Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 5 έως 11 Νοεμβρίου 2018)

Όταν μια εβδομάδα είναι τόσο γεμάτη με αστρικές κινήσεις και ουράνιες συναντήσεις, ξέρεις ότι θα επηρεαστούν κυρίως τα ζητήματα της καρδιάς. Την Τρίτη, ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού και μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2019, η ατομικότητά σου θα ζητά να εκφράζεται σε κάθε συνθήκη, στη δουλειά, στο σπίτι, στις φιλικές και συγγενικές σχέσεις, παντού. Ακούγεται πολλά υποσχόμενο.

Οι αποφάσεις για την καριέρα σου μπορούν να περιμένουν, μην προσπαθήσεις να προχωρήσεις στην ομίχλη. Αντ’ αυτού, περίμενε έως ότου τα πράγματα είναι σαφή και ξεκάθαρα. Οι οδηγίες από άλλους θα σε κάνουν να πάρεις λάθος στροφή. Κάνε υπομονή έως ότου βγει ο ήλιος και θα καταλάβεις ποιος είναι ο σωστός δρόμος.

Μια Νέα Σελήνη στο Σκορπιό την Τετάρτη θα βοηθήσει να σημειώσεις πρόοδο στις πιο οικείες σχέσεις σου, με τον αγαπημένο σου -τόσο σωματικά όσο και οικονομικά. Ο Δίας μετακινείται στον Τοξότη την Πέμπτη, φέρνοντας μια μεγάλη δόση κοσμικής τύχης σε όλους. Να έχεις πίστη ότι κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί στην ερωτική σου ζωή. Με τον Δία στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, θα μπορούσες να κερδίσεις το τζόκερ στην αγάπη!

 

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς να πετύχεις πολλά τώρα, αλλά ίσως χρειαστεί να το κάνεις με χαμηλό προφίλ. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις προσωπικοτήτων, ιδίως μεταξύ συναδέλφων. Πολλές υποχρεώσεις που έχουν καθυστερήσει θα αρχίσουν να λειτουργούν υπέρ σου. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να υποβάλεις αίτηση για νέα εργασία ή για προαγωγή. Αυτή η περίοδος μπορεί να κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη. Για εσένα τα χρήματα είναι κάτι περισσότερο από μια ανταμοιβή για τη δουλειά σου. Αυτήν την εβδομάδα τα χρήματα μπορεί να γίνουν ένας τρόπος να συνδεθείς με όνειρα και με τις εφήμερες απολαύσεις της ζωής. Αν πάντα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι, αλλά δεν έβρισκες τον τρόπο να το πραγματοποιήσεις, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσεις τις επιλογές σου.
Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να περιμένεις παθιασμένες εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα. Ο αγαπημένος σου μπορεί να έχει υπέροχα νέα σχετικά με τα οικονομικά του. Μπορεί να πήρε μια αύξηση ή οι δυο σας μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να προβείτε σε μια κοινή επένδυση. Δεν θα το μετανιώσεις! Η Αφροδίτη είναι ακόμα ανάδρομη και επηρεάζει τις κοντινές σου σχέσεις και θα σχηματίσει γωνία με τον Άρη την Παρασκευή. Θα ανάψουν τα αίματα και στην κρεβατοκάμαρα! Αν είσαι single, μια ξαφνική έλξη είναι δυνατή με κάποιον που συναντάς όταν βρίσκεσαι με φίλους. Θα νιώσεις οικεία, σαν να τον έχεις γνωρίσει ξανά στο παρελθόν, προσπάθησε να θυμηθείς…

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ παραγωγική περίοδος για σένα σε θέματα δουλειάς. Οι οργανωτικές δεξιότητές σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Οι εξελίξεις θα μπορούσαν να σε βάλουν στην πρώτη γραμμή σε οποιαδήποτε περιοχή αισθάνεσαι πιο εξειδικευμένη. Κράτα τις συνήθεις ρουτίνες σου και κάνε το καλύτερο για να ολοκληρώνεις έγκαιρα τα projects. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αβέβαιες συνθήκες. Μην πάρεις αποφάσεις αν αισθάνεσαι σύγχυση και αβεβαιότητα. Αυτή η εβδομάδα αφορά κυρίως τις ομάδες, την πολιτική και την αυτοαπασχόληση. Αν έχεις αναζητήσει τρόπους να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και να δημιουργήσεις πρόσθετη σταθερότητα στη ζωή σου, το Σύμπαν θα σου δώσει την τύχη και την ευκαιρία να το πετύχεις. Απευθύνσου σε φίλους και ομάδες δικτύωσης για να βοηθήσεις στην οικοδόμηση της πελατείας σου, ενώ ακόμη κάνεις τη μετάβαση από την τρέχουσα απασχόλησή σου. Βεβαιώσου ότι προστατεύεις τις ιδέες και τα προϊόντα σου με πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα για να εξασφαλίσεις τα μελλοντικά σου κέρδη.
Έχεις ένα ξεκάθαρο νέο ξεκίνημα στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη, η νέα σελήνη σηματοδοτεί ότι μαζί με τον αγαπημένο σου είσαι έτοιμη να γυρίσεις σελίδα και να ξεκινήσεις κάτι που θα μπορούσε να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι single και αυτήν την περίοδο βγαίνεις με κάποιον, είναι πιθανό να σου ζητήσει αποκλειστικότητα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να επιδείξει ένα επίπεδο κτητικότητας που δεν περίμενες. Θα σου αρέσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή μπορεί να είναι η εβδομάδα που θα χτυπήσεις σε τοίχο. Μπορεί πεισματάρηδες άνθρωποι ή καταστάσεις να σε εμποδίζουν σε κάθε στιγμή. Κάνε το καλύτερο και να είσαι υπομονετική. Μια θετική ενέργεια πρόκειται να αρχίσει να ρέει σύντομα. Ολοκλήρωσε ό, τι μπορείς πριν στραφείς σε νέα κατεύθυνση. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να υποβάλεις αίτηση για νέα εργασία. Μπορεί επίσης να είναι τυχερή στιγμή και για τη δημιουργία νέων επαγγελματικών επαφών. Είσαι έτοιμη να επωφεληθείς από μια νέα ιδέα για να βγάλεις χρήματα. Η τύχη συνδυάζεται με την ευκαιρία, που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι έτοιμη να δεχτείς προσφορές από εργοδότες ή επενδυτές που θέλουν να βεβαιωθούν ότι οι ιδέες και τα προϊόντα σου θα πετύχουν. Το παράθυρο ευκαιρίας θα μπορούσε να είναι μικρό, οπότε να είσαι πάντα προετοιμασμένη.
Αυτός ο Νοέμβριος είναι πολύ ευνοϊκός για τα ζητήματα αγάπης και ξεκινά με δύναμη αυτήν την εβδομάδα. Ο Δίας, ο πλανήτης της καλοσύνης και της τύχης, θα επηρεάσει τις ερωτικές σου σχέσεις για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια αυτήν την Πέμπτη. Αν έχεις γνωρίσει κάποιον και τα πράγματα προχωρούν ομαλά και όμορφα, είναι πολύ πιθανό ότι τα κουφέτα είναι στο μέλλον σας. Έχετε αυτή την ενέργεια που εργάζεται για σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, οπότε μην περιμένεις πρόταση αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι single, μπορεί τελικά να συναντήσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο. Αυτό το άτομο θα κάνει την καρδιά σου να χαμογελάσει περισσότερο από ποτέ. Είναι ο Δίας σου λέω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μερικές φορές το να παίρνεις αυτό που θέλεις φαίνεται να καθυστερεί πολύ. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία τα πράγματα που μοιάζουν με εμπόδια θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να μετατραπούν σε ευκαιρίες. Είναι μια σταθερή περίοδος που μπορεί να απαιτεί πολλές ώρες εργασίας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να υποβάλεις αίτηση για νέα εργασία. Νέες δυνατότητες μπορούν στην πραγματικότητα να βγουν από τον πόνο ή τη σύγχυση που προκαλείται από τις ασάφειες και τις παρεξηγήσεις. Θετική ενέργεια υπάρχει παντού τριγύρω και πρέπει να βρεις έναν τρόπο να επωφεληθείς. Η αστρική δραστηριότητα επηρεάζει τα ταξίδια, τη μάθηση και την πνευματικότητα, δείχνοντας ότι είναι η κατάλληλη συγκυρία για να αναζητήσεις νέους τρόπους διεύρυνσης του τραπεζικού σου λογαριασμού. Αν προσφέρεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που θα μπορούσε να πωληθεί στο εξωτερικό, θα συμβεί τώρα. Συμβουλέψου έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων εάν χρειαστείς βοήθεια.
Αν είσαι single, τότε ετοιμάσου για μια τέλεια εβδομάδα! Η νέα σελήνη την Τετάρτη θα επηρεάσει τα προσωπικά σου, καθιστώντας πολύ πιθανό ότι κάποιος εκεί έξω έχει βάλει στο μάτι την κρεβατοκάμαρά σου. Μπορεί να μην ξέρεις ποιος είναι ακόμα, αλλά σύντομα θα μάθεις. Αυτό το άτομο είναι πιθανό να υπήρχε στο ενεργειακό σου πεδίο για κάποιο διάστημα, αλλά σφύριζε αδιάφορα. Όταν συμβεί όμως θα σε χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθανθείς ότι είναι μια μοιραία σχέση αγάπης. Είναι.

 

ΛΕΩΝ
Η ενέργεια είναι ανάμεικτη αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Αν δεν παίρνεις τα πράγματα προσωπικά, είναι δυνατό να βρεις τη μέση λύση και να σημειώσεις πρόοδο. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των άλλων και προσπάθησε να είσαι άριστη στην εξυπηρέτηση πελατών. Αν είσαι ανοικτή επικοινωνιακά και πρόθυμη στην πειθαρχία θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ίσως προσπαθούσες να σκεφτείς έναν τρόπο να συγκεντρώσεις χρήματα για μια νέα επιχείρηση και αυτήν την εβδομάδα κάτι τέτοιο μπορεί να είναι δυνατό. Αυτή η εβδομάδα είναι επίσης κατάλληλη για να ξεκαθαρίσεις πληρωμές, ενώ βρίσκεις και τρόπους για να προσεγγίσεις πιθανούς επενδυτές.
Δεν θα μπορούσες όμως να είσαι πιο τυχερή στην αγάπη! Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας θα κάνει την ερωτική σου ζωή πιο ρομαντική από ποτέ. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και των ευλογιών, θα επηρεάσει ρομαντικά τη ζωή σου μετά από 12 χρόνια αυτήν την Πέμπτη. Θα έχεις τις καλύτερες προοπτικές για να συναντήσεις κάποιον που πραγματικά ξέρει πώς να σε ανυψώσει και να σκλαβώσει την καρδιά σου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Αν είσαι σε μια σχέση, τα χαρμόσυνα νέα για ένα μωρό είναι αρκετά πιθανά από τώρα έως τα τέλη του 2019. Τι ευλογία!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή μπορεί να είναι μια αγχωτική περίοδος. Θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο διπλωματική. Προσπάθησε να πάρεις μαθήματα από οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις με άλλους. Μια πεισματάρικη ενέργεια μπορεί να κάνει εσένα και τους άλλους να μην θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να υποβάλεις αίτηση για νέα εργασία. Τα γεγονότα μπορούν να σε κάνουν να ξεφύγεις από κάποιες ανθυγιεινές σκέψεις. Δεδομένου ότι παρατηρείται δραστηριότητα στον ουρανό σε σημείο που επηρεάζει τον τομέα των σοβαρών σχέσεων και του γάμου, οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες μπορεί να προέρχονται από εκεί. Βρες μια ιδέα γύρω από το γάμο και τα οικογενειακά θέματα και θα μπορούσες να την μετατρέψεις σε κέρδος. Η πώληση δεν θα είναι δύσκολη.
Αν είσαι σε σχέση, τα μυστικά θα αποκαλυφθούν αυτήν την εβδομάδα από εσένα ή τον αγαπημένο σου και με κάποιο τρόπο αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Ίσως αρχικά να αισθανθείς άβολα τη στιγμή της αποκάλυψης, αλλά μόλις το συζητήσεις μαζί του και οι δύο θα αισθανθείτε πραγματικά ανακουφισμένοι. Είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι μπορείς να μοιραστείς. Σε άλλα νέα, αν είσαι single δεν θα έχεις χρόνο ή υπομονή για επιφανειακές σχέσεις αυτήν την εβδομάδα. Αν κάποιος υποψήφιος δεν έχει τίποτα να προσφέρει, θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένη μόνη σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να χρειαστείς να αντιμετωπίσεις μια πεισματική κατάσταση στην εργασία σου αυτήν την εβδομάδα. Παρόλο που έχεις καλές ιδέες, η υπερβολική αυταρέσκεια που δείχνεις μερικές φορές δεν θα ενισχύσει τα συμφέροντά σου. Μήπως ελέγχεις υπερβολικά τους άλλους; Αυτή η περίοδος είναι ιδανική αν θέλεις να ταξιδέψεις ή να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. Το πείσμα σου και ο εγωισμός σου πρέπει να ελεγχθούν και με χαλινάρι αν χρειαστεί! Έχεις μια υγιή δόση υποστήριξης από το Σύμπαν καθώς προσπαθείς να βγάλεις περισσότερα χρήματα και να δημιουργήσεις καλύτερη δομή στη ζωή σου. Είναι μια καλή στιγμή όχι μόνο για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα αλλά και να διερευνήσεις τον τρόπο με τον οποίο θα επενδύσεις στο μέλλον. Κάνε τη δέουσα προσπάθεια και ξεκίνησε με προσοχή.
Η Αφροδίτη μπορεί να εξακολουθεί να είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου, αλλά δεν θα αισθανθείς πόνο αυτήν την εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να ενθουσιαστείς πραγματικά με κάποιον. Η Αφροδίτη θα κάνει κλικ με τον Άρη και αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία να κάνεις σεξ με έναν πρώην και αν την αρπάξεις, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα αλλάξεις γνώμη για κάποιον που σου έχει κάνει πρόταση για ραντεβού και είχες αρνηθεί με ευγένεια. Ίσως αρχικά σκέφτηκες ότι αυτό το πρόσωπο δεν ήταν για σένα. Τώρα μπορεί να επανεξετάσεις την άποψή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ενέργεια μπορεί να είναι έντονη αυτήν την εβδομάδα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει άρνηση της αλήθειας για μια δυσάρεστη κατάσταση στη δουλειά. Ή κάποιες ισχυρές εξωτερικές δυνάμεις θα μπορούσαν να παρεμβαίνουν στο να γίνουν τα πράγματα εγκαίρως και με τον τρόπο που θέλεις. Να είσαι προσεκτική στις σχέσεις σου με τους ανώτερους. Τα μυστικά μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε έναν αγώνα για τη διατήρηση της εξουσίας ή του ελέγχου. Η προσκόλληση σε παλιές ιδέες μπορεί να χαλάσει τη ροή της σκέψης σου. Ίσως πρέπει κάτι να αλλάξεις. Έχεις το πράσινο φως για να αλλάξεις τον τρόπο που ενεργείς και την εμφάνισή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις επαγγελματικά και να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Αν θέλεις να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου, αυτήν την εβδομάδα έχεις κάθε θετική ενέργεια. Το Σύμπαν φέρνει ομορφιά, έλξη και ένα είδος υγιούς επιβεβαίωσης των αναγκών σας. Αυτά μαζί αυξάνουν τη “δύναμή” σου στο χώρο εργασίας σου.
Νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο χάρη σε μια εκθαμβωτική νέα σελήνη στο ζώδιό σου την Τετάρτη. Υπάρχει μια σαφής αίσθηση ότι έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σου και οτιδήποτε είναι δυνατό εφ ‘όσον κάνεις το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Όσον αφορά στα προσωπικά σου, θα ανακουφιστείς να μάθεις ότι η λέξη-κλειδί είναι “ηρεμία”. Αυτό συμβαίνει επειδή την Τρίτη ο Ουρανός θα επιστρέψει στο να επηρεάζει μόνο τον τομέα της εργασίας σας. Θα έχεις αρκετό χώρο και χρόνο να πάρεις μια ανάσα και να επεξεργαστείς όλες τις χαοτικές αλλαγές που έχεις βιώσει στην ερωτική σου ζωή. Μην ανησυχείς, είσαι σίγουρα σε καλό δρόμο αυτήν την εβδομάδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η περίοδος μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση, ειδικά αν νιώθεις στο μικροσκόπιο εκείνων που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις στη δουλειά σου. Η εσωτερική σου αίσθηση του τι είναι αποδεκτό μπορεί να είναι σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει γύρω σου. Η θέση σου στην εταιρία μπορεί να είναι πιο σημαντική από τις επιτυχημένες σχέσεις με συναδέλφους. Να είσαι προσεκτική όταν αντικρούσεις κάποιον που έχει εμμονή με τους τύπους. Αυτήν την περίοδο μπορεί ξαφνικά να σε κατακλύσει η επιθυμία να αλλάξεις θέση εργασίας, να ξεκινήσεις μια φιλανθρωπία ή να αναπτύξεις μια νέα επιχείρηση. Κάνε έρευνα όταν μπορείς και στη συνέχεια φτιάξε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που επεκτείνεται τουλάχιστον πέντε χρόνια στο μέλλον. Μπορείς να το καταφέρεις.
Ο Δίας είναι έτοιμος να σου δώσει το καλύτερο από την κοσμική του καλοσύνη. Θα μεταφερθεί στο ζώδιό σου την Πέμπτη, πράγμα που σημαίνει ότι θα είσαι απόλυτα ευνοημένη για το επόμενο έτος. Η τύχη και οι ευλογίες θα σε ακολουθούν οπουδήποτε και δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να πετύχεις όταν ο Δίας σε υποστηρίζει. Η ερωτική ζωή σου θα γίνει πραγματικά ενδιαφέρουσα. Μεταξύ των ευλογιών του Δία και του Ουρανού που σε επηρεάζει ρομαντικά την Τρίτη, μπορείς να περιμένεις ένα ξαφνικό και τυχερό χτύπημα της τύχης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ω ναι!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή μπορεί να είναι μια τυχερή εβδομάδα για εσένα! Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και θα βρεις υποστήριξη στους άλλους. Ένα φλερτ στο χώρο εργασίας είναι πολύ πιθανό, αλλά θα σε αποσπάσει από σημαντικά ζητήματα. Να είσαι όσο το δυνατόν πιο επαγγελματίας, ειδικά αν τα πράγματα αρχίσουν να ξεφεύγουν. Να είσαι ειλικρινής. Αν δημιουργήσεις μια τεχνητή εικόνα για να κερδίσεις μια έγκριση ή να ξεκινήσεις μια επιχείρηση θα έχεις απογοητευτικά αποτελέσματα. Η δημιουργικότητα, η δράση και η επιβεβαίωση συναντώνται. Αυτό θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι με κοινωνικές ομάδες και μπορεί να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι να γίνεις αυτοαπασχολούμενη στο κοντινό μέλλον. Οι ιδέες σου είναι σταθερές. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κουράγιο να κάνεις αυτή τη μετάβαση. Τα χρήματα έρχονται όταν επιμένεις σε αυτό που κάνεις.
Το χάος της ερωτικής σου ζωής θα κοπάσει για λίγο αυτήν την εβδομάδα. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, θα απομακρυνθεί την Τρίτη, συμβάλλοντας στην προσωρινή σταθεροποίηση. Τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, είναι σαφές ότι από τα μέσα Μαΐου μέχρι τώρα, η καρδιά σου έχει ξυπνήσει με τρόπο που δεν το περίμενες. Κάποιος έχει ξεσηκώσει τα συναισθήματά σου. Παρόλο που ήταν συναρπαστικό, ίσως δεν υπήρχε αντίστοιχη δέσμευση από αυτό το άτομο. Τώρα, θα έχεις αρκετό πνευματικό χώρο για να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις την ισορροπία. Αν αυτή η αγάπη έχει σκοπό να διαρκέσει, θα το κάνει. Αν δεν είναι, θα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για σένα. Με αυτοπεποίθηση μην αφήσεις εσωτερικές αμφιβολίες ή ανασφάλειες να υπονομεύσουν την πρόοδό σου. Επωφελήσου από κάθε ευκαιρία για να λάμψεις. Αυτή είναι ώρα για δράση. Μια δημιουργική και παιχνιδιάρικη προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου. Να ολοκληρώνεις, προτού προχωρήσεις σε οποιαδήποτε νέα κατεύθυνση. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αλλάξεις ή να βελτιώσεις την καριέρα σου. Τώρα έχεις στα χέρια σου μια κατάσταση καλών και κακών ειδήσεων. Τα καλά νέα είναι ότι η καριέρα σου επηρεάζεται θετικά, υποδεικνύοντας μια στιγμή καλύτερων ευκαιριών και μεγαλύτερη πρόσβαση σε μετρητά. Τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να μην πιστεύεις πραγματικά ότι θα πρέπει να αλλάξεις. Προσπάθησε να προχωρήσεις μπροστά βασισμένη σε υγιείς συνεργασίες και όχι ραδιουργίες.
Το επίπεδο ενέργειας σου είναι υψηλό καθώς ο Άρης κάνει το τελευταίο του ταξίδι μέσα στο ζώδιό σου. Μην σπαταλάς αυτήν την ενέργεια, γιατί δεν θα την έχεις ξανά για δύο χρόνια. Φαίνεσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να ακολουθήσεις μια βαθύτερη πνευματική σχέση με τον αγαπημένο σου. Ακόμα κι αν έχετε διαφορετικές πεποιθήσεις, θα αισθανθείτε ότι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα στη σχέση σας. Αν είσαι single, τότε ο Άρης σου έχει ένα τελευταίο δώρο, προτού φύγει, δεν υπάρχει κάποια εγγύηση ότι θα κρατήσει για πάντα, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα περάσεις πολύ καλά…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ενέργεια μπορεί να είναι απαιτητική κατά καιρούς. Κάποιος πεισματάρης, όπως και εσύ, θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σου δύσκολη στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Είναι δύσκολο να προχωρήσεις όταν κανείς δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί. Τα καλά νέα είναι ότι πολλά πράγματα που καθυστέρησαν τελικά θα πάρουν τον δρόμο τους. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να υποβάλεις αίτηση για νέα εργασία. Το Σύμπαν φέρνει τη ζωή σου σε μια λεπτή ισορροπία. Η δημιουργικότητα και η συγκέντρωσή σου είναι αξιοθαύμαστες και επηρεάζουν άμεσα τα ταξίδια, τη μάθηση και τη μεταφυσική. Αν νομίζεις ότι πρέπει να προσθέσεις κάτι στην εκπαίδευσή σου, μην διστάσεις να ξοδέψεις χρήματα σε κάποιο σεμινάριο. Είναι για τη μελλοντική σου βελτίωση και θα αποδώσει οικονομικά καρπούς σύντομα.
Αν είσαι σε σχέση και αντιμετωπίζεις οικονομικές διαφορές με τον αγαπημένο σου, αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις να λύνεις κάποιες από αυτές σε καλό κλίμα μαζί του. Αν και δεν είναι η πιο ρομαντική κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι είναι ένα ρεαλιστικό κομμάτι του να είσαι ζευγάρι. Ένας από εσάς μπορεί να έκανε μια κακή επένδυση, ή έμαθες πρόσφατα για ένα χρέος που δεν γνώριζες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα είναι η εβδομάδα της δυσαρέσκειας. Καθόλου. Αυτή είναι μια εβδομάδα θεραπείας και λύσεων. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις.

Read More

And More