To little black dress που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε!

Είναι αυτό που λέμε ΤΟ κομμάτι! Το ρούχο που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Το little black dress, το μικρό μαύρο φόρεμα, δηλαδή, με τη διαχρονικότητά του και την κομψότητά του είναι δικαίως το απόλυτο must have, χωρίς υπερβολές. Ένα ολοκληρωμένο outfit από μόνο του, σου λύνει τα χέρια με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις περιστάσεις. Είναι η πάντα επιτυχημένη αγορά. Το ρούχο που πρέπει να αναζητάς στις εκπτώσεις και που ξέρεις πως θα είναι η πιο σωστή επένδυση όσον αφορά στις εμφανίσεις σου. Ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα και μπορεί να σταθεί παντού.

Το φόρεμα που φοράω είναι μια μικρή παραλλαγή του little black dress. Το μήκος του φτάνει στο γόνατο, κάτι που το κάνει ακόμα πιο διαχρονικό και θηλυκό, είναι στενό και από εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Είναι από την Lavish Alice, μια εταιρία με έδρα στο Λονδίνο που ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα πατρόν της και το value for money!
Κάνε “κλικ” εδώ αν θέλεις να το κάνεις δικό σου…

Αν θέλεις να δεις και κάποια άλλα κομμάτια από την πολύ επιτυχημένη σειρά Lavish Alice κάνε κλικ εδώ

Στο tshopping.gr θα βρεις ρούχα που έρχονται κατευθείαν από το εξωτερικό. Και όπως καταλαβαίνεις στις εκπτώσεις τα αποθέματα έχουν ήδη μειωθεί αρκετά. Τα φορέματα που φορούσα στο προηγούμενο blog post είναι ήδη sold out. Υπάρχουν όμως ακόμα κάποια λίγα κομμάτια από διαφορετικά σχέδια, στο ίδιο στιλ και ύφασμα, που τόσο όμορφα σμιλεύουν το σώμα. Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά κάνε κλικ εδώ

Φιλιά,
Τατιάνα

And More