Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 21 έως 27 Δεκεμβρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου και έτσι το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Αντιμετώπισε αυτήν τη βδομάδα τις ανησυχίες σου και το λίγο τεταμένο κλίμα με ψυχραιμία και μην δίνεις έκταση σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες ή καθυστερήσεις. Φρόντισε να κλείσεις εκκρεμότητες όσο η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και ανάκτησε τις δυνάμεις σου. Μην συμπεριφέρεσαι ψυχρά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μέρες που είναι φρόντισε να τον πλησιάσεις και να καλύψεις τα όποια κενά. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετό ενδιαφέρον έχουν οι μέρες σου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη. Νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ ανεβάζουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ταύρος
Αν και δημιουργική η νέα εβδομάδα έχει και τις εντάσεις της που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Οι  ενέργειες των επόμενων ημερών φέρνουν  και δημιουργούν ανατροπές του προγράμματός σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά προς τα συμφέροντά σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να σε απασχολούν προβλήματα της καθημερινότητας καθώς όλα κινούνται ομαλά. Πολλές θετικές όψεις ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή. Τον ελεύθερο χρόνο σου αφιέρωσέ τον στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη λειτουργεί βοηθητικά και φέρνει ευκαιρίες.

 

Δίδυμοι
Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα,  χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου γίνονται εμμονή. Αν εξαιρέσεις κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση και ολοκλήρωση του προγράμματός σου, όλες οι άλλες όψεις της εβδομάδας λειτουργούν βοηθητικά. Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί εξυπηρετεί τα σχέδιά σου. Διαχώρισε τα προσωπικά από τα συναισθηματικά και διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τώρα αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας δεν χάλασε και ο κόσμος. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου κάτι καλό έρχεται για να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και απλά άστο να εξελιχθεί.

 

Καρκίνος
Δύσκολες υποθέσεις σου αυτήν τη εβδομάδα φρόντισε να τις διαχειριστείς και να τις διεκπεραιώσεις στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Κάποιες εντάσεις στα εργασιακά θα πρέπει να τις αποφύγεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Οι αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου έχουν την τάση να σε επηρεάζουν και συναισθηματικά σαν αποτέλεσμα να νιώθεις απογοήτευση. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου κάνε ένα delete στα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν. Απόλαυσε το πάθος, τη γαλήνη και την ηρεμία των ημερών. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Λέων
Ξεκίνα αισιόδοξα την εβδομάδα σου και μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να ανατρέψει τα σχέδια και τις στρατηγικές σου. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, για αυτό και εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς κατευθύνεις και τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες. Εμπιστεύσου τον και πέρνα όμορφες στιγμές μαζί του που φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που προκύπτει πιθανά μέσα από τις επαγγελματικές συναναστροφές σου μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό, για  αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Παρθένος
Οι ενέργειες και οι όψεις της εβδομάδας σε γεμίζουν ενέργεια, δύναμη και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε εκνευρισμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα εξαιτίας της επικοινωνιακής ικανότητας και ευελιξίας σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορούν  να αλλάξουν τη ζωή σου.

 

Ζυγός
Αρκετή κούραση φαίνεται να νιώθεις αυτήν την εβδομάδα, κυρίως ψυχολογική. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεσή σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Κάποιες όψεις δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

 

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη. Κάποιες ενέργειες δεν ευνοούν επαγγελματικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς δημιουργούν εντάσεις και διαφωνίες. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και εμπιστεύσου την τυφλά.

 

Τοξότης
Η νέα εβδομάδα καθιστά και απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για αγορές ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν αναπάντεχα. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιβαρύνει τη ψυχολογία και ρίχνει τις επιδόσεις σου. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείρισή του ή τα έξοδα που πιθανά θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που ίσως προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.

 

Αιγόκερος
Σπίτι και οικογένεια αυτήν την εβδομάδα χρειάζονται την προσοχή σου και επιβάλλεται να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τους υψηλούς τόνους. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητά σου αυτήν τη βδομάδα. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου και δεν θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

 

Υδροχόος
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στο ξεκίνημα της εβδομάδας πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειάς σου. Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις τους φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν σαν εμπόδιο στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σου. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαχώρισε τα πράγματα και μην τον αδικείς λέγοντάς του πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνισή του και να σε ταράξει ευχάριστα.

 

Ιχθείς
Οι ενέργειες στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργούν εκνευρισμό και πιθανές διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διατήρησε τον έλεγχο και μην διαταράσσεις την ψυχολογία σου. Αυτού του είδους οι σχέσεις για σένα είναι σημαντικές και έχεις την τάση να λειτουργείς ενοχικά. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να παίζει με τα νεύρα σου. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου και απόφυγε τους υψηλούς τόνους. Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι πολλές και θα πρέπει να παραμείνεις νηφάλια και ήρεμη. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό διατήρησε ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε εκπλήσσει ευχάριστα αυτήν τη βδομάδα.

Read More

And More