Η αριθμολογία του 2024: Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός για τη νέα χρονιά;

Τι προβλέπει η αριθμολογία για το 2024; Έτος επιτυχιών, σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη…

Το 2024 αποτελεί έναν ακόμη σταθμό στην σταδιακή μετάβαση μας σε μια καινούργια πραγματικότητα που προσεγγίζει αργά αλλά σταθερά. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές για αρκετούς από εμάς, αντίστοιχα πολλές θα είναι όμως και οι ευκαιρίες για νέες εξορμήσεις και μεγάλες επιτυχίες. Αριθμολογικά το 2024 μας δίνει τον αριθμό «8» (2+0+2+4=8), που είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Μέσα από τα πλούσια και συχνά αμφιλεγόμενα γεγονότα, μπορεί να έρθει η επιτυχία, η απογείωση της σταδιοδρομίας που ονειρευόμασταν, η οικονομική άνεση ή η κοινωνική καταξίωση που επιδιώκουμε.

Το «8» είναι ένας αριθμός που συνδέεται με τον Κρόνο, τον πλανήτη που εκτιμά ιδιαίτερα την σοβαρότητα, την ευπρέπεια, την υπευθυνότητα και την ψυχραιμία. Εάν θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους μέσα στο 2024, τότε υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να απολαύσουμε την επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να είμαστε επίμονοι και να μην αποθαρρυνόμαστε από τις δυσκολίες ή τα εμπόδια. Ο Κρόνος έχει να κάνει με την εμπειρία, την προσωπική ανάπτυξη και την ικανότητα να είμαστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, ακόμη και στις πιο μεγάλες προκλήσεις. Τα επιθυμητά αποτελέσματα αναμένεται να επιτύχουν οι επιμελείς, οι ατρόμητοι, οι πρακτικοί, οι συστηματικοί και οι επίμονοι.

Ο αριθμός «8» συμβολίζει την επιτυχία στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Οι χρηματικές συναλλαγές μπορούν να αποφέρουν κέρδος μέσα στην χρονιά που ξεκινά. Θα έχουμε την δυνατότητα να επενδύσουμε σε επιχειρήσεις και να αποκομίσουμε κέρδη ή απλά να αποταμιεύσουμε. Θα χρειαστεί όμως αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί σταθερότητα στον οικονομικό τομέα.

Στον τομέα της καριέρας ο αριθμός «8» είναι συνώνυμος της ανάπτυξης. Μέσα στο 2024 θα γίνουμε πολύ πιο φιλόδοξοι και οι ενέργειες μας θα είναι στοχευμένες στην επίτευξη ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος. Η επιχειρηματική δραστηριότητα θα ευνοηθεί, ενώ μέσα από την έντονη προσπάθεια θα βελτιωθούν οι δεξιότητες μας ή θα αναγκαστούμε να αξιοποιήσουμε κάποια ταλέντα μας.

Ο αριθμός «8» συμβολίζει στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης την αυτοπεποίθηση και την δύναμη της θέλησης. Θα καταφέρουμε φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας, παρόλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια, εάν μπορέσουμε να διατηρήσουμε αλώβητη την αυτοπεποίθηση μας και αν επιμείνουμε στις προσπάθειες μας.

Σε κοσμικό επίπεδο, ο αριθμός «8» προαναγγέλλει αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο. Η εξουσία μπορεί σε αρκετές χώρες να αλλάξει χέρια και να περάσει σε νέα πρόσωπα, που διαθέτουν ευρύτατη λαϊκή αποδοχή. Το έτος δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους, αποφασιστικούς και επίμονους πολιτικούς να λάμψουν και να αποδείξουν την αξία τους.

Η συμβουλή για το έτος είναι να ακολουθήσουμε ορθολογική προσέγγιση και υπευθυνότητα σε κάθε μας κίνηση. Χωρίς προγραμματισμό ή σαφείς στόχους δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τίποτε με επιτυχία, ακόμη και τις πιο απλές εργασίες. Πριν από κάθε σημαντικό βήμα που θα κληθούμε να κάνουμε μέσα στην χρονιά, καλό θα ήταν να είμαστε βέβαιοι, ότι βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή μας φόρμα από άποψη ενεργειακών αποθεμάτων.

Ατομική αριθμολογική πρόβλεψη για το 2024

Πέρα από τα γενικά χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχει από αριθμολογικής άποψης η χρονιά που ξεκινά, είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τι μπορεί να φέρει το 2024 σε καθένα από εμάς. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να βρούμε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην πλήρη ημερομηνία γέννησης μας. Εάν για παράδειγμα έχουμε γεννηθεί στις 18 Αυγούστου 1995, ο προσωπικός μας αριθμός είναι:

1+8+8+1+9+9+5=41

Για να καταλήξουμε σε ένα μονοψήφιο αριθμό, αθροίζουμε το αποτέλεσμα:

4+1=5

Άρα ο προσωπικός μας αριθμός είναι το «5».

Αριθμολογικές προβλέψεις για το 2024 με βάση τον προσωπικό σου αριθμό

Προσωπικός αριθμός 1
Προσωπική τύχη και επίτευξη στόχων θα πρέπει να περιμένετε όσοι έχετε προσωπικό αριθμό 1. Εάν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση των δράσεων σας και καταφέρετε να μην ξεστρατίσετε στην πορεία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από το αναμενόμενο. Αυτό ισχύει τόσο για την καριέρα, όσο και για την προσωπική σας ζωή. Τα αποθέματα ενέργειας σας θα είναι υψηλά, κάτι που θα ευεργετήσει σε μεγάλο βαθμό την καριέρα σας. Κατά την διάρκεια του έτους ενδέχεται να σας προταθεί μια προαγωγή ή να έχετε μια μισθολογική αύξηση.

Για τους ελεύθερους, το 2024 είναι έτος ευτυχίας γιατί θα είστε τυχεροί στην αγάπη. Θα γνωρίσετε έναν αξιόπιστο και ενδιαφέροντα σύντροφο. Για να το καταφέρετε όμως αυτό, θα πρέπει να αυξήσετε τις κοινωνικές σας επαφές, ώστε να έχετε ευκαιρίες καινούργιων γνωριμιών. Για τους μακροχρόνια δεσμευμένους, ίσως έχει φτάσει η ώρα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Βρίσκοντας την χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μπορείτε να απολαύσετε τις σχέσεις σας αλλά και την επαγγελματική επιτυχία. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα μέσα στο 2024, είναι η επιθετικότητα και η αδικαιολόγητα σκληρή σε στιγμές αντίδραση σας.

Προσωπικός αριθμός 2
Όσοι έχετε προσωπικό αριθμό 2 συνιστάται να είστε μεν κοινωνικοί, πλην όμως προσεκτικοί στις επαφές σας. Εάν ανήκετε στα δημιουργικά άτομα, δεν θα σας εγκαταλείψει η τύχη ούτε λεπτό μέσα στο 2024. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε το έργο σας και να ανακαλύψετε κρυμμένα ταλέντα ή δυνατότητες. Αυτό ισχύει για ηθοποιούς, σκηνοθέτες, σχεδιαστές, ζωγράφους και συγγραφείς. Ας έχετε όμως κατά νου, ότι θα σας περιβάλουν συχνά ανταγωνιστές ή ζηλόφθονα άτομα, που θα εποφθαλμιούν την επιτυχία σας. Με ορισμένους από αυτούς μπορεί να έρθετε σε ρήξη κατά την διάρκεια της χρονιάς. Είστε όμως αληθινοί διπλωμάτες, οπότε πολλές από τις συγκρούσεις θα καταφέρετε να τις αποφύγετε.

Προσπαθήστε να δίνετε την μικρότερη δυνατή βάση στις συμβουλές ή παραινέσεις των γύρω σας και να λαμβάνετε αποφάσεις βασιζόμενοι αποκλειστικά στις προσωπικές σας ανάγκες, απόψεις ή αρχές. Εάν εξαρτάστε από άλλους ή προσβλέπετε σε άλλους για στήριξη και βοήθεια, θα καταλήξετε υποχείρια τους. Μην επιτρέπετε λοιπόν σε κανέναν και για κανέναν λόγο να ελέγξει την μοίρα σας. Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να γίνετε αρκετά πιο ανεκτικοί και υποχωρητικοί ως προς τις ανάγκες του συντρόφου σας. Κάντε παραχωρήσεις στα άτομα που αγαπάτε για να αποφύγετε απογοητεύσεις, δράματα και δύσκολες καταλήξεις. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι καταλυτικής σημασίας για μια αρμονική σχέση.

Προσωπικός αριθμός 3
Θα έχετε μια εξαιρετική χρονιά, εάν χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις, την εμπειρία, τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας σοφά. Εάν βρεθεί στον δρόμο σας μια ευκαιρία που να ανακατευθύνει την πορεία σας, μην την φοβηθείτε. Αδράξτε την ευκαιρία, εάν είναι πολλά υποσχόμενη. Είστε εκ φύσης αποφασιστικό και επίμονο άτομο και εάν εκτελέσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα με ενθουσιασμό, επιμονή και επιμέλεια, η επιτυχία θα σας χαμογελάσει. Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε την δική σας επιχειρηματική προσπάθεια, μην ρισκάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά και μην λυγίζετε στις αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσετε. Εάν δε, έχετε φτάσει στο ζενίθ της καριέρας ή της οικονομικής σας επιτυχίας, συνιστάται να μην καυχιέστε για τα επιτεύγματα σας, για να μην προκαλέσετε την μήνιν της θεάς τύχης.

Και στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Οι δε παντρεμένοι, σταματήστε να είστε με το παραμικρό επικριτικοί με το ταίρι σας, εάν θέλετε να βελτιωθεί το κλίμα στο σπίτι. Το 2024 είναι κατάλληλο για τον προγραμματισμό μιας εγκυμοσύνης ή για την γέννηση ενός απογόνου. Φροντίστε ωστόσο την υγεία σας και μην αμελείτε να υποβληθείτε σε τακτικές προληπτικές εξετάσεις.

Προσωπικός αριθμός 4
Εάν ο προσωπικός σας αριθμός είναι το «4», για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, να επικοινωνείτε πολύ και αποτελεσματικά και να ταξιδέψετε πολύ. Διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να κάνετε την διαφορά που ονειρεύεστε. Μην φοβάστε τα εμπόδια που θα βρείτε στον δρόμο σας. Θα τα ξεπεράσετε, όσο μεγάλα και αν είναι, με την κατάλληλη στρατηγική. Όσοι από εσάς έχετε πρωτότυπες ιδέες και δημιουργικά σχέδια, θα έχετε την δυνατότητα να ανεβείτε τα σκαλιά της καριέρας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τα ενεργειακά σας αποθέματα και να μην εξαντληθείτε από την υπερπροσπάθεια.

Αποφύγετε κατά την διάρκεια του έτους τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και εάν υπάρχει εναλλακτικό συγκοινωνιακό μέσο να χρησιμοποιήσετε, καλό θα ήταν να το προτιμήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα επαγγελματικά ταξίδια. Ως προς την προσωπική σας ζωή, εάν θέλετε να έχετε μια αρμονική χρονιά στο σπίτι, θα πρέπει να περιορίσετε στο ελάχιστο τις σκηνές ζηλοτυπίας. Σε γενικές γραμμές δεν θα είναι ιδιαίτερα σταθερή ή ήρεμη η αισθηματική σας ζωή μέσα στο 2024. Θα υπάρχουν εντάσεις, εκνευρισμοί, ίσως και έντονες αντιπαραθέσεις. Θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματα σας, να αποφεύγετε τα βίαια ξεσπάσματα και να προσπαθείτε μέσα από ειλικρινή επικοινωνία να επιλύσετε τα όποια προβλήματα με το ταίρι σας.

Προσωπικός αριθμός 5
Το 2024 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για εσάς που έχετε προσωπικό αριθμό «5». Η δράση θα είναι διαρκής και η ενέργεια σας αστείρευτη. Θα θελήσετε να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε οτιδήποτε καινούργιο εμφανιστεί στην πορεία σας και μέσα από την εξερεύνηση αυτή είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα κεφάλαια στην ζωή σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας χωρίς αναστολές, επικοινωνήστε τις επιθυμίες σας για να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Η συλλογική εργασία σας ευνοεί μέσα στο 2024 και αναμένεται να φέρει οικονομική πρόοδο και επιτυχία. Είναι μια ευνοϊκή χρονιά να δημιουργήσετε επαγγελματικές επαφές με το εξωτερικό ή να ξεκινήσετε συνεργασίες με ξένους οίκους. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και η απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών.

Για την αισθηματική σας ζωή το 2024 είναι μια τυχερή χρονιά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως έχει έρθει η χρονική στιγμή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να νοικοκυρευτείτε. Οι περιστασιακές γνωριμίες μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσουν φέτος. Δεν αποκλείεται να δείτε με διαφορετικό μάτι ένα άτομο που γνωρίζετε ήδη και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Το σημαντικό είναι να είστε ανοιχτοί και επικοινωνιακοί με το ταίρι σας, είτε πρόκειται για καινούργια σχέση, είτε για μακροχρόνια, ώστε να αποφύγετε τα προβλήματα.

Προσωπικός αριθμός 6
Αρμονία στις σχέσεις και σταθερότητα στην καριέρα προβλέπεται μέσα στο 2024 για σας που έχετε προσωπικό αριθμό το «6». Θα είστε σταθεροί και επίμονοι στην δράση σας, και λόγω του γεγονότος αυτού θα είναι δύσκολο να σας παρασύρουν και να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Η σκληρή δουλειά που θα απαιτηθεί μέσα στην χρονιά θα βρει την ανταμοιβή της. Είναι μια εξαιρετική χρονιά για δημιουργικές προσπάθειες, για την ανάδειξη ή την αξιοποίηση ταλέντων ή δεξιοτήτων ή την αξιοποίηση κάποιων χόμπι για αύξηση των εισοδημάτων σας. Σε δύσκολες στιγμές εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας, γιατί δεν θα σας προδώσει ποτέ. Αυτή θα σας βοηθήσει να αποφύγετε οικονομικές απώλειες ή άλλα σημαντικά προβλήματα.

Στον αισθηματικό τομέα θα πάνε όλα τέλεια, αρκεί να μην βλέπετε τον εαυτό σας σαν τον αδύναμο κρίκο της σχέσης. Πρέπει να επιδιώξετε την ισοτιμία και η γνώμη σας οφείλει να ακουστεί και να γίνει σεβαστή. Με το ταίρι σας πρέπει να έχετε μια ανοιχτή επικοινωνία και να μην επιτρέπετε προβλήματα να χρονίζουν. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί η υγεία σας μέσα στο 2024. Εγκαταλείψτε τις κακές διατροφικές συνήθειες, ακολουθήστε λίγο πιο ενεργό τρόπο ζωής και μην αμελείτε τις τακτικές ιατρικές σας εξετάσεις.

Προσωπικός αριθμός 7
Θα είναι για σας ένα έτος έντονο, με πολλές εναλλαγές και απρόοπτα, αλλά είστε προικισμένοι από την φύση σας και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και χωρίς άγχος κάθε απρόοπτο ή αλλαγή που θα συμβαίνει. Κάποιοι μεταξύ σας θα αποφασίσετε να μετακομίσετε, άλλοι να παντρευτείτε, ενώ ορισμένοι να χωρίσετε. Το σημαντικότερο είναι να λαμβάνετε τις αποφάσεις σας ορθολογικά και όχι με βάση το συναίσθημα. Παραδόξως, όλα τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στην χρονιά, θα τα έχετε δρομολογήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εσείς οι ίδιοι.

Θα είστε αρκετά μυστικοπαθείς, αποφεύγοντας να κοινοποιείται τα μελλοντικά σας σχέδια, κάτι που θα εκνευρίσει τους γύρω σας, και κυρίως τους αντιπάλους ή ανταγωνιστές σας. Στον συναισθηματικό τομέα θα υπάρξουν αρκετά απρόβλεπτα. Συχνές θα είναι οι διαφωνίες με το ταίρι σας, είναι σημαντικό ωστόσο να έχετε υπομονή και να μην επιτρέψετε να κλιμακωθούν οι διαφωνίες σας σε ανοιχτές συγκρούσεις. Δώστε επίσης μεγαλύτερη προσοχή στον τομέα της υγείας. Πιθανά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσετε μέσα στο 2024 θα αφορούν την ψυχική σας υγεία, το γαστρεντερικό σύστημα και την σπονδυλική στήλη.

Προσωπικός αριθμός 8
Εσείς που έχετε προσωπικό αριθμό «8» θα αισθανθείτε επιτέλους μέσα στο 2024 ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας και με το επίπεδο που έχετε επιτύχει. Πολλά από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζατε έχουν επιλυθεί ή παραμεριστεί οριστικά. Μπορείτε τώρα πλέον να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε δράσεις που θα βελτιώσουν τις προοπτικές σας για το μέλλον. Είστε εκ φύσης ονειροπόλοι και αγαπάτε τους πειραματισμούς, οπότε θα βρείτε τρόπους να προσελκύσετε καλή τύχη στην ζωή σας. Είναι για σας το 2024 μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σπουδές, καταρτήσεις ή εκμάθηση ενός νέου επαγγέλματος ή μιας ξένης γλώσσας.

Όσοι μεταξύ σας έχετε αποφασίσει να αλλάξετε καριέρα, έχετε από το σύμπαν το πράσινο φως! Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη μέσα στην χρονιά και θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις, ειδικά όταν πρόκειται για επενδύσεις των χρημάτων σας. Αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα, όχι τόσο γιατί θα δυσκολευτείτε να αποπληρώστε τις οφειλές σας, αλλά γιατί θα γίνουν η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι συναισθηματική σας ζωή θα είναι εξαιρετική, γεμάτη ηρεμία και ρομαντισμό. Σε περίπτωση ύπαρξης προβλημάτων στην σχέση σας, επιλέξτε να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφός σας και προσπαθήστε να έχετε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί του.

Προσωπικός αριθμός 9
Ένα έντονο έτος σας περιμένει φέτος, εάν ο προσωπικός σας αριθμός είναι το «9». Εάν σκοπεύετε να κάνετε μεγάλης κλίμακας αλλαγές στην ζωή σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Σκεφτείτε την παραμικρή λεπτομέρεια, προγραμματίστε καλά και ενεργήστε μόνο όταν αισθανθείτε απόλυτα έτοιμοι. Η απροσεξία δεν συγχωρείται μέσα στο 2024. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ρισκάρετε τα χρήματα σας, τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή την υγεία σας. Η επιπολαιότητα μπορεί φέτος να σας καταστρέψει. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε τόσο στις μετακινήσεις σας, όσο και σε δραστηριότητες στο σπίτι, γιατί καραδοκούν ατυχήματα, τραυματισμοί και μώλωπες.

Δεν είναι μια χρονιά που θα ευνοήσει την άνοδο της καριέρας σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτό που διαθέτετε. Αποφύγετε επενδύσεις χρημάτων, διαχειριστείτε τα εισοδήματά σας με προσοχή και αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων. Κάθε αγοραπωλησία θα πρέπει να μελετιέται προσεκτικά, ιδίως εάν είναι σημαντικού μεγέθους. Στον συναισθηματικό ωστόσο τομέα τα πράγματα θα έχουν θετικότερη εξέλιξη. Στο σπίτι βασιλεύει η αγάπη και η ομοφωνία και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Βελτιώστε την επικοινωνία σας με τους γονείς σας, ειδικά εάν είναι ηλικιωμένοι. Φροντίστε τους ή βοηθήστε τους οικονομικά. Όσο για την υγεία σας, συνιστάται να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να αποφύγετε εποχικά κρυολογήματα και γρίπες, και να προσέξετε για να μην υπάρξουν εξάρσεις σε χρόνιες ασθένειες.

Καλή και δημιουργική χρονιά, με ειρήνη, αγάπη και ευτυχία!

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Read More

And More