Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/4)

Σήμερα ο αστερισμός μεταξύ Σελήνης και Ερμή αποτελεί μια σταθερή βάση για αλληλεπιδράσεις σταδιοδρομίας και επιχειρήσεων.

ΚΡΙΟΣ
Δεν μπορείς να αναβάλλεις άλλο τις επικείμενες αλλαγές. Είσαι σίγουρη και έτοιμη για τις αποφάσεις που έχεις πάρει και είναι πιθανό να αρχίσεις επιτέλους να προωθείς κάτι που σου διασφαλίζει ένα πιο λαμπρό μέλλον. Έλεγξε τις προσδοκίες, προσπάθησε να είσαι ήρεμη, διαφορετικά ενδέχεται να προκαλέσεις καχυποψία στους ανταγωνιστές σου. Σημαντικό να μιλήσεις με καλούς φίλους για τα οικονομικά σου και να τους συμβουλευτείς. Εάν είσαι σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να σχεδιάσεις το μέλλον σου με τον σύντροφό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η συνεργασία με τους συναδέλφους σου είναι σημαντική, σε θεωρούν ευφάνταστη και προσιτή, ποτέ δεν αποτυγχάνεις να τους αφήσεις να γνωρίζουν πόσο εκτιμάς τη συνεργασία μαζί τους. Θα πετύχεις όσο συνεχίζεις και εργάζεσαι αρμονικά με την ομάδα σου. Κάνε κινήσεις και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου είναι πλέον αρμονική. Ξεπέρασες προβλήματα του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις μάθει να ολοκληρώνεις αποτελεσματικά και άμεσα τα καθήκοντά σου και η σημερινή ημέρα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση για τα επαγγελματικά σου. Ασχολήσου περισσότερο με την υγεία και την εξωτερική σου εμφάνιση. Κάνε ομαδικές δραστηριότητες με αγαπημένα σου πρόσωπα και διασκέδασε λίγο παραπάνω. Εάν επιθυμείς να επενδύσεις τις αποταμιεύσεις σου, σκέψου καλά τις επιλογές σου και μην παρασυρθείς. Χειρίσου με προσοχή τα χρήματά σου. Στην ανάγκη, συμβουλεύσου και κάποιον ειδικό. Προσοχή στους τριγμούς που υπάρχουν στη σχέση σου, μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερους τσακωμούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαναλαμβανόμενα προβλήματα απαιτούν προσοχή και χρειάζονται πλήρη συγκέντρωση. Μην αγνοήσεις τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα. Προσπάθησε να εκτιμήσεις την κατάσταση αντικειμενικά, με επιχειρηματικό τρόπο. Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην πιέζεις τον αγαπημένο σου για κάτι που δεν θέλει να κάνει. Η πίεση δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ
Όλα προχωρούν με θετικό τρόπο όπως αναμενόταν στα επαγγελματικά σου και αυτό σου φέρνει μεγάλη χαρά, όπως είναι λογικό. Θα αρχίσεις επιτέλους να απολαμβάνεις ένα διαφορετικό στάτους στο πλευρό των ανωτέρων σου. Μην ξεχνάς όμως από πού ξεκίνησες. Να παραμείνεις ταπεινή και έτσι θα κερδίσεις ακόμη περισσότερα. Να προχωρήσεις από εδώ και πέρα με μετριοπάθεια στα οικονομικά σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Προσπάθησε να επαναφέρεις μία υγιή ισορροπία στη σχέση σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη δουλειά σου. Είναι κάτι συνηθισμένο το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και με λογική σκέψη και επιχειρήματα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου στο μέλλον θα αλλάξουν. Προς το παρόν προσπάθησε να μην παρασύρεσαι και κάνε οικονομία, μπορεί να συμβεί κάτι έκτακτο. Με τον σύντροφό σου περνάτε μία δύσκολη περίοδο. Μέσα από κατάλληλες και ουσιαστικές συζητήσεις θα ξεπεραστεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Αισθάνεσαι αβέβαιη, έχει αλλάξει το εργασιακό σου πλαίσιο και αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα που σου προκαλούν ανησυχία. Να είσαι επιφυλακτική για σήμερα στη δουλειά σου και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Μην επενδύσεις ξανά σε κάτι που θα οδηγήσει σε καταστροφή. Να είσαι πιο προσεκτική με τις κινήσεις σου σε οικονομικά θέματα. Μην αφήσεις απορίες και προβληματισμούς να χαλάσουν τη σχέση σου. Συζήτησε τώρα με τον αγαπημένο σου, πριν να είναι αργά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι πολύ προσεκτική στις επαγγελματικές σου κινήσεις και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πηγαίνουν πάντα όλα βάσει σχεδίου. Παρόλα αυτά είσαι αποφασισμένη να πετύχεις και αυτό θα κάνεις. Μην αποστασιοποιηθείς όμως από τους δικούς σου ανθρώπους επειδή έχεις δουλειά. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν, θα έρθουν καλύτερες μέρες όμως. Προσοχή από ποιον παίρνεις συμβουλές. Πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Μην προκαλείς άσκοπους καβγάδες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρωινό σου θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο για ακόμη μία φορά στη δουλειά σου, όμως σημαντικό είναι να ασχοληθείς λίγο παραπάνω και με τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμη και μία χαλαρή βόλτα στο πάρκο θα σου αλλάξει την ψυχολογία. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αναζήτησε ευκαιρίες επένδυσης. Σήμερα πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και τον σύντροφό σου και να περάσεις ένα ξεχωριστό βράδυ μαζί του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία μικρή επαγγελματική αποτυχία σου έχει στοιχίσει, όμως θα καταφέρεις να την αφήσεις πίσω σου. Οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου είναι σημαντικές και γρήγορα θα ξεχάσεις την πίκρα που σου άφησε το τελευταίο σου πρότζεκτ. Άσε στην άκρη τον εγωισμό και ζήτα βοήθεια για να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Επίσης, στη σχέση σου εμφανίζονται αλλαγές και ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα μεγάλο χαμόγελο και θετική ενέργεια για δουλειά και έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα σημερινά σου καθήκοντα. Ο ηγετικός ρόλος είναι στην γωνία και σε περιμένει. Δουλεύεις σκληρά και θα ανταμειφθείς. Τα πράγματα φαίνονται ότι βελτιώνονται στα οικονομικά σου. Χρησιμοποίησε την εύνοια που έχεις για να κάνεις κερδοφόρες επενδύσεις. Με λίγη ακόμη προσπάθεια θα αλλάξεις ακόμη περισσότερη τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις εστιάσει στους στόχους σου και δουλεύεις σκληρά για να τους πετύχεις. Έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και αυτό σε χαροποιεί. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, όμως μην παρασύρεσαι γιατί θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων και τότε θα μπορέσεις ενδεχομένως να κάνεις μερικές σπατάλες. Στα αισθηματικά σου είσαι τυχερή, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάρει μία θετική πορεία.

Read More

And More