Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (από 1 έως 7 Ιουλίου 2019)

Η εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινά με την ολική ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου που θα είναι ορατή στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, κυρίως στην Χιλή και την Αργεντινή, ενώ σε άλλες χώρες της περιοχής θα είναι ορατή σαν μερική. Επηρεάζονται περισσότερο από την ολική ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) ή όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους πλανήτες στα ζώδια αυτά, μεταξύ 5ης και 15ης μοίρας, καθώς και κάποιο Δίδυμοι και Τοξότες.

Συντελείται σε ζώδιο του νερού και αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια βαθιά θαμμένα συναισθήματα, να προκαλέσει μια σύγχυση στις σκέψεις και ανυπόμονη δράση. Θα επηρεαστούν τομείς όπως η πατρότητα, η μητρότητα, οι σχέσεις με τους απογόνους αλλά και η οικογενειακή ζωή! Σηματοδοτεί μια ευνοϊκή στιγμή στη ζωή μας με το κλείσιμο παλαιών κεφαλαίων και εκκρεμών ζητημάτων, προκειμένου να ανοίξουν νέοι κύκλοι ζωής. Για να μπορέσει να γίνει όμως αυτό, ίσως προηγηθούν δύσκολες στιγμές και γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να δράσουμε, αφού ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τα συναισθήματα, τα «θέλω» και τις προτεραιότητές μας.

Πρόκειται για μια σχετικά φιλική από πολλές απόψεις έκλειψη, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέροντας τον έρωτα αλλά και την έμπνευση στη ζωή μας. Είναι όμως και απέναντι από τον ανάδρομο Κρόνο, που προϊδεάζει για πιέσεις, με ελάχιστα περιθώρια ελιγμών αλλά και λανθασμένων χειρισμών. Οι ευκαιρίες που έρχονται θα πρέπει να αξιοποιηθούν στο έπακρο και με τον κατάλληλο τρόπο! Και ο ασφαλής τρόπος για να το καταφέρουμε, είναι να εμπιστευτούμε άτομα που εκτιμάμε την άποψη και την ορθότητα της κρίσης τους, είτε πρόκειται για ζητήματα επαγγελματικής, είτε συναισθηματικής φύσης.

Υπάρχει όμως και μια σύνοδος Ερμή-Άρη στις πρώτες μοίρες του Λέοντα, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 5ο του Ταύρου! Με την όψη αυτή είναι προς όφελος μας να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό, αν και θα έχουμε την παρόρμηση να τα σπάσουμε όλα. Γιατί ό,τι και να μας συμβαίνει, σίγουρα θα το βιώσουμε μέσα από μεγεθυντικό φακό και θα υπερβάλουμε στις αντιδράσεις μας.

Καθώς πρόκειται για μια έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, αναμένεται να μας απασχολήσουν πολλά προβλήματα ανάμεσα στα δύο φύλα, ενδεχομένως να υπάρξει και μια δυσαρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Με έναν ισχυρό Κρόνο στο ωροσκόπιο της έκλειψης, σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι θα υποστούμε απώλειες, μικρότερες ή μεγαλύτερες κατά περίπτωση. Θα παραμείνει ή θα επιβιώσει ότι είναι απαραίτητο και αναγκαίο και θα απομακρυνθεί κάθε τι περιττό και ιδίως βλαβερό. Το τετράγωνο δε με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ανατροπές, γεγονότα απρόβλεπτα και εκτός ελέγχου, καθώς και οριστικές ή τελεσίδικες αποφάσεις που θα αφορούν κατοικία, οικογένεια ή καριέρα.

 

ΚΡΙΟΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν εκπλήξεις με την ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο να υπόσχεται νέες ευκαιρίες. Και οι πιθανότητες είναι να έχουν ευτυχή κατάληξη! Οικονομικά, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 3ο οίκο, συζητήσεις ουσίας θα συμβάλουν στη μελλοντική σου επαγγελματική άνοδο. Μπορείς να πάρεις τον έλεγχο, την επίτευξη μιας συμφωνίας σε μια διαπραγμάτευση, ή να αγοράσεις κάτι ακριβό. Συγκρούσεις μεταξύ του άμεσου οικογενειακού σου περιβάλλοντος και της επαγγελματικής σου ζωής δεν αποκλείονται. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να λύσεις το θέμα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σας. Θα ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή το σπίτι, για τα οποία θα κληθείς ή θα έχεις την παρόρμηση να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Μην το κάνεις όμως εν θερμώ γιατί μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη.
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και η ολική έκλειψη, θα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ρομαντικό και μια πολύ διαφορετική επίδραση θα αρχίσει να διαμορφώνεται στον ουράνιο πλανητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει νέες γνωριμίες και καινούργια φλερτ γα σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου. Τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μακροχρόνιες σχέσεις, ότι δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφο σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Όσο για εσένα που είσαι αδέσμευτη, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο θα τραβήξει την προσοχή σου. Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Βέβαια απαιτείται διακριτικότητα, μια και δεν θα σου άρεσε να δημιουργηθούν σχόλια στον επαγγελματικό σου χώρο. Πρόσεξε να μην παραμελείς την υγεία σου επίσης και δώσε την απαραίτητη βαρύτητα στις μικρές ασθένειες που θα σε ενοχλήσουν και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή αγαπητή μου Ταυρίνα για να αποκτήσεις ωριμότητα και να κάνεις σωστές επιλογές αν εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Το επταήμερο θα είναι ευνοϊκό για κάθε είδους δράση στον τομέα της σταδιοδρομίας. Το θερμόμετρο ανεβαίνει! O Ερμής από τον Λέοντα και τον 4ο οίκο σου σε ευνοεί! Ξεκινά η ανοδική πορεία για τα οικονομικά σου, που θα δουν μια μεταβολή προς το καλύτερο, ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Στην εργασία σου προβλέπεται μικρή ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχεις για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον προς το παρόν.
Η ολική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, ενδεχομένως να σου επιφέρει έντονο εκνευρισμό. Θα είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούσαν την σχέση σου εδώ και καιρό και να βρείτε από κοινού λύσεις, εκμεταλλευόμενοι τη θετική επιρροή των άστρων. Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται, θα επηρεάσει τον ερωτικό σου τομέα προς το καλύτερο. Η θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο θα φέρει ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων. Ωστόσο, εάν έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και έχεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με τον σύντροφο σου και όχι με τους φίλους σου, όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου διαχώρισε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσεις άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα. Αν είσαι δεσμευμένη προσπάθησε να μην παραμελείς την οικογένειας σου εξαιτίας του έντονου φόρτου εργασίας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με υπερβολικό άγχος θα ξεκινήσει ο μήνας Ιούλιος εξαιτίας της έκλειψης στο διπλανό ζώδιο του Καρκίνου που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις περισσότερες από εσάς αλλά με προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και αυτόν τον σκόπελο και να επαναφέρεις την κατάσταση σε ισορροπία. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σου από τα μέσα της εβδομάδας και μετά.
Έχεις πάρα πολύ άγχος και θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσεις την ηρεμία και γαλήνη. Δεν συνιστάται βιασύνη, οι ριζοσπαστικές λύσεις δεν είναι οι κατάλληλες την εποχή αυτή. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις πίσω, εάν διαπιστώσεις ότι πήρες τον λάθος δρόμο. Για σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Μην πάρεις όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σου. Άφησε τον χρόνο να περάσει και κινήσου με προσοχή. Ευνοείσαι αστρολογικά αυτό το δεκαήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Μην αμελήσεις όμως τον σύντροφο σου, γιατί σε έχει ανάγκη, καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείς. Ενδέχεται να βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά του και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χαρακτηρίζεται από έντονη εσωστρέφεια. Πλησίασε τον και δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σένα. Εσύ που είσαι single, να είσαι προετοιμασμένη, γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σου ζωή, από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις όλα είναι δυνατόν να συμβούν με την σύνοδο της Αφροδίτης να σε ευνοεί. Θα πρέπει όμως να κινηθείς με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανακάλυψε ξανά την αξία της παλιάς φιλίας και μη χάνεις την επαφή σου με πιθανές εκπλήξεις που ενδεχομένως να συμβούν στον επαγγελματικό σου περίγυρο. Είναι η περίοδος που θα αναγκαστείς να δουλεύεις ακόμη περισσότερες ώρες για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με τις νέες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις που θα σου ανατεθούν. Η ανάδρομη πορεία τού Κρόνου δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση τυχών λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις, φροντίζοντας να μην επενδύσεις χωρίς να δεις και να συζητήσεις κάποια θέματα με τους συνεργάτες σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνε μια προσπάθεια να μειώσεις το άγχος από τη ζωή σου, διότι θα πρέπει να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου.
Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, ενδέχεται να κάνεις μια απροσδόκητη γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε γοητεύσει και ίσως σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις μια σχέση. Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένη, καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου ώστε να γίνει ανθεκτικότερη σε βάθος χρόνου με τον Πλούτωνα από τον 7ο οίκο να φέρνει στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας, από την επιρροή της ολικής ηλιακής έκλειψης στο ζώδιο σου, οι ενέργειες σου θα εκπλήξουν τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να κρατήσεις ισορροπίες με την σχέση σου και να μην τα θέλεις όλα δικά σου! Αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για τη προσωπική σου ζωή και μην πληγώνεις τον σύντροφο σου χωρίς λόγο, γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Η κοινωνικότητα σου θα είναι ανεβασμένη, θα είσαι αρκετά δημοφιλής, θα πηγαίνεις σε πάρτι, θα διασκεδάζεις με τους φίλους σου και θα ασκείς έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο. Η φυσική φροντίδα και προσοχή της εξωτερικής σου εμφάνισης θα ανεβάσει το ηθικό σου πάρα πολύ.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής κινείται στον 1ο οίκο στο ζώδιο σου και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2/7 δημιουργεί αντιπαλότητες και εξοργιστικές καταστάσεις με συνεταίρους και συνεργάτες, που θα παρουσιαστούν κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Μπορείς να ταξιδέψεις ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ή να συναντηθείς με πρόσωπα εξουσίας, όπως διευθυντές Πανεπιστημίου ή με κάποιους που εργάζονται σε κυβερνητικά πόστα, όπως πρεσβευτές, διπλωμάτες, κλπ. Μπορεί να σου ζητηθεί να αναλάβεις συντάκτης περιοδικού στο εξωτερικό ή να πάρεις μέρος σε τηλεοπτική παραγωγή στο εξωτερικό. Μπορείς να αποκαλύψεις έναν δικτυακό τόπο ή να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Με σωστό προγραμματισμό όμως και οργάνωση στα οικονομικά σου θα αρχίσουν να προχωρούν τα πράγματα με σταθερό ρυθμό, εφ όσον μάλιστα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκες με στασιμότητα και υπερβολική πίεση, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Κρόνου.
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, χαλάρωσε και μην πιέζεις τον εαυτό σου υπερβολικά. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σου. Πέρνα καλά, διασκέδασε, απόλαυσε τις πρόσκαιρες ερωτικές σου περιπέτειες, εάν αποφασίσεις να κάνεις όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους, τουλάχιστον μέχρι τις 5 Ιουλίου. Τα άστρα σε κάνουν πιο ανάλαφρη στην ψυχολογία και εάν είσαι δεσμευμένη και έχεις απομακρυνθεί με τον σύντροφό σου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσεις με λογική και ηρεμία να επαναφέρεις τις ισορροπίες με το εξάγωνο του Ήλιου να ευνοεί το ωροσκόπιο σου. Τα άστρα προβλέπουν, για σένα που έχεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση, ξαφνικά γεγονότα θα σε αναστατώσουν και αν δεν ελέγξεις την κτητικότητα σου και θελήσεις τον έλεγχο και την επιβολή στην σχέση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το παιχνίδι και να έχεις απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ολική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο λάθη και καταστάσεις από το παρελθόν. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά με το εξάγωνο του Κρόνου να σε ευνοεί. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις εύκολα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες.
Τα συναισθήματα σου θα είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα και το κλίμα έντονα ερωτικό έως και 6 Ιουλίου. Μπορεί να παραπλανηθείς από ανθρώπους και να πληγωθείς. Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου επουλώνονται τα τραύματα του παρελθόντος και ξεκινάς κάτι καινούριο, ουσιαστικό και με διάρκεια. Θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να αποφύγεις να μπλέξεις συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές με την σύνοδο του Πλούτωνα να ευνοεί νέα ξεκινήματα. Εσύ που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου θα πρέπει να αφήσεις τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις την κακή μεταξύ σας επικοινωνία.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Οι άνθρωποι γύρω σου εκτιμούν τις προσπάθειες σου στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερο ρεαλισμό και να αναπροσαρμόσεις τα ουτοπικά σου σχέδια σε νέα βάση. Απόφυγε επίσης να εμπλακείς επαγγελματικά με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περίμενες και κινδυνεύεις να χαλάσεις και μια φιλική σχέση με την θέση του Άρη από τον Καρκίνο στον 11ο οίκο σε πτώση. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τα επαγγελματικά σου σχέδια σε τρίτους. Το παρασκήνιο είναι έντονο, και μάλιστα εις βάρους σου! Οι πλανητικές συγκυρίες θα σου φέρουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερώσου από ότι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και δες τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες.
Πάρε αποφάσεις και μην αναβάλλεις πράγματα που σκέφτεσαι από καιρό για να ισορροπήσεις στον αισθηματικό τομέα με το εξάγωνο του Ήλιου να τονίζει την έκφραση σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα έχουν μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή τον μήνα Ιούλιο. Νέες γνωριμίες σε αναγεννούν και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν. Είσαι στα επάνω σου και δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη! Είσαι αποφασισμένη να πυρπολήσεις ερωτικά τον κόσμο, με τους πλανήτες να ανεβάζουν θερμοκρασίες σε σημείο βρασμού. Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σου κατάσταση. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σου με το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί. Αν είσαι αδέσμευτη, νέα άτομα θα σε πλησιάσουν και ο ερωτισμός σου θα ανέβει κατακόρυφα.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην προχωράς σε δεσμευτικές συμφωνίες το πρώτο επταήμερο του μήνα με την θέση του Άρη από τον 11ο οίκο σε πτώση και την ανάδρομη πορεία Δία – Κρόνου. Στον επαγγελματικό τομέα, φίλη μου Σκορπίνα, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους και εκκρεμότητες να τακτοποιούνται, απαλλάσσοντας σε από ένα άγχος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά για να μπορέσουν να αποφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη. Μην κοινολογείς πάντως τα σχέδια σου, γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες! Ομολογουμένως χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά.
Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην ξεσπάς σε λογομαχίες με το σύντροφο σου με την επιρροή της έκλειψης και την θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον 5ο οίκο σου. Είσαι παθιασμένη, αν και με υπερτονισμένο «εγώ», παρόλα αυτά όμως αξιαγάπητη. Εάν είσαι single, η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Στις αρχές της εβδομάδας ενδέχεται να αναπολείς μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τα σφάλματα σου και να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου. Προς το τέλος του επταημέρου η ρομαντική και ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να θελήσεις να εμπλακείς σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Για σένα που είσαι αδέσμευτη θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απόφυγε ρίσκα και οικονομικές δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου επταημέρου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι συντηρητικά, για να μην βγεις από τα πλάνα σου. Δεν είναι καλή περίοδος να δανείσεις χρήματα, τουλάχιστον έως τις 6 Ιουλίου. Ίσως να έχεις την τάση να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο αυτή την περίοδο, να είσαι όμως προσεκτική γιατί οι καιροί είναι πονηροί και η κερδοφορία κάθε άλλο παρά σίγουρη με την θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να σου επιβάλει την πειθαρχία. Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, πριν εξετάσεις τα θέματα διεξοδικά. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να κερδίσεις το στοίχημα επιτυγχάνοντας νέες ισορροπίες.
Χαλάρωσε και χάρισε χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα έχεις πεδίο δόξης λαμπρό στον ερωτικό τομέα! Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο  θα φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις οριστικές σου αποφάσεις και είσαι και ψυχολογικά έτοιμη να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το είχες κάνει ίσως νωρίτερα. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον με τον Ερμή από τον Λέοντα και τον 9ο οίκο να σε ευνοεί. Φρόντισε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Αν και η αισθηματική σου ζωή σε ταλαιπώρησε, θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο εξωστρεφής, ακόμη και με τις νέες γνωριμίες σου. Απόλαυσε έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νωθρότητα και αίσθηση κούρασης θα έχεις κάτω από την επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό αγαπητή μου Αιγόκερε, και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός σου τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μιας και έριξες όλο το βάρος σου εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σου όμως αέρα! Για τις αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες. Οικονομικά δεν θα είσαι στα καλύτερά σου, κάτι που το βιώνεις ήδη το τελευταίο διάστημα. Θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις έως τις 6 Ιουλίου και θα σε κυριεύσει το άγχος για το πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες, για να μην εκτεθείς. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου με το τετράγωνο του Ουρανού να επηρεάζει το ωροσκόπιο σου.
Αμφιβολίες για τον σύντροφό σου θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σου. Μετά τις 6 Ιουλίου θα αντιμετωπίσεις κάποιες μικροεντάσεις στη σχέση σου κυρίως λόγω των πειρασμών που σε ξεμυαλίζουν! Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείς. Αν σε ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σου, φρόντισε να μην τον πληγώσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σου με το πέρασμα του Ουρανού στον 5ο οίκο σου να κλονίζει τις σχέσεις σου. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου. Προσπάθησε να επωφεληθείς από το χαλαρό πρόγραμμα σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σου, συζητώντας μαζί του όλες σου τις ανησυχίες. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου για να αποφύγεις να πληγωθείς ξανά! Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και αισθάνεσαι αμφιβολίες για τους συνεργάτες σου. Καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Είσαι σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σου. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις και να τις αδράξεις έγκαιρα. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα 2/7 και η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου ενδεχομένως να σου επιφέρει αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σε επιβαρύνουν, δημιουργώντας κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Τα πλανητικά αγαπητή μου Υδροχόε, σε κάνουν να ασχολείσαι με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σε προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάνε μια ανασκόπηση και προχώρησε σε νέες βάσεις καθώς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα θέλω σου και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις.
Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση θα σε κάνουν να απολαύσεις υπέροχες βραδιές .Όσο για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου, φαίνεται ότι τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή σε έχουν κουράσει λιγάκι. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σε απασχολούν πρόσωπα του παρελθόντος. Μην βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για το πρώτο επταήμερο του μήνα δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σου με την αντίθεση του Άρη στο ωροσκόπιο σου να δημιουργεί εντάσεις. Πόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Για σένα που ανήκεις στις ελεύθερες του ζωδίου είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά με το εξάγωνο του Ουρανού να υπόσχεται αλλαγές! Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείς όμως και για τα συναισθήματα των άλλων.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αλλαγές στον ορίζοντα στον τομέα της εργασίας με το ξεκίνημα του μήνα θα είναι αρκετές με την θέση του Δία από τον Τοξότη στον 10ο οίκο σου. Οι μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες απεγνωσμένα όλο αυτό το διάστημα πλησιάζουν. Βρίσκεσαι και εσύ σε ένα μεταβατικό στάδια και σε απασχολούν πολλά και σημαντικά θέματα σε όλους τους κύριους τομείς της ζωής σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να γυρίσεις την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσεις όμως τελείως. Άλλαξε την καθημερινότητα σου και ρίξτε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάνεις μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις.
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας τα άστρα και η επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο, οι ερωτικές ευκαιρίες φαίνεται πως θα είναι αρκετές. Εσένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου, φαίνεται ότι σε έχουν κουράσει τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σε απασχολούν πρόσωπα από το παρελθόν. Μην βιαστείς όμως να κάνεις την ολική επαναφορά. Ο χρόνος θα σου δείξει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους που μόλις γνωρίσες, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσένα που έχεις μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σου περιβάλλον και θα χαρείς ιδιαίτερα, αφού θα δεις ότι ο σύντροφος σου ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σου ανθρώπους, πράγμα που σου ανεβάζει την ψυχολογία. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στο έτερο ήμισυ σου και θα προσπαθήσεις να αρχίσεις να του ελέγχεις τη ζωή. Πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου αυτή γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείς στο χωρισμό με την αντίθεση του Δία να δημιουργεί ένταση! Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More