Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: «Στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν τις τα λένε όλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία απάντησε στα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή.

«Ένιωσα ότι σε κάποια σχόλια υπάρχει βαθιά αντιπάθεια. Λέω ότι θεωρώ πως ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου κατέβασε τα εξ’ αμάξης… Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό» ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «τι επιμονή είναι αυτή καλέ! Μα, στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν της τα λένε όλα! Δεν βγήκα και είπα πως την αγαπάω, να βγούμε μαζί με τον Mente Fouerte να τα πιούμε; Εν τω μεταξύ αυτό το μαλλί κάτι της προκαλεί γιατί αρχίζει και ξύνεται στον αέρα. Δεν είναι ωραίο αυτό. Το κάνει για να το φουντώνει ή γίνεται από νεύρα;».

«Για όσα είπε για τα προβλήματα και τον ψυχολόγο άκουσε τα εξ αμάξης, όχι για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι. Για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι, απάντησα πως «όχι, δεν την σιχαίνομαι». Τόσο απλά» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πάντως, αν θυμάστε, και που με έστελνε στον ψυχίατρο, πάλι δεν της είπα τα εξ αμάξης. Είπα ότι εγώ έχω σταθερές επιλογές στη ζωή μου και άρα δεν χρειάζομαι βοήθεια από ειδικό. Είμαι σταθερός από τα 20 μου. Όταν όμως είναι γνωστό ότι στη ζωή σου ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο και οι επιλογές σου αλλάζουν, εκεί ίσως να χρειάζεσαι βοήθεια χωρίς και πάλι να είναι βέβαιο. Όταν είσαι ένας σταθερός άνθρωπος, τι βοήθεια να χρειαστείς;» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day.

Read More

And More