“Το μήνυμά σας ήταν ξεκάθαρο”

Το πήρα το μήνυμά σας. Καμία ανοχή σε κανέναν: πολιτικό, επώνυμο, ισχυρό. Τα mail σας για το χθεσινό κείμενο του μπλογκ μου έρχονταν με καταιγιστικό ρυθμό και τα περισσότερα εκδήλωναν μεγάλη οργή. “Καλά έκανε και παραιτήθηκε η Γκερέκου”… φωνάζατε. Και λέω ” φωνάζατε (αν και γραπτώς ο λόγος) γιατί ένιωθα την αγανάκτησή σας, “άκουγα” την έντασή σας, ένιωθα τη φωνή σας!!!

Έγραψα ότι η Άντζελα Γκερέκου είναι μια γυναίκα που θυσιάστηκε για ένα χρέος του συζύγου της πριν από 17 χρόνια στην εφορία. Ένα χρέος που πιστοποιήθηκε ΠΡΙΝ γνωριστούν!!! Αναρωτήθηκα πόσο δίκαιη είναι αυτή η θυσία. Και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι…

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη δική μου άποψη είναι η δική σας. Η αντίδρασή σας ήρθε μαζικά, ορμητικά!!! “Να μπουν όλοι οι φοροφυγάδες φυλακή ” γράψατε, γεμίζοντας πολλές σελίδες μηνυμάτων. ” Ο λαός υποφέρει, να πληρώσουν” λέγατε!!!

Το μήνυμά σας ξεκάθαρο. Κουραστήκατε από τη διαφθορά, το ρουσφέτι, την κοινωνική αδικία. Θέλετε την κάθαρση της πολικής ζωής, θέλετε πολικούς που να είναι αλλά και να φαίνονται τίμιοι.

Αυτό είναι το internet. Αυτό είναι το ΤLIFE. Είναι διαδραστικό. Έχει στόχο την επικοινωνία μαζί σας. Στόχος μας είναι να ακούσουμε την άποψή σας, τα ερωτήματά σας, τους φόβους σας, την κριτική σας και ΟΧΙ να περάσουμε φασιστικά τη δική μας.
Κάτω από κάθε είδηση, κάθε άρθρο μπορείτε να δημοσιεύετε τα σχόλιά σας. Περιμένω κι άλλα σχόλιά σας σήμερα για το θέμα.

Σας ευχαριστώ για τη δημιουργική επικοινωνία

Τατιάνα

Read More

And More