Πάνος Καλλίτσης: ‘Ετσι σχολίασε την απάντηση των Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου – Ηλιάκη στην ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε

Για την νέα έκταση που έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου μίλησε ο Πάνος Καλλίτσης  στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας. 

Όλα ξεκίνησαν με την μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Χριστοπούλου το 2018 ζητώντας τα προσωπικά της είδη από το σπίτι στο οποίο διέμεναν με τον πρώην σύζυγό της. Την ίδια χρονιά, κάνει όμως και ο Πάνος Καλλίτσης μήνυση στην Έλενα Χριστοπούλου για απάτη αλλά και για ψευδορκία στους μάρτυρες της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη. Αρχικά απορρίφθηκε. Αλλά τώρα σε δεύτερο βαθμό η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έρχεται  για να καλέσει εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου με ποινική δίωξη τόσο εκείνη όσο και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου, δηλαδή η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σήμερα το πρωί μιλώντας στην κάμερα του “Ευτυχείτε” ο Πάνος Καλλίτσης δε θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα λέγοντας μάλιστα πως έχει επιλέξει να απέχει από όλα αυτά.

“Δε πρέπει να μιλάμε, δε πρέπει να είμαστε βορρά των καναλιών. Είναι κάτι το οποίο έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη είναι άμεμπτη. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα να μην τοξικοποιούμαι. Δεν έχω δει τι έχουν απαντήσει οι τρεις γυναίκες. Απέχω από το ίντερνετ τον τελευταίο καιρό και από όλα αυτά τα βίντεο γιατί με ταράζουν… Ένας άνθρωπος που ζει στην πραγματικότητα δε πρέπει να ασχολείται με αυτά. Είμαι καλά είμαι υγιής, ασχολούμαι με τη δουλειά μου. Με έχει κουράσει αυτή η διαδικασία αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνονται. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Δεν έχω κανένα μήνυμα για κανέναν… Είμαι προσηλωμένος σε αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλλίτσης.

<

Read More

And More