Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/2)

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 7ο οίκο. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος, κυβερνήτης των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 4ο οίκο σε αδυναμία. Στα θέματα καριέρας θα αδυνατείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε δράση και να επιδιώξετε την υλοποίηση στόχων.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και τον 10 οίκο επιβάλει την αυτοσυγκράτηση. Πρέπει να ξεχάσεις σήμερα τις παλιές σου συνήθειες και να ικανοποιήσεις πρώτα τις ανάγκες του εαυτού σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες συνθήκες στον περίγυρό σου και να χρειαστεί να προσπαθήσεις να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον. Το δεύτερο μισό της μέρας θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα εκδρομές και συναντήσεις έξω από το σπίτι. Είναι πιθανό να φτάσουν στα αφτιά σου κάποιες πληροφορίες που καλό θα ήταν να μην τις αναλύσεις, ούτε να τις επεξεργαστείς ακόμα, καθώς δεν θα είναι απόλυτα ακριβείς.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου απόφυγε τις ακριβές αγορές σήμερα. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτό που θα αγοράσεις να είναι κακής ποιότητας ή ελαττωματικό. Η προτεραιότητά σου πρέπει να είναι η δημιουργικότητα! Μπορείς να βοηθήσεις ένα στενό φίλο να βρει λύση στα προσωπικά του προβλήματα, να βοηθήσεις έναν ηλικιωμένο γείτονα ή να έχεις μια στενή συζήτηση με ένα νεότερο συγγενή σου. Η σωματική σου υγεία μπορεί επίσης να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις εποχιακή έλλειψη βιταμινών ή έλλειψη ενέργειας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη να κινείται στον Κριό, αν θέλεις μπορείς να μετατρέψεις αυτήν την Κυριακή σε μια μικρή γιορτή. Θα πρέπει μόνο να έχεις την επιθυμία να περάσεις καλά και να περιβάλλεσαι από θετικότητα, από την αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειάς σου. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή να αποζητήσεις την ηρεμία σου και τη σιωπή. Αν συμβεί αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψεις στους φίλους σου να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσένα. Δεν θα ήταν κακό να διαθέσεις λίγες ώρες για να σκεφτείς τις λεπτομέρειες ενός μεγάλου project που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η ιδανική μέρα να βρεις ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Πιθανότατα να σου τραβήξει την προσοχή κάτι που θα διευρύνει το μυαλό σου ή θα είναι πολύ δημιουργικό. Με τη θέση του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα, απόφυγε να κάνεις ακριβές αγορές, να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό έργο ή να οικειοποιηθείς τις ιδέες κάποιου άλλου. Υπάρχει ο κίνδυνος οι οικονομικές συναλλαγές που θα έχεις σήμερα να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων. Επίσης, το φλερτ με άγνωστους χρειάζεται μεγάλη προσοχή!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο στο ωροσκόπιό σου, θα προκύψουν διαφωνίες με ανθρώπους δικούς σου ή απογοητεύσεις στην προσωπική σου ζωή. Υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν σήμερα και να χαλάσουν την Κυριακή σου. Ωστόσο τα γεγονότα δεν θα είναι μόνο αρνητικά, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της μέρας χαρακτηρίζεται ως θετικό. Επένδυσε το χρόνο σου στον καθαρισμό του προσωπικού σου χώρου, καθώς θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την ακαταστασία, να ανοίξει ο χώρος για ροή θετικής ενέργειας, αλλά και για να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τη συναισθηματική σου ζωή.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη από τον Κριό και τον 7ο οίκο ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να προσέξεις ώστε να μην πιέσεις τους συγγενείς ή τους φίλους σου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της προσωπικής του γνώμης. Προσπάθησε να κατανοήσεις και να αποδεχτείς τις δικές τους απόψεις. Μπορεί να επιτύχεις σήμερα κάτι εξαιρετικά δημιουργικό, αναφορικά με την καριέρα σου. Το βράδυ είναι πιθανό να έχεις κάποια απροσδόκητα νέα. Δυστυχώς όμως, αυτές οι ειδήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές ή να φέρουν αρνητικούς συνειρμούς.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Η Κυριακή σου με τη Σελήνη στον Κριό υπόσχεται ηρεμία και απλότητα, αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Μην μετακινηθείς μόνο και μόνο για να κάνεις κάτι και να φύγεις από το σπίτι. Δεν πρέπει επίσης να δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα και απόφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προστριβές από ζήλια ή ανώριμες συμπεριφορές. Αφιέρωσε χρόνο για την καλλιέργεια του πνεύματός σου ή στην αναζήτηση δημιουργικών ιδεών για την καριέρα σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή σε ευνοεί. Θα περάσεις την Κυριακή σου σε διαρκή κίνηση. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα μέλος της οικογένειάς σου σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσεις αντικείμενα που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις επισκευές στο σπίτι σου. Εσωτερικά ωστόσο θα είσαι ήρεμη και χαλαρή ολόκληρη τη μέρα. Μπορείς επίσης να απολαύσεις τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο του Δία συνεργάζεται με αρμονία στο ωροσκόπιό σου. Αφιέρωσε το χρόνο που πρέπει στα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να δώσεις σε καθεμία από τις στενές σου σχέσεις τουλάχιστον μια μικρή δόση ζεστασιάς και την προσοχή σου. Δεν πρέπει επίσης να παραμελήσεις τον εαυτό σου. Φρόντισε για το απαραίτητο pampering. Κανόνισε ένα μασάζ, μια μικρή εκδρομή, μια βόλτα στη φύση, λίγο τζόγκινγκ. Προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ηρεμία συνιστάται σήμερα. Απόφυγε τον καταιγισμό των πληροφοριών και περιορίσου στις απολύτως απαραίτητες. Ίσως το καλύτερο είδος δραστηριότητας για σένα να είναι τα παιχνίδια με παιδιά, το σκι, η επίσκεψη σε ένα παγοδρόμιο Η θέση του Ουρανού σε ευνοεί. Το απόγευμα είναι πιθανό να συναντήσεις ένα άτομο που είναι σε θέση να υποστηρίξει την καριέρα σου ή την προσωπική σου επιχείρηση. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική. Σήμερα θα είσαι σε θέση να απαλλαγείς από πολλά από τα προβλήματά σου. Είναι πιθανό ένα οικονομικό σου πρόβλημα να λυθεί ως εκ θαύματος. Όσο για τη σχέση σου, δεν είναι απίθανο να δεις αλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι πιθανές και μερικές μικρές λεκτικές αψιμαχίες. Η σχέση σου μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, αν δώσεις φροντίδα και αγάπη στο σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Φρόντισε σήμερα να έχεις μια ήρεμη μέρα, με αρκετό ύπνο. Περιποιήσου τον εαυτό σου και περιόρισε τις αγαπημένες σου λιχουδιές. Η θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου προκαλεί τάση για απομόνωση. Το περπάτημα στη φύση και στον καθαρό αέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, εάν ο καιρός το επιτρέπει. Θα απολαύσεις επίσης το χρόνο που θα αφιερώσεις σε φίλους και συγγενείς. Είναι δε πιθανό, μερικοί από αυτούς να χρειαστούν τη βοήθεια ή τη συμβουλή σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

 

Read More

And More