Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 έως 16 Ιουλίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Άρης στο ξεκίνημα της εβδομάδας μετακινείτε στο ζώδιο της Παρθένου και σε κάνει πιο δυναμική και δραστήρια. Ωστόσο φρόντισε τον εαυτό σου και αφιέρωσε του χρόνο για ξεκούραση. Διοχέτευσε την ενέργεια σου σε εποικοδομητικά έργα και μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται σε στιγμές άγχους. Φρόντισε να είσαι διαλλακτική με τους συνεργάτες σου και μη τους βάζεις τις φωνές. Την Τρίτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και διψάς για νέα γνώση και εμπειρίες. Το εφευρετικό μυαλό σου μπορεί να βρει εξαιρετικές λύσεις σε εργασιακά θέματα που το προηγούμενο διάστημα σου δημιουργούσαν διλλήματα ή αδιέξοδα. Τώρα είναι η στιγμή να λύσεις τα όποια προβλήματα νιώθεις ότι σε απομακρύνουν απ’ τον αγαπημένο σου με τη συζήτηση. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση και την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις. Να αποκοπείς ή να επανέλθεις σ’ αυτό.

Ταύρος
Με το ξεκίνημα της βδομάδας ο Άρης αρχίζει τη διέλευση του στον 5 ο ηλιακό οίκο σου και προτεραιότητα σου γίνεται η ερωτική σου ζωή. Απολαμβάνεις το παιχνίδι του έρωτα, του φλερτ και της αναζωπύρωσης του πάθους και του ρομαντισμού. Ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις που μπορεί να δημιουργήσει το έντονο πάθος και η κτητικότητα. Ίσως σκεφτείς να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που συνδέονται με το παρελθόν σου. Αυτό κυρίως αφορά την ερωτική σου ζωή που επιτέλους ήρθε η στιγμή να δεις και να αξιολογήσεις τα πράγματα, βάζοντας σε προτεραιότητα τον εαυτό σου. Εάν είσαι μόνη, η σεξουαλικότητα και γοητεία σου είναι τα
ισχυρά σου ατού. Οι πιθανότητες να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές.

Δίδυμοι
Με τον Άρη να διασχίζει απ’ το ξεκίνημα της εβδομάδας τον 4 ο ηλιακό σου οίκο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Ορισμένες μικρές αλλαγές, επιδιορθώσεις ή και υποχωρήσεις ίσως θεωρούνται απαραίτητες. Δραστηριότητες που αφορούν το σπίτι και χρόνος που πρέπει να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα θα διαπιστώσεις πως σου προσφέρουν
στιγμές ικανοποίησης. Μπορεί να αναβιώσεις παλιά συναισθηματικά διλλήματα που θα αναστατώσουν την ψυχολογία σου, ωστόσο μπορείς να πάρει στις σωστές αποφάσεις. Να προχωρήσεις μπροστά ή να δώσεις μια ευκαιρία στο παρελθόν. Οι ανοιχτόμυαλες σκέψεις και η ανοιχτή σου διάθεση διευκολύνουν το κλίμα στα εργασιακά. Οι άλλοι κρέμονται από τα χείλη σου και σε λαμβάνουν υπόψη τους.

Καρκίνος
Με τον Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας να περνά στον τομέα του πνεύματος σου, σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις τις στρατηγικές σου σε εφαρμογή με περισσότερη πίστη και πάθος. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις στιγμές έντασης όταν κάποιοι διαφωνούν μαζί σου, έστω και προσωρινά. Την επόμενη μέρα ο Ερμής έως τις 28 στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά. Είσαι αποφασισμένη να πετύχεις τους στόχους σου και να προσφέρεις στον εαυτό σου την άνεση και την ασφάλεια. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου χωρίς το φόβο της αποτυχίας. Είσαι πιο ανοιχτή στις προτάσεις και έτοιμη να αναλάβεις δράση. Ο έρωτας παίζει το ρόλο του γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Η διάθεση σου για εξωστρέφεια, και διάθεση για επαφές, συναντήσεις, ταξίδια μπορεί να φέρουν εξαιρετικές εκπλήξεις στη ζωή σου εάν είσαι μόνη. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση η συναισθηματική σταθερότητα να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου.

Λέων
Με τον Άρη να εισέρχεται απ’ το ξεκίνημα της εβδομάδας στο 2ο ηλιακό σου οίκο, η ανάγκη σου για διασκέδαση και απόλαυση ανεβαίνει. Η αυτοπεποίθηση σου γίνεται ισχυρότερη όμως θα πρέπει να αποφύγεις την υπερβολή. Ο Ερμής την Τρίτη περνά στο 2 ο ηλιακό σου οίκο και θέλεις να αναλάβεις δράση, να εκφραστείς και να προβάλλεις τις ιδέες σου. Η νέα Σελήνη στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου σε παροτρύνει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να δεχτείς πληροφορίες που θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, κυρίως συναισθηματικά. Τα πνεύματα στα εργασιακά καταλαγιάζουν και η διαύγεια σου, σου δίνει τη δυνατότητα να κινήσεις βήμα – βήμα τα σχέδια σου. Τα έξοδα επίσης χρειάζονται προσοχή προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δημιουργεί μια ρευστότητα στα ερωτικά – συναισθηματικά σου. Το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Παρθένος
Με τον Άρη απ’ το ξεκίνημα της εβδομάδας στον 1 ο ηλιακό σου οίκο σε γεμίζει ενέργεια και σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις αδιαμαρτύρητα σκληρά. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τους ρυθμούς της εξάντλησης σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, τη σωματική άσκηση σου και τη συναισθηματική σου ανατροφοδότηση. Ο Ερμής την Τρίτη ξεκινά τη διέλευση του στο 12 ο οίκο σου
και ίσως σε κάνει λίγο εγωίστρια απέναντι σους άλλους. Μείνε αντικειμενική και δίκαιη. Βρες τρόπους να θεραπεύσεις τα τραύματα του παρελθόντος και να μην τα αφήσεις να σε καθοδηγούν. Η νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου σε φέρνει σε επαφές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Συλλογικές, ομαδικές δράσεις έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Απέφυγε μικροτραυματισμούς και βιαστικές κινήσεις και ενέργειες. Το φλερτ ωστόσο ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και φαίνεται να το απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Εάν είσαι σε μια μόνιμη σχέση απέφυγε κτητικές συμπεριφορές και ζήλιες.

Ζυγός
Παρόλο που νιώθεις μια έντονη ενέργεια και διάθεση μέσα σου να λάβεις δράση, φαινομενικά δείχνεις ήρεμη και αντικειμενική. Σταμάτα να πιέζεις το εαυτό σου και επέτρεψε στον εαυτό σου να δείξει και να εκφράσει τις αδυναμίες του. Ωστόσο με τον Ερμή την Τρίτη να εισέρχεται στον 11ο οίκο σου η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει. Να ακούσεις τους άλλους, αλλά όχι να μιλήσεις. Κάποιες ανησυχίες σου στα εργασιακά επανέρχονται και ίσως να πολλαπλασιάσουν το άγχος σου ως προς την εξέλιξη σου. Ωστόσο έρχεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και πιθανά να σου παρουσιάσει μια απρόβλεπτη ευκαιρία που δε πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Μην αφήνεις μικροδιαφορές να δημιουργήσουν αποστάσεις με τον αγαπημένο σου. Είναι προτιμότερο ότι σε
απασχολεί να το συζητήσεις μαζί του. Εάν είσαι μόνη, όσο περνούν οι μέρες, μια επανασύνδεση είτε καρφώνεται έντονα στο μυαλό σου, είτε την επιδιώκεις. Ωστόσο οι ευκαιρίες να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου δε λείπουν.

Σκορπιός
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Άρης περνά στον 11 ο ηλιακό σου οίκο και η εφευρετική σου ενέργεια ανεβαίνει. Είσαι αποφασισμένη να αλλάξεις ότι νιώθεις να σε δυσαρεστεί, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις την υπερβολή. Χρησιμοποίησε την ενέργεια σου εποικοδομητικά και προς τη σωστή κατεύθυνση. Η διαίσθηση σου μπορεί να σε βοηθήσει αρκεί να την ακούσεις και ερμηνεύσεις σωστά. Προσπάθησε να εξασφαλίσεις ενδιάμεσα διαλλείματα στα εργασιακά προκειμένου να διατηρήσεις τις δυνάμεις και αντοχές σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση βελτιώνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μικρές αποδράσεις ή η οργάνωση των καλοκαιρινών σας διακοπών, σας φέρνουν πιο κοντά και η ανάγκη να εκπληρώσει ο ένας την ανάγκη του άλλου επισφραγίζει ακόμα περισσότερο τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, οι κοινωνικές σας δραστηριότητες φέρνουν ευκαιρίες το δρόμο σου που δε φαντάζεσαι.

Τοξότης
Ο Άρης με το ξεκίνημα της εβδομάδας περνά στο 10 ο ηλιακό σου οίκο και πιθανά να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες και διαμάχες με οικογενειακά σου πρόσωπα η ανώτερους σου στα εργασιακά. Δείξε διαλλακτικότητα, μάθε να ακούς και μη μένεις πεισματικά στις δικές σου απόψεις. Ακούγοντας τους ίσως και να έχεις κάτι να κερδίσεις. Ωστόσο ο Ερμής από την Τρίτη εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και οι διανοητικές σου ανησυχίες μεγαλώνουν. Θέλεις να αποκτήσεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντας σου. Τα λόγια και η πειθώ σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο, γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο που λες και διεκδικείς κάτι. Οι ρυθμοί στα εργασιακά είναι έντονοι, γι’ αυτό και θα πρέπει να λειτουργείς μεθοδικά και προγραμματισμένα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Ωστόσο εάν έχεις κοινό ταμείο με τον αγαπημένο σου πρόσεξε τους διαπληκτισμούς. Εάν είσαι μόνη, παρόλο που σου δίνονται ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, εσύ συνεχίζεις να σκέφτεσαι το παρελθόν.

Αιγόκερως
Με τον Άρη απ’ το ξεκίνημα της εβδομάδας να εισέρχεται και να επηρεάζει τον 9 ο ηλιακό σου οίκο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική έτσι ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους άλλους και κυρίως με τους σημαντικούς της ζωής σου. Έλεγξε το θυμό, τη βιασύνη και την παρορμητικότητα σου. Είσαι ιδιαίτερα δραστήρια, αλλά παράλληλα και λίγο εγωίστρια. Γίνεσαι πιο διεκδικητική με τα χρήματα και θέλεις να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου περισσότερη άνεση και ασφάλεια. Η νέα Σελήνη στα τέλη αυτής της βδομάδας φέρνει νέες ευκαιρίες στα εργασιακά, που όπως θα πρέπει να είσαι νηφάλια και ήρεμη προκειμένου να τις αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς σωστά. Με τον ερωτικό σύντροφο σου νιώθετε από κοινού την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σεβόμενοι ο ένας την ανάγκη του άλλου θα καταφέρετε να αναθερμάνετε το κλίμα μεταξύ σας. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα δε σταματά να φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση, εμπειρίες και φλερτ.

Υδροχόος
Με το Άρη να εισέρχεται από το ξεκίνημα της εβδομάδας στον ηλιακό 8ο οίκο σου, η αναζήτηση και η ανακάλυψη κερδίζουν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου. Είσαι διαθετημένη να εργαστείς σκληρά και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο οικονομικές διαπραγματεύσεις χρειάζονται προσοχή. Η οργανωτική σου δυνατότητα ανεβαίνει και οι στόχοι σου γίνονται πιο
συγκεκριμένοι. Μικρές στιγμές έντασης με συναδέλφους καλό θα ήταν να αποφευχθούν και είναι στο χέρι σου. Πιστεύοντας στα ιδανικά και φιλοδοξίες σου περισσότερο και μη χάνοντας την πίστη στον εαυτό σου θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις οικονομικές διαπραγματεύσεις περιουσίας και χρημάτων. Ίσως θελήσεις να κάνεις μια κουβέντα με τον αγαπημένο σου για την εξέλιξη της σχέσης σας. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και κάνε τις σωστές επιλογές.

Ιχθύες
Με τη νέα θέση του Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας, απέφυγε τις συγκρούσεις στις συνεργασίες σου. Διατήρησε το καλό κλίμα στις σχέσεις σου και γίνε όσο το δυνατόν πιο διαλλακτική, συνεργάσιμη και ευγενική. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις ανεβαίνουν και έτσι θα χρειαστεί να οργανωθείς περισσότερο. Σκέφτεσαι τρόπους να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπους να τον εκπλήξεις, αφιερώνοντας του ουσιαστικό χρόνο, οργανώνοντας μικρές αποδράσεις ή διακοπές. Εάν είσαι μόνη, να θυμάσαι πως οι έρωτες με την πρώτη ματιά δε βγαίνουν πάντα σε καλό. Επίσης κάποια πρόσωπα του παρελθόντος δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνιση τους. Φρόντισε τον εαυτό σου προτού σου υπενθυμίσει το σώμα σου ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και αυτοφροντίδα.

Read More

And More