Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/10)

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αρκετά ευνοϊκή χαρακτηρίζεται η σημερινή Δευτέρα για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη στις ανάγκες και τους στόχους σου. Κάποιες δυσκολίες στα εργασιακά δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν. Μπορείς εύκολα να τις ξεπεράσεις, έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς και να δουλέψεις λίγο παραπάνω. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι η βραδιά με το σύντροφό σου φαντάζει ιδανικά ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και μην κυνηγάς φαντάσματα του παρελθόντος. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Διάφορες εξελίξεις και ειδήσεις σήμερα σε αποδιοργανώνουν και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Διατήρησε την υπομονή σου και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να καλύψεις εκκρεμότητες στα εργασιακά και να καταστρώσεις τα επόμενα βήματα και τη στρατηγική σου. Μην δημιουργείς αποστάσεις με το σύντροφό σου για το τίποτα, έστω κι αν ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω να ξέρεις πως δεν έχει πρόθεση να σε πληγώσει. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να γεμίσεις ευχάριστα την ώρα σου με τους ήδη υπάρχοντες θαυμαστές σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Πολλά μπορείς να καταφέρεις σήμερα αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Πίστεψε και επένδυσε σε νέα εργασιακά ξεκινήματα και συνεργασίες. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να σου φέρουν και πού μπορούν να καταλήξουν. Άκρως ερωτική η ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου, με την Αφροδίτη να σου δίνει όλη τη λάμψη και εύνοιά της. Εσύ που παραμένεις μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου, διέγραψε το παρελθόν και στόχευσε μπροστά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Πριν πάρεις αποφάσεις σήμερα λάβετε υπόψην σου όλα τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι έτσι όπως φαντάζουν ή κρύβουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευθείς. Μην καταστρέφεις τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει μέχρι σήμερα στα εργασιακά, μόνο και μόνο επειδή επικρατεί μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Αν νιώθεις ότι η σχέση με το σύντροφό σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της να ξέρεις πως πολλές φορές λειτουργείς εγωιστικά ή με παρωπίδες. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε ακόμα μια ευκαιρία σε μια γνωριμία που σε έχει λίγο απογοητεύσει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Οι σημερινές όψεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου, για αυτό εκμεταλλεύσου στο έπακρο την ημέρα και τις ευκαιρίες της. Αυτοέλεγχο και ψυχραιμία χρειάζεται η μέρα σου στα εργασιακά, καθώς μικρά εμπόδια και απρόβλεπτες εξελίξεις παίζουν με τα νεύρα σου. Δεν είσαι σε θέση να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με το σύντροφό σου για αυτό φρόντισε να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις με την πρώτη ματιά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Πείσμα και επιμονή χρειάζονται τα σχέδια και οι σημερινές υποχρεώσεις σου για αυτό μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία ή και καθυστέρηση. Θέλεις να επεκτείνεις την επαγγελματική σου δράση όμως μην οδηγείσαι σε γρήγορα, επιπόλαια συμπεράσματα και αποφάσεις. Πες και έκφρασε αυτά που θέλεις στο ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Μπορεί στην αρχή να τον στεναχωρήσουν λιγάκι, όμως στη συνέχεια θα σε καταλάβει και ό,τι περνάει από το χέρι του θα το διορθώσει. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το άμεσο μέλλον κρύβει εντυπωσιακές εκπλήξεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σήμερα να ξέρεις ότι μπορείς να επηρεάσεις τις απόψεις όλων και να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες. Απόφυγε συζητήσεις στα εργασιακά που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με ανώτερους και συνεργάτες. Ανάτρεψε τα αρνητικά δεδομένα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που παραμένεις μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στο διάβα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Το μυαλό σου κατακλύζεται από πολλές ιδέες σήμερα. Κράτησέ τες, αξιοποίησέ τες και εμπιστεύσου τες κάνοντας τις σωστές επιλογές. Οι κοινωνικές επαφές θα διευκολύνουν τους εργασιακούς σου στόχους και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να τονώσεις την αυτοπεποίθηση του ερωτικού σου συντρόφου, που η συμπεριφορά σου έχει κλονίσει. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, σταμάτα να αναπολείς το παρελθόν και κοίτα μπροστά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Μην αφήνεις αδιέξοδες καταστάσεις να σέρνονται και να σε στεναχωρούν. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου λειτουργώντας με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά και εντόπισε τις ευκαιρίες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες. Ευχάριστες ειδήσεις από την πλευρά του συντρόφου σου, σου φτιάχνουν τη βραδιά και τη διάθεση. Εσύ που παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιθυμείς και κρίνεις απαραίτητες και να είσαι βέβαιη πως δεν πρόκειται να πέσεις έξω στους σχεδιασμούς σου. Η ενέργεια σου στα εργασιακά και η ανάγκη σου να απαλλαγείς από κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος θα βοηθήσει τα επόμενα σχέδιά σου. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και εξωτερίκευσε τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Η συμπεριφορά σου τον έχει μπερδέψει και δεν ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως και να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και λίγο προσωπικό χρόνο περισσότερο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Αρκετά βοηθητικό φαίνεται να είναι το κλίμα και οι συνθήκες γύρω σου κι έτσι μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία σήμερα. Η αυξημένη ενέργειά σου στα εργασιακά εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες, βιαστικές κινήσεις και επιλογές. Ο ερωτικός σύντροφος σου ασκεί τεράστια επιρροή επάνω σου απόψε. Από εσένα θα εξαρτηθεί πως θα τη διαχειριστείς. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου αυτό διάστημα και αυτό δεν σου επιτρέπει παράπονα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Κράτησε μια θετική στάση σήμερα απέναντι σε νέες προτάσεις και αλλαγές που θα διευκολύνουν τα σχέδια και τους στόχους σου. Διατήρησε την υπομονή σου και μην δημιουργείς εντάσεις και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Οι ρυθμοί η αλήθεια είναι πως σε πιέζουν όμως με τη βοήθειά τους θα τα καταφέρεις καλύτερα. Απαλλάξου από την ανιαρή στασιμότητα που επικρατεί στη σχέση με το σύντροφό σου το τελευταίο διάστημα και πάρε πρωτοβουλίες. Ευχάριστες εξελίξεις προμηνύονται για εσένα που είσαι μόνη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/10)

Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα θα σας ταράξει και θα δώσετε μάχη για να ξεπεράσετε τη συναισθηματική αναστάτωση που σας προκάλεσε. Η διάθεσή σας «φωτίζεται» αμέσως μόλις η Σελήνη περάσει από τον εμπνευσμένο Τοξότη. Καιρός να διευθετήσετε τις σκέψεις σας και να απελευθερωθείτε από οποιαδήποτε παρατεταμένη αρνητικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Ο πιο σημαντικός σας στόχος αυτή την περίοδο είναι η αυτοβελτίωση. Έχετε την ανάγκη να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους στη ζωή σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τους πετύχετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μόλις καταλάβετε τα λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν και σταματήσετε να τα επαναλαμβάνετε. Δεν είναι κακό να δείξετε στον σύντροφό σας τις αδυναμίες σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να τις ξεπεράσετε. Θα σας βοηθήσει, αρκεί να τον αφήσετε…

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός στη ζωή σας, που θα σας κάνει να κατεβάσετε λίγο τους επαγγελματικούς ρυθμούς σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θα έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν με ό,τι χρειαστείτε, όμως, εσείς δεν θα θέλετε να ζητήσετε τη βοήθειά τους, παρόλο που τα οικονομικά σας είναι κάπως… στριμωγμένα. Στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και συζητήσεις που θα μετανιώσετε στην πορεία. Θα ήταν καλό να μοιραστείτε τα προβλήματά σας, αν θέλετε να φτάσετε πιο σύντομα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε πολλές υποχρεώσεις, όμως, το μυαλό σας δεν θα μπορεί να συντονιστεί με τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένη και να αναλάβετε πρωτοβουλίες στα ζητήματα της εργασίας σας. Αν το καταφέρετε αυτό, θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται και πολύ σύντομα θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες που θα ευνοήσουν την καριέρα σας. Η ρομαντική σας διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα κληθείτε να λάβετε μια πολύ σημαντική απόφαση για την επαγγελματική σας πορεία.. Θα πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση και να μην αφήσετε το άγχος και την ένταση που νιώθετε να σας επηρεάσει. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα. Θα δεχθείτε μία πρόταση από τον αγαπημένο σας, η οποία χρειάζεται σκέψη πριν δώσετε την τελική σας απάντηση.

 

ΛΕΩΝ
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα δείτε πολλές προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίσατε κατά το παρελθόν στην εργασία σας να μπαίνουν σε μία σειρά. Τακτοποιούνται βασικά ζητήματα και η δουλειά σας αποδίδει. Οι κόποι σας δεν θα περάσουν απαρατήρητοι από τους ανωτέρους σας. Νομίζετε ότι δεν το βλέπουν, αλλά δεν είναι έτσι. Η σκληρή δουλειά σας αναμένεται σύντομα να αναγνωριστεί και σε οικονομικό επίπεδο. Αλλαγές έρχονται στην προσωπική σας ζωή, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που συμμερίζονται τις απόψεις σας. Αυτοί θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ιδέες σας. Ενδέχεται κάποιο πρόσωπο να ταράξει και τα ήρεμα νερά της ερωτικής σας ζωής…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να δείξετε πολλή προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς και σε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Θα ήταν καλό, αν πάτε για ψώνια, να πάρετε μαζί κάποιον φίλο σας που θα μπορέσει να σας συγκρατήσει, από το να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε πράγματα που δεν τα έχετε και τόση ανάγκη. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο αυτή την περίοδο, αφού φαίνεται πως έχετε βρει τον κατάλληλο τρόπο, για να οργανώνετε το χρόνο σας σωστά και να ρυθμίζετε τις υποχρεώσεις σας. Με τον αγαπημένο σας περνάτε μία περίεργη περίοδο στη σχέση σας. Η επικοινωνία φέρνει πάντα αποτελέσματα, για αυτό μην αφήνετε τα προβλήματα να συσσωρεύονται.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία σειρά και οι κόποι σας αποδίδουν. Έχετε τρομερές ιδέες για το μέλλον και σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να τις συζητήσετε με τους ανωτέρους σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, για αυτό κινηθείτε με σύνεση. Σήμερα ωστόσο, θα βρείτε επιτέλους λίγο χρόνο για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και χωρίς να σκέφτεστε τις υποχρεώσεις σας. Θα σας κάνει καλό λίγη ξεκούραση, όμως, προσέξτε να μην το παρακάνετε και παραμελήσετε τη δουλειά σας. Προσπαθήστε στις δραστηριότητές που θα κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας να συμπεριλάβετε και το σύντροφό σας, γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε σαρκαστική διάθεση και είναι πιθανό να κάνετε κάποια πειράγματα στους συναδέλφους σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Μπορεί εσείς να μην έχετε αρνητική πρόθεση, όμως, πολλοί μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιληφθούν το χιούμορ σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε όσο μπορείτε και να μην το παρακάνετε. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Ο αγαπημένος σας ετοιμάζει μία φανταστική έκπληξη. Ακριβώς ότι είχατε ανάγκη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η στιγμή που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, έχοντας απαλλαγεί από το άγχος της δουλειάς σας. Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν καλύτερα και έτσι τώρα δεν έχετε κανέναν λόγο για να ανησυχείτε. Θα μπορέσετε, λοιπόν, με περισσότερη ψυχραιμία να κάνετε μία ανασκόπηση των έργων σας και να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις που δεν πήγαν όπως θέλατε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό, αλλιώς θα είστε συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Τα αισθηματικά σας είναι καλύτερα από ποτέ και θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου έκανε κακό στα επαγγελματικά σας. Πλέον έχετε την ευκαιρία να κάνετε κινήσεις και να προχωρήσετε με νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σας είναι κάπως ζορισμένα. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Θα βιώσετε μία πολύ σημαντική αλλαγή στη σχέση σας. Αν είστε δεσμευμένη θα δείτε πως ο σύντροφός σας σάς στηρίζει περισσότερο πλέον. Τώρα δεν θα χρειάζεται, λοιπόν, να παίρνετε εσείς όλες τις σημαντικές αποφάσεις και για τους δύο και να επωμίζεστε τις ευθύνες. Αν είστε single θα διαπιστώσετε ότι ένα άτομο από το περιβάλλον σας, σας βλέπει διαφορετικά και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε όταν σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να θέλετε πάντα να βοηθάτε τους άλλους, όμως, τώρα η καλοσύνη σας μπορεί να μην σας βγει σε καλό. Έχετε αναλάβει να βρείτε τη λύση στο πρόβλημα ενός συνεργάτη σας, ο οποίος περιμένει από εσάς περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Έτσι, πριν το καταλάβετε, θα αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια εκεί και μετά δεν θα έχετε το κουράγιο, για να ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα. Βάλτε τα όριά σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που σας αντιστοιχούν και από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Προσοχή στα οικονομικά σας, μην παρασυρθείτε σε κινήσεις που θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα έξοδά σας. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας είναι ακόμη προβληματική. Φροντίστε εσείς να κάνετε κινήσεις βελτίωσης…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε παρατηρήσει ότι είστε το πιο υπεύθυνο άτομο στη δουλειά σας και αυτό αυτομάτως σας προκαλεί άγχος. Προσπαθείτε να είστε καλή σε όλα και αισθάνεστε υπεύθυνη όταν κάτι πάει στραβά. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε μόνο στα δικά σας πρότζεκτ και να μην παίρνετε την ευθύνη για τα λάθη των άλλων, γιατί αυτό μπορεί να βλάψει τη φήμη σας, αλλά και να κάνει τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν προς όφελός τους. Φροντίστε, όταν τελειώσετε με τη δουλειά, να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, γιατί το έχετε ανάγκη. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων, είναι κατάλληλη στιγμή. Συζητήστε με τον σύντροφό σας και αποφασίστε από κοινού για το μέλλον της σχέσης σας.

Read More

And More