ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 18 έως 24 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τη Δευτέρα 18/12 και στη συνέχεια το γεγονός ότι ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 23/12 στον Τοξότη θα θέσει τη βάση για εσάς και το σύντροφό σας να φτάσετε τελικά στην πρόοδο συζητώντας τις βαθύτερες πνευματικές πεποιθήσεις ή τα ιδανικά σας.

Μια πραγματικά απροσδόκητη ρομαντική μέρα είναι δυνατή την Τετάρτη όταν η Αφροδίτη κάνει ένα τρίγωνο στον Ουρανό. Είτε είσαι μόνη, είτε σε σχέση θα δεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή! Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την 20η Δεκεμβρίου 2017 και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι την 22η Μαρτίου του 2020 οπότε και περνά στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να κάνεις ώριμες και πειθαρχημένες επιλογές. Ο Κρόνος σου υπενθυμίζει να βάλεις σε τάξη τις προτεραιότητές σου και να εργαστείς για την επίτευξη των στόχων σου.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 18/12 στον Τοξότη σε ευνοεί πολύ στα επαγγελματικά σου και θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Εκμεταλλεύσου την ψυχική ηρεμία που σου προσφέρει αυτή η εβδομάδα, ειδικά από τις 23 του μήνα θα ηρεμήσεις ακόμη περισσότερο καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Τοξότη.
Αν είσαι single, είναι πολύ πιθανό αυτήν την εβδομάδα να γνωρίσεις κάποιον που θα σε ενθουσιάσει με έναν αναπάντεχο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό σε κάποια έξοδό σου να “πέσεις” πάνω σε έναν άνθρωπο με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Εάν τύχει να ταξιδέψεις, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον στο αεροδρόμιο ή στον προορισμό σου. Μπορεί αυτή η γνωριμία να εξελιχθεί σε ένα όμορφο ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση (ή παντρεμένη), εσύ και ο σύντροφός σου είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι στον αγαπημένο σας προορισμό. Από την αρχή της καινούριας εβδομάδας, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, όμως για να ανταπεξέλθεις χρειάζεται καλός χειρισμός.

ΤΑΥΡΟΣ
Για όσες μέρες ακόμη παραμείνει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής (μέχρι τις 23/12) θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα επικοινωνίας. Προς τα μέσα της εβδομάδας όμως θα δεις την κοινωνική σου ζωή να βελτιώνεται καθώς θα έχεις και εσύ καλύτερη διάθεση. Έχεις έντονους ρυθμούς, ωστόσο οι βόλτες με τους φίλους σου σε ξεκουράζουν και σε βοηθούν να χαλαρώσεις.
Αν είσαι σε σχέση, εσύ και ο αγαπημένος σου θα αισθανθείτε σίγουρα ότι η σχέση σας έχει ανανεωθεί. Στην πραγματικότητα όμως, την Τετάρτη θα δεις την ερωτική σας ζωή να εκτοξεύτεται. Αν είσαι single, μην ανησυχείς. Πολλά υποσχόμενες εξελίξεις θα υπάρξουν μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δεις την ερωτική σου ζωή να αλλάζει σελίδα.
Θα δεχθείς ενδιαφέρουσες προτάσεις στα επαγγελματικά σου, τις οποίες πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. Ωστόσο, τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν έντονα, για αυτό απέφυγε τις περιττές σπατάλες. Μην παρασύρεσαι από το εορταστικό κλίμα. Κάνε αγορές με νόημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες σε δυσκολεύουν και θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν μέχρι να επιστρέψει σε ορθή πορεία ο Ερμής (23/12). Από την αρχή της εβδομάδας που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (18/12) να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και κοίταξε να βρεις πρακτικές λύσεις στα προβλήματά του. Μην είσαι απαισιόδοξη γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να τα καταφέρεις.
Αυτήν την εβδομάδα θα πάρεις ανάσα στα οικονομικά σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18/12 θα σε βοηθήσει να κάνεις restart στη σχέση σου. Αυτήν την εβδομάδα είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό σου και πατάτε σε κοινό έδαφος. Είναι πιθανό να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τον μέλλον σας και να κάνετε το επόμενο βήμα. Αν είσαι ελεύθερη, την Τετάρτη βρες το κουράγιο να βγεις, είναι η ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες. Μην χάσεις την ευκαιρία.
Θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο έχεις ακόμη ανοιχτά ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις. Για αυτό μην κάνεις άσκοπες αγορές και φρόντισε να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντιμετωπίζεις ακόμη καθυστερήσεις σε κάποιες δραστηριότητές σου καθώς ο Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 23 του μήνα. Μετά θα δεις ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. Άλλωστε είσαι πολύ δυνατή και πάντα έχουν αποτέλεσμα όσα κάνεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (18/12) θα σε απογειώσει και θα δεις την κοινωνική σου ζωή να αλλάζει εντελώς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.
Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την ερωτική σου ζωή. Την Τρίτη για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 29 χρόνια, ο Κρόνος θα εισέλθει στον Αιγόκερω και αυτό θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη σχέση σου. Εάν είσαι παντρεμένη ή σε σχέση, τότε είσαι προετοιμασμένη να ενισχύσεις τη σχέση σου και να συνεχίσεις με καλύτερες προϋποθέσεις. Εάν είσαι ελεύθερη, μην απογοητεύεσαι. Αλλαγές έρχονται και για εσένα, μπορεί να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου.
Η νέα εβδομάδα ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να υπογράψεις συμβόλαια και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με τον μέλλον. Ασχολήσου σοβαρά με φορολογικά θέματα που μπορεί να χρειάζονται διόρθωση.

ΛΕΩΝ
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις μία συναρπαστική εβδομάδα, ειδικά όσον αφορά στα αισθηματικά σου. Από τις 23 του μήνα, οπότε και ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου και θα φανεί και στους γύρω σου. Απέφυγε όμως τις υπερβολές και σκέψου περισσότερο την υγεία σου. Είναι πιθανό να πάρεις επιτέλους απόφαση να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή. Η Νέα Σελήνη στις 18/12 στον Τοξότη θα σε γεμίσει ρομαντισμό και πού ξέρεις, μπορεί ένας νέος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα.
Καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να κοινωνικοποιηθείς ακόμη περισσότερο και αυτό είναι πολύ ωραίο. Φαίνεται όμως ότι προς το τέλος της εβδομάδας οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν. Είναι πιθανό να τα ξαναβρείς με κάποιον πρώην σου. Είτε κινηθείς εμπρός, είτε πίσω, το αποτέλεσμα είναι σαφές, ευτυχία! Από την αρχή αυτής της εβδομάδας, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διανύεις μία περίοδο ψυχικής κάθαρσης και απολαμβάνεις περισσότερο κάποια πράγματα. Από τις 23 του μήνα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα δεις ακόμη περισσότερη βελτίωση στην ψυχολογία σου και αυτό θα σε βοηθήσει και στη δουλειά σου. Θα δεις αλλαγές στον αισθηματικό τομέα αυτήν την εβδομάδα. Ο Κρόνος θα εισέλθει στον τομέα του ρομαντισμού σου την Τρίτη και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το 2020. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι ο Κρόνος να σε εμποδίσει λιγάκι στα ερωτικά σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι το πεπρωμένο σου. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείς από την προσπάθεια εύρεσης του άλλου σου μισού για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ίσα ίσα δες τον Κρόνο σαν μία ευκαιρία να δείξεις πραγματικά ότι ξέρεις να αγαπάς. Θα ωριμάσεις. Το ίδιο θα συμβεί και αν είσαι σε σχέση ή γάμο, εσύ και ο σύντροφός σου θα πάρετε μαθήματα ζωής και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει. Από την αρχή της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και να φτάσεις στον τελικό σου στόχο.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους γύρω σου, παρόλο που ο Ερμής είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία (3-23/12). Μόλις επιστρέψει σε ορθή πορεία, τα πράγματα θα εκτοξευθούν. Ειδικά στη δουλειά σου, θα μπορέσεις επιτέλους να εξηγήσεις πολύ καλά τις ιδέες σου και οι συνάδελφοί σου να σε ακούσουν. Φυσικά, έχεις σύμμαχο την Αφροδίτη που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 23/12. Τότε είναι η στιγμή που πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε χαροποιήσουν. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και είναι πολύ πιθανό να βρεις σύντροφο. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Έμειναν λίγες ημέρες για τα Χριστούγεννα. Μην σε πιάσει μανία καταναλωτισμού και ξοδέψεις άσκοπα χρήματα. Έχεις κάνει πρόοδο στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να τη διατηρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχίζεις σιγά-σιγά να ξεπερνάς όσα σε βαραίνουν. Βρίσκεις τις λύσεις που ζητούσες. Στις 18/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σε κάνει πιο κοινωνική και θα δεις τις σχέσεις σου να βελτιώνονται. Οι συνάδελφοι θα σε εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο, ενώ οι φίλοι σου δεν θα χορταίνουν την παρέα σου. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και ακτινοβολείς. Σε βοηθάει και ο Άρης που από τις 9/12 έχει μπει στο ζώδιό σου. Σε ευνοεί για να απαλλαγείς από τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και σου χαλούσαν τη διάθεση. Με την εύνοια του Άρη είναι πλέον πιο κοντά η στιγμή που θα βρεις τον ιδανικό σύντροφο και θα αποχαιρετίσεις τη μοναξιά σου. Κάνε υπομονή και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Με τη Νέα Σελήνη μπορείς να κινητοποιηθείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίησε φορολογικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου (1-25/12) και αυτό σε επηρεάζει θετικά. Εκτοξεύει τη διάθεσή σου, σε κάνει πιο επικοινωνιακή και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Περνάς όμορφες στιγμές, όμως μην χαζεύεις. Να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για τυχόν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Η Νέα Σελήνη στις 18/12 που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της και θα κάνεις άψογα τη δουλειά σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποιες καταστάσεις και μην χαλάς την ενέργειά σου σε άσκοπους καβγάδες. Τα οικονομικά σου έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα για αυτό προσπάθησε να κλείσεις τις υποθέσεις που εκκρεμούν για να μπορέσεις να σταθεροποιηθείς οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πολλές ανησυχίες για το μέλλον και έχεις αμφιβολίες για τον εαυτό σου. Μην το κάνεις αυτό γιατί στη δουλειά σου θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα ή παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου και να εργαστείτε αρμονικά από εδώ και πέρα. Από τις 23/12 που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και μετά, η επικοινωνία σου θα αυξηθεί και θα τακτοποιήσεις καλύτερα την ερωτική σου ζωή. Θα κάνεις πραγματικά ευτυχισμένο το σύντροφό σου με αυτήn την αλλαγή στη στάση σου. Είναι η περίοδος που ευνοεί τις νέες γνωριμίες, για αυτό αν είναι single να ετοιμάζεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Και στα οικονομικά σου πάνε καλά τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό από τις 23 του μήνα και μετά να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις πολλούς στόχους ακόμη να υλοποιήσεις, αλλά θα τα καταφέρεις. Από τις 23 του μήνα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία θα δεις την ψυχολογία σου να αλλάζει και θα γίνεις ακόμη πιο χαρούμενη. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον και θα επιτύχεις όσα επιθυμείς. Ο Άρης είναι με το μέρος σου και σε ευνοεί στα εργασιακά σου. Περνάς όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, ο ερωτισμός είναι στα ύψη και θα κάνεις πολύ χαρούμενο τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι single, πολύ σύντομα δεν θα είσαι… Με τη Νέα Σελήνη στις 18/12 φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικής φύσεως ζητήματα, για να αποφύγεις αργότερα τα μεγαλύτερα προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάνεις αλλαγές στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, χωρίς να σε επηρεάζει αρνητικά ο Ερμής που κινείται ανάδρομα. Θα συναντήσεις κάποια εμπόδια μπροστά σου, όμως έχεις το δυναμισμό που χρειάζεται για να τα ξεπεράσεις. Από τις 23 του μήνα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και μέχρι το τέλος του έτους θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου και μάλιστα με επιτυχία. Θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, ωστόσο θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές. Αυτήν την εβδομάδα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Τέλος, θα δώσεις επιτέλους λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Read More

And More