Site icon TLIFE

Kώστας Γκρέκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την νίκη του στη Φάρμα

Ο Κώστας Γκρέκας είναι το πρόσωπο που κατάφερε να στεφθεί ο μεγάλος νικητής της Φάρμας το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουνίου έπειτα από μια σειρά πολύ απαιτητικών αγωνισμάτων καθώς και την ψηφοφορία των συμπαικτών του. (διάβασε εδώ όσα θες να ξέρεις για τον Κώστα Γκρέκα)

Το επεισόδιο του τελικού ο Κώστας Γκρέκας παρακολούθησε στο σπίτι μαζί με την σύζυγό του Έλενα Βαζούρα και μερικούς ακόμα φίλους τους ενώ στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στο Πρωινό αποκάλυψε τι ήταν αυτό που έγινε και τον ενόχλησε. (δες εδώ όσα αποκάλυψε ο νικητής της Φάρμας)

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, ο Κώστας Γκρέκας έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάνοντας τον δικό του απολογισμό.

“Ένα δύσκολο αλλά και ευχάριστο ταξίδι που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο έφτασε στο τέλος του. Σας ευχαριστώ ολους για την αγάπη και τη στήριξη που μου δώσατε , και ευχαριστώ τους συμπαίχτες μου για τις όμορφες και μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε στη Φάρμα μας … Να είστε όλοι καλά με ένα ωραίο καλοκαίρι χωρίς” έγραψε,

© 2024 tlife.gr