Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24 έως 30 Μαΐου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η νέα εβδομάδα φιλοξενεί την Πανσέληνο – έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη η οποία φέρνει σημαντικές αλλαγές για σένα, όμως και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 30/5 που δημιουργεί παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Εάν και εφόσον μπορείς ανάβαλε αποφάσεις, δεσμεύσεις και υπογραφές στα εργασιακά. Εξοικονόμησε χρόνο, επεξεργάσου σοβαρά τις όποιες λεπτομέρειες και βάλε σε προτεραιότητα τα προσωπικά σου συμφέροντα. Μην επιτρέψεις να επέμβουν τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην επαναφέρεις παλιές δυσάρεστες καταστάσεις στο προσκήνιο. Εσύ που είσαι μόνη, ο ανάδρομος Ερμής από το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να επαναφέρει το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης στο προσκήνιο.

Ταύρος
Οικονομικά και οικεία θέματα αυτή τη βδομάδα έρχονται στο προσκήνιο καθώς η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 26/5, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου που αφορά στον οικονομικό σου τομέα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στην ανταλλαγή πληροφοριών στα εργασιακά. Νέες συμφωνίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς υπάρχει μια ασάφεια και ένα θολό τοπίο. Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια τις όποιες συναισθηματικές σου ανασφάλειες για αυτό και θα χρειαστεί προσοχή η επικοινωνία μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε το φλερτ σε ένα ανάλαφρο επίπεδο και μην ενθουσιάζεσαι ή κάνεις δηλώσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα με τον Τοξότη και φέρνει ξεκαθαρίσματα τόσο σε προσωπικές όσο και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Οι όποιες αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι βασισμένες περισσότερο στη λογική παρά το συναίσθημα για καλύτερα αποτελέσματα. Οι μέρες σου στα εργασιακά είναι γεμάτες υποχρεώσεις, για αυτό και θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος και προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις πριν το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Άσε τις μέρες να κυλήσουν ανάλαφρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες και ανάλαφρα θέματα συζητήσεων για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι αυτά που ακούς και μην αρχίζεις να ονειρεύεσαι χωρίς να πρώτα να βεβαιωθείς.

Καρκίνος
Αρκετά κουραστική προβλέπεται η εβδομάδα σου καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αυξάνει τις υποχρεώσεις σου. Οργανώσου καλύτερα και φρόντισε τον εαυτό σου εξοικονομώντας μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα. Η διατροφή και η άσκηση καλό θα ήταν να επανέλθουν στην καθημερινότητά σου έτσι ώστε να διατηρήσεις τη φόρμα σου. Οι ρυθμοί στα εργασιακά είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και η επικοινωνία με συναδέλφους χρειάζεται προσοχή. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 30/5 καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη λήψη αποφάσεων και τις δεσμεύσεις. Έχεις την τάση να θεωρείς δεδομένη τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μην δίνεις την πρέπουσα σημασία. Αυτό να θυμάσαι πως μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις για αυτό άλλαξε τακτική. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος επανέρχονται είτε στη σκέψη είτε στο προσκήνιο.

Λέων
Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη αυτή τη βδομάδα δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, στα χρήματα και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου. Τις καθημερινές υποχρεώσεις σου στα εργασιακά έχεις την τάση να τις περνάς σε δεύτερη μοίρα εστιάζοντας περισσότερο το ενδιαφέρον σου στα μελλοντικά σχέδια σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δείξεις συνέπεια σε κάποια ζητήματα που δεν σηκώνουν αναβολή. Μην αφήνεις εκκρεμότητες ή διαφορές ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφο σου να δημιουργούν σύννεφα στη σχέση σας. Βρες ήρεμους τρόπους να τα συζητήσεις μαζί του και να δοθούν λύσεις από κοινού. Εσύ που είσαι μόνη, έρωτες ή απωθημένα του παρελθόντος επανέρχονται.

Παρθένος
Σημαντική χαρακτηρίζεται αυτή η εβδομάδα για την πορεία και την εξέλιξη των επαγγελματικών σχεδίων και προσδοκιών σου. Η Πανσέληνος – έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δίνει σημαντικές ευκαιρίες για την αύξηση των εσόδων σου. Διεκπεραίωσε σημαντικές εργασιακές υποθέσεις σου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και πριν το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Προστάτευσε τον εαυτό σου από παρασκηνιακές καταστάσεις και μην δίνεις δικαιώματα που δεν αρμόζουν στην προσωπικότητα σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου για τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Διατήρησε το καλό κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου αποφεύγοντας επιμελώς συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αδιέξοδο. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η στάση του απέναντι σου, σου δημιουργούν απογοήτευση όμως μην σταματάς να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου.

Ζυγός
Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία απαιτεί την προσοχή σου σε επενδύσεις και λανθασμένες ενέργειες και αποφάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δημιουργεί μια αναστάτωση ή ίσως ένα θολό τοπίο γύρω σου και σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτική με νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αποφάσεις. Η αναβλητικότητά σου στα εργασιακά θα έχει βαριές συνέπειες αν συνεχίσεις να κινείσαι με τους ίδιους ρυθμούς. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και μην φορτώνεις περισσότερο το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σου. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και διατήρησε τις ισορροπίες της σχέσης σας. Μικρές παρεξηγήσεις προσπέρασε τες και μην δίνεις έκταση. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση ή μια νέα καρμική γνωριμία φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος – έκλειψη της εβδομάδας στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει τον οικονομικό και αισθηματικό σου τομέα. Προτίμησε να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς κάποια γεγονότα ή εξελίξεις δεν έχουν ωριμάσει ακόμα. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα των εργασιακών σου έστω και αν κατά τη διάρκεια της εβδομάδος παρουσιαστούν μικρά προβλήματα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες μέχρι τις 30/5 που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και δημιουργεί αναστάτωση, παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Έντονες επιθυμίες που πιθανά έχεις κρύψει βαθιά μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μοιράσου τες μαζί του αν βέβαια τον συμπεριλαμβάνουν. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση θα πρέπει να τη σκεφτείς σοβαρά και να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

Τοξότης
Με την Πανσέληνο – έκλειψη να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο αυτήν τη βδομάδα καιρός να βάλεις τα δικά σου συναισθήματα και τις ανάγκες σε προτεραιότητα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να διευθετήσεις κάποια  συγκεκριμένα εργασιακά θέματα, μπορείς να  καταστρώσεις τις στρατηγικές σου έτσι ώστε να τις διευκολύνεις σημαντικά και να εξασφαλίσεις καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες διαφωνίες στα τέλη της εβδομάδας μην τις αφήσεις να κλονίσουν σημαντικές σχέσεις σου. Παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου επανέρχονται. Φρόντισε να τις κλείσεις χωρίς να οδηγηθείς σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στη συναισθηματική σου ζωή. 

Αιγόκερος
Έντονη κινητικότητα και αρκετές υποχρεώσεις έχεις να αντιμετωπίσεις αυτή τη βδομάδα καθώς η Πανσέληνος – έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζουν τις αντοχές σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Οργάνωσε το πρόγραμμα σου στα εργασιακά εξασφαλίζοντας μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα έτσι ώστε να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες δεν είσαι έτοιμη. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στα τέλη της εβδομάδας φαίνεται να αποστασιοποιείσαι από συναισθήματα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό το διάστημα μη λες και μην κάνεις πράγματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες απρόσμενες συναντήσεις σου προκαλούν αναστάτωση.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης αυτή τη βδομάδα δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τις σχέσεις σου. Αν και με δυσκολία, τελικά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις των εργασιακών σου. Διατήρησε τις καλές συναδελφικές σχέσεις σου και μην επιτρέψεις την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στα τέλη της εβδομάδας να φέρουν τα πάνω κάτω. Μπαίνεις σε μια φάση επαναξιολόγησης των στόχων και των σχεδίων σου κι αυτό μπορεί να παρουσιάσει νέες ευκαιρίες. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ή ίσως και μια παρελθοντική κατάσταση να τη δεις με διαφορετικό μάτι.

Ιχθείς
Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος της εβδομάδας επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου δημιουργώντας και προκαλώντας αλλαγές. Φρόντισε να προσαρμοστείς προς το παρόν σε αυτές και να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Οι ανησυχίες σου σε σχέση με την πορεία και την εξέλιξη της καριέρας σου μεγαλώνουν. Μην δείχνεις την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου σε αυτούς που αγαπάς και κυρίως στον ερωτικό σύντροφο σου. Γέμισε τις μέρες σας με ευχάριστες δραστηριότητες και απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν. Μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδες συζητήσεις και να προκαλέσουν αναταραχές. Εσύ που είσαι μόνη, τα γρήγορα συμπεράσματα μπορεί να αδικήσουν νέες γνωριμίες και να σου στερήσουν τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση και ανανέωσε την εμφάνιση σου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164