Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018)

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018) | tlife.gr

Αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώνεται μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή, αλλά δεν θα αφορά μόνο αυτό. Μια νέα ιδέα ή σχέδιο θα γεννηθεί στο μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα και δεν πρέπει να αντισταθείς σε αυτήν τη νέα προοπτική που σου ανοίγεται. Έχεις υποστήριξη από τους πλανήτες. Θα σου φέρει μεγάλη ευτυχία και επιτυχία μακροπρόθεσμα. Η ενέργειά σου είναι πολύ δυνατή και έχεις απόλυτη πίστη στον εαυτό σου.

Την Παρασκευή, η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα στραφούν αντίθετα και ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική ζωή σου είναι και πάλι πιθανές. Κάποια ζητήματα που συνδέονται με το φόβο της δέσμευσης μπορούν τώρα να ενσωματωθούν σε μια ισορροπημένη και υγιή σχέση. Η Αφροδίτη θα επανέλθει ξανά στον Σκορπιό το Σάββατο, υπενθυμίζοντας ότι ο μόνος τρόπος για να φτάσεις στην αγάπη είναι να είσαι πρόθυμη να τα δώσεις όλα.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να φέρει στο φως ένα μυστικό στο χώρο εργασίας σου. Μπορεί να ξεκινήσει ένα φλερτ, από εκεί που δεν το περίμενες. Ορισμένες μακροχρόνιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι πολύ ενθουσιασμένη. Το σύμπαν επηρεάζει τα οικονομικά σου και ταυτόχρονα κάνει αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου. Δεν είναι καιρός για να ξοδεύεις χρήματα. Αντίθετα, είναι καλύτερο να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να πληρώσεις τα χρέη σου, ενώ παράλληλα προωθείς την καριέρα σου με πρόσθετες δραστηριότητες δημιουργίας δεξιοτήτων, όπως σεμινάρια. Θα γίνεις πολύτιμη για τον εργοδότη σου και θα εξασφαλίσεις τη θέση σου.
Μπορεί να υπάρξει ξαφνική αλλαγή στα προσωπικά σου αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να βρεθείς single ξανά και το αντίθετο. Ναι, μπορεί να είναι ξαφνικό. Αυτό συμβαίνει όταν η Αφροδίτη και ο Ουρανός είναι αντίθετα ο ένας στον άλλο. Αν είσαι χαρούμενη στη σχέση σου, είναι πιθανό ότι εσύ και ο σύντροφός σου θα περάσετε κάποιο είδος σημαντικής αφύπνισης ως ζευγάρι. Αν το πάθος είχε καταλαγιάσει στο κρεβάτι, τότε ετοιμάσου για μια ηφαιστειακή έκρηξη αυτήν την εβδομάδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το φουσκωμένο «εγώ» ενός ατόμου στο χώρο εργασίας σου αυτήν την εβδομάδα. Μια ήρεμη, πρακτική προσέγγιση είναι καλύτερη όταν αντιμετωπίζεις δύσκολους συναδέλφους ή πελάτες. Κάνε ό, τι καλύτερο μπορείς για να διατηρήσεις την αίσθηση του χιούμορ. Η προθυμία να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να προσπαθήσεις ξανά, υποστηρίζει την καλύτερη συνεργασία. Σύντομα θα δεις αρκετές ευκαιρίες να σου χτυπούν την πόρτα. Τρώγεσαι να ξοδέψεις, αλλά δεν είναι ακόμη καιρός. Αλλαγές έρχονται στους τομείς που διέπουν τις επαγγελματικές σχέσεις, τα ταξίδια, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη διδασκαλία και τη μάθηση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε ένα από αυτά τα πεδία, τότε ετοιμάσου για μια συναρπαστική συνέχεια. Αν όχι, προσπάθησε να ενσωματώσεις κάτι από τα παραπάνω στην καριέρα σου.
Κάτι σε έκανε να νιώθεις παγιδευμένη στην ερωτική σου ζωή, αλλά τώρα πρόκειται να εξαφανιστεί. Κρατάς μέσα σου για καιρό τα συναισθήματά σου για κάποιον και πλέον αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι σωματικά ή συναισθηματικά άρρωστη. ΟΧΙ πια! Ήρθε η ώρα να ανοιχτείς και να αντιμετωπίσεις κάθε ανησυχία σχετικά με το ρομαντικό σου σενάριο. Μην ανησυχείς, μια ανταμοιβή είναι πιθανή. Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τα προσωπικά σου το Σάββατο σε κίνηση προς τα εμπρός (σε αντίθεση με την αναδρομική της κίνηση τον Οκτώβριο), θα πάρεις τελικά αυτό που θέλεις στα ζητήματα της καρδιάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από νωρίς αυτήν την εβδομάδα θα ανακαλύψεις ότι σε ορισμένα ζητήματα, που αντιμετώπισες καθυστερήσεις, αρχίζει να σημειώνεται επιτέλους πρόοδος. Να είσαι υπομονετική με έναν εγωιστή ή ασυμβίβαστο άνθρωπο. Να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γύρω από ανθρώπους που εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Σκέφτεσαι πώς να δανειστείς κάποια χρήματα είτε για να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη περίοδο, είτε για να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση. Έχει μεγάλη σημασία ποιον γνωρίζεις στην αγορά. Ζήτα από μέλη της οικογένειας και φίλους συμβουλές και μετρητά. Δεδομένου ότι μια υποστηρικτική σχέση επηρεάζει την καριέρα και την υγεία σου, σκέψου να προχωρήσεις από εκεί.
Αν είσαι σε σχέση, πρόκειται να υπάρξει «θεραπεία» μεταξύ σας. Ακόμη και αν δεν περνάτε μια δύσκολη περίοδο, είναι πιθανό ότι κάποια πρόσφατη επέκταση έχει καταστήσει απαραίτητη την εκ νέου προσαρμογή. Η επέκταση μπορεί να είναι ένα ευχάριστο γεγονός, όπως η αγορά ενός σπιτιού ή η γέννηση ενός μωρού. Ακόμη και θετικές μεταβάσεις της ζωής μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτικές! Ευτυχώς, με τον Ήλιο και τον Δία να ευθυγραμμίζονται τη Δευτέρα και με τον ανάδρομο Ερμής να συνδέεται με το Δία την Τρίτη, εσύ και ο αγαπημένος σου θα έχετε μια ειλικρινή επικοινωνία που θα ανανεώσει την πίστη σας και θα σας επαναφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια περίπλοκη κατάσταση στη δουλειά θα σου απορροφήσει όλη την ενέργεια αυτήν την εβδομάδα. Κάποιος ζητά ακατόρθωτα πράγματα από εσένα και αν σε κάποια φάση νιώσεις ανίκανη, τότε σταμάτησε αμέσως. Η ανησυχία δεν θα βοηθήσει στην τρέχουσα κατάσταση. Κάνε το καλύτερο δυνατό και τα πράγματα σύντομα θα γίνουν πιο εύκολα. Τώρα έχεις την πλήρη υποστήριξη του Σύμπαντος για να κερδίσεις χρήματα από οτιδήποτε αφορά στην αγάπη, τις σχέσεις, την οικογένεια, τα παιδιά και τις δραστηριότητες διασκέδασης. Οι προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σου μπορεί να σου προσφέρουν τις καλύτερες ιδέες για προϊόντα ή υπηρεσίες. Έχεις περισσότερες από μία πιθανότητες να συμβεί αυτό.
Είσαι σε σχέση; Μια σημαντική ευκαιρία καριέρας αυτήν την εβδομάδα θα μπορούσε να μπερδέψει τα πράγματα στο σπίτι σου. Ίσως να σου προσφέρεται η ευκαιρία μιας ζωής -αλλά θα απαιτήσει εκτεταμένα ταξίδια ή ακόμα και μετακόμιση. Ο αγαπημένος σου θα είναι ευχαριστημένος για σένα, αλλά μπορεί να μην θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Μπορεί να είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αν είσαι single, τότε μπορεί να βρεθείς σε μια πολύ έντονη ερωτική σχέση μετά το Σάββατο. Αν είχες μια απόφαση να πάρεις για κάποιον πρώην, τώρα είσαι έτοιμη. Αν έχεις καιρό να βγεις ραντεβού, τότε κάτι νέο είναι στον ορίζοντα.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή είναι μια πολύ τυχερή περίοδος, οπότε οτιδήποτε εμποδίζει την ικανότητά σου να κάνεις καλή δουλειά δεν θα να είναι κάτι το σοβαρό. Ενώ μπορείς ακόμα να λειτουργείς μέσα σε περιορισμένο χώρο, να ξέρεις ότι σύντομα θα εξελιχθείς. Επικεντρώσου σε αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα και βοήθησε τους άλλους αργότερα. Αυτή η περίοδος φέρνει αγάπη στην οικιακή σου ζωή και επιτρέπει την εμφάνιση θερμών συναισθημάτων και αναμνήσεων. Ταυτόχρονα, ενθαρρύνεσαι να ανοιχτείς για αυτά και ίσως να τα χρησιμοποιήσεις και στη δουλειά σου. Άφησε τη φαντασία σου να ξεφύγει ​​και ίσως διαπιστώσεις ότι είσαι γεμάτη μεγάλες ιδέες για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα.
Μια αναπάντεχη, έντονη συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να σε ταρακουνήσει. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι πρέπει να αλλάξεις την άποψή σου για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Τώρα, θα έχεις αυτήν τη στιγμή λάμψης που έχει καθυστερήσει πολύ και θα είναι σε θέση να το γνωστοποιήσεις και στον αγαπημένο σου. Η αντίδρασή του θα εμπλουτίσει τη σχέση σας με περισσότερη ζωτικότητα από ποτέ …ή θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι ήταν ημιτελής καθόλη τη διάρκεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα να είσαι ύποπτη με ένα νέο συνεργάτη ή κάποιον που φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα. Κάτι που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό… Βασίσου σε ανθρώπους και συστήματα αποδεδειγμένης αξίας. Να είσαι προσεκτική όταν ανοίγεσαι σε κάποιον που δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του. Ακολουθώντας όλους τους κανόνες μπορεί να είναι δύσκολο. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα αν προσπαθείς υπερβολικά να γίνει μέλος μιας ομάδας. Έχεις μια ώθηση τύχης απελευθερώνοντας ένα ρεύμα τυχερών μηνυμάτων από δυνητικούς εργοδότες και πελάτες. Εν τω μεταξύ, σκέφτηκες ποτέ να συνεργαστείς με κάποιον συγγενή, γονέα ή αδελφό; Ίσως είναι καιρός να το σκεφτείς.
Μια αναστάτωση στα οικονομικά σου μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι η σχέση σου δεν είναι πλέον σε σταθερή βάση. Αν ο αγαπημένος σου ξαφνικά χάσει μια πηγή εισοδήματος, είναι πιθανό ότι θα πρέπει να στηρίζεται σε εσένα κατά τη διάρκεια του ενδιάμεσου σταδίου εύρεσης νέας εργασίας. Θα βοηθήσεις επειδή θα αισθανθείς υποχρεωμένη, αλλά ίσως αισθανθείς επίσης και δυσαρέσκεια που πρέπει να κάνεις αυτήν τη θυσία. Σε κάποιο επίπεδο, μπορεί επίσης να αισθανθείς ότι ο αγαπημένος σου ήταν απερίσκεπτος και ότι πρέπει να καθαρίσεις μόνη σου το χάος τώρα. Αν είσαι single, τότε κάποιος με τον οποίο βγαίνεις ή φλερτάρεις αυτήν την περίοδο θα αποκαλύψει τον πραγματικό εαυτό του και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα μπορούσες να είσαι πολύ ενθουσιασμένη με κάποιο άτομο ή σχέδιο και στη συνέχεια να χάσεις το ενδιαφέρον σου ή να αλλάξεις γνώμη. Φρόντισε να τηρείς τις δεσμεύσεις σου και να είσαι υπόλογη για ενδεχόμενες καθυστερήσεις. Ο θυμός είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι δεν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Ίσως είναι καιρός να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Τα κίνητρά σου θα χρωματιστούν από υψηλές προσδοκίες. Είσαι έτοιμη να επωφεληθείς από ορισμένες νέες ευκαιρίες εργασίας. Το σύμπαν υπογραμμίζει τον τομέα που διέπει τα χρήματα και τις αξίες, έτσι ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις περισσότερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επενδύεις στο μέλλον σου χρηματοδοτώντας μια νέα επιχείρηση ή βρίσκοντας νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις σαν να είσαι σε μια περιπέτεια αυτήν την εβδομάδα με τον αγαπημένο σου. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα αντιταχθούν ο ένας στον άλλο την Παρασκευή. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς να εξομαλύνεις τα πράγματα, ο αγαπημένος σου εξακολουθεί να ανταποκρίνεται με ένα χαοτικό vibe. Η έλξη και η αγάπη είναι μαγνητικές, αυτό είναι βέβαιο. Το πρόβλημα είναι ότι απλά δεν μπορείς να αισθανθείς σε στέρεο έδαφος με αυτήν τη σχέση. Θα μείνεις ή θα φύγεις;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να είναι αγχωτικές αυτήν την εβδομάδα. Ίσως αισθανθείς μια ισχυρή ανάγκη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, ειδικά αν τα πράγματα δεν φαίνονται σωστά. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολα από το αναμενόμενο και ακόμα περισσότερο εάν δεν είσαι ευέλικτη. Όσο περισσότερο προσπαθείς να διατηρήσεις την τάξη, μπορεί να μην έχεις την επιθυμία να διαχειριστείς αποτελεσματικά τα πάντα. Προσπάθησε να κρατήσεις τα πράγματα απλά και να κάνεις μόνο αυτό που αναμένεται. Η ανυπομονησία θα λειτουργήσει εναντίον σου. Είσαι συνήθως καλή στο να επενδύεις χρήματα απλώς και μόνο επειδή έχεις συνείδηση ​​της ασφάλειας σαν κανόνα. Τώρα η ασφάλειά σου έγκειται στον τρόπο με τον οποίο ντύνεσαι, μιλάς σε άλλους και δημιουργείς την εικόνα σου. Από εκεί, μπορείς να ξεκινήσεις και να φτάσεις στη στρατόσφαιρα. Μπορεί να συναντήσεις τους σωστούς ανθρώπους και να αποκτήσεις τη θέση εργασίας που πάντα ήθελες.
Ίσως να μην συνειδητοποιήσεις πόσο σέξι και μαγνητική είσαι αυτήν την εβδομάδα. Έχεις μια ενδιαφέρουσα ενέργεια, η οποία υποδηλώνει ότι θα μπορούσες να εκπέμψεις μεικτά μηνύματα σε κάποιον. Ο Ερμής θα μεταφερθεί στο ζώδιό σου την Παρασκευή -αλλά είναι ανάδρομος και θα παραμείνει εκτός φάσης μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, το Σάββατο, η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στο ζώδιό σου. Είναι μια συμπαγής ενέργεια που σε κάνει έτοιμη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, αλλά με κάποιο τρόπο δεν λαμβάνεις τη σωστή απόφαση. Μην ανησυχείς για να πάρεις αποφάσεις αμέσως. Ζήσε τη στιγμή και απόλαυσε όλη την προσοχή που πρόκειται να λάβεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή είναι μια ισχυρή συγκυρία για να συνεργαστείς με μεγάλες ομάδες, εταιρίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Ίσως θελήσεις να εξερευνήσεις πρόσθετες ευκαιρίες για εργασία ή κατάρτιση. Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν τη βοήθειά σου και το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμά σου μπορεί να χρειαστεί αλλαγές. Να αφήσεις τα πράγματα να αναπτυχθούν φυσικά. Μπορείς να οικοδομήσεις το ηθικό στη δουλειά αν μοιραστείς τις σκέψεις σου και εμπιστευθείς τα συναισθήματά σου στην ομάδα. Στο παρελθόν, τα χρήματα ίσως να έμοιαζαν με νερό στα χέρια σου και συνέχεια εξαφανίζονταν. Αλλά τώρα έχεις γίνει πιο πειθαρχημένη στον τρόπο που ξοδεύεις. Μπορεί να θέλεις να επεκτείνεις τον τρόπο που σκέφτεσαι να επενδύσεις. Τα μεγαλύτερα ιδρύματα μπορεί να έχουν πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή και θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι είναι καλύτερα εξοπλισμένα για να διαχειριστούν τα κεφάλαιά σου.
Ό, τι και αν συμβαίνει αυτήν την εβδομάδα στην ερωτική σου ζωή, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις και πάλι ζωντανή. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική αναταραχή είτε είσαι single, σε μια σχέση, ή σε μια περίπλοκη κατάσταση. Ευτυχώς, το τράνταγμα θα ηλεκτρίσει και δεν θα σου προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Έχεις τόσο μεγάλη κοσμική προστασία τώρα που απλά δεν μπορεί να υπάρξει δυστυχισμένο τέλος στην προσωπικής σου ρομαντική ιστορία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αυτοεκτίμηση είναι τώρα η γοητεία σου. Κάνε το καλύτερό σου για να παραμείνεις ήρεμη, ανεξάρτητα από το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι. Η διαίσθησή σου σχετικά με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις θα είναι αρκετά ακριβής. Αυτή είναι μια θετική περίοδος για συνεδριάσεις ομάδων και την ανάπτυξη προγραμμάτων και διαδικασιών. Μπορείς να είσαι σημαντική επιρροή εάν είσαι πρόθυμη να μιλήσεις για αυτό που γνωρίζεις ότι είναι το σωστό. Έχεις δραστηριότητα που επηρεάζει τις ομάδες, την πολιτική και την αυτοαπασχόληση τώρα. Είναι πολύ καλή στιγμή να ξεφυλλίσεις τις επαφές σου για να δεις πώς κάποιος θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια νέα ιδέα σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που αποδίδει χρήμα. Έχεις την τεχνογνωσία, αλλά αυτό το άλλο άτομο έχει τα μετρητά ή τις διασυνδέσεις για να το πάει στο επόμενο επίπεδο.
Οι φίλοι σου φαίνεται να έχουν πολλά να πουν για την ερωτική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Δυστυχώς, οποιεσδήποτε συμβουλές μπορούν να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Μην επιτρέπεις σε άλλους να λαμβάνουν αποφάσεις για σένα σχετικά με τις ρομαντικές υποθέσεις σου. Σίγουρα, είναι πολύτιμο να ακούσεις την προοπτική των φίλων σου. Απλά θυμήσου ότι εσύ ζεις αυτήν τη ζωή, όχι εκείνοι. Μόνο εσύ θα πρέπει να ζήσεις με τις πιθανές συνέπειες ή ανταμοιβές που συνδέονται με τις αποφάσεις σου. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να βρεθείς να μιλάς σε μια φίλη για τη ζωή, την αγάπη και το μέλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα κύμα αισιοδοξίας θα μπορούσε να σε αποπροσανατολίσει από πιθανά προβλήματα ή βλάβες που πρέπει να εξερευνήσεις. Αυτή η περίοδος είναι θετική για σκληρή δουλειά, ιδιαίτερα σωματικά. Μια μακρά περίοδος περιορισμού και καθυστέρησης τελικά αρχίζει να απομακρύνεται. Θα δουλεύεις καλύτερα μόνη σου. Αν πρέπει να συνεργαστείς με άλλους, μείνε στις τακτικές ρουτίνες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες. Αν βιαστείς στο τέλος θα κάνεις διπλό κόπο. Αυτή η περίοδος αφορά την εξουσία και την καριέρα σου. Μπορεί να θαύμαζες κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα συνειδητοποιείς ότι έχεις το ίδιο ή μεγαλύτερο επίπεδο εμπειρίας. Ήρθε η ώρα να αναλάβεις έναν νέο ρόλο στη ζωή σου και να αποδεχθείς το μισθό που πηγαίνει μαζί του. Όταν το κάνεις, θα γίνεις αυτό που ήθελες.
Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι στην καριέρα σου και πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις ή όχι να προχωρήσεις. Ενώ βρίσκεσαι σε καλή θέση συνολικά, αισθάνεσαι επίσης αρκετά μπερδεμένη σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν βγαίνεις με κάποιον, μπορείς να ζητήσεις τη συμβουλή του για την κατάσταση. Πρόσεχε. Μπορεί αυτό που θα σου πει να μεγαλώσει τη σύγχυσή σου. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις μια ρομαντική σχέση με κάποιον που είναι εξαιρετικά επιτυχημένος ή σεβαστός.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα ήσουν πιο ευτυχισμένη με αξιόπιστα αφεντικά ή συναδέλφους. Οι άνθρωποι που είναι πιο ανήσυχοι μπορούν να σπάσουν τα νεύρα σου. Να είσαι υπομονετική με ανθρώπους των οποίων η ιδιοσυγκρασία διαφέρει από τη δική σου. Τα προβλήματα που μπορεί να έχεις στη δουλειά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για πρόσθετη εκπαίδευση. Το σύμπαν φέρνει τύχη στον τομέα της εκπαίδευσης, των γλωσσών και της πνευματικότητας. Τον τελευταίο καιρό αναρωτιόσουν πώς θα προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου σε ένα ευρύτερο διεθνές κοινό. Καθώς εξετάζεις τα απαραίτητα βήματα για να το κάνεις αυτό, μην απορρίψεις τις ιδέες που φαίνονται πιο τρελές. Μπορεί να βρεις υποστηρικτές στα πιο περίεργα μέρη.
Ένα νομικό ζήτημα ίσως απασχολήσει εσένα και τον αγαπημένο σου αυτήν την εβδομάδα. Μην αγχώνεσαι, διότι το αποτέλεσμα φαίνεται θετικό και το νομικό ζήτημα πιθανόν να έχει ρίζες στο παρελθόν. Πρέπει να το επιλύσεις μία για πάντα. Εναλλακτικά, μπορεί να επανασυνδεθείς αυτήν την εβδομάδα με κάποιον που γνώρισες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή όταν παρακολουθούσες μαθήματα ή σεμινάρια…

"Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922"

READ more