Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 23 έως 29 Ιουλίου 2018)

Mία από τις πλέον δύσκολες εβδομάδες της χρονιάς διανύουμε με την ολική έκλειψη της Σελήνης στις 27 Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου. Σαρωτικές αλλαγές σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής, πρόσωπα του παρελθόντος ξανά μπροστά μας και αναταραχές. Το πιο αισιόδοξο μήνυμα της σπάνιας αυτής Έκλειψης είναι πως όλες οι αλλαγές που θα συμβούν θα είναι μόνο για καλό και αυτό θα φανεί σύντομα.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη γεμάτη αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Στα εργασιακά έρχονται ευχάριστα νέα με αναβαθμίσεις ή ανανεώσεις συμβάσεων, ενώ και για τους άνεργους θα προκύψει μία αξιόλογη πρόταση. Αυτό είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην εργασία σας, ώστε να γίνετε απαραίτητη.
Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με το ταίρι σας να διατηρεί μία παγωμένη στάση απέναντί σας. Τα λάθη του παρελθόντος από τη δική σας την πλευρά δεν του επιτρέπουν να ανοίξει την ψυχή και την καρδιά του. Αυτό πρέπει να παλέψετε για να το διορθώσετε εάν θέλετε να υπάρχει μέλλον. Οι singles αφήστε τα σχέδια για μακροχρόνιες σχέσεις προς το παρόν και επικεντρωθείτε στην καλοπέρασή σας.
Περίεργα γεγονότα και αναποδιές στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, κάτι που θα σας εκνευρίσει σοβαρά. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και ζητήστε τη βοήθεια φίλων σας. Καλό θα ήταν προς το τέλος της εβδομάδας να οργανώσετε μία καλοκαιρινή εξόρμηση, αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε με τα έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η αλτρουιστική πλευρά του εαυτού σας θα πρέπει να κρυφτεί στα επαγγελματικά. Προσφέρετε διαρκώς περισσότερα στην εργασία σας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί τίποτα χωρίς εσάς. Διεκδικήστε λοιπόν αυτό που σας ανήκει, χωρίς δισταγμούς. Έχετε κακώς αμελήσει ένα σχέδιο που μήνες τώρα το έχετε κατά νου αλλά δεν υπάρχει μεγάλη θέρμη από εσάς. Τώρα ήρθε η ώρα να γίνει πράξη.
Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας ταρακουνήσει με την Έκλειψη που “χτυπά” τα σταθερά ζώδια. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί αλλαγές και να συνειδητοποιήσετε πως δεν μπορείτε να είστε με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να λέτε πως έχετε μία σχέση. Ξεκαθαρίστε άμεσα την κατάσταση γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος να πληγώσετε ανθρώπους. Οι singles θέλουν να απολαύσουν το σεξ, τον ήλιο και το καλοκαίρι. Κάντε το χωρίς τύψεις.
Οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ για εσάς δυστυχώς. Αλλά θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας. Κλείστε το κινητό σας και μην δώσετε καμία πληροφορία για που έχετε εξαφανιστεί. Η σωματική και ψυχική κούραση είναι τόσο μεγάλη που απαιτείται να ησυχάσετε παρέα μόνο με ανθρώπους που σας προσφέρουν αγάπη και γέλιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο οικονομικός και επαγγελματικός τομέας βάλλεται αυτήν την εβδομάδα από την Ολική Έκλειψη. Οι σχέσεις θα περάσουν από κόσκινο και κάποιες θα αλλάξουν για πάντα. Μην φοβάστε αυτές τις αλλαγές, καθώς αυτή η αλλαγή θα φέρει στο προσκήνιο νέα επαγγελματικά δεδομένα, που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Οπότε αφήστε την αγωνία και στρωθείτε στη δουλειά, όπως μόνο εσείς ξέρετε.
Ο ερωτικός σας τομέας αναμένεται να αλλάξει επίσης ριζικά. Από το πουθενά και στα πιο απίθανα μέρη θα έρχονται νέες προτάσεις και εσείς θα νιώθετε ιδιαίτερη ελκυστική. Μην διστάσετε ούτε στιγμή να δείξετε το φλογερό σας ταπεραμέντο στα νέα πρόσωπα, αλλά συγχρόνως και την καλή σας καρδιά. Μην φοβάστε. Κανείς δεν θέλει να σας εκμεταλλευτεί.
Ο κόσμος των αισθημάτων σας βρίσκεται σε ένα αλαλούμ, αφού η διάθεσή σας είναι μία καλή και μία κακή και άγρια. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιους αυτήν την εβδομάδα, γιατί εγκυμονεί ο κίνδυνος σοβαρών παρεξηγήσεων. Η αγωνία σας για τις διακοπές και το εάν θα βρείτε παρέα υπάρχει, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως προς το τέλος της εβδομάδας θα κληθείτε να διαλέξετε μεταξύ πολλών προτάσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας είναι στάσιμα όπως ακριβώς λειτουργείτε και εσείς τον τελευταίο καιρό. Ήρθε η ώρα των αλλαγών και του ρίσκου. Δεν μπορείτε να κάνετε πια παράπονα, αλλά συγχρόνως να μην παίρνετε καμία πρωτοβουλία για να αλλάξει κάτι. Δοκιμάστε νέα ξεκινήματα, χωρίς μεγάλα οικονομικά ρίσκα και βάλτε σε μία σειρά αυτά που έχετε στο μυαλό σας, αλλά ποτέ δεν έχετε τολμήσει να τα κάνετε πράξη. Ήρθε η ώρα, αλλιώς οι πλανήτες θα σας αναγκάσουν να τα κάνετε με τη νέα σεζόν από το Σεπτέμβριο.
Τα αισθηματικά σας είναι μία βαβέλ κυριολεκτικά. Ένα παλιό αίσθημα δεν έχει τελειώσει όσο κι αν εσείς προσπαθείτε να δείξετε ότι έχετε αφήσει το παρελθόν. Η καρδιά σας χτυπάει ακόμα για αυτόν τον άνθρωπο. Αφήστε λοιπόν τις ανωριμότητες και τρέξτε κοντά του όποια κι αν μπορεί να είναι η απάντησή του. Μην φοβάστε να τολμήσετε. Αλλιώς θα το μετανιώνετε για μία ζωή. Αφήστε τον εγωισμό στην άκρη επιτέλους. Τα φλερτ αυτήν την εβδομάδα δεν ευνοούνται καθόλου. Προσέξτε τις νέες γνωριμίες.
Το οικογενειακό σας περιβάλλον παραμένει ασταθές. Εάν θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτούς τους ανθρώπους να το κάνετε σε όλους τους τομείς και όχι εκεί που θα θέλατε. Οι φίλοι σας δεν έχουν τη θέση που τους αξίζει στη ζωή σας. Πολλοί από αυτούς δεν σας προσφέρουν απολύτως τίποτα και απλά υπάρχουν στη ζωή σας για να ρουφάνε όλη τη θετική ενέργεια. Αλλάξτε άμεσα αυτό το νοσηρό κλίμα.

 

ΛΕΩΝ
Φιλικά πρόσωπα και γνώριμοι από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα βρεθούν στο πλευρό σας και θα σας παρέχουν μία άνευ προηγουμένου βοήθεια στα επαγγελματικά. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις γνωριμίες τους και θα δείτε ότι θα απογειωθεί η καριέρα σας. Πρόσωπα κύρους θα θελήσουν να μάθουν για τα σχέδια σας. Στο χέρι σας είναι να τους ενθουσιάσετε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μία τακτοποίηση κυρίως σε θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο είχατε μεγάλο απωθημένο ξαναέρχεται στη ζωή σας. Μην δείξετε κανέναν ενθουσιασμό εάν δεν εξετάσετε με μεγάλη προσοχή τις προθέσεις του. Οι δεσμευμένες θα ήταν καλό και απαραίτητο να κάνουν ένα μικρό σύντομο ταξιδάκι αναψυχής. Θα βοηθήσει πολύ να ξαναβρεθούν οι χαμένες ισορροπίες και να αναζωπυρωθεί η φλόγα του έρωτά σας που τον τελευταίο καιρό τρεμόσβηνε.
Συγγενείς και φίλοι αυτήν την εβδομάδα θα σας βομβαρδίσουν με μηνύματα και τηλέφωνα, προκειμένου να  σας δουν. Βάλτε ένα πρόγραμμα γιατί σίγουρα δεν μπορείτε να τους προλάβετε όλους και σίγουρα αυτό θα σας εξαντλήσει. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ταλαιπωρείται και να εξαντλείτε. Πρέπει να κρατήσετε δυνάμεις και για το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε και τις χαρές του καλοκαιριού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναμονή για ένα εργασιακό πρότζεκτ που τόσο καιρό περιμένατε έφτασε στο τέλος της. Πλέον οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοι σας στηρίζονται σε εσάς και εσείς πρέπει να λάβετε όλο αυτό το βάρος. Καλό θα ήταν βέβαια να μην μιλάτε τόσο πολύ για τα επαγγελματικά σας σχέδια και να μην αποκαλύπτεται τίποτα. Οικονομικά τα προβλήματα παραμένουν και αυτό δεν θα αλλάξει εάν πρώτα δεν βάλετε ένα πρόγραμμα στα έξοδα σας.
Ο έρωτας είναι σε δεύτερη μοίρα αυτήν την περίοδο για εσάς και δικαίως με τόσες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Καλό θα ήταν όμως να μην το παρακάνετε. Πρέπει να διεκδικείτε τη ζωή σας και στον ερωτικό τομέα και να μην φοβάστε να δείξετε πόσο υπέροχοι άνθρωποι είστε. Μετά το τέλος αυτής της εβδομάδας θα νιώσετε πως οι αλλαγές έρχονται με ένα νέο πρόσωπο να μπαίνει στη ζωή σας. Μην διστάσετε ούτε λεπτό να δείξετε πώς νιώθετε.
Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας με φίλους και γνωστούς και δεν θα ήταν άσχημο να οργανώσετε κάτι όμορφο ακόμα και στο σπίτι σας ή μία κοινή έξοδο. Πολλές κουβέντες θα γίνουν σε οικογενειακό επίπεδο και θα πρέπει εσείς να τηρήσετε μία ισορροπημένη στάση, γιατί τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν και να επικρατήσει χάος. Προσοχή στα λόγια σας γιατί μετά θα το μετανιώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ
Η ανέλιξή σας στην εργασία σας έχει δώσει έναν αέρα, ο οποίος όμως είναι στο όριο του να ξεφύγει. Αντιλαμβάνεστε περίεργα τα επαγγελματικά σας και αυτό αργά ή γρήγορα θα φανεί και στους συναδέλφους σας, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα μέτωπο εναντίον σας σταδιακά. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο προσκολλημένοι στην εξουσία και τότε θα δείτε ότι μπορείτε να εξελιχθείτε και με τη συμπαράσταση των συναδέλφων σας. Χρειάζεται μία προσοχή με τα έξοδα ειδικά εάν θέλετε να μπορείτε να κάνετε καλοκαιρινές εξορμήσεις.
Μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο θα έρθει μία έκπληξη που δεν την περιμένατε. Για αυτό να μην πείτε όχι σε προτάσεις για εξόδους από φίλους γιατί τότε θα έρθει η στιγμή μιας γνωριμίας που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε μία μακροχρόνια σχέση. Οι δεσμευμένες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε ένα τέλμα και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί. Κάντε μία ενδοσκόπηση και τότε όλα θα φανούν ως δια μαγείας.
Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας χρειάζεται και εσείς δεν προλαβαίνετε να είστε εκεί που σας θέλουν. Τα παράπονα δεν θα αργήσουν να έρθουν και η ένταση είναι το επόμενο βήμα. Προσπαθήστε να συμβιβάσετε λίγο τις ανάγκες χωρίς φυσικά εσείς να γίνετε χίλια κομμάτια. Προσπαθήστε να ξεφύγετε σε ένα κοντινό ήσυχο μέρος προς το τέλος της εβδομάδας. Θα σας κάνει καλό και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έλλειψη προγράμματος στην εργασία σας θα σας κοστίσει ακριβά. Περισσότερο άγχος, λάθος εικόνα για τον εαυτό σας και πολλές περισσότερες ώρες εργασίας, προκειμένου να κλείσετε υποθέσεις. Μην δίνετε σημασία σε κακεντρεχή σχόλια συναδέλφων, γιατί δεν έχουν καμία βάση. Οι όποιες ανασφάλειες για το μέλλον σας στον συγκεκριμένο εργασιακό χώρο δεν έχουν καμία υπόσταση λογική.
Ο αισθηματικός σας κόσμος είναι χωρισμένος στα δύο. Από τη μία υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει όλα τα προσόντα για να είναι κοντά σας και να σας κάνει ευτυχισμένη, αλλά το δικό σας μυαλό και καρδιά βρίσκονται και σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Πάρτε το χρόνο να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τι σας συμβαίνει γιατί δεν είναι δίκαιο προς τα νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σας. Οι singles ενδιαφέρονται μόνο για τη διασκέδασή τους και καλά κάνουν.
Καμία λογική δεν έχει να ανοίξετε τώρα κεφάλαια με ακίνητη περιουσία και διαμάχες. Δείτε πρώτα όλες τις πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά σας και δράστε μετά την επήρεια της ολικής έκλειψης. Αυτή τη στιγμή προέχει ο προγραμματισμός για τα επόμενα κεφάλαια της ζωής σας και σε αυτό πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή. Ο οργανισμός σας χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια και άρα τρώτε σωστά και να κοιμάστε αρκετά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μυαλό σας είναι σε παραλίες και όμορφα μέρη και δεν έχετε καμία διάθεση για δουλειά. Κατανοητό, αφού είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε λίγο τα προσχήματα γιατί θα γίνετε στόχος αρνητικών σχολίων, αλλά και παραπόνων. Οικονομικά θα πρέπει να δείτε πως μπορούν να διευθετηθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές, έτσι ώστε να νιώσετε ελεύθεροι από αυτό τον βραχνά.
Ο ερωτικός σας κόσμος αυτήν την περίοδο είναι ανάστατος. Είναι λογικό, αφού για καιρό νιώθετε πως δεν μπορείτε να βρείτε αυτόν που πραγματικά αξίζει για να μπει στη ζωή σας. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. Επενδύστε στον εαυτό σας, αλλάξτε τη διάθεσή σας και τότε η αύρα σας θα είναι τόσο όμορφη που δεν θα χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να προσελκύσετε το κατάλληλο ταίρι. Οι δεσμευμένες είναι καιρός να αποδράσουν και να έρθουν ξανά πιο κοντά.
Κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας θα χρειαστεί την ανάγκη σας και πρέπει να σταθείτε στο πλευρό του. Λόγια πολλά από συγγενικά πρόσωπα μπορεί να σας εξοργίσουν, αλλά πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσοχή μετά την Παρασκευή σε πιθανά ατυχήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο την υπογραφή συμβολαίων και να μην πείτε ναι σε συμφωνίες, χωρίς να έχετε διασφαλίσει ότι όλα είναι όπως έχουν ειπωθεί αρχικά. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και για αυτό θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τα μεγάλα λόγια. Οι πλανητικές όψεις όμως ευνοούν νέα ξεκινήματα που αφορούν δικές σας ιδέες που τώρα έχει έρθει η ώρα να τις βάλετε μπροστά.
Μία απόδραση με το ταίρι σας μακριά από όλους και όλα είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε. Ήρθε η ώρα για να ανανεωθεί η σχέση σας και να φύγουν τα όποια σύννεφα έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Πολλές από εσάς δεν είναι απίθανο να αποφασίσουν μία συγκατοίκηση ή ακόμα και μία επισημοποίηση της σχέσης. Οι singles του ζωδίου με τις νέες γνωριμίες να προσέχουν γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού σας είναι χαμηλά και για αυτό θα πρέπει να κάνετε κάτι. Μην ξεχνάτε αυτές τις ζεστές ημέρες να πίνετε πολλά υγρά και να τρώτε φαγητά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Πρέπει επιτέλους να ξεκουραστείτε γιατί με τόσες υποχρεώσεις όλο το προηγούμενο διάστημα είστε σχεδόν πριν την εξάντληση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές επαγγελματικές προτάσεις και υποσχέσεις θα έρθουν αυτήν την εβδομάδα στο προσκήνιο. Αποφύγετε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις εάν δεν περάσει και αυτή η εβδομάδα. Πρέπει πρώτα να εξετάσετε εάν οι νέες προτάσεις σας εξασφαλίζουν όλα όσα ήδη έχετε. Δεν είναι οι εποχές κατάλληλες για πισωγυρίσματα. Οικονομικά τα πράγματα αναμένεται το επόμενο διάστημα να έχουν εξελίξεις. Με αυτό το πλανητικό σκηνικό δεν θα ήταν κακό να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά πάντα με μέτρο.
Ο έρωτας της ζωής σας που τόσο περιμένετε δεν θα έρθει να χτυπήσει καμία πόρτα. Αυτό είναι και το μάθημα που θα σας δώσει η ολική έκλειψη. Πρέπει να αλλάξετε στάση στα πράγματα. Να δραστηριοποιηθείτε, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αλλάξει το ύφος σας. Τότε μόνο μπορεί να προσελκύσετε κάποιον κοντά σας. Οι δεσμευμένες του ζωδίου θα πρέπει να μην δίνουν δικαιώματα για ζήλιες που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.
Απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας και κυριολεκτικά δηλητηριάζουν κάθε στιγμή ευτυχίας σας. Μην φοβάστε μην μείνετε μόνες σας γιατί είστε ιδιαίτερα ευχάριστα πλάσματα και με βαθιά αισθήματα για τους ανθρώπους. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκα αυτήν την περίοδο με νέους φίλους. Επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με ριψοκίνδυνα πράγματα και θαλάσσια σπορ γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Στα επαγγελματικά βρίσκεστε ακριβώς εκεί που θέλατε τόσο καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα για πολύ δουλειά για να δείξετε επιτέλους την αξία σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας στην εργασία θα είναι συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια που προμηνύεται να έχει και πολύ καλή κατάληξη. Η οικονομική ανέλιξη δεν θα έρθει ακόμα, αλλά είναι ζήτημα χρόνου μετά και τις εκλείψεις του καλοκαιριού.
Ο έρωτας είναι σύμμαχός σας σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σας που θα ανοιχτεί μπροστά σας. Ο άνθρωπος που σας αξίζει είναι πολύ κοντά σας και θα το καταλάβετε από την πρώτη στιγμή. Για τις δεσμευμένες του ζωδίου, υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σας, αφού έχετε απορροφηθεί τόσο πολύ από τις υποχρεώσεις σας. Βρείτε χρόνο για να οργανώσετε κάτι όμορφο και ρομαντικό για να εξαφανιστεί η γκρίνια.
Αυτή την εβδομάδα θα είναι πολλές οι προτάσεις για έξοδο, αλλά καλό είναι να μην το παρακάνετε γιατί θα κουραστείτε ακόμα περισσότερο και επιπλέον ίσως να βγείτε εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Οπότε κάντε προσεχτικά βήματα. Καλό είναι να ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι σας μιας και είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές που θα σας ανανεώσουν ψυχικά.

Read More

And More