Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Κάποια ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια πιθανά να επανέλθουν αυτήν τη βδομάδα και να προκαλέσουν ένταση. Πρόσεξε τον τρόπο επικοινωνίας σου, καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις πάνω στην προσπάθεια σου να δώσεις λύσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα εργασιακά και μην επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις και επαφές αυτήν τη βδομάδα, αν θέλεις να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κυρίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας σου η επικοινωνία χρειάζεται διαλλακτικότητα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου φαίνεται να έχει τα σκαμπανεβάσματα της, γι’ αυτό επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης και όσο το δυνατόν ευχάριστες κοινές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το καλό κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου απλά σε καθημερινές άνευ σημασίας γνωριμίες που όμως αρκούν στο να σου ανεβάσουν έστω προσωρινά την αυτοπεποίθηση. 

Ταύρος
Αυτήν τη βδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις και κυρίως που επικοινωνείς. Είναι εύκολο όλα να πάρουν φωτιά και να ανατραπούν πολλά από τα σχέδια σου. Καθυστερήσεις στα εργασιακά σχέδια σου φαίνεται να είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη και ψύχραιμη. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να αναζητάς σταθερότητα και ασφάλεια στη συναισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό αρχίζεις να σκέφτεσαι σοβαρά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και το μέλλον της. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Γι’ αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες και φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνιση, αλλά και τον κοινωνικό σου περίγυρο. 

Δίδυμοι
Έχεις τη διάθεση για επέκταση και για αλλαγές αυτήν τη βδομάδα και την ανάγκη να ξεφύγεις απ’ την καθημερινότητα και ρουτίνα. Η δημοτικότητα σου στα εργασιακά αυξάνεται και οι σχέσεις με συναδέλφους φτιάχνουν. Ο Ερμής μπορεί να φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που πιθανά σχετίζονται με το εξωτερικό ή και έχουν ξανασυζητηθεί στο παρελθόν. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Βάλε τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα και μάθε να κοιτάς κατάματα την αλήθεια. 

Καρκίνος
Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου αυξάνονται. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή και παρανοήσεις. Η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις  προσωπικό χρόνο για ξεκούραση, διασκέδαση και εσωτερική ηρεμία. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφο σου και κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι, διαφορετικές δραστηριότητες και συζητήσεις που περιορίζονται στην αγάπη και τα κοινά σχέδια και όνειρα ευνοούνται. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

Λέων
Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καθώς και η Αφροδίτη συμβάλει σ’ αυτό, καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σου περισσότερο. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και ήρθε καιρός να βγεις απ’ το καβούκι σου. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και μην κινείσαι βιαστικά. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη  σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Λάβε βέβαια υπόψη το κόστος που θα μπορούσε να έχει αυτή σου η διάθεση και προσπάθησε να κατευνάσεις τον ενθουσιασμό σου. 

Παρθένος
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες των υποθέσεων σου με επιτυχία. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγε τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στην εξέλιξη σου και σου δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις για να αναδείξεις τις ηγετικές ικανότητες σου. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κυρίως με τον ερωτικό σύντροφο σου που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Ζυγός
Δεν σου λείπει η δυναμικότητα αυτήν τη βδομάδα στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό που θα πρέπει να συγκρατήσεις. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνιση σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που  φροντίζει για σένα. 

Σκορπιός
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα. Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες ή να αυξήσεις τα προσόντα σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητα σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, γι’ αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η Αφροδίτη ευνοεί αρκετά στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητα σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μην φοβηθείς να συζητήσεις για μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Οι εκπλήξεις είναι πολλές. 

Τοξότης
Η μαχητικότητα, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον, να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Διαχειρίσου στιγμές έντασης ή και κούρασης με διαλλακτικότητα και θετική σκέψη. Οι πλανητικές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν τη βδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφο σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αντικειμενικά επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ απ’ την καθημερινότητα σου. 

Αιγόκερος
Κάνε ένα διάλειμμα απ’ τις υποχρεώσεις σου αυτήν τη βδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο απ’ το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην μπερδεύεσαι σε ξένα χωράφια. Από την άλλη, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου βήμα – βήμα οι οποίες θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της αυτήν τη βδομάδα. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας και μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ή εντελώς απρόσμενα δεν αποκλείεται να βρεις και τον μεγάλο έρωτα. 

Υδροχόος
Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες, καθώς και οι ηγετικές δυνατότητες σου βρίσκονται στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια, θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, την ανταγωνιστικότητα και τις διαφωνίες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου σκεπτόμενη τα σχέδια και τους στόχους  σου. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές ή συγκρούσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό. Αντίθετα θα σε προστάτευε από την επανάληψη πόνου και απογοήτευσης. 

Ιχθείς
Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια. Γι’ αυτό και η προτεραιότητα σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς μπαίνοντας στα δικά τους παπούτσια. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις  κινήσεις ενθουσιασμού. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνιση σου, φρεσκάρισε την ντουλάπα σου χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου και επανέφερε τις διατροφικές, σωστές συνήθειες σου. 

Read More

And More