Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 15 έως 21 Οκτωβρίου 2018)

Αυτή θα είναι σίγουρα μια εβδομάδα εξελίξεων στην ερωτική σας ζωή. Μια σημαντική συζήτηση με τον αγαπημένο σας είναι πολύ πιθανή τη Δευτέρα χάρη στον Ερμή που συναντά την Αφροδίτη, καθώς αυτή κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η συμφιλίωση είναι εφικτή και θα μπορούσατε να μιλήσετε για κάτι αρκετά δύσκολο, που ίσως αποφεύγατε. Αν είστε single, είναι πιθανό να αναδιαμορφώσετε τις σκέψεις σας γύρω από την αγάπη και την οικειότητα με σημαντικό τρόπο αυτήν την εβδομάδα. Αν έχετε κολλήσει στο παρελθόν, αυτή είναι η εβδομάδα που θα απελευθερωθείτε για πάντα.
Τα πράγματα στη δουλειά θα είναι αρκετά αγχωτικά για τους περισσότερους αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να τρώτε καλά το μεσημέρι σε κάποιο εστιατόριο κοντά στην εργασία σας. Το φαγητό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ελαττώσετε την απογοήτευσή σας. Τίποτα δεν προχωρά όπως το υπολογίζατε και οι καθυστερήσεις σας φέρνουν κοντά στο ξέσπασμα. Αγνοήστε τη δίαιτα. Φάτε ό, τι θέλετε και προσπαθήστε να βγάλετε την εβδομάδα χωρίς να τσακωθείτε στη δουλειά!

 

ΚΡΙΟΣ
Νιώθετε πιο ισορροπημένες τώρα. Λίγο περισσότερο άγχος θα έχουν όσες εργάζονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης πελατών. Κάνετε το καλύτερό σας για να είστε ομιλητικές και φιλικές. Θα δώσετε καλές συμβουλές και συχνά λειτουργείτε ως πρότυπο για τους συναδέλφους σας. Είναι μια ιδανική περίοδος για να αναπτύξετε σημαντικές επαφές. Όποτε σας ζητηθεί, βοηθήστε συναδέλφους που έχουν ανάγκη. Η δημιουργικότητα και το ταλέντο σας είναι γνωστά, αλλά δεν μπορείτε να τα διοχετεύσετε στην εργασία σας αυτήν την εβδομάδα. Χρειάζεστε έναν έξυπνο τρόπο για να εξωτερικεύσετε τις ικανότητές σας. Δεδομένου ότι αυτό επηρεάζει τον τομέα του χρέους και της συγκέντρωσης κεφαλαίων, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να ξεχρεώσετε και μετά να ξεκινήσετε κάτι νέο. Να είστε ρεαλίστριες όταν φτιάχνετε προϋπολογισμούς.
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να αναλωθεί σε οικονομικά ζητήματα και στην προσωπική σας ζωή! Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη προσαρμογή σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα με τον αγαπημένο σας. Ένας από σας μπορεί να έχασε πρόσφατα ένα εισόδημα ή να σταμάτησε προσωρινά να εργάζεται. Αυτό δεν είναι μια εύκολη κατάσταση και πρέπει να το ξεπεράσετε μαζί.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η προθυμία σας στην ανάληψη ευθυνών θα εκτιμηθεί αυτήν την εβδομάδα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί απαιτείται επιπλέον υπομονή. Ακόμη και αν διαφωνείτε για κάτι, μπορείτε να διατηρήσετε την αρμονία σας και να αναζητήσετε συμβιβαστικές λύσεις. Μια ανήσυχη ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη σας για πειθαρχία και τάξη. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για μάρκετινγκ και εκπαίδευση. Και ιδανική για συνέργιες. Μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση στη ζωή σας με έναν μέντορα, έναν εργοδότη ή έναν επιχειρηματικό συνέταιρο. Και με ισχυρή δραστηριότητα στην περιοχή που διέπει τις σοβαρές σας σχέσεις, μπορεί να διαπιστώσετε ότι συναντήσατε το σωστό άτομο την κατάλληλη στιγμή. Μαζί μπορείτε να πετύχετε! Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα.
Ένα δίλημμα στα προσωπικά σας που ποτέ δεν λύσατε, συνεχίζει να σας απασχολεί και σας κουράζει αφάνταστα. Νομίζατε ότι η κατάσταση εκείνη είχε τελειώσει, αλλά φαίνεται ότι το σύμπαν έχει άλλα σχέδια. Θα μπορούσε να είναι ένας πρώην, που προσπαθεί να μπει ανάμεσά σας. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να έχετε μια πραγματική συζήτηση μία για πάντα. Δεν υπάρχει τρόπος να παραμείνετε φίλοι με αυτό το πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ακόμα κι αν εργάζεστε σε δύσκολο περιβάλλον ή απλά δεν σας αρέσει η δουλειά σας, η πιο σημαντική πρόκληση τώρα είναι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Αν εστιάζετε κυρίως στις ανάγκες των άλλων (ακόμα και όταν φαίνεται σημαντικό), δεν γίνεστε ευτυχισμένες. Με τον καιρό θα γίνετε αναποτελεσματικές και μπορεί η υγεία σας να υποφέρει. Μια γλυκιά ενέργεια υποστηρίζει καλή επικοινωνία με τους οικείους. Ψάχνετε τρόπους να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες επικοινωνίας σας για να κερδίσετε τα προς το ζην. Εστιάστε στην καθημερινή εργασία σας. Είναι μια καλή στιγμή για μια αυτοκριτική απόδοσης, επειδή είστε σίγουρες ότι θα έχετε καλά αποτελέσματα και θα έχετε μια πλατφόρμα από την οποία θα ξεκινήσετε νέες ιδέες. Κάντε τον εαυτό σας απαραίτητο και σίγουρα η καριέρα σας θα απογειωθεί.
Εάν εσείς ή ο αγαπημένος σας έχει να αντιμετωπίσει μια αδιαθεσία, αυτήν την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Η αποκατάσταση μπορεί να είναι μια αργή διαδικασία. Είτε είστε εσείς είτε ο σύντροφός σας, τα καλά νέα είναι ότι θα μείνετε κοντά ο ένας στον άλλο και θα το ξεπεράσετε. Αν είστε single, αυτήν την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα φλερτ στο χώρο εργασίας σας… Προσεκτικά όμως, μπορεί να μη βγει σε καλό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν έχετε κάποιο στόχο ή καριέρα που σας ενδιαφέρει, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για δράση. Κάντε περισσότερα πράγματα που σας ικανοποιούν. Μην αμφιβάλετε για τις επιλογές σας. Ορισμένα γεγονότα μπορεί να είναι αγχωτικά. Όσο πιο θετικά αισθάνεστε, τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά δύσκολες ή απαιτητικές καταστάσεις. Εκφράστε τις απόψεις σας σε συναδέλφους ή ανώτερους. Είναι πιθανό να αναζητήσετε τρόπους για να εξωτερικεύσετε τη δημιουργικότητά σας. Οι πτυχές επηρεάζουν το ρομαντισμό, τα παιδιά και την οικογένεια. Υπολογίστε τη ζήτηση στην αγορά και σχεδιάστε την προσφορά.
Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τα προσωπικά σας εδώ και μερικές εβδομάδες, κάτι που θα μπορούσε να έχει φέρει έναν πρώην ξανά στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε συμφιλιωθεί ή ότι θα το κάνετε, αλλά αυτό σημαίνει ότι η ενέργειά του επιστρέφει για ένα συγκεκριμένο λόγο. Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή ευθυγραμμισμένο με την Αφροδίτη, σίγουρα θα είστε σε επικοινωνία με αυτό το άτομο. Μπορείτε απλά να θυμηθείτε τα παλιά. Ή, ίσως αισθάνεστε πραγματικά μια εσωτερική σύγκρουση για πιθανή συμφιλίωση. Μην αποφασίσετε αυτήν την εβδομάδα.

 

ΛΕΩΝ
Μερικές φορές, το μυαλό σας τρέχει με χίλια και ανησυχείτε άσκοπα για μικρά πράγματα που μπορεί και να μη συμβούν. Το γέλιο, το καλό φαγητό και η προθυμία να ακούτε τους άλλους μπορούν να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση διαπραγμάτευσης. Είναι μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα. Το βάρος πέφτει σε εσάς να πείτε όσα πρέπει να πείτε με έναν ευγενικό και συναινετικό τρόπο. Αλλά όταν πρόκειται για τη ζωή στο σπίτι και για τα συναισθήματά σας, μπορεί να είναι δύσκολο να δείξετε την ανάλογη υπομονή. Αντ ‘αυτού, ίσως αισθάνεστε αδικημένες από τους κοντινούς σας. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καλύτερη συνολικά.
Οι διαφωνίες με τον αγαπημένο σας είναι σίγουρα η κύρια πηγή κούρασης τον τελευταίο καιρό. Αυτήν την εβδομάδα όμως, θα μπορούσατε να αρχίσετε να βλέπετε πρόοδο. Ο πόλεμος μεταξύ σας πρέπει να τελειώσει και να αρχίσετε να χειρίζεστε την κατάσταση πιο ώριμα. Αν δεν αρχίσετε να σχεδιάζετε για το μέλλον με σεβασμό ο ένας για τον άλλο, δεν θα προχωρήσετε ποτέ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προτιμάτε να μη ζητάτε βοήθεια όταν έχετε οικονομικά ή γενικότερα προβλήματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον άγχος. Ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε. Η ειλικρίνεια ενισχύει τις σχέσεις με συναδέλφους. Ακόμη και η σκληρή ή άδικη κριτική δεν είναι λόγος αποθάρρυνσης. Οι σημαντικές δουλειές απαιτούν λίγο πιο αργό ρυθμό και μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ψάχνετε τρόπους για να διαδώσετε τα υπέροχα προϊόντα και υπηρεσίες σας, αλλά η διαφήμιση είναι υπερβολικά δαπανηρή. Τα κοινωνικά μέσα μπορούν να βοηθήσουν. Το Σύμπαν παρέχει δημιουργικές λύσεις στο ζήτημα της έκθεσης και σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τον εαυτό σας γνωστό στην αγορά. Από εκεί, είναι στο χέρι σας.
Ίσως να αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει στο παρελθόν. Αν έχετε πληγωθεί από τον πρώην σας, ίσως να μην μπορείτε να προχωρήσετε. Μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση με τον αγαπημένο σας που να σας θυμίσει κάτι παρόμοιο που συνέβη σε προηγούμενη σχέση. Αυτή η ανάμνηση δεν θα σας βοηθήσει. Θυμηθείτε ότι είστε σε άλλη φάση και διαφορετική σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ
Μια περίοδος σύγχυσης τελειώνει αυτήν την εβδομάδα. Η σκληρή δουλειά αποδίδει όταν το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε ηγετικό ρόλο με πελάτες ή συναδέλφους. Πώς μπορείτε να είστε πιο οργανωμένες και αποτελεσματικές; Μην απορρίπτετε κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι ασυνήθιστο. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες στον τρόπο που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας δεν είναι αναγκαστικά για κακό. Αυτήν την εβδομάδα είστε περιτριγυρισμένες από ανθρώπους που θέλουν να σας δούνε επιτυχημένες. Με την τύχη στον τομέα της εργασίας σας σε συνδυασμό με μια ξαφνική διορατικότητα και τις αλλαγές, ήρθε η ώρα να κάνετε καλή εντύπωση στους ανώτερους. Είναι μια τυχερή συγκυρία για σας. Αρπάξτε την ευκαιρία.
Αυτή δεν θα είναι μια εβδομάδα σταθμός για την ερωτική σας ζωή σίγουρα. Το πάθος είναι εφικτό, αλλά είναι πιθανό να κατευθυνθεί αλλού και όχι στο κρεβάτι. Φαίνεται ότι πρόκειται να ξεσπάσει ένα καβγαδάκι μεταξύ σας και έχει να κάνει με χρήματα ή με το πώς σας συμπεριφέρεται. Ίσως να αρχίζετε να αισθάνεστε ότι σας θέλει μόνο για διασκέδαση, χωρίς να σκέφτεται το μετά. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί και να βάλετε ένα τέλος αυτήν την εβδομάδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ενέργεια αυτή τη φορά σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχες και δεν θέλετε με τίποτα να σας λένε τι να κάνετε. Να είστε υπομονετικές με οτιδήποτε φαίνεται σαν περιορισμός. Το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε. Μπορεί να εμφανιστεί ένα φλερτ στο χώρο εργασίας σας. Προσέξτε να ξεκουράζεστε και να ασκείστε για να αισθάνεστε καλά. Πρέπει να χρησιμοποιείτε εποικοδομητικά τα συναισθήματά σας σε τακτική βάση. Εάν κάνετε κάτι δημιουργικό για να εξασφαλίζετε το εισόδημά σας, υπάρχει η τέλεια ισορροπία μεταξύ τέχνης και εμπορίου, τώρα που το σύμπαν σας στηρίζει. Με δραστηριότητα στην περιοχή που διέπει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το ταξίδι και την πνευματικότητα, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε στο εξωτερικό για ευκαιρίες το συντομότερο δυνατό.
Παρόλο που πραγματικά θέλετε να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να ξεπεράσετε μια διαφωνία για μια οικογενειακή κατάσταση, δεν φαίνεται να κάνετε πραγματικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην αρχή της εβδομάδας ίσως να πιστεύετε ότι έχετε μέχρι την Παρασκευή να βρείτε την κατάλληλη στιγμή. Αυτό θα αυξήσει το άγχος σας μέσα στην εβδομάδα και είναι πραγματικά πιθανό να ξεστομίσετε έντονα λόγια. Εάν συμβεί αυτό, θα το μετανιώσετε. Σκεφτείτε προσεκτικά προτού μιλήσετε. Μόλις το πείτε, δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να φέρει αντικρουόμενες απόψεις στην οικογένεια και στη δουλειά σας. Είναι όμως και ιδανική περίοδος για να κάνετε νέες επαφές. Μπορεί να είστε σε καλή θέση, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι δεν τα προλαβαίνετε όλα. Καθορίστε προσεκτικά τις προτεραιότητές σας. Οι συνεργάτες εκτιμούν τη συνεισφορά σας. Να είστε υπομονετικοί στις δύσκολες καταστάσεις. Οι διαφωνίες απαιτούν διπλωματία. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη προκλήσεις. Ο εγκέφαλός σας απελευθερώνει μερικές από τις πιο δημιουργικές του ιδέες. Μετατρέψτε τις ιδέες σε κάτι ξεχωριστό και κερδίστε ένα επιπλέον εισόδημα.
Υπάρχει κάτι που ξέρετε ότι πρέπει να πείτε στον αγαπημένο σας, αλλά αν το κάνετε, μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε χωρισμό. Δεν είστε ευχαριστημένες από μια συγκεκριμένη δυναμική στη σχέση σας. Δεν μπορείτε να υποκρίνεστε ότι αυτό το αίσθημα θλίψης και έλλειψης δεν υπάρχει. Ταυτόχρονα, όμως, φοβόσαστε ότι αν ξεκινήσετε τη συζήτηση θα οδηγήσει στο τέλος της σχέσης σας. Βρείτε το κουράγιο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με μια έκρηξη ενθουσιασμού. Τα συνεργατικά σχέδια θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Οι πτυχές επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας στους νέους εργαζόμενους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Αναμείνετε κάποιες επιβραδύνσεις καθώς οι πτυχές ενθαρρύνουν την προσεκτική αναθεώρηση των σχεδίων ή διαδικασιών. Ίσως είναι καιρός να επισκευάσετε ή να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Είστε μεταξύ των πιο έξυπνων όταν πρόκειται για εργασία και χρήματα. Καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν οι εσωτερικές δομές και είστε καλοί στο σχεδιασμό και την εκτέλεση επενδυτικών σχεδίων. Τώρα έχετε την υποστήριξη του Σύμπαντος για να αναζητήσετε συνεργάτες για μια νέα επιχείρηση ή να διευρύνετε το δίκτυο επαφών σας στην επιχείρηση. Οι πτυχές παρέχουν την τύχη και τις ιδέες. Μόνο εσείς ξέρετε πού τελικά θα πάει.
Συνήθως είναι οι φίλοι που σας στηρίζουν περισσότερο όταν η ερωτική σας ζωή βιώνει αναταραχές. Έχετε λίγους φίλους που γνωρίζετε ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτούς πάντα. Αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο, μπορεί να αισθανθείτε σαν να είστε εντελώς μόνοι. Θα περάσετε μια αναταραχή και όταν θα προσπαθήσετε να μιλήσετε σε έναν φίλο για αυτό, αυτός ή αυτή δεν θα φανεί να ενδιαφέρεται. Μπορεί να κουράστηκε να σας ακούει για αυτήν την κατάσταση και να μην την αλλάζετε ποτέ. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, η σιωπή του φίλου σας, θα σας έχει δώσει τις πιο πολύτιμες συμβουλές όλων. Είστε έτοιμες να ακούσετε;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αποφεύγετε τις άχαρες υποχρεώσεις της δουλειά σας αυτήν την εβδομάδα. Αυτή είναι μια τυχερή περίοδος για να υποβάλετε αίτηση για εργασία ή να ζητήσετε αναβάθμιση της τρέχουσας θέσης σας. Μοιραστείτε τις απόψεις σας με αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι μια υπέροχη εποχή για εθελοντισμό. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε για ένα φλέγον θέμα στο χώρο εργασίας σας. Καταλαβαίνετε σε πολύ βαθύ επίπεδο πώς να συνεργαστείτε με άλλους και να ωφεληθείτε από όλους τους εμπλεκόμενους. Τώρα θα έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να προσελκύσετε επενδύσεις. Μην ντρέπεστε. Ζητήστε αυτό που χρειάζεστε.
Ίσως και να μην θέλετε να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα, μιας και θα είναι γεμάτη αναταράξεις! Αν είστε σε σχέση και έχετε οικογένεια, εσείς και ο σύντροφός σας ενδέχεται να έχετε διαφωνίες σχετικά με ένα δίλημμα γονικής μέριμνας. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι αισθάνεστε χωρίς υποστήριξη από τον σύντροφό σας αυτές τις μέρες σχετικά με τους στόχους της καριέρας σας. Εάν είστε single και προσπαθείτε να κλείσετε το πρώτο ραντεβού με κάποιον, καλύτερα να το αφήσετε. Αν είναι τόσο δύσκολο να συναντηθείτε από κοντά, είναι ανησυχητικό σημάδι. Αποφύγετε τα δράματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ενθουσιασμός σας είναι πιθανό να βρίσκεται σε έξαρση αυτήν την εβδομάδα. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τον παρορμητισμό σας μπορεί να σας οδηγήσει στο να μετανιώσετε μια λέξη ή μια ενέργεια. Οι άνθρωποι με τους οποίους εργάζεστε εδώ και πολύ καιρό θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας. Ο χρόνος είναι πολύ θετικός για επικοινωνία. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή του καθορισμού μεγάλων στόχων. Αυτή η περίοδος είναι σημαντική για εσάς γιατί η επέκταση και η τύχη συνδυάζονται με ξαφνικές και συχνά δημιουργικές ιδέες. Αυτό δείχνει μια εποχή μεγάλης τύχης όταν πρόκειται να προσελκύσετε ανθρώπους και ευκαιρίες προς το μέρος σας. Η ενέργεια σας είναι μαγνητική τώρα. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας κάνοντας κλήσεις, στέλνοντας βιογραφικά και χρησιμοποιώντας τις κοινωνικές σας συνδέσεις για να συναντήσετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Ίσως αισθάνεστε “φθαρμένες” αυτήν την εβδομάδα σε προσωπικά θέματα. Παρόλο που θέλετε πραγματικά να ασχοληθείτε με πράγματα που σας παθιάζουν, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ο αγαπημένος σας δεν είναι πρόθυμος να είναι στο πλευρό σας. Μπορεί να φτάσετε στην άβολη συνειδητοποίηση ότι απλά δεν μπορείτε να ζήσετε σε μια σχέση, όπου υπάρχει αυτή η μεγάλη ανομοιογένεια. Είναι σίγουρα ένα ηθικό δίλημμα, αλλά η καρδιά σας εξακολουθεί να τον αγαπά. Τι θα κάνετε;

Read More

And More