Welcome!

Τα κατάφερα. Επιτέλους, τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Το σκεφτόμουν χρόνια, το ήθελα πολύ, το είχα φτιάξει πολύ καιρό πριν στο μυαλό μου και τώρα έγινε πραγματικότητα. Το ΤL!FE είναι ο νέος μου έρωτας. Το νέο μεγάλο πάθος μου, η καθημερινή μου εξάρτηση. Ένα γυναικείο περιοδικό όσο πιο σύγχρονο γίνεται, δηλαδή διαδικτυακό. Αυτό είναι!

Θα μου μιλάτε και θα σας μιλάω. Θα με ρωτάτε και θα απαντάω. Θα γίνουμε φίλοι πια. Πάντα ήμασταν, αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τώρα θα γίνουμε κανονικά. Αμφίδρομα. Δεν θα μιλάω μόνο εγώ, δεν θα με ακούτε μόνο παρακολουθώντας με μέσω της τηλεόρασής σας. Τώρα θα έχουμε πραγματική επικοινωνία. Θα μπαίνω στο σπίτι σας από τον υπολογιστή σας, μόνο που τώρα θα μπαίνετε κι εσείς στο δικό μου. Αυτό είναι το TL!FE. Το καινούριο μου “σπίτι” και είστε όλοι καλεσμένοι μου, όποτε θέλετε. Έτσι, δεν είναι οι φίλοι άλλωστε; Δεν έχουν ωράρια, ούτε τυπικότητες. Συναίσθημα μόνο.

Και τώρα ειδικά, έτσι όπως είναι οι καιροί, οι εποχές, οι συγκυρίες, τα προβλήματα, το συναίσθημα είναι αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη. Τώρα, περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον.

Ζήσαμε σκληρές εικόνες, σκληρές καταστάσεις. Μουδιάσαμε. Οι εξελίξεις μας ακινητοποίησαν. Το TL!FE, λοιπόν, είναι το δικό μου δώρο για σας, για την καθημερινότητά μας. Αυτό είναι το TL!FE. Ένα περιοδικό, ένα καταφύγιο, μια φίλη. Μια φίλη που είναι πάντα εδώ, χωρίς να σου κοστίζει τίποτα και να σε ενημερώνει για τα πάντα: για την ομορφιά, για τη μόδα, για τις σχέσεις, για την επικαιρότητα, για τη διατροφή. Και παράλληλα να σου προσφέρει λύσεις: πώς να ντυθείς οικονομικά, πώς να αντιμετωπίσεις τον σύντροφό σου, πώς να ομορφύνεις τη σχέση σου, τον εαυτό σου.

Η επικαιρότητα με παρέλυσε. Με το TL!FE νιώθω ότι κάνω κάτι κι εγώ για εσάς.

Το TL!fe είναι κάτι που αγαπώ πολύ πραγματικά. Ένα γυναικείο περιοδικό που θα καταγράφει την κάθε στιγμή, την κάθε είδηση. Οτιδήποτε συμβαίνει θα βρίσκεται εδώ. Μόδα, ομορφιά, fitness, γυναικεία μυστικά, lifestyle, συμβουλές, σχέσεις, σεξ, λύσεις σε προβληματισμούς… όλα. Και φυσικά, φαγητό -κάτι που λατρεύω, κάτι που είναι πραγματικά η αδυναμία μου όπως ήδη γνωρίζετε.

Θα φάμε λοιπόν μαζί, θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για άντρες, θα ανταλλάξουμε μυστικά ομορφιάς, θα σχολιάσουμε τη μόδα και τις τάσεις της, τα νέα της επικαιρότητας, τα παράλογα της εποχής μας, τα δύσκολα, τα εύκολα, τα δυσάρεστα, τα χαρούμενα. Έτσι είναι το διαδίκτυο. Άμεσο, γρήγορο και αν πραγματικά το θέλεις και συναισθηματικό. Κι εγώ το Θέλω. Εσείς;

Σας κλείνω το μάτι, λοιπόν, σας καλωσορίζω στο καινούριο μου πάθος και σας περιμένω…
Γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην οικονιμκή κρίση να επισκιάσει τη δημιουργικότητα. Γιατί δημιουργία σημαίνει εξέλιξη, χαρά, διέξοδος. Δημιουργία σημαίνει ζωή!

Με αγάπη,
Τατιάνα

And More