Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 23 έως 29 Απριλίου 2018)

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη “ταξιδεύει” στους Δίδυμους κάνοντας τα ερωτικά θέματα πιο εγκεφαλικά μέχρι τις 19 Μαΐου. Η έξυπνη επικοινωνία και η πνευματική διέγερση θα γίνουν απαραίτητα στο φλερτ και στο παιχνίδι των ραντεβού. Αν είστε σε σχέση, τότε εσείς και ο σύντροφός σας θα απολαύσετε φιλικές και πιο ευφυείς συνομιλίες που θα αναπτερώσουν την πνευματικότητά σας και θα προσθέσουν νέα στοιχεία στην αγάπη σας. Η πανσέληνος στο Σκορπιό στο τέλος του μήνα θα διασφαλίσει ότι εσείς και ο αγαπημένος σας διατηρείτε το δεσμό σας έντονο και ουσιαστικό. Θα βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα αισθάνεστε καλά και θα μπορείτε επίσης να το συζητήσετε.

 

ΚΡΙΟΣ
Μερικές πολύ χρήσιμες παράμετροι συμβάλουν τώρα στην επιτυχία σας. Εάν κάνετε συνέντευξη για μια νέα θέση εργασίας, ο χαρακτήρας σας σίγουρα απευθύνεται σε πιθανούς εργοδότες. Συνεχίστε την κοινωνικοποίηση, καθώς μπορεί να αποδειχθεί πηγή νέων επαγγελματικών γνωριμιών τις επόμενες μέρες. Η πρόοδος που θα κάνετε θα είναι ικανοποιητική. Μπορείτε να γίνετε πολύ πιο επικοινωνιακοί στη δουλειά σας. Κάποιοι μπορεί να περιμένουν από εσάς οδηγίες για να εκτελέσουν τα σχέδια της επιχείρησης, βεβαιωθείτε ότι όλοι ξέρουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Το Σύμπαν σας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να μιλήσετε εκ βαθέων για όσα χρειάζεστε, τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ο έρωτας περνά μια εγκεφαλική φάση αυτήν την εβδομάδα και το επίπεδο της δέσμευσης θα φτάσει σε ανεμοδαρμένα ύψη. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα πριν ενεργήσετε. Η ανάμειξη του ειδυλλίου με τα άλλα μέρη της ζωής σας μπορεί να είναι αγχωτική στο τέλος της εβδομάδας, αλλά όπου υπάρχει μια βούληση, υπάρχει ένας τρόπος.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Παρατηρείται θετική κινητικότητα στην επαγγελματική σταδιοδρομίας σας και είστε πρόθυμες να αναπτύξετε ιδέες που είχατε εγκαταλείψει για κάποιο χρονικό διάστημα. Ίσως νιώθετε έτοιμες να ρισκάρετε. Αυτή λοιπόν είναι η στιγμή να δείξετε στον κόσμο τις δεξιότητές σας. Αυτή η φάση δεν θα διαρκέσει για πάντα, οπότε αξιοποιήστε τη στο έπακρο. Οι ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων πολλαπλασιάζονται τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ είστε απασχολημένες με τον τραπεζικό λογαριασμό σας, που συνεχώς φουσκώνει, μην παραμελείτε την οικογένεια, τα παιδιά, το ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα. Για μερικές εβδομάδες, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από παλιά μοτίβα. Ένα σημείο καμπής στη σχέση σας μπορεί να εμφανιστεί χάρη στην πανσέληνο. Θα υπάρξουν σαφείς επιπτώσεις στο επίπεδο δέσμευσης που εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε. Εάν είστε έτοιμοι για κάτι σοβαρό, τότε είναι η κατάλληλη περίοδος να το αποκαλύψετε στον ενδιαφερόμενο. Υπάρχουν σίγουρα εξελίξεις στα συναισθηματικά σας και αν τα πράγματα στη σχέση σας δεν είναι τελείως άσχημα, τότε οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα διαδρομή. Οι επαγγελματικές σας συναντήσεις μπορεί να είναι γεμάτες ανάμεικτα συναισθήματα και η επίτευξη συμφωνίας να μοιάζει αδύνατη. Μην αντιδράτε υπερβολικά. Μείνετε αξιοπρεπείς και να αποτελείτε το καλό παράδειγμα. Τα νομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν αυτήν την εβδομάδα πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή. Είναι μια καλή στιγμή να εξερευνήσετε ξένες αγορές ή να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια. Είστε ιδιαίτερα δραστήριοι όσον αφορά τα θέματα της εικόνας σας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο ντύνεστε, μιλάτε ή ασχολείστε με άλλους. Εσείς ορίζετε τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν οι άλλοι και τελικά σας αντιμετωπίζουν, ειδικά στη δουλειά. Περισσότερες ρομαντικές προοπτικές βρίσκονται στον δρόμο σας! Η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19 Μαΐου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και την εικόνα σας. Είναι μια τέλεια εβδομάδα για να κάνετε ένα makeover. Όχι μόνο θα σας αρέσει η αλλαγή, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να στείλετε ένα ολοκαίνουργιο vibe σε οποιονδήποτε θέλετε να προσελκύσετε. Πιθανότατα θα δείτε ότι μαγνητίζετε τους άλλους χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν εσείς και ο σύντροφός σας βιώνετε μια περίοδο έντασης στη σχέση σας, τότε το καλύτερο μέρος για να λύσετε τις διαφωνίες σας μπορεί να είναι το υπνοδωμάτιο. Η κατά μέτωπο σύνδεση του Άρη και του Πλούτωνα λαμβάνει χώρα στον τομέα των σχέσεών σας. Αυτή είναι μια διφορούμενη ενέργεια και μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις και αγώνες εξουσίας. Εάν, ωστόσο, επιλέξετε να το χειριστείτε με σύνεση, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα κρεβάτια των τελευταίων χρόνων. Αν είσαι single, μπορεί να είναι μια εβδομάδα όπου θα βρεθείς να μην βρίσκεις ανταπόκριση στα ερωτικά σου καλέσματα… Τα θέματα επικοινωνίας ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στα επαγγελματικά σου. Οι συναντήσεις μπορεί να καταλήξουν σε χάος. Ίσως χρειαστεί να αναπληρώσετε κάποιον που αρρώστησε και έτσι έχετε περισσότερες ευθύνες. Μπορεί να ζητάτε περισσότερη ελευθερία στη ζωή σας και ο πειρασμός να σταματήσετε τη δουλειά σας μπορεί να είναι ισχυρότερος από ποτέ. Αλλά δεν είναι καιρός για τόσο μεγάλες αλλαγές. Τα μηνύματα από τα όνειρά σας ή τις ψυχικές αναλαμπές μπορεί να παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο.

 

ΛΕΩΝ
Το Σύμπαν μπορεί προσωρινά να προκαλέσει αναστάτωση στη ζωή σας. Εάν έχετε μια φορτωμένη με υποχρεώσεις περίοδο μπροστά σας, κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να επιβραδύνετε τα πράγματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγχυση στο θέμα και να προκαλέσουν χάος. Εάν έχετε να συζητήσετε σημαντικό θέμα, προσπαθήστε να το κάνετε όσο νωρίτερα γίνεται. Αντιμετωπίζετε μια εποχή αλλαγών στα οικονομικά σας. Το σύμπαν είναι πιθανό να φέρει νέα για τα επενδυτικά σας σχέδια. Όσον αφορά στις ομαδικές δραστηριότητες, ο συμβιβασμός μεταξύ των αναγκών σας και των τρίτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Η κοινωνική σας ζωή πρόκειται να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Οι κινήσεις της Αφροδίτης από την Τρίτη μέχρι τις 19 Μαΐου θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε απόλυτα το χρόνο που ξοδεύετε με τους φίλους σας. Αν είσαι single, αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις αυτό που ζητάς online στα social media ή σε κάποιο site για ραντεβού. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ένας από τους φίλους σας έχει ένα ή δύο άτομα που θα θέλατε να συναντήσετε. Ίσως αισθανθείτε μια ρομαντική σχέση και με τους δύο…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επωφεληθείτε από την τύχη για να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να σας προσφερθεί μια αύξηση, μια ενδιαφέρουσα πρόκληση ή καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ό, τι και αν είναι, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Εάν έχετε σημαντικές προθεσμίες και αισθάνεστε άγχος, ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την ξεκούραση. Κατευθύνεστε σε μια φάση μετασχηματισμού. Συμβαίνουν τόσα πολλά στα επαγγελματικά σας και μπορεί να μην έχετε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Ανεβαίνετε επίπεδο τώρα και μπορεί να διαπιστώσετε ότι το επιπλέον βάρος ευθύνης γίνεται αφόρητο μερικές φορές. Η σχέση σας μπορεί να μοιάζει με μάχη αυτήν την εβδομάδα. Έντονα συναισθήματα μπορούν να βγάλουν τον χειρότερο εαυτό μας σε διαφωνίες. Ένας από του δύο σας μπορεί να αισθάνεται αδικαιολόγητα ζηλιάρης ή κτητικός και να κατηγορήσει τον άλλον για ύποπτη συμπεριφορά ή ακόμα και για απιστία. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να μην φουντώνει η φωτιά που “καίει” το σπίτι σας. Σκεφτείτε να διοχετεύσετε αυτά τα συναισθήματα σε κάποια έντονη σωματική δραστηριότητα μαζί με τον αγαπημένο σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την περίοδο μπορείτε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις ή απογοητευτικές περιστάσεις για να αντιμετωπίσετε. Είστε ιδιαίτερα τυχεροί αν είστε αυτοαπασχολούμενοι. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την προώθηση των αγαθών και των υπηρεσιών σας. Αντιμετωπίζετε κάποια σοβαρή μεταμόρφωση αυτήν την εβδομάδα. Χτίζετε ένα καλύτερο εισόδημα και με περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Καθώς μιλάτε για τις ανάγκες σας και επαναπροσδιορίζετε τον εαυτό σας ως άτομο, οι πλανήτες σας ενθαρρύνουν να μάθετε μια νέα γλώσσα ή να επεκτείνετε αυτό που κάνετε σε ξένες αγορές. Υπάρχουν μετρητά στο μέλλον σας! Εσείς και ο αγαπημένος σας είστε έτοιμοι να φτάσετε σε νέα ύψη μαζί. Μπορεί να θέλετε να μάθετε μια νέα γλώσσα, να ταξιδέψετε σε άλλη χώρα ή να εξερευνήσετε έναν άλλο τύπο περιπέτειας για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Κάνοντας αυτά τα πράγματα μαζί θα ενισχυθεί και ο δεσμός σας. Αν είστε single, ίσως είναι καιρός να συναντήσετε κάποιον νέο ενώ καταπιάνεστε με μια πνευματική ή εκπαιδευτική άσκηση. Ανοιχτά τα μάτια!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά θα μονοπωλήσουν τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σας αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε να μοιραστείτε μερικές ιδέες και να αποφασίσετε μαζί ποια από αυτές θα είναι η καλύτερη για να ακολουθήσετε. Ο σύντροφός σας μπορεί να λάβει ακόμη και συναρπαστικά νέα σχετικά με μια αύξηση ή άλλα χρήματα που έρχονται στο δρόμο σας. Είτε είστε single, είτε σε σχέση, η πανσέληνος στο Σκορπιό θα σας αφήσει συναισθηματικά ανοιχτούς και έτοιμους για την πιο γνήσια δυνατή σύνδεση. Στη δουλειά υπάρχει πρόοδος και τηρούνται όλες οι προθεσμίες χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην το κρατάτε μέσα σας. Συζητήστε με κάποιον. Εάν εργάζεστε από το σπίτι, μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε τη ρουτίνα για να είστε πιο αποτελεσματικοί. Αν έχετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, θα πρέπει να έχετε καλά αποτελέσματα τις επόμενες μέρες. Το Σύμπαν σας ζητά να αναλάβετε το χρέος σας, κάνοντας ρυθμίσεις πληρωμής και κόβοντας παλιές πιστωτικές κάρτες. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν σημαντικά μηνύματα στα όνειρά σας και ενδιαφέρουσες ψυχικές αναλαμπές. Καθώς εκθέτετε τις τεράστιες φιλοδοξίες σας, μην ξεχάσετε να παραμείνετε «καρμικώς» καθαροί. Αντιμετωπίστε τους άλλους με τον τρόπο που θα θέλατε να αντιμετωπιστείτε στην ίδια θέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή είναι μια περίοδος σκέψης για το πώς μπορείτε να κάνετε περισσότερα ως μέρος μιας ομάδας παρά ως άτομο. Τόσο πολλά συμβαίνουν στον τομέα των σχέσεών σας που είστε σε θέση να προσελκύσετε νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες, οι δεξιότητες των οποίων συμπληρώνουν τέλεια την δική σας. Ταυτόχρονα, επεκτείνονται τα κοινωνικά σας δίκτυα, η πολιτική επιρροή και η πρόσβαση στις ελπίδες και τα όνειρά σας. Εκδηλώνεστε σε υψηλό επίπεδο τώρα. Αν είστε σε σχέση, τότε εσείς και ο σύντροφός σας θα περάσετε περισσότερο χρόνο συζητώντας τα οικονομικά αυτή την εβδομάδα. Γενικότερα δεν θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και όλα θα κυλίσουν ομαλά, για να μην πούμε βαρετά. Μη αφήσετε τη ρουτίνα να σας καταβάλει σαν ζευγάρι. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας. Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στην επιχείρησή σας. Μπορεί να είστε απασχολημένοι με τη διόρθωση διαφόρων διοικητικών προβλημάτων, αλλά έχετε επίσης χρόνο να εργαστείτε σε μερικές εμπνευσμένες ιδέες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οξυθυμία σας θα μπορούσε να κάνει αναπάντεχη εμφάνιση αυτήν την εβδομάδα! Ένας άγριος συνδυασμός του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα στείλει ένα μήνυμα δυνατά και ξεκάθαρα στους άλλους ότι δεν είστε κάποιος που θέλουν να τα βάλουν μαζί του. Το καλό με αυτήν την πλανητική σύνδεση είναι ότι θα σας δώσει επίσης τεράστια δύναμη θέλησης και αποφασιστικότητα. Εάν είστε single, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να εμφανιστεί ένα ειδύλλιο στο χώρο εργασίας σας ή ακόμα καλύτερα δύο! Δύσκολες αποφάσεις! Εάν έχετε επιχείρηση στο διαδίκτυο, αυτή η περίοδος μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη. Θα μπορούσατε να είστε αρκετά τυχεροί ώστε να προσεγγίσετε ανθρώπους με συναρπαστικές ιδέες. Θα είστε περισσότερο από ευτυχής να συνεργαστείτε μαζί τους. Να είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Αυτήν την εβδομάδα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια ανησυχητική ενέργεια. Το Σύμπαν θέλει να ανταλλάσσετε πληροφορίες με τους γύρω σας, ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικονομικά σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είστε τόσο απασχολημένοι με τα σχέδιά σας να αυξήσετε τις γνώσεις σας, που θα ζοριστείτε με τις απαιτήσεις της εργασίας σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα. Δεν σας αρέσει να είστε κολλημένοι σε μια ρουτίνα. Εάν υπάρχει μια πιθανότητα περιπέτειας ή πρόκλησης, είστε πάντα έτοιμοι. Τα καλά νέα είναι ότι το ρίσκο σας θα πετύχει. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δουλεύετε σκληρά για να εξοφλήσετε τα χρέη σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Μιλήστε με τις εταιρείες που οφείλετε χρήματα για να οργανώσετε ρεαλιστικά σχέδια πληρωμών. Ταυτόχρονα, ξοδέψτε μερικά χρήματα για την οικογένεια, σύντροφο και δημιουργικές αναζητήσεις. Η ισορροπία πρέπει να διατηρηθεί. Έχετε κερδίσει το λαχείο όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Η Αφροδίτη θα μετακομίσει στον τομέα του ρομαντισμού σας, παραμένοντας εκεί μέχρι τις 19 Μαΐου. Αυτό το μοναδικό event σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών ευκαιριών για να συναντήσετε κάποιον νέο και να ερωτευτείτε εάν είστε single. Στην περίπτωσή σας, Υδροχόοι, ίσως έχετε ακόμα και πάνω από αρκετά φλερτ. Εάν είστε σε σχέση, είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό και να παρασυρθείτε, οπότε ίσως αντιμετωπίσετε αυτό το ηθικό δίλημμα. Προσεκτικά!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει σχετικά με μια επιχειρηματική πρόταση. Μπορεί να είχατε αμφιβολίες για αυτό, αλλά βαθιά αισθάνεστε ότι μπορεί να είναι καλό μακροπρόθεσμα. Εμπιστευθείτε τα ένστικτα σας. Συνολικά, είναι πολύ καλή στιγμή για να σημειώσετε πρόοδο, ειδικά εάν εργάζεστε σε εταιρικό περιβάλλον. Οι πλανήτες δείχνουν ότι είστε ξεχωριστοί και ικανοί για μεγαλύτερα πράγματα. Ο τομέας των σχέσεών σας γεμίζει ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να μπείτε στον πειρασμό να πουλήσετε ένα ακίνητο για ένα μικρότερο περιθώριο κέρδους μόνο για να βγείτε. Ίσως να το μετανιώσετε αργότερα. Το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο για εσάς αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το να αγκαλιαστείτε με τον σύντροφό σας στον καναπέ με ένα μπολ ποπ κορν και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές μαζί. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι εσείς και ο αγαπημένος σας έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε μαζί. Εάν ναι, αυτή θα μπορούσε να είναι η εβδομάδα που θα βρείτε το τέλειο διαμέρισμα ή σπίτι. Αν μένετε ήδη μαζί, μπορείτε να αποφασίσετε να αλλάξετε διακόσμηση. Single; Ζητήστε από έναν συγγενή να σας συστήσει κάποιον. Σοβαρά μπορεί να πιάσει!

Read More

And More