Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018)

Παρότι η νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον εργασιομανή Αιγόκερω την Τρίτη, τα συναισθηματικά σας είναι σε διαρκή κίνηση, επειδή την Τετάρτη ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, θα βρεθεί στον Υδροχόο. Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου αυτό θα σας κάνει να προσεγγίζετε τα συναισθηματικά σας με νέους τρόπους, ανοίγοντας νέους δρόμους και εξερευνώντας εναλλακτικές πιθανότητες.

ΚΡΙΟΣ
Όταν θεωρείς τον αγαπημένο σου ως τον καλύτερό σου φίλο, τότε έχεις βρει την ευτυχία. Αυτήν την εβδομάδα θα περάσεις ποιοτικό χρόνο με το φίλο σου. Είτε η σχέση κρατάει χρόνια, είτε μερικές εβδομάδες θα ανακαλύψετε νέα πράγματα για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, που θα σας κάνουν να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Αν είσαι single, μπορεί κάποια φίλη σου να έχει έναν ενδιαφέροντα γνωστό που πρέπει να γνωρίσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν έχεις σχέση, η εμπιστοσύνη αυτήν την εβδομάδα θα φτάσει στο απόγειό της. Ο σύντροφός σου θα σε στηρίξει και σε έναν επαγγελματικό στόχο, που αρχικά έμοιαζε μακρινός, αλλά η υποστήριξή του θα σου δώσει φτερά. Αν είσαι single, ίσως νιώσεις κάτι περισσότερο για έναν συνεργάτη σου, μην βιαστείς όμως!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη θα προκαλέσει κάποια θέματα οικονομικής φύσης στη σχέση σου. Κάποια επένδυση ίσως που θέλει να κάνει ο σύντροφός σου, ίσως νιώσεις ότι επηρεάζει και εσένα, συζήτησέ το μαζί του και δώσε ειλικρινείς συμβουλές. Αν είσαι single, κάτι το συναρπαστικό φαίνεται στον ορίζοντα. Μην αρχίσεις πάλι τις συγκρίσεις με τους περασμένους συντρόφους σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η απρόσμενη επίσκεψη της Νέας Σελήνης στο συντροφικό σας τομέα, κάνει πιθανή μια ανατροπή στα συναισθηματικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία για μια νέα αρχή στη σχέση σου. Η ανατροπή όμως, έρχεται από την κίνηση της Σελήνης στο χαοτικό Ουρανό. Μόλις επαναπαυτείς, κινδυνεύεις να τα χαλάσεις όλα. Να είσαι ευέλικτη καθώς προσπαθείς με τον αγαπημένο σου να κοιτάξετε μπροστά.

 

ΛΕΩΝ
Αυτό θα πει τύχη! Λιονταράκια αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη απογειώνει τα ερωτικά σας. Την Τετάρτη μπαίνει στον τομέα των σχέσεων και παραμένει εκεί μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Αν μόλις ξεκίνησες να βλέπεις κάποιον, υπάρχει περίπτωση να πέσει στο τραπέζι το ζήτημα της… μονιμότητας και πριν το καταλάβεις, θα αρχίσεις να σβήνεις επαφές από το τηλέφωνό σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση τότε απόλαυσε την καλύτερη περίοδό σας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα αρχή είναι δυνατή στα ερωτικά σου, αλλά χωρίς βιασύνη, γιατί ο δρόμος θα έχει εμπόδια. Η Νέα Σελήνη μπαίνει στο ρομαντικό σου τομέα την Τρίτη και βοηθά να ξεκινήσει κάτι ενδιαφέρον με κάποιον κοντινό σου άνθρωπο. Αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Μπορεί κάποιος από τους δυο σας να είναι λογοδοσμένος ή υπό πολιορκία και η κατάσταση θα περιπλεχτεί. Όλα είναι όμως ανοιχτά και ίσως αξίζει το μπέρδεμα.

 

ΖΥΓΟΣ
Love is in the air! Αν είσαι single τότε αυτήν τη Τετάρτη θα είναι ορόσημο για τα ερωτικά σου. Η Αφροδίτη θα μπει στον ερωτικό σου τομέα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Μην κάτσεις σπίτι σου, να λες “Ναι” σε όσους σε καλούν για καφέ ή βόλτα και ετοιμάσου για εκπλήξεις. Αν έχεις σχέση, τότε θα δεις σπίθες να πετάγονται, όπως όταν είχατε πρωτογνωριστεί. Μπορεί επίσης να σου μπει στο μυαλό και η σκέψη για ένα μωρό! Τι λες;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτήν την εβδομάδα ίσως είναι καλύτερα να τον γνωρίσεις στην οικογένειά σου. Κανόνισε το ραντεβού μετά την Τετάρτη, για να είσαι σίγουρη ότι οι συγγενείς σου θα τον λατρέψουν. Αν η σχέση σου είναι πιο προχωρημένη, τότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει ακόμα παραπέρα, όπως να συζήσετε επιτέλους! Αν είσαι single, μην αρνηθείς το ανακάτεμα ενός συγγενικού σου προσώπου στα ρομαντικά σου, μπορεί να έχει να σου γνωρίσει κάποιον ενδιαφέροντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλά νέα για όσες είστε ερωτευμένες. Μετά την Τετάρτη θα δείτε τεράστια βελτίωση στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα μπορείτε πιο άνετα να συνεννοείστε και να λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Ανοιχτείτε και πείτε όσα σκέφτεστε, η κουβέντα θα σας φέρει πιο κοντά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει περίφημα όσον αφορά στα ερωτικά σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου την Τρίτη θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, όπως και στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα αντιληφθεί τη σιγουριά σου και θα σε αφήσει να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης. Μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να παρέμβουν και να χαλάσουν το καλό κλίμα στο… κρεβάτι σου. Είναι στο χέρι σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη την Τετάρτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, θα μπει στο ζώδιό σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Χωρίς να προσπαθήσεις θα αρχίσεις να εκπέμπεις μαγνητισμό στους γύρω σου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να επιλέξεις το καλύτερο φλερτ. Μην ξεχνάς να είσαι ειλικρινής και να δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο, κάποιοι θα το βρουν ακαταμάχητο!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αν έχεις σχέση, τότε υπάρχει πιθανότητα να νιώθεις καταβεβλημένη. Ευτυχώς το σύμπαν θέλει να σε βοηθήσει και από την Τετάρτη και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα έχεις πολλές ευκαιρίες να μείνεις μόνη με τον αγαπημένο σου και να ηρεμήσετε. Αν είσαι single, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις σε κάποιον για τις πληγές που κρύβεις από παλιές ιστορίες, που σε εμποδίζουν να κοιτάξεις μπροστά.

 

 

 

Read More

And More