Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει έως τις 29/9. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου. Αυτό το διάστημα μην φοβηθείς να επιδείξεις τις ικανότητες σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο στις 9/9 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ακριβώς απέναντι ζώδιο του Ζυγού και το διάστημα αυτό καλύτερα να φροντίσεις να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σου. Η καλοκαιρινή ανεμελιά συνεχίζεται στη σχέση με τον αγαπημένο σου και έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα. Εάν είσαι μόνη, η επαφή με φίλους σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει επαναφορές προσώπων από το παρελθόν.

Ταύρος
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από το ξεκίνημα της εβδομάδας ξεκινά το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου. Έτσι οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου γίνονται πιο ευχάριστοι και πιο δημιουργικοί. Το θέμα των σχέσεων είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα και η ερωτική σου ζωή ευνοείται σημαντικά. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ίσως μέχρι και τις 29/9 θελήσεις να επισημοποιήσεις μια κατάσταση ή να πάρεις αποφάσεις που θα βελτιώσουν το επίπεδο της σχέσης σου. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται καθόλου αυτό το διάστημα να προκύψει στη ζωή σου ένας δυνατός έρωτας. Η δημιουργικότητα σου αυξάνεται στα εργασιακά. Ωστόσο με τον Ερμή να ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του κάποιες συζητήσεις μπορεί να σου φαίνονται εξαιρετικά εξαντλητικές όμως δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου για να πάρεις αποφάσεις.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη από το ξεκίνημα της εβδομάδας μεταβαίνει στον 4ο ηλιακό σου οίκο και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Έχεις τον χρόνο αλλά και την ανάγκη να ασχοληθείς με τους προβληματικούς τομείς, να δώσεις λύσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου και στους άλλους την αρμονία και την ασφάλεια. Ο Ερμής επίσης στις 9/9 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του φέρνοντας μια παλιά ιδέα ξανά στο προσκήνιο. Αυτό το διάστημα μπορείς να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου, να κάνεις διορθώσεις έτσι ώστε στο τελείωμα αυτού του ταξιδιού να είσαι σε θέση να τα αξιοποιήσεις. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τα κομμάτια που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, παλιές και νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Καρκίνος
Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο ενισχύεται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου. Έτσι μπορείς ευκολότερα να χειριστείς καταστάσεις και να εξομαλύνεις σχέσεις που πιθανά το προηγούμενο διάστημα είχαν κλονιστεί. Ωστόσο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 και για να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα θα ήταν έξυπνο να αναβάλλεις σημαντικές ή μη αναστρέψιμες αποφάσεις, καθώς εύκολα θα μπορούσαν να ανατραπούν ή να τις μετανιώσεις. Επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς σου, κάνε τη συλλογή των πληροφοριών που χρειάζεσαι και προετοιμάσου για την εκτόξευση και τη μελλοντική επιτυχία. Ο τομέα των οικονομικών σου δεν αποκλείεται να επιβαρυνθεί λιγάκι για αυτό και θα ήταν φρόνιμο έως αναγκαίο να δείξεις μια σύνεση στη διαχείριση τους. Μην αφήνεις ευκαιρίες για διασκέδαση να πάνε χαμένες αφού μπορούν να ενισχύσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Λέων
Τρία είναι τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα αυτής της εβδομάδας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου τη Δευτέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον τομέα των οικονομικών σου. Μια σημαντική βελτίωση ή προοπτική που προέρχεται μέσα από τα επαγγελματικά σου και ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου της εβδομάδας, δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάσει και να αρχίσεις τις σπατάλες. Δείξε σύνεση και φρόντισε να τακτοποιήσεις πιθανές παλιές εκκρεμότητες σου. Ο Ερμής επίσης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα μπορούσες να αποκτήσεις καλύτερη εικόνα για το τι πήγε καλά και τι πήγε άσχημα, έτσι ώστε να μειώσεις τις απώλειες και να στοχεύσεις πολύ πιο δυναμικά στην επιτυχία. Αποκτάς μεγαλύτερη οικειότητα με τον αγαπημένο σου και αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη σιγουριά στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία που πιθανά παρουσίαζε διάφορες καθυστερήσεις αρχίζει να εξελίσσεται με ρυθμούς που σε εντυπωσιάζουν.

Παρθένος
Το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει στο δικό σου ζώδιο από σήμερα και έως τις 29/9 θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό, αφού σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου. Η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη και η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Με τον Ερμή να ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του στις 9/9 τείνεις να προτιμάς καταστάσεις στις οποίες μπορείς να δίνεις τον δικό σου λεπτομερή ρυθμό. Εστιάζεις στο να κατακτήσεις και να εξελίξεις νέες και παλιές δεξιότητες έτσι ώστε στη συνέχεια να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Η Πανσέληνος στον δικό σου άξονα με τους Ιχθύες στις 10/9 σε βοηθά να διακρίνεις με κάθε λεπτομέρεια που είναι η αλήθεια και που το ψέμα έτσι ώστε να ξέρεις που βαδίζεις. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, ερωτικά τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν αυτό το διάστημα. Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Ζυγός
Έντονη αστρολογικά προβλέπεται η εβδομάδα αφού στο ξεκίνημα της η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 στο δικό σου ζώδιο αλλά πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στις 10/9 στον άξονα της Παρθένου – Ιχθύων. Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου γίνεσαι πιο ονειροπόλα και μια τάση εσωστρέφειας σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να τον φροντίσεις και να τον θεραπεύσεις. Ο επαναπροσδιορισμός των στόχων και επιδιώξεων σου κρίνεται απαραίτητος όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο. Θα πρέπει επίσης να είσαι πιο προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς, με τις όποιες δοσοληψίες αλλά και με την επικύρωση των ραντεβού σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να νιώσεις μια νοσταλγία και να σου δημιουργηθεί μια επιθυμία επανασύνδεσης. Σε αυτήν την περίπτωση να θυμάσαι πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς για αυτό κάνε τις κινήσεις που πρέπει.

Σκορπιός
Έχουμε μπροστά μας μια έντονη αστρολογικά εβδομάδα για αυτό θα πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για ευχάριστα αλλά και για δύσκολα. Με το ξεκίνημα της η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνοντας την κοινωνικότητα σου και δίνοντας σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις, τόσο συναδελφικές όσο και προσωπικές. Δεν αποκλείεται να μπουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη μπορούν να παρουσιαστούν, εάν καταφέρεις να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό έχει ελάχιστη επαφή με το ζώδιο σου, αφήνοντας σε ελεύθερη να αγκαλιάσεις αυτήν την περίοδο στοχασμού και να χρησιμοποιήσεις την συναισθηματική σου νοημοσύνη. Στα συναισθηματικά πρόσεξε αυτά που κρύβονται και δεν φαίνονται προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Άλλωστε η Αφροδίτη από τη νέα θέση έχει την τάση να σε προστατεύει.

Τοξότης
Η Αφροδίτη τη Δευτέρα μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου και φέρνει την τύχη με το μέρος σου σε θέματα που αφορούν στα όνειρα, τις φιλοδοξίες αλλά και τα επαγγελματικά. Γίνεσαι εξαιρετικά παραγωγική στα εργασιακά και δεν φαίνεται να είσαι διατεθειμένη να χάσεις καμιά ευκαιρία που θα σου δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείς. Ωστόσο στις 9/9 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και κάποιες καταστάσεις θα σε πιέσουν να ξανασκεφτείς κάποιες αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν. Δες το σαν ευκαιρία να κάνεις τις διορθώσεις σου και να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεχνάς πως δραστηριότητες έξω από την καθημερινότητα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ζωντανό το πάθος και το ενδιαφέρον. Εάν είσαι μόνη, ένα νέο ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο σου, αλλά και μια επαναφορά προσώπου από το παρελθόν είναι τα πιθανά σενάρια που πραγματικά ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

Αιγόκερος
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο της Παρθένου, σου εξασφαλίζει ένα θετικό διάστημα φέρνοντας νέα πρόσωπα, δεδομένα και νέες εμπειρίες στη ζωή σου. Μια αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι και μια αναθεώρηση των πεπραγμένων σου δημιουργεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από τις 9/9. Όσο δύσκολο κι αν είναι συγκράτησε την ανάγκη σου για αλλαγές κυρίως στα εργασιακά, για να μην διαπιστώσεις στη συνέχεια πως οι προσπάθειες σου ήταν μάταιες. Επιβράδυνε τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου, συνέλεξε πληροφορίες και κατέστρωσε τις στρατηγικές σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση φρόντισε να εντάξεις στην καθημερινότητα σας ευχάριστες δραστηριότητες, ίσως και μικρές κοντινές αποδράσεις και μην ξαναπέφτετε στη ρουτίνα. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και πιθανά με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή ακόμα και εθνικότητας δεν αποκλείεται να δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σου.

Υδροχόος
Η ψυχολογία σου ανεβαίνει με το ξεκίνημα της εβδομάδας και η προσαρμοστικότητα στην καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου. Μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά ή περιουσιακά θέματα που σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα αυξάνει την ενέργεια και την αισιοδοξία σου. Ωστόσο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 και σε καλεί να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς αλλά και να επιβραδύνεις τους ρυθμούς, τις συζητήσεις αλλά και τις αποφάσεις κυρίως αν από αυτές κρίνεται η εξέλιξη σου. Αναπάντεχες συνειδητοποιήσεις στην ερωτική σου ζωή βελτιώνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η αναζωπύρωση ή η επιστροφή ενός παλιού έρωτα είναι ένα από τα πολλά σενάρια που επικρατούν. Ωστόσο δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προέρχονται κυριολεκτικά από το πουθενά.

Ιχθείς
Ξεκινάς δυναμικά τη βδομάδα σου με αρκετή αισιοδοξία και αποφασιστικότητα προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά. Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μια επαγγελματική νέα συμφωνία φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής ξεκινά στις 9/9 την ανάδρομη πορεία του και ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Μην βιαστείς να δεσμευτείς γιατί δεν αποκλείεται στη συνέχεια να διαπιστώσεις πως έκανες λάθος. Πάρε τον χρόνο σου, κοίτα κάθε λεπτομέρεια και μην λες πράγματα που δεν πρέπει. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και σκάψε πιο βαθιά προκειμένου να βρεις την καλύτερη διαδρομή. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, ερωτικά μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις οι οποίες είτε προέρχονται από παρελθοντικές καταστάσεις είτε είναι ολοκαίνουριες.

Read More

And More