Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 27 Απριλίου έως 3 Μαϊου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και φέρνει στο επίκεντρο τον τομέα των οικονομικών. Προσπάθησε να ηρεμήσεις τις ανησυχίες σου και αναζήτησε τρόπους που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αν όχι να βρεις νέες πηγές εσόδων. Οργάνωσε τις εργασιακές σου υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου και σε τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο, πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε επιπόλαιες αποφάσεις, λόγια που πονούν και εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε όλα αυτά που σου υπόσχονται παλιές ή νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο δικό σου ζώδιο αυτήν την εβδομάδα θολώνει λίγο τις σκέψεις, μπερδεύει τις ανάγκες σου κι έτσι καλό θα ήταν να αποφύγεις αποφάσεις, να επιλύσεις διαφωνίες και να διατηρήσεις όσο το δυνατόν χαμηλότερο το προφίλ σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στο εργασιακό περιβάλλον και μην τραβάς στα άκρα καταστάσεις που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Λεκτικές αντιπαραθέσεις μπορεί να κλονίσουν σημαντικές για την πορεία των επιδιώξεων σου σχέσεις. Παρόλο που νιώθεις ασφαλής μέσα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να συμπεριφερθείς ώριμα και συνειδητοποιημένα, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε αντικειμενικά νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι από την πρώτη στιγμή και ματιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου από τις αρχές της εβδομάδας σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτη και σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Διατήρησε τις ισορροπίες και μην περνάς τα όρια. Έτσι πιθανά να χάσεις ευκαιρίες ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητάς σου. Οι παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά δεν λείπουν και ίσως να δικαιολογούν την κάποια καχυποψία σου. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να μην παρασυρθείς από κουτσομπολιά και να μην πεις ή πιστέψεις τα όσα διαδίδονται. Όλη την ένταση που νιώθεις φρόντισε να μην την ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Τα πράγματα μυρίζουν λίγο μπαρούτι και θα πρέπει να προστατεύσεις τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στου Ιχθύες,  σου επιβάλλουν την προσοχή απέναντι σε νέες γνωριμίες και πολλές υποσχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να επικοινωνήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Άλλωστε όλοι μας αυτό το διάστημα χρειαζόμαστε γύρω μας ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και αντλούμε θετική ενέργεια. Το στοίχημα στα εργασιακά θα είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και ανώτερους σου και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έρχονται μέσα από νέες προτάσεις. Δώσε προσοχή στις όποιες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Θα υπάρξουν στιγμές που χωρίς πραγματικό λόγο, μπορεί να δημιουργηθούν χάσματα και αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα μπορεί να παίξουν περίεργα παιχνίδια εις βάρος σου για αυτό καλά θα κάνεις να ακούσεις το ένστικτό σου.

 

ΛΕΩΝ
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτήν την εβδομάδα αποσπά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Πραγματικά είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, καθώς και να συμβιβαστείς. Μην παίρνεις θέση ή αναλαμβάνεις υποθέσεις άλλων προκειμένου να αποφύγεις διαφωνίες και ρήξεις σε μια περίοδο που πραγματικά όλα είναι ρευστά γύρω σου. Ο χρόνος που έχεις να αφιερώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου είναι περιορισμένος, για αυτό πιθανά να ακούσεις παράπονα και να αντιμετωπίσεις γκρίνια. Δείξε διπλωματία και λίγη υποχωρητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζεις αρκετά, είτε δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι στόχοι, τα όνειρα και οι επιδιώξεις σου στα εργασιακά επανέρχονται στο προσκήνιο, καθώς και η ανάγκη σου για επέκταση των γνώσεων και εμπειριών σου. Η  νέα θέση του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας λειτουργεί ευνοϊκά για εσένα και ενισχύει τις σχέσεις σου με συναδέλφους και ανώτερους σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ταυτόχρονα δημιουργεί κάποιες παγίδες που θα πρέπει να αποφύγεις δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Καλού κακού μην ανοίγεις και μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά και θα βοηθήσουν να περάσετε όμορφα σε μια περίοδο δύσκολη και σκοτεινή. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε όλα αυτά που σου υπόσχονται και σου τάζουν. Καλύτερα να μείνεις μόνη, από το να απογοητευτείς για μια ακόμα φορά.

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να φέρνει και να ευνοεί οικονομικά σου ζητήματα. Μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν τράπεζες, δάνεια και εφορίες. Οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά αυξάνονται και ίσως κάποιες από αυτές να σου φαίνονται και αγγαρείες. Προσπάθησε να προσαρμοστείς και να διεκπεραιώσεις όσες περισσότερες μπορείς. Απέναντι σε νέες προτάσεις και προκλήσεις καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτική και να μην ενθουσιαστείς. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μεγαλώνεις τις αποστάσεις ανάμεσά σας. Προτίμησε να επικοινωνήσεις μαζί του και να μοιραστείτε από κοινού τα όσα σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε την ανάγκη σου για συντροφικότητα και μη επανέρχεσαι σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η άποψη των άλλων για το πρόσωπό σου και γενικότερα της στάσης και συμπεριφοράς σου απέναντί τους, φαίνεται να σε ενδιαφέρει περισσότερο από ότι συνήθως. Η είσοδος του Ερμή στο απέναντι ζώδιό σου θα στρέψει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μια νέα σημαντική συνεργασία, την οποία αν χρησιμοποιήσεις σωστά θα σου επιφέρει πολλά οφέλη. Πριν ξεκινήσεις όμως οτιδήποτε καινούριο, φρόντισε να μην αφήσεις πίσω σου εκκρεμότητες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται διαλλακτικότητα, καθώς η αποδοχή του είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, μια έκπληξη ή μια αποκάλυψη θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέες ευθύνες φέρνει για σένα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις και τι διατίθεσαι να κάνεις αν πραγματικά το θέλεις. Μπορείς να ποντάρεις σε μια σταθερή και δοκιμασμένη συνεργασία και να επωφεληθείς σημαντικά. Προς το τέλος της εβδομάδας διαχειρίσου έξυπνα τις όποιες επαγγελματικές συζητήσεις. Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και δείξε του το απαιτούμενο ενδιαφέρον, προκειμένου να αποφύγεις παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, το τετράγωνο της  Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς είναι πιθανόν να σε κάνει να εξιδανικεύσεις κάτι που δεν αξίζει πραγματικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει την ευκαιρία παρά τις αντίξοες συνθήκες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι εξαιρετικές και βοηθητικές. Τα οικονομικά γίνονται κατά κάποιο τρόπο η άμεση προτεραιότητά σου κι έτσι μέσα από τα επαγγελματικά αναζητάς τρόπους βελτίωσης και τακτοποίησης των υποχρεώσεών σου. Παρακίνησε τον ερωτικό σύντροφό σου για νέες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της λίγο βαρετής για όλους καθημερινότητας λόγω των συνθηκών. Εσύ που είσαι μόνη, εκπλήξεις που θα σε εντυπωσιάσουν κρύβει και φέρνει η νέα εβδομάδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει στο επίκεντρο οικογενειακά θέματα και σημαντικές λύσεις στα όσα μέχρι χθες πιθανά και να κουκούλωνες. Με το τετράγωνο που θα σχηματίσει βέβαια με τον Κρόνο θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι. Ίσως άθελά σου να γίνεσαι έντονα επικριτική και απότομη. Η απόμακρη στάση σου απέναντι σε συνεργάτες και συναδέλφους δημιουργεί επίσης προβλήματα στον τρόπο επικοινωνίας σου. Εξοικονόμησε προσωπικό χρόνο μέσα από τις πολλές υποχρεώσεις σου και αφιέρωσέ τον στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που σε πλησιάζουν και πιθανά σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο του Ταύρου βάζει σε πιο γρήγορους ρυθμούς την καθημερινότητά σου, ενώ ενισχύει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Η ειλικρίνειά σου βέβαια κάποιες στιγμές χρειάζεται προσοχή, μιας και μπορεί να γίνεις σκληρή και απότομη με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ένα παρασκήνιο στα εργασιακά πιθανά από την ανασφάλεια που αισθανόμαστε όλοι, χρειάζεται προσοχή. Προστάτευσε τον εαυτό σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει ή που κινδυνεύεις να σε εκθέσουν. Μικρές διαφωνίες ή και διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου λύνονται εύκολα μιας και υπάρχει καλή διάθεση από την πλευρά και των δυο. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και κυρίως μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες.

 

Read More

And More