Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/3)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Δίας στον τομέα της φήμης και της καριέρας σου εναρμονίζεται με τον Ήλιο και σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση με τις επαγγελματικές σου επιδόσεις και τις εξελίξεις που έρχονται. Κάνε μια προσπάθεια να παραμείνεις συγκεντρωμένη στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς. Εκμυστηρεύσεις από έναν κρυφό μέχρι χθες θαυμαστή σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ταύρος
Εξαιρετικές ευκαιρίες φέρνει η σημερινή μέρα που δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσεις. Θα μπορούσες να κάνεις σχέδια και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία με τις αρμονικές όψεις του Ήλιου – Δία. Γεμάτη πάθος και ερωτισμό προβλέπεται η βραδιά με το σύντροφό σου. Απόλαυσέ τη και ανανέωσε τη σχέση που το τελευταίο διάστημα την είχες αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα γεμίσουν ενδιαφέρον τη ζωή σου.

 

Δίδυμοι
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και φόρμα για να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου σε ένα σημαντικό έργο ή μια προσπάθεια που θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Η υποστήριξη συνεργατών σε αυτήν τη φάση που βρίσκεσαι στα εργασιακά θα λειτουργήσει βοηθητικά. Μπορείς να προσθέσεις άρωμα ρομαντισμού στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευαισθησίες και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μεγαλώνει τόσο, όσο να σου δημιουργεί μια μελαγχολία.

 

Καρκίνος
Σήμερα είσαι σε εξαιρετική θέση για να επικοινωνήσεις σωστά με ένα συνεργάτη, ένα φίλο και να απολαύσεις τη μέρα σου. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες ανταμοιβές των προσπαθειών σου στα εργασιακά, αρκεί να χαλιναγωγήσεις την ανυπομονησία σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στον τομέα της περιπέτειας κι έτσι απόψε μπορείς να κάνεις πολλά όμορφα πράγματα με τον ερωτικό σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου και χρησιμοποίησε σωστά τη γοητεία και το σεξαπίλ σου.

 

Λέων
Θέλεις σήμερα και είσαι σε εξαιρετική θέση για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου ή με μια επιχειρηματική ιδέα ή και προσπάθεια. Φαίνεται ότι έχεις το σωστό συνδυασμό φιλοδοξίας και προθυμίας για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μπορείς να είσαι εξ’ ολοκλήρου επικεντρωμένη στο πως θα γίνεις πιο παραγωγική ή στο πως να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επωφελείται από το πραγματικό ενδιαφέρον σου. Μόνο μην παρασύρεσαι και κάνεις το ντετέκτιβ και δίνεις περισσότερη έκταση σε θέματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά με πραγματικούς φίλους που μπορούν και διατίθενται να σε ακούσουν.

Παρθένος
Είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε κάτι που αξίζει τον κόπο και ευτυχώς η αίσθηση του τι είναι πολύτιμο για σένα είναι απόλυτα σαφής. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε εργασιακά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να προσεγγίσεις παλιά σχέδια με νέους τρόπους. Τροφοδότησε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου με συναίσθημα, τρυφερότητα, ερωτισμό και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες ικανοποιώντας την ανάγκη σου για νέες εμπειρίες και μόνο.

 

Ζυγός
Ίσως αποφασίσεις σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο οικείο σου έργο που μπορεί να αποσπάσει το απόλυτο ενδιαφέρον σου. Σήμερα φαίνεται να λαμβάνεις την επιβράβευση των κόπων σου στα εργασιακά για αυτό και η διάθεση και ο εγωισμός σου παίρνουν τα πάνω τους. Με ήρεμο και δίκαιο διάλογο απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορείτε να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν και τους δυο. Εσύ που είσαι μόνη, βεβαιώσου για την εγκυρότητα των όρκων και των λεκτικών υποσχέσεων που σου δίνουν και κατόπιν εμπιστεύσου.

 

Σκορπιός
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα σχετικά με ένα έργο επικοινωνίας ή ένα δημιουργικό στόχο. Ανακαλύπτεις έναν νέο τρόπο να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά, να γίνεις πειστική, να επηρεάσεις ή να εμπνεύσεις τους άλλους. Φρόντισε να ανταποδώσεις το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφό σου που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με τόλμη και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

 

Τοξότης
Σήμερα μπορείς να αντιμετωπίσεις πρακτικά δύσκολα θέματά σου που βρίσκονται σε εξέλιξη με μεγαλύτερη ευκολία. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά και προχώρησε στην υλοποίησή τους. Μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων και μείνε ανυποχώρητη στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου. Ευχάριστα μηνύματα, συναντήσεις και ειδήσεις σε κάνουν να περάσεις όμορφα τις βραδινές ώρες έστω κι αν δεν έχεις ακόμα δίπλα σου ένα μόνιμο σύντροφο.

 

Αιγόκερως
Υπάρχουν πολύτιμες ευκαιρίες σήμερα και όλη τη βδομάδα για να κάνεις μακροχρόνιες συνδέσεις ή να βελτιώσεις μια σχέση. Γενικότερα η μέρα αν και έχει τις σχετικές δυσκολίες της χαρακτηρίζεται αρκετά ευνοϊκή για σένα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον πολυάσχολο τομέα της επικοινωνίας σου. Παίρνεις τα μηνύματα στα εργασιακά πολύ καλά και οι επαφές με τους φίλους και συνεργάτες σε εμπνέουν. Μην κρατάς μυστικά και μην μπλέκεσαι σε παιχνίδια που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή από κάποιον με τον οποίο επιθυμείς μια επανασύνδεση σου φτιάχνει τη μέρα.

 

Υδροχόος
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει λίγο περίεργα και μπερδεμένα, όσο περνούν οι ώρες μπαίνεις πιο καλά μέσα στα πράγματα και αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση και ευκολία. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου και όσο περνούν οι ώρες θα ενισχυθεί η διαίσθησή σου για την αύξηση των χρημάτων και των λύσεων σε σχετικά θέματα. Η ασφάλεια και η συναισθηματική σταθερότητα σου γίνονται ανάγκη, γι’ αυτό και θα πρέπει να αλλάξεις τακτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Να γίνεις πιο τρυφερή και πιο ερωτική απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη λαμβάνεις μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, μιας και αρχίζει να δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον του.

 

Ιχθείς
Ίσως να μην είναι εύκολο το πρώτο μισό της ημέρας να συμβαδίσεις με τις ανάγκες σου και να αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Δεν χρειάζεται άγχος μιας και αυτή η δυσαρέσκειά σου δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο λόγος σου έχει ισχύ στα εργασιακά και μπορείς να επηρεάσεις καταστάσεις και να υπερασπιστείς τα σχέδια και τις ιδέες σου. Συναισθηματικά ξεσπάσματα, ζήλιες και καχυποψίες μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εισέπραξε το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου και ανταποκρίσου μέχρι του σημείου που είναι ανώδυνο και ακίνδυνο για σένα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164