Αύγουστος 2020: Ποια ζώδια θα έχουν οικονομική εύνοια;

Αύγουστος 2020. Με τα στραβά του και τα καλά του όμως. Ποια ζώδια ευνοούνται οικονομικά; Ποια ζώδια θα έχουν ευκαιρία να κερδίσουν; Οι απαντήσεις από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Δεν είναι όλα άσχημα γύρω μας, δεν καταστρέφονται καριέρες ή χάνονται περιουσίες, όχι τουλάχιστον χωρίς λόγο. Yπάρχουν και οι ευκαιρίες που θα μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια, σε οικονομικά ασφαλή εδάφη, σε νέες επιτυχίες που ούτε καν φανταζόμασταν πριν από μερικούς μήνες. Και οι ευκαιρίες αυτές έρχονται σποραδικά, όλο αυτό το διάστημα, και θα συνεχίσουν να έρχονται, ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές. Στο χέρι μας είναι εάν θα τις διακρίνουμε και εάν θα τις εκμεταλλευτούμε. Ο δικός μας ρόλος είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή χρήση των δώρων του σύμπαντος.

Κάποιοι θα είναι οι ευνοημένοι μέσα στον Αύγουστο, κάποιοι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους, γιατί αναμφίβολα θα έρθει. Προς το παρόν όμως, όσοι ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, των Διδύμων, του Καρκίνου και του Λέοντα ή έχουν ωροσκόπους στα πιο πάνω ζώδια βρίσκονται στα φώτα της ράμπας. Ένα πράγμα ωστόσο θα πρέπει να έχουμε όλοι στο νου μας. Τίποτε δεν θα γίνει από μόνο του, δεν θα μας χαριστεί τίποτε, και για να λάβουμε από το σύμπαν, θα πρέπει πρώτα να δώσουμε. Να προσφέρουμε την αφοσίωση μας, την αγάπη μας, την εντιμότητά μας, την ανιδιοτέλεια μας στους γύρω μας και στην κοινωνία που ζούμε.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις πλανητικές όψεις ή διελεύσεις που μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα της στιγμής για τους τυχερούς του μήνα:
Όσο η Αφροδίτη θα διέρχεται από τους Διδύμους, την πρώτη δηλαδή βδομάδα του μήνα, η τύχη είναι με το μέρος του Ταύρου. Μέχρι τις 4 με 5 Αυγούστου, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα (3/8) ίσως και λίγο μετά, είναι η ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσει κανείς νέες οικονομικές δραστηριότητες, όσο η Σελήνη είναι σε φάση γέμισης, πριν αρχίσει η χάση της. Τα πλανητικά δεδομένα της εποχής ευνοούν ιδιαίτερα επαγγελματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τον εμπόριο, την διαμεσολάβηση καθώς και την πνευματική δραστηριότητα. Μετά τις 6 Αυγούστου που το φεγγάρι εισέρχεται σε εμφανή φάση χάσης, η εποχή είναι κατάλληλη για μικρές απολαύσεις, εκδρομές και αποδράσεις ή μικρά καταναλωτικά αγαθά. Μεταξύ δε 6 και 7 του μήνα μην σας παραξενέψει εάν φτάσουν στα χέρια σας προγενέστερα κέρδη. Θα είναι μάλλον μικρά ποσά, κέρδη από την άσκηση μιας εμπορικής δραστηριότητας, από συγγραφικά δικαιώματα, από διδασκαλία ή διαμεσολάβηση.

Την πρώτη βδομάδα του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων, οι Δίδυμοι καλό θα ήταν να επενδύσουν κάποια χρήματα στην εμφάνιση και τον καλλωπισμό τους. Μετά τις 7 Αυγούστου που περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα είναι αρκετά πιο εύκολο να κερδίσετε χρήματα και τα καθαρά σας κέρδη ή τα εισοδήματά σας θα εξαρτηθούν από τις συμφωνίες που θα κλείσετε. Εκείνο που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι, ότι όσο η Σελήνη θα βρίσκεται σε χάση, ό,τι και αν αγοράσετε δεν θα έχει μακροβιότητα, γιατί είτε θα το χάσετε, είτε θα χαλάσει σύντομα. Οπότε αποφύγετε την αγορά ακριβών αγαθών μέχρι την Νέα Σελήνη της 19ης Αυγούστου. Η ροή χρημάτων θα είναι πολύ πιο ανεμπόδιστη μετά τη Νέα Σελήνη και τα χρήματα που ξοδεύετε θα πιάνουν τόπο. Εάν προγραμματίζετε δε να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή μια νέα εμπορική ή οικονομική δραστηριότητα, καλό θα ήταν να την αφήσετε για μετά τις 19/8 που η Σελήνη θα είναι σε φάση γέμισης.

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο τους στις 7 Αυγούστου, οι Καρκίνοι ή όσοι έχουν ωροσκόπο στον Καρκίνο θα έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση σε οικονομικά θέματα, και ιδίως ως προς το πως να βγάλουν κέρδος από μια δραστηριότητα. Είναι η εποχή που θα πρέπει να δημιουργήσουν αποθεματικό, βοηθώντας τους να αισθανθούν ασφαλείς αυτοί και οι οικογένειες τους. Μετά τις 19 του μήνα και την Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου τους (εισοδήματα, χρήματα, έξοδα και αγαθά), θα υπάρξουν καινούριες ευκαιρίες κέρδους. Αμέσως μετά την Νέα Σελήνη θα πρέπει να έχουν έτοιμα σχέδια δράσης, καθώς η βδομάδα μετά τις 25 Αυγούστου θα αποδειχτεί η καλύτερη του μήνα για τα οικονομικά τους.

Όσο για τους Λέοντες, το τέταρτο από τα τυχερά ζώδια του μήνα, η τύχη τους στα οικονομικά θα αρχίσει να τους χαμογελά μόλις περάσει ο Ήλιος στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου τους, στις 22 Αυγούστου. Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης τους, θα αναδείξει όλες τις προοπτικές τους, όλα τα δυνατά τους σημεία που μπορούν να αυξήσουν την κερδοφορία ή τα εισοδήματά τους, μπορεί όμως να αναδείξει και τις αδυναμίες ή τα μελανά σημεία. Γύρω στις 25 Αυγούστου οι Λέοντες θα αισθανθούν μια δυσαρέσκεια με την δουλειά τους, κάτι που θα αποτελέσει το κίνητρο που χρειάζονται για να επιλύσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Και η ιδανική μέρα για οριστικές λύσεις είναι η 28η Αυγούστου, μια μέρα που υπόσχεται αυξημένα κέρδη, επιτυχημένες αγορές ή αποτελεσματική και γρήγορη επίλυση επαγγελματικών ή επιχειρηματικών προβλημάτων.

Είθε να έχουμε όλοι ένα ήρεμο και κερδοφόρο μήνα!

 

Read More

And More