Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 3 έως 9 Ιουνίου 2019)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν εκπλήξεις και υπόσχονται νέες ευκαιρίες με το τρίγωνο της Αφροδίτης και τη σύνοδο του Πλούτωνα να σε ευνοούν και είναι πολλές οι πιθανότητες να έχουν ευτυχή κατάληξη! Οικονομικά, συζητήσεις ουσίας θα συμβάλουν στη μελλοντική σου επαγγελματική άνοδο. Μπορείς να πάρεις τον έλεγχο, την επίτευξη μιας συμφωνίας σε μια διαπραγμάτευση, ή να αγοράσεις κάτι ακριβό. Συγκρούσεις μεταξύ του άμεσου οικογενειακού σου περιβάλλοντος και της επαγγελματικής σου ζωής δεν αποκλείονται. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να λύσεις τα θέματα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Θα ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή το σπίτι, για τα οποία θα κληθείς ή θα έχεις την παρόρμηση να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Μην το κάνεις όμως εν θερμώ γιατί μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη.
Ταξίδια και πολλές επικοινωνίες είναι πιθανό να χρωματίσουν την εβδομάδα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και στον 3ο σου οίκο, καθώς και νέες γνωριμίες και καινούρια φλερτ γα σένα που είσαι single! Για σένα πάλι που έχεις μακροχρόνια σχέση, τα άστρα επισημαίνουν ότι δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο θα τραβήξει την προσοχή σου. Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Βέβαια απαιτείται διακριτικότητα, μιας και δεν θα σου άρεσε να δημιουργηθούν σχόλια στον επαγγελματικό σου χώρο.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η καριέρα σου θα πρέπει να φέρει εκπληκτικά νέα! Το επταήμερο θα είναι ευνοϊκό για κάθε είδους δράση στον τομέα της σταδιοδρομίας. Ξεκινά η ανοδική πορεία για τα οικονομικά σου, που θα δουν μια μεταβολή προς το καλύτερο, ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Στην εργασία σου προβλέπεται μικρή ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχεις για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον προς το παρόν. Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει σε κάποιους τομείς της ζωής σου και θα προχωρήσεις γρήγορα να βελτιώσεις κάποια πράγματα. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις, όταν βγαίνεις στην αγορά να έχεις προγραμματίσει από πριν τι θα αγορές θα κάνεις για να καταφέρεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού με τον Ουρανό στο ζώδιο σου σε πτώση.
Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα ισορροπούν και πάλι. Θα είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούσαν τη σχέση σου εδώ και καιρό και να βρεις από κοινού λύσεις, εκμεταλλευόμενη την θετική επιρροή των άστρων. Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται, θα επηρεάσει τον ερωτικό σου τομέα προς το καλύτερο με την Αφροδίτη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Ωστόσο, εάν έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και έχεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου, όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου διαχώρισε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσεις άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού και το τρίγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου, έφτασε η ευκαιρία που περιμένες, να ξεκινήσεις τα σχέδιά σου που τόσον καιρό σε δυσκολεύουν και σε αγχώνουν. Με προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και αυτόν τον σκόπελο και να επαναφέρεις την κατάσταση σε ισορροπία. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σου.
Δεν συνιστάται βιασύνη, οι ριζοσπαστικές λύσεις δεν είναι οι κατάλληλες την εποχή αυτή με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στον 1ο οίκο σου. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις πίσω, εάν διαπιστώσεις ότι πήρες τον λάθος δρόμο. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Μην πάρεις όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Άφησε τον χρόνο να περάσει και κινήσου με προσοχή. Ευνοείσαι αστρολογικά αυτό το επταήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Μην αμελήσεις όμως τον σύντροφό σου γιατί σε έχει ανάγκη και θα πρέπει να του συμπαρασταθείς. Ενδέχεται να βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά του και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χαρακτηρίζεται από έντονη εσωστρέφεια. Πλησιάσέ τον και δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σένα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σου ζωή! Από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις όλα είναι δυνατόν να συμβούν. Θα πρέπει όμως να κινηθείς με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η περίοδος που θα αναγκαστείς να δουλεύεις ακόμη περισσότερες ώρες για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με τις νέες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις που θα σου ανατεθούν με τον Άρη στο ζώδιό σου στον 1ο οίκο σε πτώση. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση τυχών λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις, φροντίζοντας να μην επενδύσεις, χωρίς να δεις και να συζητήσεις κάποια θέματα με τους συνεργάτες σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνε μια προσπάθεια να μειώσεις το άγχος από τη ζωή σου, διότι θα πρέπει να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου.
Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου ενδέχεται να κάνεις μια απροσδόκητη γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε γοητεύσει και ίσως σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις μια σχέση με το τρίγωνο της Αφροδίτης να σε ευνοεί. Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένη καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου, ώστε να γίνει ανθεκτικότερη σε βάθος χρόνου. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ενέργειές σου θα εκπλήξουν τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να κρατήσεις ισορροπίες με τη σχέση σου και να μην τα θέλεις όλα δικά σου! Αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για τη προσωπική σου ζωή και μην πληγώνεις τον σύντροφο σου χωρίς λόγο, γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Αν είσαι αδέσμευτη, η κοινωνικότητα σου θα είναι ανεβασμένη, θα είσαι αρκετά δημοφιλής, θα πηγαίνεις σε πάρτι, θα διασκεδάζεις με τους φίλους σου και θα ασκείς έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει απρόσμενα και ευχάριστα νέα για νέες δραστηριότητες εταιρειών (πανεπιστημιακά ιδρύματα, μέσα ενημέρωσης, ταξίδια, ξένους ανθρώπους και νέους τόπους, την πολιτική, και άλλα) με το πέρασμα του Ουρανού στον 10ο οίκο σου. Μπορεί να ταξιδέψεις ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ή να συναντηθείς με πρόσωπα εξουσίας, όπως διευθυντές Πανεπιστήμιου ή με κάποιους που εργάζονται σε κυβερνητικά πόστα, όπως πρεσβευτές, διπλωμάτες, κλπ. Μπορεί να σου ζητηθεί να αναλάβεις συντάκτης περιοδικού στο εξωτερικό ή να πάρεις μέρος σε τηλεοπτική παραγωγή στο εξωτερικό. Μπορεί να αποκαλύψεις έναν δικτυακό τόπο ή να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Με σωστό προγραμματισμό όμως και οργάνωση στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν με σταθερό ρυθμό. Διαπραγματεύσου μια αλλαγή θέσης στην εργασία σου διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασε και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Τα άστρα ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, κάνοντας ένα ταξίδι για να περάσεις τα σχέδια σου σε συνεργάτες που θα σε δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών.
Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σου. Πέρασε καλά, διασκέδασε, απόλαυσε τις πρόσκαιρες ερωτικές σου περιπέτειες, εάν αποφασίσεις να κάνεις όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους! Τα άστρα σε κάνουν πιο ανάλαφρο στην ψυχολογία και εάν έχεις απομακρυνθεί με τον σύντροφό σου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσεις με λογική και ηρεμία να επαναφέρεις τις ισορροπίες.Τα άστρα τονίζουν σε σένα που έχεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση οτι ξαφνικά γεγονότα θα σε αναστατώσουν και αν δεν ελέγξεις την κτητικότητά σου και θελήσεις τον έλεγχο και την επιβολή στη σχέση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το παιχνίδι και να έχεις απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σου όπως σέβεται ο σύντροφός σου τη δική σου. Εάν είσαι αδέσμευτη, θα σε απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά ξυπνώντας μέσα σου όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και άφησε το χρόνο να κυλήσει για να δεις αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μεταξύ σας προς το καλύτερο με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 11ο οίκο σου.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό με την έναρξη της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο ταξίδια και έντονη επικοινωνία με την Αφροδίτη να περνά στους Διδύμους στις 9/6. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς τα μέσα εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με τη δημιουργικότητα σου να αποδίδει μελλοντικά. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις εύκολα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να παραπλανηθείς από ανθρώπους και να πληγωθείς. Από τα μέσα της εβδομάδας οι καταστάσεις εξομαλύνονται και μια νέα ερωτική γνωριμία θα σε ανανεώσει σημαντικά αν ανήκεις στου singles του ζωδίου. Επουλώνονται τα τραύματα του παρελθόντος και ξεκινάς κάτι καινούριο, ουσιαστικό και με διάρκεια. Θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία με την ευνοϊκή θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να αποφύγεις να μπλέξεις συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου θα πρέπει να αφήσεις τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις την κακή μεταξύ σας επικοινωνία.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερο ρεαλισμό και να αναπροσαρμόσεις τα ουτοπικά σου σχέδια σε νέα βάση. Απόφυγε επίσης να εμπλακείς επαγγελματικά με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περίμενες και κινδυνεύεις να χαλάσεις και μια φιλική σχέση. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τα επαγγελματικά σου σχέδια σε τρίτους. Το παρασκήνιο είναι έντονο και μάλιστα σε βάρος σου! Οι πλανητικές συγκυρίες θα σου φέρουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερώσου από ότι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και δες τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργική και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα άστρα προβλέπουν ότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματα σου θα μπορέσετε να τα καλύψεις. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να προσέχεις να μην ξοδεύεις το εισόδημά σου μέχρι τελευταίου ευρώ με τον Κρόνο και Δία σε ανάδρομη πορεία.
Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή το επταήμερο αυτό. Νέες γνωριμίες σε αναγεννούν και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν. Είσαι στα επάνω σου και δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη! Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σε πτώση. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί. Εσένα που είσαι αδέσμευτη, νέα άτομα θα σε πλησιάσουν και ο ερωτισμός σου θα ανέβει κατακόρυφα!!

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλη μου Σκορπίνα, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους και εκκρεμότητες να τακτοποιούνται, απαλλάσσοντας σε από ένα άγχος με τον Ήλιο από τους Διδύμους στον 8ο οίκο σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά για να μπορέσεις να αποφέρεις τα προσδοκώμενα κέρδη. Μην κοινολογείς πάντως τα σχέδια σου γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες! Ομολογουμένως χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος του μήνα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Απόφυγε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα θα σε γεμίζει συνεχώς με έξοδα, είτε για τον εαυτό σου είτε για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί θέλεις να τους δείξεις την αγάπη σου με ποικίλους τρόπους και νιώθεις ευτυχισμένη όταν βλέπεις τη χαρά στα μάτια τους. Μην ανοίγεσαι όμως πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυγατίσουν… Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματα σου δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.
Είσαι παθιασμένη, αν και με υπερτονισμένο «εγώ», παρόλα αυτά όμως αξιαγάπητη, φίλη μου Σκορπίνα! Με την έναρξη της εβδομάδας, αν είσαι single, η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Ενδέχεται να αναπολείς μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση… Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τα σφάλματα σου και να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου. Προς το τέλος της εβδομάδας η ρομαντική και ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να θελήσεις να εμπλακείς σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Αν είσαι δεσμευμένη έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στις singles του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό. Αν και η αισθηματική σου ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου!

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι συντηρητικά, για να μην βγεις από τα πλάνα σου με τον Ερμή να περνά στον Καρκίνο στις 5/6. Δεν είναι καλή περίοδος να δανείσεις χρήματα. Ίσως να έχεις την τάση να πάρεις ένα οικονομική ρίσκο αυτήν την περίοδο, να είσαι όμως προσεκτική γιατί οι καιροί είναι πονηροί και η κερδοφορία κάθε άλλο παρά σίγουρη. Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, πριν εξετάσεις τα θέματα διεξοδικά. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να κερδίσεις το στοίχημα επιτυγχάνοντας νέες ισορροπίες. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά.
Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα έχεις πεδίο δόξης λαμπρό στον ερωτικό τομέα με τον Ερμή στον 7ο οίκο σου! Το πλανητικό σκηνικό σου υπόσχεται με την έναρξη της εβδομάδας νέες γνωριμίες. Θα εκπέμπεις σεξουαλικότητα στη παραμικρή σου κίνηση και μέσα από τους εφήμερους έρωτες τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου, έχεις πάρει ήδη τις οριστικές σου αποφάσεις και είσαι και ψυχολογικά έτοιμη να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το είχες κάνει ίσως νωρίτερα. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φρόντισε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Αν και η αισθηματική σου ζωή σε ταλαιπώρησε, θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο εξωστρεφής, ακόμη και με τις νέες γνωριμίες σου. Απόλαυσε έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό, φίλη μου Αιγόκερε και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός σου τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μιας και έριξες όλο το βάρος σου εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σου όμως αέρα! Για τις αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες. Οικονομικά δεν θα είσαι στα καλύτερά σου, κάτι που το βιώνεις ήδη το τελευταίο διάστημα. Θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις έως τις 9/6 και θα σε κυριεύσει το άγχος για το πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες, για να μην εκτεθείς. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει στο άμεσο μέλλον με την θέση του Πλούτωνα να σε ευνοεί. Είναι λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό, για αυτό απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις. Αν και αισθάνεσαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, κάνε κοινωνικές συναναστροφές και επωφελήσου από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου. Περιόρισε το άγχος, οργάνωσε εξόδους και απεμπλέξου από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά και σε κουράζουν. Διάνυσες μια περίοδο κούρασης, χρειάζεσαι ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σου.
Μετά τα μέσα της εβδομάδας θα αντιμετωπίσεις κάποιες μικροεντάσεις στη σχέση σου, κυρίως λόγω των πειρασμών που σε ξεμυαλίζουν! Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείς. Αν σε ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σου, φρόντισε να μην τον πληγώσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σου. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που είσαι δεσμευμένη ότι θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου. Προσπάθησε να επωφεληθείς από το χαλαρό πρόγραμμά σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου, συζητώντας μαζί του όλες σου τις ανησυχίες. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου για να αποφύγεις να πληγωθείς ξανά!!! Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν με την αντίθεση του Δία σε ανάδρομη πορεία. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό, θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τη σχέση σου και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις λόγω της κακής σου κρίσης. Θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σου, για να βρεις από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Εάν είσαι αδέσμευτη και αναζητάς ένα ταίρι στη ζωή σου, δύσκολα θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφεις ακόμη συναισθήματα για αυτόν.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και σε πολλούς τομείς της ζωής σου με τη θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σου. Είσαι σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις και να τις αδράξεις έγκαιρα. Οι πλανητικές θέσεις ενδεχομένως να σου επιφέρουν αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια που θα σε επιβαρύνουν, δημιουργώντας κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Τα πλανητικά, γεγονότα αγαπητή μου Υδροχόε, σε κάνουν να ασχολείσαι με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σε προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάνε μια ανασκόπηση και προχώρησε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα θέλω σου και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις. Οι επόμενες μέρες θα προσφερθούν για πολλές νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρεις καινούρια ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από τις έντονες καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σου αλλάζει, ενώ οι νέες φιλίες θα είναι για σένα αρκετά δημιουργικές, ως αναφορά τη μελλοντική σου εξέλιξη.
Εσένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου φαίνεται ότι τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή σε έχουν κουράσει λιγάκι. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σε απασχολούν πρόσωπα του παρελθόντος με τους Κρόνο και Δία σε ανάδρομη πορεία. Μην βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για το επταήμερο δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Για σένα που είσαι αδέσμευτη είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά! Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείς όμως και για τα συναισθήματα των άλλων. Στις δεσμευμένες του ζωδίου σου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, γιατί θα είσαι λίγο μπερδεμένη με τα συναισθήματα σου αλλά και τι ακριβώς επιθυμείς για την προσωπική σου ευτυχία. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, αν δεν είστε σίγουρη! Απόφυγε, αν είσαι δεσμευμένη τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσεις άδικα τον σύντροφό σου. Εσύ πάλι που είσαι αδέσμευτη θα βιώσεις έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ειδικά στις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνεις μια αυτοκριτική και να βάλεις πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνεις στη ζωή σου.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες απεγνωσμένα όλο αυτό το διάστημα πλησιάζουν με τον Ήλιο από τους Διδύμους στον 4ο οίκο σου. Βρίσκεσαι και εσύ σε ένα μεταβατικό στάδιο και σε απασχολούν πολλά και σημαντικά θέματα σε όλους τους κύριους τομείς της ζωής σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να γυρίσεις την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσεις όμως τελείως. Άλλαξε την καθημερινότητα σου και ρίξτε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάνεις μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις. Χειρίσου επίσης με σύνεση τα οικονομικά σου και μη δανείζεις χρήματα σε τρίτα πρόσωπα, διότι οι εκτιμήσεις σου θα πέσουν έξω. Τα έξοδα σου το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και η κατάσταση σε λίγο καιρό, αν δεν προσέξεις, θα είναι σε βάρος σου φίλη μου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, φαίνεται ότι σε έχουν κουράσει τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σε απασχολούν πρόσωπα από το παρελθόν. Μην βιαστείς όμως να κάνεις την ολική επαναφορά. Ο χρόνος θα σου δείξει ποίο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους που μόλις γνωρίσες, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό με τον Ερμή να ευνοεί τον 5ο οίκο σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση ότι θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σου περιβάλλον και θα χαρείς ιδιαίτερα, αφού θα δεις ότι ο σύντροφος σου ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σουανθρώπους, πράγμα που σου ανεβάζει την ψυχολογία. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στο έτερο σου ήμισυ και θα προσπαθήσεις να αρχίσεις να του ελέγχεις τη ζωή. Πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου αυτή γιατί θα έχει αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείς στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου θα κάνεις μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σου κλέψει την καρδιά! Μην διστάζεις να κρατήσεις επαφή και να ξεκινήσεις κάτι πιο μόνιμο, γιατί έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More