To must-have φόρεμα της Άνοιξης!

Το φόρεμα είναι πιστεύω το πιο ισχυρό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας. Είναι το σήμα κατατεθέν της γυναικείας φύσης, είναι θηλυκό, το προτιμούν οι άντρες από ό,τι έχουν δείξει οι έρευνες και το βασικότερο; Είναι πολύ πρακτικό: με ένα και μόνο ρούχο έχεις ντυθεί. Το μόνο σετάρισμα που έχεις να κάνεις είναι με τα παπούτσια και μερικά κοσμήματα για την απαραίτητη λάμψη.

Άρα, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, κάθε φορά που αλλάζει η σεζόν, είναι να βρούμε το φόρεμα που θα προστεθεί στην γκαρνταρόμπα μας. Το ένα και μοναδικό κομμάτι που θα μας ντύσει στην Ανάσταση (μέρες που είναι), σε κάποιον γάμο που θα είμαστε καλεσμένες, σε κάποια βάφτιση ή σε μια βραδινή έξοδο για φαγητό.

Εγώ για φέτος διάλεξα κάτι floral για την Άνοιξη, που κάθε σεζόν είναι τεράστια τάση. Προτίμησα βέβαια ένα μονόχρωμο print, σε μπλε που ταιριάζει και στο Καλοκαίρι. Στενό και pencil, που πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος συνδυασμός κομψότητας και θηλυκότητας. Ένα ζευγάρι πέδιλα ή ένα ζευγάρι γόβες για να ολοκληρώσεις το look… και είσαι έτοιμη. Κι αν θέλεις αυτήν την έξτρα δόση λάμψης, τα σκουλαρίκια είναι ιδανικά.

Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ δικό σου το φόρεμα που φοράω από το tshopping.gr κάνε “κλικ” εδώ. Κοστίζει 49,90 ευρώ και νομίζω θα το ευχαριστηθείς πραγματικά.

Φιλιά,
Τατιάνα

And More