα λευκό σακάκι για να “προσγειώσει” λίγο το σύνολο ώστε να μη δείχνει πολύ φορτωμένο και ούτε κι εσύ να νιώθεις overdressed. Και κάπως έτσι φοράς την τάση μεν, χωρίς να κινδυνεύεις να πέσεις σε στιλιστικό παράπτωμα. Συμπληρώνεις, αν θέλεις, με μερικά αξεσουάρ για να προσθέσεις φως.

Μου άρεσε αυτό το look. Είναι ανοιξιάτικο, είναι άνετο και ταιριάζει με την εποχή. Το Πάσχα άλλωστε δεν χρειάζεται υπερβολές.

Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ το σακάκι, κάνε “κλικ” εδώ.
Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ το παντελόνι, κάνε “κλικ” εδώ.

Αν θέλεις περισσότερες επιλογές, κάνε μια βόλτα στο tshopping.gr.

Φιλιά,
Τατιάνα

And More