Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 18 έως 24 Ιουνίου 2018)

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της σύγχυσης, γυρίζει ανάδρομος από τη Δευτέρα και για πολλές από εσάς ενδέχεται να υπάρξει μία καινούρια αίσθηση ασάφειας τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μία ξεκάθαρη συνομιλία που είναι αναζωογονητική και ελπιδοφόρα θα συμβεί από την Τρίτη ή την Τετάρτη και θα σας δώσει μεγάλη δύναμη για να συνεχίσετε τις προσπάθειες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη αντιτάσσεται στον Άρη την ερχόμενη Πέμπτη και θα σας εξασφαλίσει δυνατές ερωτικές στιγμές.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις επικεντρωθεί στο να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για εσένα τώρα. Η διάσπαρτη ενέργεια μπορεί να κάνει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις απρόβλεπτες. Εάν σκέφτεσαι να αλλάξεις σταδιοδρομία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις σοβαρά σχέδια και να προχωρήσεις σε μια νέα κατεύθυνση. Μην πάρεις αποφάσεις όμως που είναι βιαστικές. Το άγχος θα σε βγάλει λίγο εκτός προγράμματος, ωστόσο η ενέργειά σου θα παραμείνει θετική και θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τα οικονομικά ζητήματα που θα κληθείς να διορθώσεις. Η ειλικρίνεια και οι συγκεκριμένοι στόχοι εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου. Οι διευθυντές σου θα βρουν στο πρόσωπό σου το άτομο που μπορεί να τους προσφέρει πρακτική υποστήριξη. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ανοίγουν τώρα. Η επικοινωνία όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς και πώλησης, θα γίνει ευκολότερη. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να δώσεις προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες. Τα ομαδικά προγράμματα ευνοούνται. Μην δεχθείς καμία προσφορά με ονομαστική αξία. Η εκτίμηση κάποιων ανθρώπων για μια κατάσταση θα είναι υπερβολικά αισιόδοξη.
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πτυχές που σε κάνουν ακόμη πιο μοναδική. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι ο τομέας της καριέρας σου απαιτεί περισσότερη προσοχή τώρα ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου βιώσιμη, προσοδοφόρα και ασφαλή. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη τώρα. Δημιούργησε αυτό που θέλεις να δεις. Ένας νέος έρωτας μπορεί να γεννηθεί αυτήν την εβδομάδα, όμως ενδέχεται μέχρι το τέλος αυτής να έχει λήξει το ειδύλλιο. Ανεξάρτητα από το πόσο θα προσπαθήσεις για να πετύχει, το timing είναι κακό και δεν θα προχωρήσει η σχέση αυτή. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, η εβδομάδα σου θα κλείσει με πολύ έρωτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μετά από εβδομάδες καθυστερήσεων και αναθεώρηση των ήδη συναφθεισών συμφωνιών, η ενέργεια αρχίζει να ρέει πάλι. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις πολλά. Μην παραμελήσεις τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Αγνόησε τυχόν φήμες ή κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας. Να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο ειλικρινής και άμεση όταν εργάζεσαι με τους συνεργάτες σου. Η ενέργεια που υπάρχει στο χώρο μπορεί να κάνει τους ανθρώπους παρορμητικούς και απαιτητικούς. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς πώς μπορείς να απευθυνθείς σε άλλους για να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οικονομική σου κατάσταση και τη βελτίωσή της. Είναι επιτακτική ανάγκη να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και να θέσεις τους στόχους σου. Οι τρόποι με τους οποίους συνήθιζες να κερδίζεις χρήματα δεν είναι ικανοί να καλύψουν πλέον τις ανάγκες σου. Απαιτείται αλλαγή για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Χρειάζεται να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.
Αυτό μπορεί να είναι μια εβδομάδα που η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις αυτό που θέλεις από τη σχέση σου. Χρησιμοποίησε και λίγο την τσαχπινιά σου και δεν θα χάσεις. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείς επίσης της ανάγκη να κάνεις και περισσότερα πράγματα για εσένα αυτή την εβδομάδα. Συζήτησέ το με τον αγαπημένο σου και σίγουρα θα καταλάβει ότι είναι για το καλό και των δύο σας να μην αισθάνεσαι ασφυκτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ατελείωτες μικρές παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις ή μηχανικές βλάβες θα αρχίσουν να υποχωρούν. Είναι μια ιδανική στιγμή για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο μάρκετινγκ. Μπορεί να βρεις ισχυρή υποστήριξη στις προσπάθειές σου. Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου θα είναι καλές. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι περισσότερο αγχωτικά αργότερα. Τα σχέδιά σου μπορεί να είναι περιορισμένα ή να αμφισβητηθούν. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε ένα πολύ συνηθισμένο πλαίσιο νοοτροπίας με δραστηριότητα στο σπίτι σου που να φέρει αρκετή προσωπική έκφραση. Ίσως να σκέφτεσαι να αλλάξεις τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους γύρω σου. Τα χρήματα και το κλειδί για ένα νέο γραφείο μπορεί να σε περιμένουν στην επόμενη γωνία. Φρόντισε να μην χάσεις την ευκαιρία.
Αν αισθάνεσαι ότι ο αγαπημένος σου δεν σε εκτιμά, τότε να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις πώς αισθάνεσαι. Μπορεί η προσπάθεια να μην οδηγήσει πουθενά, εσύ τουλάχιστον θα την κάνεις. Αν ο σύντροφός σου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μέσα στις προτεραιότητές του, τότε δεν έχει παρά να αποχωρήσεις από μία τέτοια σχέση. Μία άλλη πιθανότητα είναι αυτήν την εβδομάδα εσύ και ο αγαπημένος σου να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να δημιουργήσετε οικογένεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να είσαι σε θέση να παρουσιάσεις με επιτυχία τις νέες ιδέες σου και να κάνεις τους συνεργάτες σου να ασχοληθούν άμεσα με την υλοποίησή τους. Ίσως να βρεις και πολλές ευκαιρίες να κάνεις κινήσεις που θα σου αποφέρουν περισσότερα έσοδα και ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Να είσαι προσεκτική σχετικά με καλούς φίλους ή συναδέλφους που θα μπορούσαν να σου δώσουν εσφαλμένες συμβουλές. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι καλό είναι να εμπιστεύεσαι και να ακολουθείς τελικά την πρώτη σου σκέψη. Μπορεί να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στη δουλειά σου, ωστόσο χρειάζεται να είσαι ακόμη προσεκτική με κάποιους από τους συνεργάτες σου. Η καθημερινότητά σου αλλάζει και όλα τα δεδομένα σου δείχνουν ότι πρέπει να φέρεις περισσότερη δημιουργικότητα και ομορφιά στην επαγγελματική σου ζωή. Ταυτόχρονα υπάρχει μία σχέση ώθησης και έλξης ανάμεσα στα χρήματα που έχεις κερδίσει και σε εκείνα που χρωστάς. Ήρθε η ώρα να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ των δύο με τη δημιουργία ενός σχεδίου πληρωμής για οποιεσδήποτε πιστωτικές κάρτες. Την ίδια ώρα πρέπει να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων.
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα αισθανθείς ότι ο αγαπημένος σου σε φροντίζει και σε ακούει απόλυτα σε όσα έχεις να του πεις. Μόνο όμως που δεν θα είναι έτσι όλες οι μέρες. Ενδέχεται να υπάρξουν και μερικές συγκρούσεις αυτές τις ημέρες για αυτό να είσαι προσεκτική στον τρόπο που θα μιλήσεις και όσα θα μοιραστείς μαζί του. Σκέψεις που δεν έχουν μπει σε μία σειρά, είναι καλό να μην τις μοιραστείς μαζί του.

 

ΛΕΩΝ
Μέρος από την απογοήτευση που μπορεί να αισθάνεσαι τις τελευταίες εβδομάδες θα αρχίσει σιγά σιγά να υποχωρεί. Ωστόσο, πρέπει να είσαι υπομονετική και μεθοδική στην προσέγγισή των συνεργατών σου. Αυτή είναι μια θετική στιγμή για κάθε κατάσταση που αφορά επαγγελματικά θέματα. Έχεις πολύ καλές ιδέες, όμως πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμη μέχρι να εισακουστούν. Η προσοχή εστιάζεται στις σχέσεις αυτήν την εβδομάδα, καθώς το Σύμπαν φέρνει όλα τα είδη των ανθρώπων από το παρελθόν σου πίσω στη ζωή σου. Αν δεν κάνουν μια προσωπική εμφάνιση, θα μπορούσαν να γεμίσουν τις σκέψεις σου. Τι έμαθες από όταν ήταν γύρω σου; Άλλαξες ή έμεινες ίδια; Ενδέχεται να σκεφτείς πλέον πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσεις ένα αγαπημένο σου χόμπι για να κερδίσεις χρήματα.
Παρόλο που αισθάνεσαι την αγάπη από το σύντροφό σου, μικρά επιχειρήματα μπορεί να εμποδίσουν την πλήρη εκπλήρωση των θέλω σου. Η Αφροδίτη είναι πλέον στο ζώδιό σου και γεμίζει τη σχέση σου εμπιστοσύνη. Θα ασχοληθείς περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, γεγονός που θα σε κάνει περισσότερο ελκυστική στον αγαπημένο σου. Την Πέμπτη, όμως, η Αφροδίτη θα αντιταχθεί στον Άρη, ο οποίος βρίσκεται τώρα στον τομέα των σχέσεών σου. Ο Άρης σε αυτόν τον τομέα σου δίνει ένα κίνητρο για να δουλέψεις περισσότερο τη σχέση σου, όμως η Αφροδίτη του αντιτίθεται και μπορεί να έχεις δυσκολία να φτάσεις σε οποιοδήποτε συμβιβασμό. Κρατήσου γερά. Ενδέχεται όλη αυτή η προσπάθεια να μετατραπεί σε τρομερή ενέργεια εντός της… κρεβατοκάμαράς σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κοινωνική τώρα, όμως η ενέργεια που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο δεν ευνοεί την επικοινωνία. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και καθυστερήσεις σε σημαντικά έργα. Παρόλο που έχεις επικεντρωθεί στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σου, είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Είναι μία καλή στιγμή να σκεφτείς την αναδόμηση της ομάδας σου. Ενδέχεται να σκεφτείς πολύ σοβαρά να ξεκινήσεις και κάτι καινούριο επαγγελματικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πίεση δεν λειτουργείς καλά, για αυτό φρόντισε να μην υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις. Θα υπάρξει μεγάλη δραστηριότητα στο σπίτι σου από κληρονομίες και χρέη αυτή την εβδομάδα. Υπάρχουν κάποια θέματα που φαίνεται ότι δεν μπορείς να ελέγξεις. Εάν διαπιστώσεις ότι πρέπει να δώσεις περισσότερη ενέργεια σε ένα σχέδιο για την αποπληρωμή ενός χρέους, τότε το Σύμπαν θα σε ακούσει και θα σε βοηθήσει να βρεις τη λύση. Χαμογέλασε. Όλα θα πάνε προς το καλύτερο.
Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης στον τομέα των σχέσεών σου, θα γυρίσει ανάδρομος αυτήν την εβδομάδα. Ως αποτέλεσμα, θα διώξεις τα ροζ σύννεφα από τη σχέση σου και θα δεις ποιος είναι πραγματικά ο σύντροφός σου. Εάν σε έχει εξαπατήσει τότε είναι πολύ πιθανό να το μάθεις τώρα. Εάν ο σύντροφός σου έχει κρύψει οποιοδήποτε είδος εθισμού ή ανθυγιεινών προτύπων από εσένα, τότε είναι πιθανό ότι τελικά θα ανακαλύψεις τι πραγματικά συμβαίνει. Παρόλο που ίσως να είσαι απογοητευμένη, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις πώς να προσχωρήσεις όταν θα ξέρεις όλη την αλήθεια. Εάν είσαι single, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι πιέσεις των τελευταίων εβδομάδων φαίνεται να συνεχίζονται. Μια επεκτατική ενέργεια μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ αγχωμένη. Πάρε χρόνο για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στο χώρο εργασίας σου. Σημαντικό να κάνεις ένα update στους στόχους σου, γιατί ενδέχεται κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει πλέον. Δημιούργησε νέες λίστες με όσα θέλεις να κάνεις και όλες αυτές οι προσπάθειες θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς περισσότερο επικεντρωμένη στην επιτυχία σου. Η σταθερή βελτίωση των δεξιοτήτων σου θα αποφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη. Μην αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει επειδή δεν είσαι σε όλα τέλεια. Αυτήν την εβδομάδα θα μπορούσε να είναι δύσκολο για εσένα. Ενδέχεται να αισθανθείς ότι κάποιος σε αναγκάζει να κάνεις κάτι ενάντια στη θέλησή σου. Αλλά το Σύμπαν απλά προσπαθεί να σε ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση για την προσωπική σου ζωή. Τα βαθύτερα συναισθήματά σου ενδέχεται να είναι αυτά που θα σου αποκαλύψουν τον τρόπο να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Η εργασία στο σπίτι μπορεί να είναι μία πολύ καλή επιλογή για αυτή την περίοδο της ζωής σου.
Μπορεί να έχεις πολλές ρομαντικές ευκαιρίες, αλλά θα αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου και την απογοήτευση που αισθάνεσαι σε αυτόν τον τομέα. Την Πέμπτη η Αφροδίτη θα εναντιωθεί στον Άρη και ίσως να μην έχεις τόσο ρομαντική εβδομάδα όσο θα μπορούσες. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις στα ερωτικά σου, δεν είσαι έτοιμη για μία νέα σχέση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου θα φέρει αναστάτωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι έτοιμη, γιατί θα έχεις ορισμένες αναπόφευκτες απώλειες και μπορεί να σε ανησυχήσουν. Θα ανακαλύψεις επίσης τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν στη δουλειά σου. Να μην απογοητευτείς. Να θυμάσαι ότι και οι απώλειες και οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής και τελικά θα δεις ότι στο τέλος θα πετύχεις τους στόχους σου. Κάνε τις απαραίτητες προσαρμογές που χρειάζονται και όλα θα πάνε καλά. Ίσως να αισθανθείς ότι το Σύμπαν υποστηρίζει τα έργα και τους στόχους σου αυτήν την εβδομάδα. Αλλά ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις περισσότερο τις επικοινωνιακές σου δυνάμεις για να καταφέρεις να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς στα οικονομικά σου. Παρόλα αυτά αξίζεις ένα μπράβο για την προσπάθεια που κάνεις, η οποία πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται.
Αν αισθάνεσαι σύγχυση στην προσωπική σου ζωή, αυτήν την εβδομάδα θα δεις το τοπίο να ξεκαθαρίζει. Ο Ποσειδώνας, που τώρα κινείται μέσα από τον τομέα του ρομαντισμού, θα γυρίσει ανάδρομα τη Δευτέρα. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί ενώ είναι ανάδρομος εσύ θα αισθανθείς την ερωτική σου ζωή να προχωρά ευθεία. Αν είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πληγωθείς από τις επιλογές σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να κάνει τα συναισθήματά σου περισσότερο εμφανή. Οι συγκρούσεις στο χώρο εργασίας σου δεν λείπουν, ωστόσο θα έχεις ένα ανοιχτό διάλογο με άτομα που σε προβληματίζουν και σταδιακά κάποιες περίεργες καταστάσεις θα διορθωθούν. Να είσαι υπομονετική με όσα μπορεί να ακούσεις και το Σύμπαν θα σε ανταμείψει. Οι επιχειρηματικές ιδέες σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για προσεκτικό σχεδιασμό και υλοποίηση. Αυτήν την εβδομάδα έχεις το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα δημιουργήσεις πρόσθετη ασφάλεια. Θα διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου και θα βάλεις σε μία τάξη τα σημαντικά χρέη του παρελθόντος. Λογικά πρέπει το πάθημα να σου έχει γίνει μάθημα και να μπορέσεις να αποφύγεις τα ίδια λάθη.
Αν είσαι σε μια σοβαρή σχέση με κάποιον, τότε ενδέχεται αυτήν την εβδομάδα να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε. Για μερικές από εσάς μπορεί να γίνει συζήτηση και για την αγορά ενός σπιτιού. Ο καλός προγραμματισμός για το μέλλον θα ωφελήσει πολύ τη σχέση σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να περιμένεις το αναπάντεχο αυτήν την εβδομάδα. Τα ταξίδια σχετικά με την εκπαίδευσή σου ευνοούνται. Μπορεί να έχεις την τύχη να δεχθείς μία πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό που τόσο καιρό περίμενες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να δεχθείς πολλές επαγγελματικές προτάσεις που πρέπει να εξετάσεις με προσοχή. Είναι καλή στιγμή να κάνεις και κάτι δικό σου επιχειρηματικά, αν αυτό θέλεις. Εάν κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις, τότε το… ατύχημα είναι αναπόφευκτό. Αν και δεν επιδιώκεις περισσότερη εύνοια από τους ανωτέρους σου, η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί και θα συναναστραφείς περισσότερο μαζί τους. Ίσως σε αυτές τις επαφές να πρέπει να υπενθυμίσεις ότι έχεις πολλές ικανότητες που δεν αμείβονται κατάλληλα. Είναι σημαντικό πάντως να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις το οικονομικό σου μέλλον.
Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με το αίσθημα της ζήλιας αυτήν την εβδομάδα, όταν πρόκειται για τον αγαπημένο σου. Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σε φέρουν σε αυτήν την κατάσταση και ίσως θα πρέπει να ηρεμήσεις λιγάκι. Μην ξεσπάσεις χωρίς λόγο στον αγαπημένο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπη με πολλά σταυροδρόμια. Οι αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις τώρα μπορούν να ορίσουν τον τόνο για τους επόμενους έξι μήνες. Αυτό είναι θετικό για την υποβολή αίτησης για εργασία ή για την αναβάθμιση της τρέχουσας θέσης σου. Ωστόσο, να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις συναισθηματικές “κατακρημνίσεις”. Οι ικανότητές σου και η αίσθηση του χιούμορ σου βοηθούν να κρατήσεις τα πράγματα σε μία ισορροπία τελικά. Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Είναι μια εβδομάδα αγώνων, καθώς τα πράγματα γίνονται ευκολότερα στον τομέα της εργασίας σου (τα καλά νέα), αλλά πιο σκληρά σε άλλους τομείς (τα κακά νέα). Ωστόσο είσαι πιεσμένη από τα οικονομικά σου και σκέφτεσαι σοβαρά την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων ή ακόμη και μίας νέας δουλειάς, διαφορετικής από αυτή που κάνεις τώρα.
Ο Άρης, ο πλανήτης της δυναμικής κίνησης και της λίμπιντο, βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βάλει “φωτιά” στην ερωτική σου ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως ενδέχεται να μην αισθάνεσαι ο εαυτός σου. Μάντεψε! Θα το παρατηρήσει και ο αγαπημένος σου και θα σου ζητήσει εξηγήσεις για αυτήν την απότομη αλλαγή. Μην εκπλαγείς αν φτάσεις στο σημείο να τον απορρίψεις. Η κακή σου διάθεση σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ο αγαπημένος σου θα δείξει κατανόηση. Μία φάση είναι και θα περάσει.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η καλύτερη σου ευκαιρία για να πάρεις μια δουλειά ή να πάρεις τη σωστή απόφαση για το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα είναι τώρα. Μετά από αυτό, είναι καλύτερο να ακολουθήσεις τα πράγματα όπως θα σου έρθουν. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αισθάνεσαι τεμπέλα ή ιδιαίτερα δημιουργική. Ευνοούνται τα ταξίδια. Έχει έρθει ο καιρός να ορίσεις μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους. Τα οικονομικά σου ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα και θα έχεις πολλά περιθώρια για ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα. Οι προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές για αυτό να είσαι προσεκτική. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Είσαι αρκετά πιεσμένη από κάποια οικογενειακά – περιουσιακά ζητήματα. Μην αφήσεις αυτό το άγχος να καταστρέψει την πρόοδό σου.
Ιδανική αυτή η εβδομάδα για να μοιραστείς με τον αγαπημένο σου βαθύτερα συναισθήματα και να του ανοίξεις περισσότερο την καρδιά σου. Ο Ποσειδώνας θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου τη Δευτέρα και ίσως να αισθανθείς μία αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν είσαι σε μία σχέση που έχει ξεκινήσει πρόσφατα.

Read More

And More