Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η επιθυμία για αλλαγή, εξέλιξη και βελτίωση είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή. Ο κυβερνήτης σου Άρης είναι ανάδρομος για μια ακόμα μέρα και σήμερα ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα για τρίτη και τελευταία φορά στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Αυτή η διέλευση έχει χρωματίσει το έτος σου με πολλούς τρόπους και η μεταβαλλόμενη κοσμοθεωρία σου έχει αλλάξει την προσέγγισή σου στην καριέρα, το σκοπό της ζωής σου, τη φήμη και τις ευθύνες. Ενίσχυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε απαισιόδοξες σκέψεις από το μυαλό σου.

Ταύρος
Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις την επιθυμία σου για ανάπτυξη, βελτίωση και μεταμόρφωση. Οι αλλαγές των εμπειριών σου από την εκπαίδευση, την περιπέτεια και την ανακάλυψη προέρχονται μέσα από τη συνάντηση -για τρίτη και τελευταία φορά, του Δία με τον Πλούτωνα. Σήμερα μπορείς να φτάσεις σε σημαντικές αλήθειες ή συμπεράσματα. Αν διαπιστώσεις πως υπάρχει μια ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου φρόντισε να καταλαγιάσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την επικοινωνία μπορείς να πλησιάσεις και να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Δεν αισθάνεσαι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο που ήσουν πριν τη διέλευση του Δία με τον Πλούτωνα, που συναντιούνται για τρίτη και τελευταία φορά για φέτος. Η χρήση της στρατηγικής έρχεται φυσικά και σε ωφελεί στο να χτίσεις γερά θεμέλια για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Υπάρχει ανάγκη για κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, μέσα από την επικοινωνία μπορείς να τα καταφέρεις.

Καρκίνος
Οι σημερινές σκέψεις και αλληλεπιδράσεις είναι πιο έντονες από το συνηθισμένο. Ο Δίας και ο Πλούτωνας ένωσαν τις δυνάμεις τους τον Απρίλιο και τον Ιούνιο και συναντώνται ξανά σήμερα για τελευταία φορά στον τομέα των συνεργασιών σου. Μια νέα άποψη  για τον κόσμο, τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου σε προκαλεί για βελτιώσεις. Βρες νέα ενδιαφέροντα που θα χρωματίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με φίλους και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε ανεβάζει.

Λέων
Μπορεί να νιώσεις αποφασισμένη να λύσεις ένα πρόβλημα ή να μάθεις κάτι πολύτιμο. Ο Δίας και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται για τελευταία φορά σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Αυτή η διέλευση σε έκανε να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να επιδιώξεις τη βελτίωση στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Μην πιέζεις καταστάσεις στα εργασιακά και προσπάθησε  να προσαρμοστείς. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, οι σκέψεις σε οδηγούν για μια ακόμα φορά στο παρελθόν.

Παρθένος
Μπορεί να αισθανθείς εμπνευσμένη για να ακολουθήσεις μια μαθησιακή πρόκληση ή θέτεις στόχους που σε παρακινούν και σε εξιτάρουν. Είναι καιρός να συνδεθείς με τις επιθυμίες της καρδιάς σου και να τις ακολουθήσεις. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις ένα δημιουργικό έργο ή να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο σου διαφορετικά. Έχεις τη διάθεση απόψε να ασχοληθείς με τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τις διαδικτυακές σου επικοινωνίες αρχίζεις να δένεσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ζυγός
Τα βήματα για να βελτιώσεις τα συναισθήματα ασφάλειας που γίνονται αυτόν το μήνα μπορεί να σε ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια. Μια διαμετακόμιση Δία – Πλούτωνα μεταμορφώνει την κοσμοθεωρία σου και λειτουργεί ευεργετικά για το συναισθηματικό κόσμο σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος. Ανάλαφρες συζητήσεις και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν στο να περάσεις ανώδυνα το διάστημα του εγκλεισμού. Εσύ που είσαι μόνη, επιδιώκεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με λάθος τρόπο.

Σκορπιός
Ο Δίας και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται για τρίτη και τελευταία φορά στον ηλιακό 3ο οίκο σου και ο ενθουσιασμός σου για ένα προσωπικό ενδιαφέρον, στόχο ή γραμμή σπουδών υπήρξε έντονος με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Για σήμερα βρες τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου στα εργασιακά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. Η σχέση με τον αγαπημένου σου εξασφαλίζει ευχάριστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την ψυχή σου σε άτομα που εμπιστεύεσαι.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τις φιλοδοξίες σου και βρίσκεις κίνητρα για να ανακτήσεις την αίσθηση της ασφάλειας,των ταλέντων, επιχειρήσεων ή χρημάτων. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα εργασιακά και αν όχι τώρα, να είσαι βέβαιη πως θα ανταμειφθείς για αυτό. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να οργανώνει κάτι διαφορετικό για απόψε και καλό θα ήταν να τον ακολουθήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, όσο αναμοχλεύεις το παρελθόν τόσο προκαλείς πόνο στον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Ο Δίας και ο Πλούτωνας συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο δικό σου ζώδιο τον Απρίλιο και μετά τον Ιούνιο και σήμερα συναντιούνται για τελευταία φορά. Στόχος σου είναι να αλλάξεις τις συνθήκες ζωής σου και να μετατρέψεις το αρνητικό σε θετικό. Οι πρόσφατες προκλήσεις στα εργασιακά σε κάνουν λανθασμένα ανυπόμονη. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αυτό το διάστημα χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητα με όποιο τρόπο.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες προκαλούν μια έντονη επιθυμία να κάνεις βελτιώσεις και ευεργετικές αλλαγές στη ζωή σου. Αναζητάς περισσότερο νόημα και σκοπό στη ζωή σου και είσαι πρόθυμη να αποκοπείς από μια ανθυγιεινή προσκόλληση ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα που σε εμποδίζει να νιώσεις ευτυχισμένη. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να εξομολογηθείς τις αλήθειες σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου ουσιαστικά με τον εαυτό σου και αναγνώρισε τις αξίες σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες εντείνουν τις σκέψεις σου και ανακατεύουν τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός και αλλαγές που σχετίζονται με φίλους, δίκτυα ή και ομάδες. Άσε τις παλιές μεθόδους στα εργασιακά και ακολούθησε τις ιδέες σου.  Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη στήριξή σου για αυτό απόψε κάνε πράγματα για αυτόν που ξέρεις πως τον ενθουσιάζουν. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου και όχι μόνο.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο και τα αρνητικά συναισθήματα και οι συγκινήσεις απομακρύνονται.

ΚΡΙΟΣ
Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πολλά και σημαντικά προβλήματα στη δουλειά και για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή. Προσοχή στις λεπτομέρειες σήμερα, είναι σημαντικές για την πρόοδό σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, για αυτό συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, μην κάνεις επικοινωνιακά λάθη με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, είναι καιρός να αφήσεις την Αφροδίτη να κάνει τη δουλειά της και να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα νεύρα σου είναι κάπως τεντωμένα και θα χρειαστεί να μείνεις συγκεντρωμένη και ήρεμη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο σου ευχαριστούν, αντιθέτως θα έλεγα ότι σε ταλαιπωρούν. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Όσο για την προσωπική σου ζωή, μήπως περιμένεις να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Καλά κάνεις και περιμένεις, δεν θα αργήσει να έρθει. Εάν είσαι σε σχέση, τότε ετοιμάσου να έρθουν πιο ευχάριστες μέρες ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε δυσκολεύουν και αυτό φαίνεται. Προσπάθησε να αναλαμβάνεις μόνο όσα μπορείς να κάνεις και όχι περισσότερα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερο σημείο και αν συνεχίσεις να κινείσαι βάσει προγράμματος, τότε σίγουρα θα δεις μεγαλύτερη πρόοδο. Στα αισθηματικά σου αλλάζουν όλα προς το καλύτερο, η Αφροδίτη επηρεάζει τον ρομαντισμό σου και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή είτε είσαι σε μία σχέση, είτε όχι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντιμετωπίζεις μία σημαντική δυσκολία στη δουλειά σου και θα χρειαστείς τη βοήθεια των συνεργατών σου για να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο και με τη σκληρή δουλειά που έχεις ρίξει το τελευταίο διάστημα έχουν αποδώσει καρπούς. Στα αισθηματικά σου θα επέλθει μία ηρεμία και αρμονία. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου. Για εσένα που είσαι μόνη σου αυτό το διάστημα, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες και που ξέρεις, αυτό που ζητάς μπορεί να μην είναι μακριά.

 

ΛΕΩΝ
Θα απογοητευτείς κάπως σήμερα από τη δουλειά σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας μία σημαντική εργασία που με τόση ανυπομονησία περίμενες να ολοκληρωθεί. Ωστόσο σήμερα είναι μια καλή στιγμή να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και αυτές οι συζητήσεις θα σε κάνουν χαρούμενη. Στα αισθηματικά σου, ο Δίας σε επηρεάζει πολύ και σου φέρνει τύχη σε αυτόν τον τομέα. Είτε έχεις σύντροφο είτε όχι, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου είναι κάπως περίπλοκα και ίσως δυσκολευτείς να προχωρήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, εξαιτίας κάποιων διαφωνιών με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν περισσότερο, έχεις αρχίσει να βλέπεις αποτέλεσμα και αυτό σε ευχαριστεί. Να είσαι προσεκτική, μην κάνεις τα λάθη του παρελθόντος. Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα παίρνουν… φωτιά. Θα αναζωπυρωθεί η φλόγα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, ενώ για εσένα που δεν είσαι σε σχέση θα έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που σε ελκύει πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά θετική και παραγωγική η σημερινή ημέρα για εσένα αγαπημένη μου. Θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου ωστόσο είναι κάπως ασταθή και αυτό σε ανησυχεί. Δες τι κάνεις λάθος και φρόντισε να το διορθώσεις. Τα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν, ωστόσο όχι ακόμη. Χρειάζεται να κάνεις περισσότερη υπομονή και καλύτερους χειρισμούς για να δεις αποτέλεσμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετές οι επαγγελματικές προκλήσεις της ημέρας και εσύ θα τις φέρεις εις πέρας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις της ημέρας και μην κάνεις αγορές που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Όσο για τα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι με ηρεμία και σαφήνεια θα λύσεις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη θα σε φέρει επιτέλους πιο κοντά με έναν άνθρωπο που τόσο πολύ επιθυμείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διαφορετικές απαιτήσεις που θα έχουν από εσένα σήμερα οι ανώτεροί σου θα σε συγχύσουν και θα σε δυσκολέψουν. Προσπάθησε να οργανωθείς, αλλιώς η μέρα δεν θα… βγει. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, αν και έχεις κάνει κάποια θετικά βήματα. Είναι σημαντικό να μην επαναπαύεσαι. Στα αισθηματικά σου καιρός να κάνεις και εσύ κινήσεις για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο, τα άστρα θα σου φέρουν σύντομα αυτό που ζητάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αστείρευτη ενέργεια που σε κατακλύζει θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας σήμερα. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας γεμάτος προκλήσεις και σκαμπανεβάσματα, για αυτό να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Έχεις κάποιες διαφωνίες με το σύντροφό σου και ίσως εσύ να έχεις και δεύτερες σκέψεις για αυτήν τη σχέση. Σκέψου σοβαρά τι θέλεις να κάνεις, πριν μιλήσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι single, σύντομα θα δεις κάτι νέο να έρχεται στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει να παίρνουν μία θετική πορεία και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς έχεις δουλέψει πολύ για να το καταφέρεις. Σήμερα δώσε προσοχή και σε έναν φίλο σου που έχει την ανάγκη σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην χάσεις μία σημαντική πρόταση που θα σου γίνει. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις κάποιες αλλαγές που θα σε δυσκολέψουν. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν περίμενες. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, μην μπερδέψεις τις φιλικές με τις ερωτικές σχέσεις…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις αρκετή διάθεση σήμερα για δουλειά και αυτό θα φανεί και στις υποχρεώσεις που θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας. Οι συνεργάτες σου είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν να πετύχεις για αυτό εμπιστεύσου τα λόγια τους και ακολούθησε τις προτάσεις που θα σου κάνουν. Τα οικονομικά σου είναι βασική προτεραιότητα για εσένα και αυτό που σε απασχολεί περισσότερο από όλα σήμερα. Φρόντισε να βελτιώσεις την κατάσταση και όλα θα πάνε καλύτερα. Τέλος, στην προσωπική σου ζωή σε περιμένουν πολλές και συναρπαστικές εξελίξεις για εσένα που είσαι σε μία σχέση, αλλά και για εσένα που περιμένεις κάτι νέο να έρθει στο διάβα σου…

Read More

And More