Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 15 έως 21 Ιουνίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Έχει τις δυσκολίες της η βδομάδα που ξεκινά καθώς πραγματοποιούνται δυο δυνατά αστρολογικά φαινόμενα,   όμως εσύ δεν φαίνεται να χάνεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου. Στις  18/6 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου δυσκολεύοντας λιγάκι την επικοινωνία σου. Η έκλειψη Ηλίου στις 21/6 επίσης στο ίδιο ζώδιο, στρέφει την προσοχή σου περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη και να δώσεις δικαιώματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή πιθανά να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, οπότε πρόσεχε τι λες και πως το λες. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να προτιμάς τη μοναξιά σου μιας και οι ενέργειες των δυο αστρολογικών φαινομένων  σου δημιουργούν εσωστρέφεια.

 

Ταύρος
Αυτή τη βδομάδα δυο  αστρολογικά φαινόμενα χρειάζονται την προσοχή σου. Το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/6 και η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6 επίσης στο ίδιο ζώδιο. Απόφυγε τις υπεραισιόδοξες  λοιπόν εκτιμήσεις και τις βιαστικές ενέργειες  στα εργασιακά. Κράτα τα σταθερά και τα κεκτημένα σου, λάβε υπόψη σου τις πληροφορίες που σου δίνονται και μάθε να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Πιθανά να φταίει το ότι είσαι μόνη σου συναισθηματικά. Βρες τρόπους, ξέκλεψε χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι βέβαιη πως σ’ αυτούς τους χώρους θα γνωρίσεις και το μεγάλο έρωτα. Η εβδομάδα έχει τις ευκαιρίες της. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας με το σύντροφο σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Τον κατηγορείς άδικα για πράγματα που μόνο στο μυαλό σου βρίσκονται.

 

Δίδυμοι
Με εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ξεκινά η εβδομάδα σου, μιας και πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να θέσεις κάποιες αλλαγές σε εφαρμογή αλλά δεν σου έβγαιναν με τίποτα. Ήρθε η στιγμή να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και ένα ένα να μπαίνουν σε σειρά. Μην δεσμεύεσαι και μη δίνεις υποσχέσεις στα εργασιακά που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Μπορεί να σε ενθουσιάζουν νέα ερεθίσματα και προτάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα λεγόμενα και τις επιλογές σου. Εσύ και ο σύντροφος σου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούρια πράγματα, να προσθέσετε ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες και μη διακινδυνεύεις τις ισορροπίες σου για ευκαιριακές καταστάσεις. Απλά κοίτα να περάσεις καλά. Βρες πρακτικές λύσεις σε οικονομικά θέματα σου και ασχολήσου με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

 

Καρκίνος
Τα δυο αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας πραγματοποιούνται στο δικό σου ζώδιο κι έτσι απ’ ότι καταλαβαίνεις έρχεσαι στο προσκήνιο. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 18/6 και πραγματοποιείται και η Ηλιακή έκλειψη στις 21/6. Κρίνε τις καταστάσεις και πάρε τις αποφάσεις που θα απαιτηθούν στα εργασιακά με τη λογική και όχι με το συναίσθημα για καλύτερα αποτελέσματα. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις και πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Τώρα αν νιώθεις και ένα φτερούγισμα άγχους όταν βρίσκεσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μην ανησυχείς το κρύβεις καλά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση μην αφήνεις το μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας εις βάρος του. Εμπιστεύσου τον για να μπορέσει η σχέση σας να πάει ένα βήμα παρακάτω. Το μέτρο και η σύνεση είναι απαραίτητα στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Λέων
Τα  οικονομικά θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη βδομάδα. Θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και ταυτόχρονα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μπορεί να μην τα καταφέρεις αυτή τη βδομάδα, μπορείς όμως να δρομολογήσεις τα πράγματα και να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι έστω και μακροπρόθεσμα. Κάποιες συμπεριφορές συνεργατών μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό με την πραγματοποίηση της Ηλιακής έκλειψης στις 21/6 στο ζώδιο του Καρκίνου. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και μην κλονίζεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφο σου σχεδόν όλη τη βδομάδα, εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Εσύ που είσαι μόνη, αυτή τη βδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου και ο τρόπος που λανσάρεις τον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθηση σου σε κάνει ακαταμάχητη και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

 

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα εστιάζεται στα επαγγελματικά, όμως με τον περιορισμό της ευχέρειας του λόγου σου με το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 18/6, θα πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτά που διεκδικείς. Νέες εργασιακές προτάσεις μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα σου, να βοηθήσεις συνεργάτες δείχνοντας τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Η επιτυχία στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη, μιας και λάμπεις ολόκληρη. Αν και κουρασμένη, έχεις τη δυνατότητα να καθηλώσεις τους πάντες. Η εξωστρέφεια σου σε κάνει να μην αρνείσαι καμία πρόταση και καμία νέα γνωριμία. Οπότε η επιλογή είναι δική σου και μπορείς να βρεις εύκολα τον άνθρωπο που θα θελήσεις να μοιραστείς τη ζωή σου. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και έχεις βρει τον άνθρωπο σου, σταμάτα να είσαι τόσο επικριτική και αυστηρή μαζί του. Ό,τι κάνεις εσύ δεν μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι. Ασχολήσου με το σύντροφο σου και δείξε του την τρυφερή και ερωτική πλευρά  σου. Κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως για πολύ λίγο.

 

Ζυγός
Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές φαίνεται να είναι η βδομάδα σου. Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής σου συνεχίζονται, όμως οι εξελίξεις δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις κούραση ούτε και απογοήτευση φυσικά. Έντονο παρασκήνιο  φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς  σ’ αυτό, μιας και κάποιοι προσπαθούν να σε παγιδεύσουν. Απόφυγε τις αλλαγές μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το πεδίο και να ενημερωθείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Στιγμές έντασης αντιμετώπισέ τες με χιούμορ. Ένα οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει κι αυτή σχεδόν όλη τη βδομάδα, καθώς η λύση που επιβάλλεται δεν περνάει μόνο από το δικό σου χέρι. Σε επηρεάζει όμως ψυχολογικά και συναισθηματικά,  γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέξεις τις εξάρσεις σου. Θέλεις να ερωτευτείς και θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Είναι αδύνατον να σου αντισταθεί με την γοητεία σου να ξεπερνά κάθε όριο. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το σασπένς που χρειάζεται η συνταγή της ευτυχίας. Απελευθερώσου συναισθηματικά και καλού κακού πρόσεχε και τους πειρασμούς που μπερδεύονται στα πόδια σου.

 

Σκορπιός
Στόχος σου αυτή τη βδομάδα είναι να εντυπωσιάσεις, να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και να θέσεις υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Πρόσεξε βέβαια μην το κάνεις αυτό τόσο προκλητικά και έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα απ’ το προσδοκώμενο. Έτσι μπαίνουν καινούρια άτομα στη ζωή σου και μάλιστα σημαντικά, που θα πιστέψουν σε σένα και θα στηρίξουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Από την άλλη θα πρέπει να προσέξεις, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδομα -από τις 18/6 έως τις 12/7 στο ζώδιο του Καρκίνου, γιατί πίσω από την πλάτη σου παίζονται πολλά. Έντονο παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί βέβαια κάποια στιγμή και θα τα χάσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια προσπάθεια να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε εσύ είσαι αυτή που δεν μπορείς να ζεις μέσα σε μεσοβέζικες και άχρωμες  καταστάσεις. Εσύ τώρα που είσαι μόνη διεύρυνε την κοινωνικότητα σου, πάρε μέρος σε εκδηλώσεις και φρόντισε να περάσεις καλά, χωρίς πολλές εξιδανικεύσεις.

 

Τοξότης
Αν και αρκετά κουρασμένη απ’ τις αναποδιές και τα απρόβλεπτα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος, είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες προκλήσεις  αυτή τη βδομάδα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 18/6 στο ζώδιο του Καρκίνου εφιστά την προσοχή σου στον τρόπο που επικοινωνείς  στα εργασιακά, καθώς και τη συνέπεια σου απέναντι σ’ αυτά που έχεις αναλάβει. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου από τον ερωτικό σύντροφο σου αυξάνονται. Ρίξε λίγο τους τόνους και βρες τα κουμπιά του. Μπορείς να τον φέρεις εύκολα στα νερά σου χωρίς φωνές και απαιτήσεις. Εσύ που είσαι μόνη και παρόλο που σε ενδιαφέρει ο συναισθηματικός σου τομέας, αυτή τη βδομάδα δεν κάνεις  τίποτα για αυτό. Ασχολείσαι περισσότερο με φίλους, οικογένεια και κυρίως δουλειά. Είναι ευκαιρία τώρα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και κυρίως θέματα που αφορούν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

 

Αιγόκερως
Οργάνωσε από νωρίς το πρόγραμμα της εβδομάδας σου προκειμένου να αποφύγεις το άγχος των υποχρεώσεων σου,  που δεν είναι και λίγες. Απ’ την άλλη η συνέπεια στα όσα αναλαμβάνεις είναι πολύ σημαντική για εσένα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/6 δυσκολεύει λιγάκι τα πράγματα. Προώθησε αυτή τη βδομάδα τα σχέδια σου στα εργασιακά και κυρίως νέες σου συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αν όλες σου οι προσδοκίες δεν κατακτηθούν δεν σημαίνει πως πρέπει να απογοητευτείς. Απλά είναι πολλές και χρειάζονται περισσότερο χρόνο και πιο εντατική προσπάθεια. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός για σένα αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό και αποφασίζεις να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου. Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγεις απ’ το καβούκι σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση,  αναθεώρησε λίγο τον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στο σύντροφο σου και πάρε τα μέτρα σου προτού φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο.

 

Υδροχόος
Οργάνωσε με προσοχή και μυστικότητα τα σχέδια σου και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που το παρελθόν έχει δείξει πως δεν είναι ειλικρινείς και ευθείς απέναντι σου. Έχεις το χάρισμα να συγχωρείς εύκολα και να ξεχνάς επίσης. Μπορεί να θέλεις και να επιζητάς μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, ακόμα και του προσανατολισμού σου, όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Ενημερώσου πρώτα, βεβαιώσου και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου. Έλεγξε τον παρορμητικό σου χαρακτήρα  και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου. Η έλλειψη μιας συντροφιάς σου έχει γίνει μια έμμονη ιδέα το τελευταίο διάστημα. Κάλυψε τις συναισθηματικές σου ανάγκες με τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι προτιμότερο απ’ το να αναλώνεσαι άσκοπα με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε μια σου ματιά.  Υπερεκτίμησε τον εαυτό σου και όχι τους άλλους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με το σύντροφο σου και μην τον απομονώνεις. Δέξου και εκτίμησε τις απόψεις του που είναι  πιο αντικειμενικές και ψύχραιμες. Μάθε να τον εμπιστεύεσαι κι αυτό θα καλύψει τις όποιες αποστάσεις υπάρχουν μεταξύ σας.

 

Ιχθείς
Αυτή τη βδομάδα σε διακρίνει μια υπερκινητικότητα. Δεν ξέρεις τι θέλεις, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τα θέλω σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αυτό και δεν γίνεται και δυστυχώς δεν υπάρχει και κανένα μαγικό ραβδί. Μην αμφισβητείς τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα εργασιακά. Μπορεί κάποιες πρόσφατες συνεργασίες να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα και να αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αποχωρίσεις. Ταξίδια που αφορούν στη δουλειά σου επιδίωξε τα, όμως με προσοχή καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/6 στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί καθυστερήσεις και εμπόδια. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους σε κάνει ακαταμάχητα γοητευτική, γι’ αυτό πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είτε είναι μια νέα γνωριμία, είτε σχετίζεται με το παρελθόν σου,  μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτική με τα πάντα. Τον κουράζεις και άκρη δεν βρίσκεις.  Καλύτερα να προσπαθήσεις να τον σαγηνεύσεις και να τον εκπλήξεις με τις ερωτικές σου προκλήσεις.

 

Read More

And More