Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7 έως 13 Νοεμβρίου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα περιλαμβάνει την τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Ταύρου και επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Είναι ένα διάστημα που ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου ώστε να διαφυλάξεις και να διεκδικήσεις τα συμφέροντα σου. Τα βαθύτερα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά να χρειαστεί μια επαναξιολόγηση του τι είναι σημαντικό για εσένα. Η ενέργεια σου στα εργασιακά δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, για αυτό φρόντισε να μην αναλαμβάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Διαφύλαξε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην λες πράγματα που πιθανά να μετανιώσεις αργότερα. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να σε επηρεάζουν και προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενική γίνεται, ακόμα και απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και προμηνύει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και γρηγορότερες, περισσότερες εξελίξεις. Κάποιες από αυτές μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να διαπιστώσεις πως ίσως θα πρέπει να φανείς ακόμα και λίγο σκληρή με τον εαυτό σου προκειμένου να βρεις τον δρόμο σου. Ίσως υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα σε θέματα που προέκυψαν από τον προηγούμενο μήνα ή κάποιες αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Κάποιες συνεργασίες μπορεί να διακοπούν και κάποιες να ξεκινήσουν αναπάντεχα. Ο πλανητικός σου κυβερνήτης, η Αφροδίτη, που συμμετέχει σε αυτό το φεγγάρι, σου δημιουργεί μια πίεση στα αισθηματικά και οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να είσαι ήρεμη και να αντιμετωπίσεις τα όσα συμβούν με τη λογική και όχι με το συναίσθημα για καλύτερα αποτελέσματα.

Δίδυμοι
Αρκετά δυναμική προβλέπεται η εβδομάδα για σένα, καθώς η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σου δημιουργεί έναν ψυχικό αναβρασμό. Οι αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου μπορεί να σε βγάζουν λίγο έξω από τα νερά σου, ουσιαστικά όμως σε οδηγούν σε ανανέωση και εποικοδομητικά επιχειρήματα. Είναι ευκαιρία να προσέξεις τον εαυτό σου, να κάνεις αλλαγές, να ξεκινήσεις μια υγιεινή διατροφή ή να εγγραφείς σε κάποιο γυμναστήριο. Κάλυψε εργασιακές εκκρεμότητες και απόφυγε το άγχος με κάθε τρόπο. Ακολουθώντας έναν ίσως πιο αυστηρό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να κρατήσεις ασφαλείς τις επαγγελματικές σχέσεις σου. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και φροντίστε να κάνετε πράγματα μαζί στον χρόνο που μπορείτε για να βρεθείτε πιο κοντά.

Καρκίνος
Η Σεληνιακή έκλειψη της εβδομάδας ενεργοποιεί τον 11ο οίκο σου, της φιλίας και των δικτύων σου, καθώς και των ελπίδων και ονείρων σου. Μπορεί να αναλογιστείς περισσότερο τις αξίες σου και να διεκδικήσεις με περισσότερο δυναμισμό τους στόχους σου. Ένας σύμμαχος στον εργασιακό χώρο σου μπορεί να σου προσφέρει μια ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να προσέξεις με το τί θέλει και απαιτεί από εσένα σαν αντάλλαγμα, για αυτό μην βιαστείς να δεσμευτείς. Ο τομέα των σχέσεων σου, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών, ίσως χρειαστούν κάποια ξεκαθαρίσματα. Κράτα ό,τι είναι σημαντικό για σένα και μην αφήνεις βαρίδια ή καταστάσεις που πλέον δεν εξυπηρετούν τα σχέδια σου, είτε δεν σε ικανοποιούν να σε κρατάνε πίσω σου. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις ότι αυτό το διάστημα ενδιαφέρουσες γνωριμίες και νέες δραστηριότητες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα και να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Λέων
Έντονη από εξελίξεις, συναισθήματα και αλλαγές προβλέπεται η εβδομάδα σου, καθώς φιλοξενεί τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της οικογένειας. Συγκράτησε το άγχος που πιθανά προκληθεί από τις γρήγορες εξελίξεις έτσι ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν να είσαι βέβαιη πως θα σε οδηγήσουν σε νέες πιο ενδιαφέρουσες, συμφέρουσες και εποικοδομητικές προοπτικές. Αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στην πορεία της καριέρας σου και ίσως να αποχαιρετήσεις έναν παλιό ρόλο ή να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και εξουσία. Οικογενειακά ζητήματα επίσης μπορούν να σου δημιουργήσουν έναν πονοκέφαλο, όμως να θυμάσαι πως με καλή διάθεση όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Παρθένος
Επανασυνδέεσαι με την επιθυμία σου να ρισκάρεις και να προκαλέσεις περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σου, καθώς η έκλειψη Σελήνης στις 8/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που επηρεάζει την εβδομάδα σου, περνά μέσα από τον 9ο οίκο σου, αυτόν της επέκτασης, της εκπαίδευσης και της πνευματικότητας σου. Αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στα επαγγελματικά και την πορεία της εξέλιξης σου, καθώς οι πληροφορίες που έρχονται μπορούν να αμφισβητήσουν τις τρέχουσες προοπτικές σου και να ξεκινήσουν καινούριες. Θα μπορούσες να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου, να κάνετε σχέδια και όνειρα που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά, αλλά και να αποφύγετε το άγχος των ημερών. Εάν είσαι μόνη, είσαι έτοιμη να προχωρήσεις παρακάτω και να διαγράψεις οριστικά παλιά κεφάλαια.

Ζυγός
Είσαι επιτέλους έτοιμη να απελευθερωθείς από ένα κομμάτι του παρελθόντος σου ώστε να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Η έκλειψη Σελήνης αυτής της εβδομάδας περνά μέσα από τον 8ο ηλιακό σου οίκο, αυτόν της μεταμόρφωσης σου. Ένα σημείο που αποκαλύπτει τα τρωτά σου σημεία, τις υποχρεώσεις, αλλά και ιστορίες του παρελθόντος που σε βαραίνουν. Εξελίξεις που σχετίζονται με ένα οικονομικό ή συναισθηματικό χρέος σου δίνουν τη δυνατότητα να απελευθερωθείς από τις προσδοκίες των άλλων ή τυχόν υπολειπόμενα αισθήματα ενοχής, ντροπής ή φόβου που παρέμεναν μέσα σου, έτσι ώστε να επανασυνδεθείς με την εσωτερική σου χαρά. Όλο αυτό βέβαια ίσως σου δημιουργήσει ένα άγχος που δεν θα έπρεπε να το αφήσεις να επηρεάσει την παραγωγικότητα σου στα εργασιακά. Παράμεινε ψύχραιμη απέναντι σε ένα λίγο χαοτικό κλίμα και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες αλλά και τη σχέση με τον αγαπημένο σου εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Σκορπιός
Πετάς παλιούς καρμικούς δεσμούς που δεν σε εξυπηρετούν πλέον, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ίσως αυτό το φεγγάρι να σε ταρακουνήσει ή να σε ξεβολέψει προς το παρόν, όμως είναι σίγουρα για καλό σου. Ωστόσο κάποιες απαιτητικές όψεις δημιουργούν ένα τεταμένο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη. Βάλε τα όρια σου και διεκδίκησε τα κεκτημένα σου χωρίς πόλεμο. Με ήρεμες αντιδράσεις τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο ικανοποιητικά για σένα. Είναι καιρός να κλείσεις εκκρεμότητες, να ονειρευτείς ξανά και να πιστέψεις στις δυνάμεις και δεξιότητες σου. Με κάποιους ανθρώπους που υπάρχουν στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή μπορεί να μην ταιριάζεις πια και τα θέλω σας να έχουν αλλάξει. Καιρός να βάλεις εσύ τα όρια και να κρατήσεις αυτούς που πραγματικά πιστεύεις. Αν τους πιστεύεις πραγματικά μπορείς να κάνεις θαύματα και να απολαύσεις τις απολαβές.

Τοξότης
Οι μέρες που ακολουθούν είναι λιγάκι φορτωμένες από υποχρεώσεις και ευθύνες που πρέπει να εκπληρωθούν, για αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού την Τρίτη, ενεργοποιεί τον 6ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει μια αναστάτωση στην καθημερινή σου ρουτίνα. Κάποιες συνήθειες εμποδίζουν τις επιθυμίες σου και τον τομέα των εργασιακών σου. Αυτό το φεγγάρι είναι ουσιαστικά μια υπενθύμιση για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη ζωή σου. Φρόντισε το σώμα σου, τον συναισθηματικό κόσμο σου και τις πνευματικές σου ανάγκες. Εάν προσπαθείς να ξεκόψεις από μια κακή συνήθεια τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Αν αγκαλιάσεις αυτές τις ευκαιρίες που σου δίνονται και αυτές τις αλλαγές που προκύπτουν, προσκαλείς περισσότερη θετικότητα στη ζωή σου. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου η αλήθεια είναι πως έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Αιγόκερος
Αυτή η εβδομάδα και λόγω της πραγματοποίησης της Σεληνιακής έκλειψης σε ενθαρρύνει να εξετάσεις θέματα που σχετίζονται με τον 5ο ηλιακό σου οίκο: την ευχαρίστηση, τη δημιουργικότητα και τη διασκέδασης. Έχεις καθυστερήσει να φροντίσεις τον εαυτό σου και αυτό το φεγγάρι στο υπενθυμίζει. Μπορείς να απογειώσεις τις δημιουργικές συνεργασίες ή να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, αναζητώντας νέες ευκαιρίες και κατευθύνσεις. Όταν βάζεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα δημιουργείς το γόνιμο έδαφος για να ανθίσουν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου. Επεισοδιακές αλλαγές προβλέπονται για την ερωτική, συναισθηματική ζωή σου και είναι στο δικό σου χέρι να κρατήσεις ό,τι πραγματικά αξίζει τον κόπο και να πετάξεις ότι δεν σε κάνει χαρούμενη και σου στερεί την ενέργεια. Εάν είσαι μόνη, από εκεί πραγματικά που δεν το περιμένεις και με τον πιο αναπάντεχο τρόπο θα γνωρίσεις τον μεγάλο σου, καρμικό έρωτα.

Υδροχόος
Ήρθε η ώρα να διακόψεις κάθε κοινωνική διέγερση, καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη αυτής της εβδομάδας διασχίζει τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, της ανάπαυσης και της ιδιωτικής σου ζωής. Τα θέματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς μπορούν να φτάσουν στο αποκορύφωμα και αυτή η μοιραία έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές συνθηκών. Εάν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, να αγοράσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου τώρα ήρθε η στιγμή να πάρεις την απόφαση. Επίσης είναι μια στιγμή για μια βαθιά απελευθέρωση γύρω από το παρελθόν σου. Τι αξίζει να κρατήσεις και τι να διώξεις εσύ θα το αποφασίσεις. Η υπομονή και η οργάνωση θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις καλύτερα στα εργασιακά, καθώς γύρω σου ίσως να υπάρξει ένα χαοτικό κλίμα, με έξτρα υποχρεώσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις. Μην ξεχνάς να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Ξαφνικά και συγκλονιστικά νέα ή πληροφορίες φτάνουν, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη – πανσελήνου στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, του μυαλού και της μάθησης. Μια συζήτηση θα μπορούσε να αλλάξει τη μελλοντική σου τροχιά και τους στόχους σου. Ίσως τελικά να είσαι έτοιμη να μοιραστείς ένα κομμάτι του εαυτού σου ή του παρελθόντος σου που κρατούσες κλειδωμένο εδώ και καιρό. Επίσης μπορεί να νιώσεις ότι πρέπει να αλλάξεις τις ρουτίνες σου και να δώσεις προτεραιότητα στην ελευθερία και την ευελιξία σου καθώς προχωράς. Εάν μελετάς έναν τομέα ενδιαφέροντος ή μαθαίνεις μια νέα δεξιότητα αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί μια περίοδο κορύφωσης στο εκπαιδευτικό σου ταξίδι. Ωστόσο η ένταση είναι ένα μέρος της καθημερινότητας που θα πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να διατηρήσεις υγιή την ψυχολογία σου. Δείξε ευελιξία στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Read More

And More