Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (12 έως 18 Φεβρουαρίου 2018)

Πώς θα είναι η ερωτική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι single, η Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου φέρνει κάποιον από το παρελθόν και σε βάζει σε σκέψεις, όσο ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει μια καινούρια γνωριμία που καταφέρνει να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Θα ενθουσιαστείς, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα και πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου.
Αν έχεις σχέση, προχωράς σε αναθεωρήσεις. Είναι αυτό που θέλεις; Ο σύντροφός σου μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη; Προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου αυτή η σχέση; Βάζεις όρια, παίρνεις αποφάσεις και έχεις πια τη δύναμη να αλλάξεις τα δεδομένα σου προς την κατεύθυνση που θέλεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εξελίξεις για τις singles. Γοητευτικός άντρας στον ορίζοντα και τα άστρα σου δίνουν το ok να προσεγγίσει με αμεσότητα. Μην αντισταθείς, μην λογοκρίνεις τον εαυτό σου, δείξε ότι σου αρέσει, γιατί οι οιωνοί είναι θετικοί. Η Σελήνη στους Ιχθείς ίσως σου δημιουργήσει κάποιες αναστολές, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις στην άκρη την ανασφάλεια.
Τα δεσμευμένα κορίτσια θα αρχίσουν να βλέπουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και θα ονειρεύονται σοβαρότερες εξελίξεις. Όχι άδικα. Και ο σύντροφος κάτι ανάλογο σκέφτεται, οπότε αν ανοίξεις κουβέντες δεν θα μιλάς σε τοίχο. Το αντίθετο, προχωράτε δυναμικά σε ένα σταθερό μέλλον. Με τις ευχές των άστρων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι single, παίρνεις φωτιά. Αποφασίσεις να βγεις από την ακινησία, να “ανακαινίσεις” την προσωπική σου ζωή, να αλλάξεις το ερωτικό σου status, να ρισκάρεις. Η λογική δεν μπορεί να σε φρενάρει. Ο ενθουσιασμός σε οδηγεί. Πρόσεξε μόνο τις υπερβολές και τους παρορμητισμούς, ναι;”
Ανάλογες διαθέσεις θα έχουν και οι δεσμευμένες. Παρορμητικές και με διάθεση για αλλαγές μπαίνουν δυναμικά σε αυτήν την εβδομάδα, πιο απελευθερωμένες και δοτικές. Στόχος σας να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη σχέση σας και τα άστρα σας βοηθούν να το καταφέρετε μακριά από εντάσεις και προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι σε γοητευτική φάση, γεμάτη θετική ενέργεια και αποφασισμένη να σταματήσεις να είσαι single. Δεν έχεις λοιπόν παρά να βγεις, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να είσαι προσιτή και τα άστρα θα κάνουν τα μαγικά τους. Έξτρα μπόνους σε αυτή τη φάση η διαίσθησή σου, οπότε θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αν έχεις σχέση, αυτή η εβδομάδα σας πηγαίνει ένα βήμα πιο κάτω. Ο δεσμός σας σταθεροποιείται, ωριμάζει, σοβαρεύει με τη συγκατάθεση και των δυο σας. Τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και όλα καλά. Enjoy!

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα οι πλανητικές επιρροές σε κάνουν να ψάχνεις κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο που θα σε ανανεώσει, που θα δώσει διαφορετική γεύση στη ζωή σου. Για να γίνουν όλα αυτά όμως, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν. Να διώξεις τα παλιά ώστε να αδειάσει ο χώρος για τα καινούρια. Ok; Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή σου δίνει τα εφόδια. Δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευθείς.
Οι δεσμευμένες Λιονταρίνες θα είναι πιο ήρεμες. Τα νεύρα φεύγουν, η ισορροπία έρχεται. Η σχέση γίνεται πιο σταθερή και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός. Το παρακάτω σας μοιάζει εφικτό και όμορφο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χαλαρή θα είσαι αυτήν την εβδομάδα και η διαίσθησή σου ακονισμένη. Και κάποιος που γνωρίζεις ήδη αρκετά καλά αποφασίζει να σου επικοινωνήσει όλα αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται για σένα. Και ναι, μπορεί τώρα να σταματήσεις να είσαι single και να ξεκινήσεις σχέση με αυτό το αγόρι. Αυτός θέλει, του αρέσεις, σε εμπιστεύεται, οπότε είναι δική σου απόφαση το παρακάτω.
Οι ερωτευμένες θα απολαύσουν μια αρμονική σχέση αυτήν την εβδομάδα, το αγόρι σου θα είναι σε επικοινωνιακή φάση και τα λόγια αγάπης θα υπάρχουν στο ημερήσιο μενού. Εκεί προς το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να βάλετε δυο πράγματα σε μια βαλιτσούλα και να την κάνετε για ένα ταξιδάκι. Ή απλά να αλλάξει η καθημερινότητα και ο ρυθμός της σχέσης σας με μοναδικό σκοπό την ανανέωση. Όλα καλά όπως καταλαβαίνεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Πολύ αποφασισμένη και δυναμική είσαι αυτήν την εβδομάδα. Είσαι άμεση, δεν διστάζεις, δεν σε κρατάει τίποτα και τελικά καταφέρνεις να κερδίσεις το αγόρι που έχει βάλει στο μάτι. Οι τάσεις σου να πας παρακάτω τη ζωή σου είναι έντονες και βγαίνεις κερδισμένη. Και δεσμευμένη.
Αν είσαι σε σχέση, αυτήν την εβδομάδα σε πιάνει κάτι και θέλεις να σιγουρευθείς για τον σύντροφό σου. Θέλεις να ξέρεις ότι σε αγαπάει, ότι σε λατρεύει, ότι δεν θα σε αφήσει ποτέ. Νιώθεις ερωτευμένη και θέλεις να νιώσεις και ασφάλεια. Οπότε προσπάθησε να αποφύγεις την ανασφάλεια, δείξε την εμπιστοσύνη που απαιτούν οι σχέσεις και όλα θα πάνε καλά. Η διαίσθησή σου είναι στα πάνω της και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ότι όλα στη σχέση σου είναι αμοιβαία. Δεν το ζεις μόνη σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι σε φάση να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Το ένστικτό σου είναι σύμμαχός σου και όλα καλά. Αποφασίζεις να ξεπεράσεις τα τραύματα που κουβαλάς, τις αποτυχίες και τις ερωτικές απογοητεύσεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Οπότε και τα άστρα σε ανταμοίβουν με συναντήσεις και επαφές που θα πυροδοτήσουν εξελίξεις και γεγονότα.
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα θα είσαι και ιδιαιτέρως “αποτελεσματική”. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πως να το κάνεις. Θα διεκδικήσεις και θα πάρεις. Θα ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις και θα μείνεις και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Αλλάζετε πίστα ως ζευγάρι, με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είσαι single, αυτή η εβδομάδα μάλλον θα σου φέρει κάποιον από το παρελθόν. Ναι, θα έρθει με καλές διαθέσεις, θα σου ζητήσει να συναντηθείτε. Αν αποφασίσεις να βγεις μαζί του, λάβε υπόψην σου ότι η συνάντηση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με εξομολογήσεις, εκπλήξεις, θετικές εκδηλώσεις. Η κατάληξη είναι στο χέρι σου.
Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο που για σένα θα φέρει ξεκαθαρίσματα, αλλά και τις υποσχέσεις που θέλεις. Λόγια που θέλεις να ακούσεις, κατανόηση, εμπιστοσύνη και όνειρα για το μέλλον. Μπορείς να χαρείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου, να καταλήξεις, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις και ποιον. Κάνεις φόκους, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς ένα συγκεκριμένο άτομο και σιγά σιγά τα πράγματα πέρνουν το δρόμο τους. Ναι, προς μια σχέση. Όχι, οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν. Και η εβδομάδα θα κλείσει με ερωτικό ραντεβού που όπως όλα δείχνουν με πρόσωπο που έχει σκοπό να παραμείνει στη ζωή σου.
Αν είσαι δεσμευμένη, ανοίξεις το κουτάκι των συναισθημάτων, κινητοποιείς τη γοητεία σου και ξεκινάς κουβέντες για συγκατοίκηση. Γιατί υπάρχει αμοιβαία αγάπη, εμπιστοσύνη και γιατί να το καθυστερείτε; Ο σύντροφος συμφωνεί…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάτι αλλάζει με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου. Κάτι διαφορετικό υπάρχει στον ορίζοντα. Η αισιοδοξία σου αυξάνεται και δεν πέφτεις σε παγίδες αρνητισμού. Πατάς στα πόδια σου, αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς, συμβαίνεις πράγματα που σε ανεβάζουν. Το μέσα σου μπαίνει σε μια τάξη, νιώθεις πιο ώριμη και έτοιμη να προχωρήσεις σε αλλαγές.
Αμφιβολίες τέλος. Ups and downs, επίσης τέλος. Φεύγουν με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου. Τη θέση τους παίρνει η εμπιστοσύνη, η χαλαρότητα, τα όνειρα. Η σχέση σου έχει ανάγκη από σταθερότητα και όπως όλα δείχνουν τη βρίσκει. Λόγια αγάπης θα ακούσεις. Λόγια αγάπης θα πεις. Σκαμπανεβάσματα στην επικοινωνία, επίσης τέλος. Βρίσκετε τους κοινούς κώδικες.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Και να που γίνεσαι αυθόρμητη. Ηρεμείς, χαλαρώνεις, το ένστικτό σου είναι οξυμένο και ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου. Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου επίσης και δεν αποκλείεται να σε θυμηθεί ο πρώην σου. Όχι μόνο να σε θυμηθεί, αλλά να σου ζητήσει και να βρεθείτε. Κι εσύ, είσαι open για μια δεύτερη ευκαιρία. Good luck!
Αν είσαι σε σχέση, σε κυριεύει η επιθυμία να βάλεις μια τάξη. Να εξηγήσεις, να σου εξηγήσει, να ξεκαθαρίσεις γενικώς. Και τελικά, θα κερδίσεις. Θα επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου, το ζητούμενό σου και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα πάρεις αυτό που θέλεις.

 

Read More

And More