Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/3)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σήμερα κι αυτό σε βοηθά να δώσεις κατεύθυνση και μορφή στα σχέδια και τους στόχους σου. Αποφόρτισε το πρόγραμμα των εργασιακών σου και φρόντισε να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες. Ασχολήσου σοβαρά σήμερα με τον ερωτικό σύντροφο και τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Δώσε και πάρε συναίσθημα που αυτό το διάστημα είναι η κινητήρια δύναμή σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις και απαντήσεις που αφορούν στο παρελθόν σου.

 

Ταύρος
Ώρα να περάσεις καλά, να οργανώσεις μια μετακίνηση, ένα ταξίδι και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά και από τις σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος. Οι επαγγελματικές εξελίξεις που περιμένεις αρχίζουν και καταφτάνουν η μία μετά την άλλη, ιδιαίτερα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να αναζητά τη συναισθηματική επιβεβαίωσή του, γι’ αυτό φρόντισε να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και ακολούθησε κάθε πρόσκληση κοινωνικής δραστηριότητας.

 

Δίδυμοι
Είσαι διατεθειμένη να αντιμετωπίσεις τα πράγματα παρά να χρονοτριβείς και να τα αφήνεις για μια άλλη μέρα. Με την εμφάνιση Ήλιου – Πλούτωνα τώρα, είναι καιρός να αποκτήσεις νέες γνώσεις για παλιά ή μακροπρόθεσμα προβλήματα. Προσπάθησε να δώσεις λίγο χρώμα στην αποψινή βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και πολύ έχεις χαλαρώσει τελευταία. Εσύ που είσαι μόνη, αν μείνεις κλεισμένη στο σπίτι το πιο πιθανό είναι να μελαγχολήσεις, για αυτό μην αρνείσαι προτάσεις.

 

Καρκίνος
Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα ενισχύει την παραγωγικότητα και την αίσθηση των προτεραιοτήτων σου. Σου δίνει επίσης την ευκαιρία να ενισχύσεις μια σημαντική σχέση, να αναζητήσεις νέες πληροφορίες καθώς και το να έρθεις σε επαφή με άτομα με διαφορετικές εμπειρίες. Η ανταλλαγή απόψεων με τους άλλους στα εργασιακά θα σε βοηθήσει να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Κάντε απόψε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου τις φιλοφρονήσεις και τα κοπλιμέντα των θαυμαστών σου χωρίς να ενθουσιάζεσαι.

Λέων
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της χαράς σου και σε προτρέπει να αναζητήσεις περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σου. Η υποστήριξη που λαμβάνεις από τους άλλους μπορεί να είναι πολύ ενδυναμωτική κι εσύ επιθυμείς να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες, κυρίως γύρω από θέματα που αφορούν στα εργασιακά σου. Μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσεις και να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Παρθένος
Η εμφάνιση Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα σε βοηθά να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις ενέργειές σου και η μετακίνηση της Σελήνης από τον τομέα της επικοινωνίας σου ενισχύει την οικεία και οικογενειακή σου ζωή. Εάν πρέπει να θεραπεύσεις ή να επιδιορθώσεις μια σχέση ή τις απόψεις σου σχετικά με μια σχέση, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να αποφύγεις διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από τις προτιμήσεις σου φαίνεται να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

 

Ζυγός
Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη συγκέντρωση και την εστίαση στις προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Σου υπενθυμίζει πως η χρήση μιας στρατηγικής μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέες πληροφορίες και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα άτομα της οικογένειάς σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, για αυτό σταμάτα να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις. Το μυστικό της συνταγής είναι να είσαι ειλικρινής και ανοιχτή απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να έχεις τηλεφωνήματα και επαναπροσεγγίσεις από το άτομο του παρελθόντος που σε απασχολεί.

 

Σκορπιός
Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αίσθηση αυξημένης εμπιστοσύνης ή σαφήνειας. Σου υπενθυμίζει επίσης ότι η στρατηγική και η υπομονή κατά καιρούς είναι χρήσιμη. Οι δημιουργικές αναζητήσεις στα εργασιακά μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα από ότι φαντάζεσαι. Αφού αναζητάς περισσότερη ηρεμία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να προσπαθήσεις και εσύ να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Όχι να τα περιμένεις όλα έτοιμα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που προσπαθεί να σε προσεγγίσει χρειάζεται ιδιαίτερη και προσεκτική συμπεριφορά από πλευράς σου.

 

Τοξότης
Έχεις πλησιάσει τα προβλήματα με έναν νέο τρόπο και ως αποτέλεσμα γίνεται πιο εύκολο το να βρεθούν λύσεις. Οι μικρές αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα τώρα θα αρχίσουν να φέρνουν ανταμοιβές, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου. Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, γι’ αυτό και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Ενίσχυσε το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις τους πάντες. Σταμάτα να σκέφτεσαι λοιπόν τα λάθη του παρελθόντος και βάλε πλώρη για νέους στόχους και λιμάνια.

 

Αιγόκερως
Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σήμερα σχηματίζουν μια αρμονική όψη ενισχύοντας την επικοινωνία σου. Επωφελήσου από τα ισχυρά κίνητρα που λαμβάνεις στα εργασιακά και αξιοποίησε τις ικανότητές σου. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά συναρπαστικές και έχοντας και τη δυνατότητα να πείθεις τους πάντες, καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει να μένεις άπραγη. Επειδή μέσα από τα καθήκοντα της καθημερινότητάς σου έχεις παραμελήσει σημαντικά τον ερωτικό σύντροφό σου, απόψε είναι ευκαιρία να επανορθώσεις και να ασχοληθείς μαζί του ουσιαστικά. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές πιθανότητες αυτό το διάστημα να σκοντάψεις πάνω στο μεγάλο έρωτα.

 

Υδροχόος
Μπορείς να καταστρώσεις τη στρατηγική σου για το πως θα βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να βρεις τρόπους να προσθέσεις ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου. Είναι μια καλή εποχή για τη γέννηση νέων επιχειρηματικών ιδεών. Κάντε πράγματα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας κάνουν να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε ξανά. Εσύ που είσαι μόνη, πραγματικά απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου και δεν θέλεις να βάλεις μπελάδες στο κεφάλι σου.

 

Ιχθείς
Μια παλιά φιλία μπορεί να αποκατασταθεί σήμερα και ο συντηρητικός προγραμματισμός να εξασφαλίσει την επιτυχία. Επικεντρώσου στη βελτίωση, την προσαρμογή, την επεξεργασία και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου. Μια καλή αίσθηση εσωτερικής δύναμης και αυτοπεποίθησης σε φέρνει πιο κοντά στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις τη διάθεση να τον εμπιστευτείς, να κάνεις όνειρα μαζί του και γιατί όχι να πάρεις και τις αποφάσεις που πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον δεν θέλεις να αναλώνεσαι σε ευκαιριακές και διασκεδαστικές μόνο καταστάσεις. Θέλεις ένα άνθρωπο που να ξέρει να στέκεται δίπλα σου κι αυτό αναζητάς.

Read More

And More