Το φονικό τσουνάμι λύγισε ακόμα και τους ψύχραιμους Γιαπωνέζους!

Παρά το γεγονός ότι οι Γιαπωνέζοι είναι ψύχραιμος λαός, όσο περνούν οι ώρες και συνειδητοποιούν το μέγεθος της καταστροφής, που θα τη χαρακτηρίζαμε βιβλική, χάνουν την ψυχραιμία τους και επιβεβαιώνουν ότι τελικά ο άνθρωπος ακόμα και ο πιο δυνατός είναι τόσο… αδύναμος μπροστά στη δύναμη της φύσης!

Οι εικόνες “Αποκάλυψης” που είδαμε όλοι στις τηλεοράσεις και στο διαδίκτυο μας άφησαν άφωνους. Τα δραματικά γεγονότα μας ξεπέρασαν… Ακόμα και η αρχική ψυχραιμία των Γιαπωνέζων, εξανεμίστηκε! Όσο περνούν οι ώρες οι εικόνες αλλάζουν, μεταλλάσονται…

Οι κάτοικοι στο Τόκυο βλέποντας και ζώντας τις κοσμογονικές καταστροφές έχουν πανικοβληθεί! Ακόμα και το πιο οργανωμένο, υπερσύγχρονο και ισχυρό κράτος φαντάζει τελικά τόσο μικρό και ανίσχυρο στην παντοδύναμη φύση!

Προσπάθησαν και αυτοί να μετακινηθούν σε ασφαλέστερες περιοχές. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πόλης.

Και τελικά ο φόβος, ο πανικός και η ανάγκη για επιβίωση είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους της γης. Οι Γιαπωνέζοι τρομοκρατημένοι έσπευσαν στα σούπερ μάρκετ να αγοράσουν τρόφιμα αδειάζοντας τα ράφια!

Έχω σοκαριστεί κι εγώ πολύ!

Τατιάνα

And More