Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, μιας και η Πανσέληνος σήμερα επεκτείνει τα συναισθήματά σου γύρω απ’ τα επιχειρηματικά και οικονομικά θέματά σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις για πόρους, αρχεία, πληροφορίες ή και χρήματα. Μια σύγκρουση χρημάτων και εξουσίας πιθανά να υπάρξει στο μυαλό σου. Δραστηριοποιήσου περισσότερο στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα βοηθήσει στην προώθηση των ιδεών σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να δημιουργήσουν κάποιες ανασφάλειες ή και αμφιβολίες. Εσύ που είσαι μόνη βρες τους τρόπους και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου, μιας και ο συναισθηματικός σου τομέας σε απασχολεί ιδιαίτερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σε πλήρη άνθιση βρίσκονται σήμερα η παραγωγικότητα και η εξυπνάδα σου με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, παροτρύνοντάς σε να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό και τις ανάγκες σου. Το εξάγωνο Άρη – Δία ευνοεί εργασιακά θέματα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες, να κάνεις αλλαγές νιώθοντας πιο δραστήρια από ποτέ. Απόφυγε εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις το κλίμα ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα για καταστάσεις γιατί σύντομα θα απογοητευτείς με τη συνειδητοποίηση πως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περίμενες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος σήμερα εμφανίζεται στο ηλιακό 12ο οίκο σου φέρνοντας στο φως τα θαμμένα συναισθήματα ή και πληροφορίες. Αν αγνοήσεις την ανάγκη σου για προστασία της ιδιωτικής σου ζωής, ξεκούρασης και προβληματισμού σίγουρα θα επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Κάποια εργασιακά λάθη ή και παραβλέψεις σου καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Αυτά και φυσικά και τις συνέπειές τους. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς παραμονεύει. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να μην κάνεις καμία κίνηση και απλά να περιμένεις. Έχεις ανοίξει ήδη πολύ τα χαρτιά και την ψυχή σου, εσύ που είσαι μόνη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επανεξέταση των ιδεών του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύτιμες νέες μεθόδους και μπορούν να σε κατευθύνουν ευκολότερα στους στόχους σου. Η σημερινή Πανσέληνος υπενθυμίζει την ανάγκη σου να συμμετάσχεις σε μια ομάδα και να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο να μη νιώθεις μόνη. Απόφυγε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και κράτα μια ουδέτερη στάση στα όσα εξελίσσονται γύρω σου. Κόντρες και εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου θα προκληθούν μόνο από εσένα, αν συνεχίσεις να προσπαθείς να του επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να μείνεις μακριά από καταστάσεις που δεν εμπιστεύεσαι αρκετά.

 

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να φανεί ότι τροφοδοτεί τις προσωπικές σου ανάγκες ενάντια στις δημόσιες ή επαγγελματικές σου ευθύνες, προκαλώντας μια ανισορροπία μέσα σου. Οι ευθύνες και οι δεσμεύσεις σου στα εργασιακά υπενθυμίζονται και είναι μια καλή περίοδος να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να ανταμειφθείς και να αναγνωριστούν οι θυσίες και οι κόποι σου. Μην αμφισβητείς την αφοσίωση και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου επειδή κάποιες συγκυρίες ή και αποκαλύψεις δεν τις περίμενες. Αυτήν την περίοδο είναι προτιμότερο να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στον εαυτό σου, εσύ που είσαι μόνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει ένα θέμα στο φως που αλλάζει την προοπτική και την εστίασή σου και μεγαλώνει τις ανησυχίες σου πέρα απ’ το συνηθισμένο. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και είναι καλό το διάστημα που διανύεις να επιλέξεις ή να επιδιώξεις να αυξήσεις τις γνώσεις σου γύρω απ’ το αντικείμενο και όχι μόνο των καθημερινών υποχρεώσεών σου. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου και δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αν είχες εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο είτε νέο, είτε παλιό φαίνεται να προσγειώνεσαι ανώμαλα. Μην απογοητεύεσαι παθαίνουμε για να μάθουμε.

 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στο φως ένα θέμα γύρω από μια οικονομική οφειλή σου, τις υποχρεώσεις, τις επενδύσεις, την κοινή χρήση ή και την υποστήριξη. Αν έχεις ενοχληθεί από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση δες και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Έτσι ίσως να νιώσεις καλύτερα. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μη λειτουργείς υπό το φόβο της αποτυχίας και ανασφάλειας. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς δυσάρεστες καταστάσεις στα καλά καθούμενα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς. Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι απλά δημιουργήματα της φαντασίας σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει μια επινόηση ή μια αποκάλυψη που σχετίζεται ιδιαίτερα με το συναίσθημά σου για κάποιον ή για μια σχέση. Έχεις επικεντρωθεί ιδιαίτερα στους προσωπικούς στόχους και τώρα λαμβάνεις σχόλια. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις την ανάγκη σου να στηρίξεις κάποιον. Απόφυγε τις διαφωνίες και τις εντάσεις στα εργασιακά. Κράτησε χαμηλό το προφίλ σου και δείξε τις δυνατότητές σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μη λες πράγματα που πιθανά να μετανιώσεις, όμως να είναι αργά. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου εσύ που είσαι μόνη και όχι τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή διέλευση Άρη – Δία είναι ιδιαίτερα τυχερή για σένα, οι καταστάσεις που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σου αναδύονται και είσαι έτοιμη να φτάσεις σε μια πρόκληση. Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει ένα θέμα εργασίας ή και υγείας στην προσοχή σου. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Μην αναλύεις τα πάντα με τόση σχολαστικότητα και έρχεσαι σε έντονη αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου την κατάσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει με τακτ και λεπτότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγκάλιασε τα συναισθήματά σου και απόφυγε τις εντάσεις ανάμεσα σε αυτό που θα ήθελες να κάνεις κι αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις. Απόφυγε τη νευρικότητα στα εργασιακά που πιθανά σου προκαλέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της ημέρας. Εξασφάλισε ένα όμορφο και κυρίως ήρεμο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καταλάγιασε το κλίμα έντασης που επικρατεί και μη χαλάς τη μέρα σου. Αρκετά έχεις στο κεφάλι σου. Οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες είναι εξαιρετικά πολλές. Ρίξε λίγο τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου και μη γίνεσαι τόσο επικριτική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος σήμερα τραβά την προσοχή σου στις συναισθηματικές ανάγκες σου. Είναι η ώρα να τιμήσεις την ανάγκη σου για μια ασφαλή, άνετη και υποστηρικτική βάση. Μπορεί να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική ασφάλεια. Μην διακινδυνεύεις την εικόνα σου στα εργασιακά. Απόφυγε λάθη, δηλώσεις και επιπόλαιες ενέργειες. Αν ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται απόψε λίγο γκρινιάρης δείξε κατανόηση και μη δίνεις έκταση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν και να πληγώνεσαι. Αναμνήσεις και νοσταλγίες σου δημιουργούν θλίψη και μελαγχολία.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή Πανσέληνος ενισχύει την ανάγκη σου να εκφράσεις τις ιδέες σου και να επιβάλεις τις απόψεις σου. Ωστόσο είναι προτιμότερο να κρατήσεις το στόμα και τα χαρτιά σου κλειστά. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις, κουτσομπολιά και μυστικά. Κινδυνεύεις να εκτεθείς άδικα. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις την τάση να γίνεσαι προσβλητική, καυστική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς νέα πρόσωπα ζύγισε πολύ τα κατά και τα υπέρ και διαχώρισε το ψέμα από την αλήθεια.

Read More

And More