Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/5)

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα καλό είναι να επικεντρωθούμε στα οικονομικά μας, να κάνουμε έναν σοβαρό προγραμματισμό και κυρίως στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψουμε απορρίπτοντας από την τρέχουσα πραγματικότητα ό,τι δεν είναι απαραίτητο. Όμως δεν πρέπει να αφήνουμε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν τη στάση, τη συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό μας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα, που προσπαθούμε να το θέσουμε στο περιθώριο… Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών επιβάλει την πειθαρχία. Θετικά ευνοούνται : Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ
Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή. Το τρίγωνο του Κρόνου στον 10ο οίκο σου επιβάλει την πειθαρχία. Συμβουλεύσου πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάνε έρευνα σε βάθος και πράξε έπειτα από σκέψη. Αν αποφύγεις παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτεις, θα πετύχεις πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Απόφυγε να αναμειχθείς σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σου χώρο και μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου να παράγεις μεγαλύτερη ποσότητα δουλειάς από αυτή που αντικειμενικά μπορείς γιατί θα εκτεθείς με το τετράγωνο της Σελήνης στον Λέοντα να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Κάποια δικά σου άτομα χρειάζονται τη στήριξή σου και θα πρέπει να τους αφιερώσεις αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σε εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και να ξεβολευτείς, αλλά δεν μπορείς και δεν πρέπει να το αποφύγεις.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις την τάση να γίνεις απότομη, έως και ειρωνική με όσους αισθάνεσαι ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές μυαλό σου με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον 7ο οίκο σου. Είναι μια προσέγγιση όμως τελείως λανθασμένη που θα σου φέρει αρκετά προβλήματα με τους συνεργάτες σου στο άμεσο μέλλον. Το βράδυ θα απολαύσεις την ηρεμία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να σου βγάλει απίστευτα και απρόσμενα συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας, όχι μόνο αναφορικά με τον σύντροφό σου, αλλά και απέναντι στους συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους. Στο μέτωπο των οικονομικών σου απόφυγε κερδοσκοπικές κινήσεις και υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη, γιατί θα χάσεις και αυτά που έχεις με το τρίγωνο Ηλίου – Κρόνου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Ημέρα θετική για να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου! Μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Σε συναισθηματικό επίπεδο μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Κράτησε την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν ακούσεις και χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως να υπάρξουν σημαντικές αναταράξεις στην προσωπική ζωή σου ή στο περιβάλλον σου! Αλλά κι εσύ δεν αισθάνεσαι ψυχικά και σωματικά πολύ καλά. Όλα καλύπτονται από ένα περίεργο πέπλο και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Η τάση σου για κυριαρχία και η ανταγωνιστική σου διάθεση ίσως αποτελεί την αιτία των εντάσεων με τον σύντροφό σου με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία να παρεμβάλει εμπόδια.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Ο παρορμητισμός σου είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει τη μέρα σου. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρας. Άφησε την πληθωρική σου προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σου να παρασύρει τους γύρω σου. Κράτησε ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες σου και θα μεγαλουργήσεις με τον Άρη από τους Διδύμους στον 9ο οίκο σου!
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι μάλλον εριστική και ανταγωνιστική, με συνέπεια να δυναμιτίζεις το εργασιακό κλίμα. Πρόσεξε να μην πάρεις λανθασμένες αποφάσεις από την υπερβολική σου σιγουριά με το εξάγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου να σε γεμίζει με ενέργεια και πάθος. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσεις ότι θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, να σηκώσεις τα μανίκια και να αποφασίσεις να στηριχθείς μόνο στις δυνάμεις σου. Σε άτομα που σε εξόργισαν μην δίνεις σημασία και αφοσιώσου στο στόχο σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βάλε σε τάξη τα πλάνα και τις σκέψεις σου σε θέματα καριέρας και μην αφήνεις να καθορίζουν οι γύρω σου την ατζέντα των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Τα οικονομικά σου ωστόσο θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας κατά τη σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι η διαχείριση του τελευταίου χρονικού διαστήματος δεν ήταν αυτή που απαιτούν οι περιστάσεις και τώρα αναζητάς απεγνωσμένα λύσεις με τον Ουρανό να ενισχύει τις προσπάθειές σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκμεταλλεύσου τη μεγάλη σου ενεργητικότητα και κάνε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Αλλά οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν τη σημερινή σου μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως, με το τρίγωνο Ηλίου – Κρόνου να αναλάβεις άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σου!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις αλλά και ποιον θέλεις στο πλάι σου για να μοιραστείς μια κοινή πορεία. Μια παλιά ερωτική σχέση ίσως να κάνει την εμφάνισή της πάλι και να σε αναστατώσει, χωρίς να ξέρεις πώς να το χειριστείς με τη θέση της Σελήνης στο Λέοντα να επηρεάζει τον συναισθηματικό σου τομέα. Απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι εάν η πρώτη φορά δεν πέτυχε, η δεύτερη έχει σαφώς λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας. Γιατί η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου σχέση προδιαγράφει η σημερινή σου μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, για αυτό καλό θα ήταν να χειριστείς τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία. Όσο για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδιακού, φαίνεται ότι εκδηλώνεις την ανάγκη σου να βρεις έναν ερωτικό σύντροφο που να σου προσφέρει όλα όσα έχεις ανάγκη. Ίσως όμως με τη θέση του Ερμή στον 3ο οίκο σου να σου βγει περισσότερο φιλική.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More