Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/10)

Θα διαπιστώσετε ότι ξοδεύετε την ημέρα σας προσπαθώντας να κλείσετε υποχρεώσεις που δεν προλάβατε μέσα στην εβδομάδα, όμως η σημερινή ημέρα είναι για ξεκούραση και τίποτα παραπάνω. Διεκδικήστε περισσότερα από τον αγαπημένο σας…

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και οι επιθυμία να διεκδικήσετε όσα περισσότερα μπορείτε είναι ολοφάνερη. Θα σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες του νέου σας επιχειρηματικού στόχου και είστε έτοιμη να θέσετε σε εφαρμογή τα πλάνα σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερη και περισσότερη οργάνωση. Φροντίστε να το πετύχετε! Η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στα πιο μικρά πράγματα και αυτό θα σας υπενθυμίσει ο αγαπημένος σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σας περιμένει μία μεγάλη ημέρα σήμερα, γεμάτη με όμορφες στιγμές και εκπλήξεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε την ευκαιρία να απομονωθείτε λιγάκι και να σχεδιάσετε τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σας. Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί και αυτό σας κάνει πολύ χαρούμενη. Προσοχή όμως να μην καταστρέψετε την πρόοδό σας. Ο ρομαντισμός και η ανεβασμένη σας διάθεση δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τον αγαπημένο σας, με τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία πολύ όμορφη μέρα σήμερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περάσατε μία δύσκολη εβδομάδα γεμάτη ανασφάλειες και εμπόδια, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Το μυαλό σας είναι γεμάτο σκέψεις για το μέλλον και έχετε πολλές ιδέες, όμως δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Προς το παρόν χαλαρώστε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας από εδώ και πέρα αν δεν θέλετε να βγαίνετε συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Εξελίξεις και στα αισθηματικά σας, καθώς θα έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που δεν περιμένατε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ευχάριστη μέρα ξεκινά για εσάς και θα έχετε την ευκαιρία να μην κάνετε τίποτα σχετικό με τη δουλειά σας, αν και δεν θα σας πείραζε. Αγαπάτε τη δουλειά σας και το αποδεικνύετε συνεχώς, όμως σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης. Θα κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα με αγαπημένα σας πρόσωπα που παραμελήσατε το τελευταίο διάστημα. Οι τάσεις φυγής που έχετε τις τελευταίες ημέρες, σήμερα μπορούν να ικανοποιηθούν, καθώς θα έχετε την ευκαιρία για μία μικρή εξόρμηση με τον αγαπημένο σας. Τα οικονομικά σας το επιτρέπουν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

 

ΛΕΩΝ
Η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία σειρά. Έχει καταφέρει παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις να τα καταφέρνετε καλά σε όσα κάνετε και αυτό είναι υπέρ σας. Τα οικονομικά σας ωστόσο δεν είναι στην καλύτερη περίοδό τους, για αυτό φροντίστε να αποφύγετε ακόμη περισσότερο τα περιττά έξοδα. Σήμερα χαλαρώστε και αφήστε την ημέρα να εξελιχθεί ήρεμα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες και είναι πιθανό να εμφανιστεί στη ζωή σας ένας άνθρωπος που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σας ήταν γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις και συναντήσεις που οδήγησαν στη λήψη σημαντικών επαγγελματικών αποφάσεων. Τα οικονομικά σας δεν είναι σε σημείο που σας ευχαριστούν και για αυτό κάνετε ότι μπορείτε για να βελτιώσετε αυτή την κατάσταση. Αποφύγετε τις περιττές αγορές και θα δείτε άμεσα τη βελτίωση που επιθυμείτε. Με καλή διαχείριση θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Στην προσωπική σας ζωή είναι σημαντικό να δώσετε σημασία, ειδικά στις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε με τον αγαπημένο σας. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα προσφέρεται για να φέρετε εις πέρας σχέδια προηγούμενων ημερών που δεν προλάβατε. Φυσικά Κυριακή στη δουλειά δεν είναι το ιδανικό για εσάς, ωστόσο οι επαγγελματικοί σας στόχοι δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι διαφορετικό, παρά να δουλέψετε σκληρά. Τα οικονομικά σας δεν είναι ακόμη σε σημείο που να μπορείτε να είστε ήρεμη για το παρόν, πόσο μάλλον για το μέλλον. Να είστε προσεκτική στις κινήσεις σας. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και μιλήστε με τον αγαπημένο σας για όσα σας προβληματίζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη και γεμάτη πολλές υποχρεώσεις, όμως καταφέρατε να τις φέρετε εις πέρας. Κουραστήκατε πολύ για αυτό σήμερα αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, μην προγραμματίσετε τίποτα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας με πολλά σκαμπανεβάσματα, γεγονός που δεν σας αφήνει να προγραμματίσετε τις μελλοντικές κινήσεις σας με ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματική οδό για να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει με τον αγαπημένο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε αεικίνητη και δεν δέχεστε τίποτα λιγότερο από την επιτυχία στη δουλειά σας. Φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις για το μέλλον της επιχείρησής σας. Σε ένα τραπέζι με φίλους θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση, που δύσκολα θα μπορέσετε να προσπεράσετε. Αν και τα οικονομικά σας είναι σε καλό επίπεδο, ποτέ δεν είναι κακή στιγμή για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σας, τον έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ήταν γεμάτη εντάσεις και προκλήσεις στη δουλειά σας. Συναντήσατε πολλά εμπόδια και όμως μπορέσατε να τα ξεπεράσετε. Τα οικονομικά σας δέχθηκαν ένα ισχυρό πλήγμα αυτή την εβδομάδα. Εμφανίστηκαν κάποιες υποχρεώσεις που ήταν δύσκολο να καλυφθούν, ωστόσο κάνατε μία σημαντική πρόοδο. Ο ρομαντισμός σας δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον αγαπημένο σας, με τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία όμορφη ημέρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στασιμότητα στα επαγγελματικά σας σάς έχει αγχώσει. Έχετε ιδέες για το μέλλον και την κατάλληλη στιγμή θα τις θέσετε σε εφαρμογή. Προς το παρόν μην αισθάνεστε άβολα με όσα γίνονται στα επαγγελματικά σας. Καμιά φορά είναι καλό να επικρατεί ησυχία! Έρχονται πολύ σημαντικές εξελίξεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σας ωστόσο δεν είναι ακόμη σε σημείο που να σας ευχαριστούν. Καταφέρατε να τακτοποιήσατε σημαντικές υποχρεώσεις που είχατε και να μην κάνετε άσκοπες αγορές, γεγονός που δεν «τραυμάτισε» τον προϋπολογισμό σας. Μία ευχάριστη είδηση από ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αυξημένες σας απαιτήσεις κατάφεραν να φέρουν αποτέλεσμα στη δουλειά σας και πολλά από τα σχέδιά σας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Σήμερα λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε την ημέρα όπως εσείς θέλετε. Ο αγαπημένος σας και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να καλύψετε κενά του παρελθόντος.

Read More

And More