Τηλεθέαση: Το GNTM έριξε από την κορυφή τις Άγριες Μέλισσες

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, όπου αγόρια και κορίτσια κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους, καθώς έπρεπε να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο ενός γνωστού θεματικού πάρκου της πρωτεύουσας και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, έφεραν το reality του Star στην κορυφή της τηλεθέασης. 

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, το GNTM σημείωσε, σύμφωνα με τα μη καθαρά νούμερα, 26,3% στο δυναμικό κοινό ενώ στο τελευταίο τέταρτο, κατά τη διαδικασία αποχώρησης, άγγιξε το 37,1% . Στο σύνολο συγκέντρωσε  17,4%, με μεγαλύτερο τέταρτο το 24,7%.

Ο απόλυτος κυρίαρχος της prime time, οι  Άγριες Μέλισσες, έπεσαν χθες από την κορυφή. Το κοντέρ της AGB έγραψε για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 μέσο όρο 25,8% στο δυναμικό κοινό ενώ στο σύνολο διατήρησε την πρωτιά με 27,8%. Η σειρά “Παρουσιάστε”, που προηγήθηκε, σημείωσε 13% και 14,3% αντίστοιχα. 

Το Big Brother, στο οποίο είδαμε την εξομολόγηση της Ραμόνας για το θάνατο της μητέρας της και για τη σχέση με τον πατέρα της, σημείωσε μέσο όρο 17,2% στο δυναμικό κοινό και 15,1% στο σύνολο. 

Read More

And More