Πανσέληνος του Λύκου: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Πώς σε επηρεάζει

Η αστρολόγος Λίτσα Πετρίδη γράφει για την Πανσέληνο του λύκου που γίνεται σήμερα 18 Ιανουαρίου. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου; 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την πολύτιμη αξία της ζωής και σου υπενθυμίζει πως είναι καιρός να την πάρεις στα σοβαρά. Αν χάνεις χρόνο ή τον ξοδεύεις με ανθυγιεινό τρόπο ήρθε η ώρα να κοιτάξεις στον καθρέφτη για να δεις την πραγματικότητα. Νιώθεις μια ξαφνική ανάγκη να ανακατέψεις τις προτεραιότητές σου καθώς η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και τα προσωπικά σχέδιά σου.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει δυνατά και μη αναγνωρισμένα συναισθήματα. Μπορεί να είναι μια ταραχώδης περίοδος, αλλά επίσης και μια περίοδος ανακάλυψης συναισθημάτων που έχουν δημιουργηθεί και στη συνέχεια να τα αγκαλιάσεις. Η τήρηση ενός ανοιχτού προγράμματος μπορεί να σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις και να βάλεις προτεραιότητες, καθώς μπορεί να υπάρχουν επικείμενες προθεσμίες ή ξαφνική ανάγκη να εκτελέσεις θελήματα.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια εκπληκτική αποκάλυψη για τα χρήματα ή μπορεί να σε φέρει σε επαφή με την ανάγκη σου για ασφάλεια. Όποια κι αν είναι η πληροφορία που εμφανίζεται τώρα όσο ξαφνική κι αν είναι, είναι  χρήσιμη. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα των αξιών σου, των πόρων και των οικονομικών σου. Μπορεί επίσης να προκαλέσει λίγο χάος ή αυξημένα συναισθήματα.

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να συμπεριφέρεσαι με τρόπους που εκπλήσσουν τους άλλους ή ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Άφησε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του και να φέρει τις εξελίξεις με φυσικό τρόπο και καθόλου πίεση. Τα κίνητρά σου αυξάνονται για την κατάρτιση σχεδίων, την ανταλλαγή ιδεών και τη σύνδεση. Οι ευαισθησίες σου ταυτόχρονα χτυπούν κόκκινο όμως θα πρέπει να τις  αντιμετωπίσεις με όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερο τρόπο.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σου υπενθυμίσει ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο προκειμένου να βάλεις σε μια τάξη όχι μόνο τις υποχρεώσεις αλλά και τα συναισθήματά σου. Ένα μυστικό δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια για ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Μπορεί επίσης ότι έχεις διαθέσιμη υποστήριξη από τα παρασκήνια ή μια απροσδόκητη πηγή και ακόμα κι αν δεν τη λάβεις άμεσα θα πρέπει να ξέρεις ότι έχεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον κοινωνικό σου τομέα αφυπνίζοντας τα συναισθήματά σου για κάποιον ή αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον σου για ένα έργο. Μπορεί να νιώσεις έμπνευση ή να κυνηγήσεις ένα όνειρο με την ενθάρρυνση ενός φίλου. Το κλειδί είναι να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους κυρίως στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου, αποφεύγοντας να πιέσεις τις καταστάσεις.

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της καριέρας, της φήμης και της δημόσιας θέσης σου, φέρνοντας ένα έργο στο αποκορύφωμα, νέο φως σε ένα θέμα και συναισθήματα στην επιφάνεια. Επίσης μπορεί να είσαι στο επίκεντρο ή να υπάρξουν αποκαλύψεις για την καριέρα και τις ευθύνες σου. Ωστόσο απόφυγε τα ξεσπάσματα και τις εντάσεις και επιστράτευσε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διπλωματία σου.

Σκορπιός
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον ηλιακό 9ο οίκο σου και είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για να ανακαλύψεις τα αληθινά σου συναισθήματα για ένα θέμα ή για να φτάσεις σε ένα σημαντικό σημείο καμπής. Επικοινωνίες, έργα ή πληροφορίες ξυπνούν την ανάγκη σου για νέες εμπειρίες που αναζωογονούν το πνεύμα, εμπνέοντας σε να ακολουθήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Μην φτάνεις τις σχέσεις σου, κυρίως τις συναισθηματικές, στα άκρα.

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά έντονα συναισθήματα για μια συνεργασία ή ένα οικονομικό θέμα. Η ανάγκη να βασίζεσαι σε κάποιον ή να αναζητάς υποστήριξη μπορεί να είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου. Τα οικονομικά, θέματα  κοινής χρήσης και ιδιοκτησίας έχουν μεγάλη σημασία. Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσεις τι βγαίνει στην επιφάνεια αλλά είναι και μια καλή ιδέα να αποθηκεύσεις τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα. Εξερεύνησε τις επιλογές σου και μη βιάζεσαι.

Αιγόκερος
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει πληροφορίες και συναισθήματα στο φως που μπορεί να έχουν τη μορφή ξαφνικής ανακάλυψης. Μετά από αρκετές εβδομάδες κατά τις οποίες η εστίαση έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό γύρω από εσένα και τα προσωπικά σχέδια σου, η ανάγκη να παρακολουθήσεις μια σημαντική σχέση είναι έντονη με αυτό το φεγγάρι. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα γρήγορα συμπεράσματα και να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με τα συναισθήματα σου.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος σε παρακινεί να συνδεθείς με τους στόχους της δουλειάς και της υγείας σου,  πιθανώς παρακινούμενη από μια  απογοητευτική στιγμή ή συνειδητοποίηση. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναγνωρίσεις τη φωνή μέσα σου που σου υπενθυμίζει να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η διόρθωση των ανισορροπιών συνήθως δεν συμβαίνει ταυτόχρονα καθιστώντας μια καλή ιδέα να συγκεντρώσεις υπομονή. Θα μπορούσες επίσης να βρεις εναλλακτικές λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος εναρμονίζεται με το ζώδιο σου και εμφανίζεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Είναι σίγουρα μια στιγμή για να είσαι πιο αυθόρμητη και να επιτρέψεις στην πιο δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας σου να λάμψει. Τα πάθη τείνουν να εξαντλούνται και μπορεί να είναι δελεαστικό να τα αφήσεις πίσω σου. Είναι σημαντικό να μάθεις να περιμένεις παρά να πάρεις γρήγορες αποφάσεις.  Εάν παρουσιαστεί μια ρομαντική ευκαιρία γύρω από αυτήν την Πανσέληνο, πιθανότατα αφορά κάποιον που ήδη γνωρίζεις.

Read More

And More