To καλοκαίρι μου μέσα από φωτογραφίες!

Η φωτογραφία για μένα είναι συναίσθημα .Τραβάω φωτογραφίες όταν θέλω να θυμάμαι μια έντονη στιγμή. Οι φωτογραφίες που θα δείτε για σας είναι ένα τοπίο… Για μένα όμως είναι οι καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού μου. Θα μείνουν στο κινητό μου να τις κοιτάω όλο το χειμώνα της σκληρής δουλειάς που με περιμένει…

Στην άμμο να κτίζεις παλάτια … Το έκανα κι αυτό. Δεν είναι το καλύτερό μου. Η Λυδία όμως ήταν πολύ περήφανη για το έργο μας.

Μετά τα κάστρα, τα … αμμόλουτρα! Στην καυτή άμμο της Σαντορίνης, φορώντας τα μαύρα γυαλιά της μαμάς!

Η Λυδία ζωγραφίζει παντού. Και στην ξαπλώστρα. Το θέμα όπως βλέπετε … επίκαιρο.

” Κοίτα μαμά, μπορώ μπορώ να φτάσω στην άλλη άκρη χωρίς να πάρω ανάσα! “… Κλασσικό εικονογραφημένο.

Εύβοια. Καντήλι. Όποτε εμφανίζονταν τα αγριοκάτσικα στην παραλία, προκαλούσαν κύμα ενθουσιασμού. Οι περισσότερες φωτό στο κινητό μου είναι αγριοκάτσικα όλων των ειδών και χρωμάτων, τραβηγμένες από τη Λυδία!

Το αγαπημένο μου μπάρ στη Σκιάθο. Ο ιδιοκτήτης είχε παλιά το “Ιθάκη” στη Βουλιαγμένη. Πολύ ψαγμένος. Τρελάθηκα με το Mochito με Passion Fruit!

Δυνατή ανάμνηση θα μείνουν τα μεσημεριανά ουζάκια στην Άρκο. Είναι ένα μικροσκοπικό νησάκι απέναντι από τη Σκιάθο. Έχει μόνο ένα μικρό οικογενειακό ταβερνάκι. Η μάνα μαγειρεύει, τα παιδιά σερβίρουν, ο πατέρας ψαρεύει. Υπέροχη τονοσαλάτα με ολόφρεσκο τόνο!!!

Τσουγκριά. Νησάκι απέναντι από τη Σκιάθο. Δέκα το πρωί. Δεν υπάρχει ψυχή. Μπάνιο στα δροσερά νερά. Ελληνικός στο μπρίκι και φρούτα για πρωινό στην καντίνα της παραλίας.

Ακρωτήρι Θήρας. Αξίζει κανείς να επισκεφτεί τις αρχαιολογικές ανασκαφές. Ο προϊστορικός οικισμός που αναδείχτηκε από τον Σπύρο Μαρινάτο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς η τέφρα που τον κάλυψε από την έκρηξη του Ηφαιστείου, τον προστάτευσε και τον διατήρησε αυτούσιο στο πέρασμα των αιώνων.

/

Ααααααχ! Σαντορίνη μου. Ωραιότερο μέρος του κόσμου!

/

Η Σαντορίνη είναι μαγευτική, κάθε ώρα της ημέρας.

/

Maria Kallas στο Franco’s, στα Φηρά. Μετά από μισό ποτήρι, αποκτάς το ύφος που έχω στην επόμενη φωτογραφία!

/

/

And More