Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018)

Μια πολύ ρομαντική εβδομάδα σε περιμένει χάρη στην Αφροδίτη. Η συγκυρία είναι μοναδική και αν είσαι σε σχέση τότε θα νιώσεις πιο κοντά από ποτέ στον αγαπημένο σου και θα θέλεις να μην τελειώσει ποτέ αυτή η περίοδος απόλυτου θαυμασμού και σεβασμού. Την Κυριακή η Αφροδίτη πλησιάζει τον Άρη και σε οδηγεί σε ερωτικό πάθος με κάποιον σημαντικό στη ζωή σου, αλλά φέρνει και μερικά συννεφάκια. Αν είσαι single, μπορεί κάποιος να μην ανταποκριθεί στο φλερτ σου. Είναι επίσης δυνατό να χάσεις το συγχρονισμό με τον αγαπημένο σου, όσον αφορά στο κρεβάτι και να γνωρίσεις μια μικρή απογοήτευση.

 

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι single και έχεις κολλήσει με κάποιον, τον οποίο γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να έχεις, τότε η φαντασία σου θα αρχίσει να οργιάζει. Μπορεί να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να μην επιστρέψεις στο παιχνίδι του dating, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι αποφεύγεις την πραγματικότητα. Φοβάσαι τόσο πολύ να πληγωθείς ξανά, που προτιμάς να κοιμάσαι μόνη σου; Οι εξελίξεις στα εργασιακά σου είναι ανάμεικτες. Υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά και πολύ παρασκήνιο στη δουλειά. Πρέπει να είσαι διπλωματική στις επαγγελματικές σου σχέσεις και να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα μικρό θαύμα είναι πιθανό να συμβεί αυτήν την εβδομάδα στα ερωτικά σου. Την Τετάρτη μπορεί να εκπληρωθεί μια κρυφή σου επιθυμία, που δεν τολμούσες να την αναφέρεις στον αγαπημένο σου. Αν είσαι single τότε μπορεί να εμφανιστεί ο “κύριος Τέλειος”. Ταυράκια αυτή είναι η εβδομάδα για ρομαντισμό και ονειροπόληση. Αν βγαίνεις με κάποιον και περιμένεις πώς και πώς να σου ανοιχτεί και να σου αναγγείλει τον ερωτά του, τότε αυτή είναι η ευκαιρία. Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να εστιάσεις στα σημαντικά θέματα. Αισθάνεσαι αυθόρμητη και ελεύθερη, ειδικά όσον αφορά στα οικογενειακά σου και τις φιλίες σου, αλλά οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια. Στη δουλειά σου πρέπει να δείχνεις υπευθυνότητα. Αυτό δημιουργεί μια πολύ καλή εντύπωση, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις και να ανέβεις τα σκαλιά της ιεραρχείας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σου ζωή μάλλον εμποδίζει τους σημαντικούς στόχους που έχεις θέσει. Μια προσφορά για δουλειά ή κάποια άλλη ευκαιρία να προχωρήσεις θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα πετάς στα σύννεφα. Αλλά δυστυχώς ο αγαπημένος σου δεν θα το δει έτσι και πριν το καταλάβεις, ίσως βρεθείς σε έναν τεράστιο καβγά. Εσύ μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Αυτήν την εβδομάδα θα ήταν καλύτερα να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα και μάλιστα να προσπαθήσεις να εξοφλήσεις ό,τι χρέη έχεις. Στην περίπτωση που το καταφέρεις, ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από πάνω σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πνευματικές σου αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου μπορεί να εκπληρωθούν αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη, μαζί με τον αγαπημένο σου μπορεί να αποφασίσετε να λάβετε μέρος σε κάποια πνευματική ή μεταφυσική εμπειρία. Θα αποκτήσετε ακόμη πιο ισχυρό δέσιμο και η αφοσίωση και ο σεβασμός μεταξύ σας θα φτάσει στα ύψη. Αυτήν την εβδομάδα επίσης μπορείς να ασχοληθείς και με τα θέματα του σπιτιού σου, επιδιορθώσεις, αλλαγές στη διακόσμηση και καλύτερη κατανομή του χώρου θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή δεν είναι η εβδομάδα για να είσαι ντροπαλή λιονταράκι. Το σύμπαν θα σου πραγματοποιήσει τις πιο κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις και εσύ πρέπει απλά να τις ζητήσεις από τον αγαπημένο σου. Μόνο το timing μπορεί να στη χαλάσει. Κάντο στις αρχές της εβδομάδας για να είσαι σίγουρη. Μέχρι την Κυριακή θα υπάρξουν τριβές. Αν είσαι single ένα όχι και τόσο πετυχημένο one night stand είναι πιθανό το Σαββατοκύριακο -καλύτερα θα ήταν, έστω και την τελευταία στιγμή να κάνεις πίσω. Στη δουλειά τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες και ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια πολύ ρομαντική εβδομάδα σε περιμένει. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο της συντροφικότητας και θα μείνει εκεί μέχρι τις 6 Μαρτίου. Αυτήν την Τετάρτη η Αφροδίτη θα αγκαλιάσει τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης, ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο οίκο. Αυτό θα προσθέσει ποιότητα στον έρωτα που απολαμβάνεις με τον αγαπημένο σου. Μια στο τόσο δεν πειράζει να ξεφεύγεις λίγο με τα έξοδα και αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Επίσης είναι καλή περίοδος και για ένα ταξίδι με οικογένεια ή φίλους, αλλά προσοχή, μην ξοδέψεις τα πάντα, απλώς λίγο περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

 

ΖΥΓΟΣ
Αρχίζεις να νιώθεις ένα φλερτ να γεννιέται στη δουλειά και σου προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Από τη μια νιώθεις γοητευμένη και ίσως ενδώσεις στο κάλεσμα. Από την άλλη, μπορεί να μπερδευτείς και να παραμείνεις παγοκολόνα. Μην προχωρήσεις το ζήτημα αυτήν την εβδομάδα. Συγκεντρώσου στη δουλειά και σκέψου νέους τρόπους να επενδύσεις χρήματα. Πρόσεξε να μην δανειστείς άλλο κεφάλαιο, δεν είναι η σωστή περίοδος για κάτι τέτοιο. Τα πας καλά και οι συνάδελφοί σου το βλέπουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι σίγουρα από τις τυχερές αυτής της εβδομάδας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στον οίκο του έρωτα μέχρι τις 6 Μαρτίου και αν είσαι σε σχέση αυτό σημαίνει απεριόριστη στήριξη και αγάπη από τον παρτενέρ σου. Αν είσαι single τότε αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Την Τετάρτη η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα “φιληθούν” στον οίκο της αγάπης σου και θα είναι σαν όνειρο. Η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί στο ζενίθ της, κάτι που θα σου επιτρέψει να κάνεις σημαντική πρόοδο και στα θέματα της δουλειάς. Μην αποσπαστείς από μικροζητήματα στο σπίτι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν κάποια ζητήματα στο σπίτι και δυστυχώς ο αγαπημένος σου δεν θα είναι σε θέση να σε βοηθήσει να τα λύσεις. Αυτήν την εβδομάδα θα λειτουργείτε σε διαφορετικά μήκη κύματος και η επικοινωνία σας θα δυσκολέψει. Τα συναισθήματά σου βρίσκονται σε αναβρασμό και οι εξελίξεις στα εργασιακά σου δεν βοηθούν καθόλου. Μην μένεις σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει. Σκέψου εναλλακτικές και κράτα ψηλά το κεφάλι σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην θεωρείς δεδομένο ότι ο αγαπημένος σου γνωρίζει τις πιο κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου. Μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορεί να σου δώσει γιατί θα απογοητευτείς. Αυτήν την εβδομάδα εκμυστηρεύσου του κάποια πράγματα και θα δεις το δεσμό σας να γίνεται ισχυρότερος. Αν νιώθεις πως δεν προχωράς μπροστά τώρα τελευταία, οι πλανήτες σε καλούν να ταράξεις λίγο τα νερά, ακόμη και να αλλάξεις το στιλ της γκαρνταρόμπας σου. Μπορεί να εκπλαγείς θετικά από το αποτέλεσμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια φίλη σου ίσως προσπαθήσει να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση την ώρα που φλερτάρεις με κάποιον που σου αρέσει. Πριν αντιδράσεις ψάξε το κίνητρό της. Θέλει το καλό σου ή βγαίνει μια ζήλια που υποβόσκει καιρό τώρα; Δεν χρειάζεται άλλα δράματα με τις φίλες σου αυτήν την περίοδο, για αυτό πρέπει να το χειριστείς με προσοχή. Εν τω μεταξύ η οικογενειακή σου ζωή και η διασκέδασή σου επηρεάζονται άμεσα. Μην ρισκάρεις την μακροπρόθεσμη ασφάλειά σου για προσωρινές χαρές.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Υπάρχει ρομαντισμός παντού σε εσένα ψαράκι αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα αγκαλιαστούν την Τετάρτη και θα σου προσφέρουν φαντασία και ρομαντισμό. Οι ερωτικές σου φαντασιώσεις θα μπορούν να εκπληρωθούν είτε είσαι single, είτε σε σχέση. Απόλαυσέ το! Αυτήν την εβδομάδα επίσης θα αρχίσεις να περιεργάζεσαι ένα σχέδιο με μακροπρόθεσμη κατάληξη, που θα σου αποφέρει ένα σημαντικό ποσό. Δεν θα είσαι η ψυχή της παρέας για μερικές μέρες, αλλά δεν πειράζει. Μην προσπαθείς συνέχεια να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους, πρώτα κοίτα τον εαυτό σου και μετά βοηθάς.

 

Read More

And More