Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 έως 7 Μαΐου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει ο ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η νέα εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου στον τρόπο που επικοινωνείς, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν οικονομικά και συζητήσεις με φίλους. Οι επαγγελματικές υποθέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο αυτήν τη βδομάδα και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που τις χειρίζεσαι. Το πλανητικό σκηνικό πιθανά να φέρει ανταγωνισμό στα εργασιακά και συγκρούσεις με ανώτερους σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην διακινδυνεύσεις τις σχέσεις σου με αυτούς που έχουν αναγνωρίσει τα ταλέντα και την προσφορά σου. Η εκρηκτική διάθεση σου απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα για τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένη, γι’ αυτό ρίξε τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις φέρνει αυτήν τη βδομάδα και η Αφροδίτη εκπλήξεις. 

Ταύρος
Αυτήν τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα εργασιακά σου ζητήματα και την εξέλιξη της καριέρας σου. Οι επόμενες μέρες κάνουν λίγο τη ζωή σου δύσκολη στα εργασιακά και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μην παίρνεις εύκολες αποφάσεις και κυρίως συγκράτησε τα νεύρα σου. Η ειλικρίνεια σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου θα ανταμειφτεί κι αυτό θα το διαπιστώσεις στην πορεία της σχέσης σας. Μην του κρατάς μικρά ανόητα μυστικά που επιβαρύνουν τη θέση σου αδίκως. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φέρνει ανέλπιστες ευκαιρίες. Αν νιώθεις πως είναι δύσκολο να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ο αυθορμητισμός σου θα σε βοηθήσει να του ανοιχτείς. 

Δίδυμοι
Παρελθοντικές καταστάσεις και εκκρεμότητες έχουν την τάση να επανέρχονται στο προσκήνιο γι’ αυτό και θα πρέπει να οπλιστείς με δύναμη και υπομονή. Κάποιες μέρες προκαλούν ένταση και δυσκολία συγκέντρωσης. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και μην επιτρέψεις σε σκέψεις ανασφάλειας ή ανυπομονησίας να πάνε τα σχέδια σου ένα βήμα πίσω. Κλείσε μια και καλή θέματα ή διαφορές με τον αγαπημένο σου που ανήκουν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παρελθοντικός έρωτας σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο ή μια ακόμα ευκαιρία.  

Καρκίνος
Κύριο μέλημα σου αυτήν τη βδομάδα θα πρέπει να είναι το να προστατεύσεις τα όσα μέχρι σήμερα έχεις κατακτήσει, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις και την ομαλή πορεία σου μελλοντικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιες μέρες  επιβάλλουν  μικρές ανακατατάξεις στα εργασιακά. Κάποια σχέδια, προγραμματισμοί ή και κανόνες επιβάλλεται να ξανασυζητηθούν. Ίσως να φανείς λίγο εσωστρεφής θέλοντας να προστατευτείς συναισθηματικά και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τη λογική. Οι απαιτήσεις του αγαπημένου σου ίσως και να σου φανούν υπερβολικές, όμως αν μπεις λίγο στη θέση του θα διαπιστώσεις πως η δική σου στάση τον γεμίζει ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για αλλαγές οι οποίες θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλές απ’ τις απόψεις σου και τα μέχρι χθες δεδομένα σου. 

Λέων
Η εβδομάδα δίνει ώθηση στον δυναμισμό σου ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου, καθώς φαίνεται να είναι καθοριστικές. Διατήρησε και προφύλαξε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου από συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα ή ρήξεις που δεν πρέπει. Η δουλειά και ό,τι σχετίζεται με αυτή, φαίνεται να είναι στο απόλυτο επίκεντρο. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς λιγάκι και να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες, έτσι ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και να πάρεις αργότερα τις αποφάσεις που πρέπει. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τον εκνευρισμό και την ένταση σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Δες απ’ τη θετική πλευρά τη σχέση σου και τις στιγμές που βρίσκεσαι μαζί  φρόντισε να αποφορτίζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη συνάντηση ή ένα αναπάντεχο γεγονός σου δίνει χαρά.

Παρθένος
Η εβδομάδα και κάποιες αστρολογικές όψεις της φέρνουν στην απόλυτη προτεραιότητα σου την προσωπική σου ζωή. Αρκετά την παραμέλησες και είναι καιρός να κοιτάξεις τις ανάγκες και τα καταπιεσμένα συναισθήματα σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι την παρορμητικότητα και τον τρόπο που διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Τα εργασιακά προβλήματα δεν λείπουν, καθώς και οι καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις απ’ τον προγραμματισμό σου. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν εκκρεμότητες και μην φορτώνεσαι με επιπλέον. Η  Αφροδίτη φέρνει και προσθέτει ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μοιράσου τους προβληματισμούς σου μαζί του και συμπεριέλαβε τον στην καθημερινότητα σου με τα όποια προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να επιμένεις εμμονικά σε κάποιες λανθασμένες καταστάσεις και πρόσωπα. 

Ζυγός
Αυτήν τη βδομάδα βάλε φρένο στις ανασφάλειες σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κρίσιμες αποφάσεις φρόντισε όσο μπορείς να τις αφήσεις για αργότερα, καθώς η εικόνα που έχεις δεν είναι ξεκάθαρη και κάποια κομμάτια του παζλ λείπουν. Διαφωνίες πιθανά να υπάρξουν και στα εργασιακά, για αυτό ασχολήσου με τα δικά σου, τους στόχους και τα σχέδια σου και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν κακή έκβαση. Καλού κακού διαχώρισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου από παρέες και φίλους. Μοίρασε σωστά το χρόνο και το ενδιαφέρον σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σου. Ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο για σένα που είσαι μόνη, υπόσχεται η Αφροδίτη. 

Σκορπιός
Το  ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο επίκεντρο σου θέματα καριέρας και οικογένειας. Κάποια νέα δεδομένα ή και αλλαγές χρειάζονται ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους στις όποιες συζητήσεις. Αποφάσεις εν θερμώ μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Διαφορετικές απόψεις με συναδέλφους σου προκαλούν αντιδράσεις. Δέξου τες, σεβάσου τες και ίσως να βγεις και κερδισμένη από αυτές. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Το άγχος και η πίεση που δέχεσαι σε άλλους τομείς της ζωής σου, ας μην γίνουν αιτία να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη και το πλανητικό σκηνικό φροντίζουν για σένα γι’ αυτό καθησύχασε τις ανησυχίες σου. 

Τοξότης
Επίλεξε και επιδίωξε ευχάριστες δραστηριότητες αυτήν τη βδομάδα και φρόντισε να διατηρήσεις ακμαία την ψυχολογία σου. Εξασφάλισε προσωπικό χρόνο και οργάνωσε έτσι τις υποχρεώσεις σου έτσι ώστε να καταφέρεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για λίγη ανεμελιά και ξεκούραση. Ίσως χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την καλή εικόνα σου και την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπο σου. Είναι σημαντικό επίσης να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφο σου στα σχέδια και την καλοπέραση σου. Κάντε κοινά σχέδια, οργανώστε δραστηριότητες και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όσα δυσάρεστα περάσατε το προηγούμενο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις μια εβδομάδα μπροστά σου που επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερος
Οικογένεια και σπίτι απαιτούν το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα, καθώς οι ενέργειες της φέρνουν  άλλα δεδομένα και αλλαγές. Άλλος ένας τομέας που απαιτεί προσοχή είναι αυτός των οικονομικών. Περιττά έξοδα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Εργασιακά θέματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα όμως θυμήσου πως κάποιες υποθέσεις σου είναι σημαντικό να διεκπεραιωθούν, γι’ αυτό κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς. Απόφυγε τις εντάσεις και μην επιβαρύνεις την ήδη επιβαρυμένη, ίσως και χαοτική, ατμόσφαιρα. Η εβδομάδα πιθανά σου ενισχύσει την ανάγκη μιας σταθερότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για αλλαγές και νέες εμπειρίες για την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. 

Υδροχόος
Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αυτήν τη βδομάδα με το ξεκίνημα της έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και απόφυγε τις διαφωνίες και τις ρήξεις μαζί τους,  αν κάποιες συμπεριφορές τους νιώθεις να σε πληγώνουν και να σε αδικούν. Αν εξαιρέσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας που χρειάζονται προσοχή στα εργασιακά, σε γενικές γραμμές τίποτα δεν εξελίσσεται άσχημα. Η διευθέτηση δύσκολων θεμάτων γίνεται ευκολότερη μέρα τη μέρα. Μια τεταμένη ατμόσφαιρα υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που χρειάζεται προσοχή. Τα όσα ήδη έχετε περάσει είναι αρκετά για να του δείξεις εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη  υπόσχεται πολλές γνωριμίες και το ενδεχόμενο μια σταθερής και μόνιμης σχέσης στη ζωή σου. 

Ιχθείς
Κάποιες υποθέσεις σου αυτήν τη βδομάδα σε θέλουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Οι υποχρεώσεις σου έχουν την τάση να αυξάνονται, καθώς και απρόβλεπτες υποχρεώσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου. Θέματα καριέρας και πιθανά παλιές εκκρεμότητες θα σε απασχολήσουν έντονα και θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια. Όσο περνούν οι μέρες το κλίμα αποκαθίσταται γι’ αυτό φρόντισε να εξοικονομείς ενδιάμεσα διαλείμματα που θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Εξασφάλισε πάση θυσία χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου και για την προστασία της σχέσης σας. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με διαλλακτικότητα και κυρίως καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη αλλάζει πολλά δεδομένα στην καθημερινότητα, αλλά και στο μέλλον σου. 

Read More

And More