Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/1) …με Πανσέληνο και ολική έκλειψη!

Η σημερινή  σεληνιακή έκλειψη της 21ης Γενάρη σε συνδυασμό με την πανσέληνο στο Λέοντα είναι ένα σπουδαίο πλανητικό φαινόμενο, καθώς μετέχει ο Ήλιος, που μόλις θα έχει εισέλθει στον Υδροχόο, με τη Σελήνη από τον Λέοντα. Κάποια πράγματα ίσως να συμβούν με βιαστικό τρόπο και κάποιες καταστάσεις να αγγίξουν ένα κρίσιμο σημείο. Η σεληνιακή έκλειψη αυτή αποτελεί συνέχεια των εκλείψεων Σελήνης της 27 Ιουλίου και Ηλίου της 11 Αυγούστου του 2018! Στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα ο Άρης, που μας δίνει πολύ ενέργεια αλλά και το κουράγιο και τον παρορμητισμό να αναλάβουμε δράση, κυνηγώντας το όνειρό μας. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται στα άτομα με παρορμητικό χαρακτήρα, καθώς τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι άσκοπα και ανώφελα, με κίνδυνο να οδηγήσουν σε αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δεν είναι επίσης καθόλου απίθανο, λόγω της επιθετικότητάς μας, να εμπλακούμε σε άσκοπες διενέξεις και αντιπαραθέσεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο το τετράγωνο με τον Κρόνο από 19-23 που συμβαίνει ήδη στο ουράνιο στερέωμα -τετράγωνο με τον Πλούτωνα- τετράγωνο με τον Ερμή θα φέρει μια προδιάθεση για αντιπαραθέσεις ή διενέξεις που θα τερματιστούν με βίαιο τρόπο. Η συμμετοχή του Κρόνου, του άρχοντα του Χρόνου, δείχνει κακή διαχείριση του χρόνου, κακό συντονισμό αλλά και απογοητεύσεις, ενώ η παρουσία του Πλούτωνα τις βίαιες επιθέσεις, ατυχήματα αλλά και βίαιες διαμαρτυρίες ομάδων πολιτών ή αγώνες εξουσίας που θα συμβούν ανά την υφήλιο τους επόμενους μήνες.

 

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: H σημερινή μέρα μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική ή πιθανόν και ταραγμένη… με την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης και την Πανσέληνο στο Λέοντα. Έντονες συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια, συγκρούσεις με γείτονες ή με άτομα κάποιας ομάδας που δραστηριοποιείσαι. Για να διατηρήσεις ένα ήρεμο και θετικό κλίμα, μην αφήνεις ούτε λεπτό να ξεφύγει η εκάστοτε κατάσταση από τον έλεγχο.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα κάνει μεγαλόπρεπα την εμφάνισή της σήμερα. Προσπάθησε ωστόσο να μην προσβάλλεις τα άτομα με τα οποία έχεις στενές σχέσεις. Αν πάρχει πραγματικά ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου, κάντε το με τακτ. Είναι πολύ πιθανό να απογειωθεί η φαντασία σου σήμερα, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού, με δεκάδες φωτεινές ιδέες και εξαιρετική έμπνευση!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Δεν θα έβλαπτε σήμερα να περάσεις από κόσκινο κάθε πρόσωπο με το οποίο θα επικοινωνήσεις, ειδικά αν δεν το γνωρίζεις καλά. Προσπάθησε να μελετήσεις όσο το δυνατόν πιο βαθιά και προσεκτικά την προσωπικότητα κάθε ατόμου, με το οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσεις στενά. Σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η μέρα μπορεί να πάει αρκετά καλά.
Αισθηματικά: Το κύριο μέλημά σου σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων. Πιθανώς το ταίρι σου να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σου εμφάνισης. Είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Με την επιρροή της έκλειψης μέχρι το βράδυ ωστόσο η ενέργειά σου θα αισθανθείς να σε εγκαταλείπει, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε απάθεια.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Δία σε συνδυασμό με την έκλειψη και την Πανσέληνο στο Λέοντα παρεμβάλει εμπόδια. Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου στο μίνιμουμ! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνεις στο σπίτι, να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, να απολαύσεις ένα βιβλίο ή να φροντίσεις τους αγαπημένους σου.
Αισθηματικά: Σήμερα υπάρχει έντονη η πιθανότητα να βιώσεις μια απογοήτευση στον αισθηματικό τομέα. Και η απογοήτευση αυτή αφορά μάλλον στην έλλειψη κατανόησης που θα συναντήσεις από το ταίρι σου. Καλή τύχη ωστόσο θα έχεις στις οικογενειακές σου υποθέσεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Μην ακολουθείς το πλήθος και άφησε την κρίση σου να σου δείξει το σωστό δρόμο. Το κλίμα γύρω σου μπορεί να σου φέρει νευρικότητα και εξάντληση. Να είσαι ευέλικτη και προσπάθησε να μην εγκλωβίζεσαι στα κεκτημένα και στην ασφάλεια του γνωστού, γιατί δεν θα μπορέσεις να κάνεις τα βήματα προόδου που επιθυμείς σήμερα.
Αισθηματικά: Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα. Για να κατευνάσεις τα πνεύματα, μια ευχάριστη έκπληξη ή ένα δώρο μπορεί να φανούν αρκετά αποτελεσματικά. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να δώσεις στο ταίρι σου όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και να προσπαθήσεις να εξωτερικεύεις όσο μπορείς περισσότερο τα αισθήματά σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν σήμερα, με την έκλειψη και την Πανσέληνο στο Λέοντα. Υπάρχει η περίπτωση κάποιος να παρεμβαίνει συνεχώς στα σχέδιά σου, ανατρέποντας την επιθυμητή ροή. Ίσως ένας ενοχλητικός και απαιτητικός εραστής ή εριστικοί συνεργάτες να καταφέρουν να σε απορυθμίσουν. Εάν έχεις προγραμματίσει για σήμερα μια σημαντική εργασία, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές, καλό είναι να το αναβάλεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση δεν αποκλείεται σήμερα με την επιρροή της έκλειψης και την Πανσέληνο στο Λέοντα να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβλήματα με το ταίρι σου. Τα προβλήματα δεν θα έχουν μεγάλη επίδραση στη σχέση σου, εκτός κι αν συνεχίσεις να επιμένεις πεισματικά στις δικές σου επιθυμίες και απόψεις και να αρνείσαι να ακούσεις το σύντροφό σου.  Αν είσαι single, το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Δεν είναι σοφό να ξεκινήσεις μια σοβαρή συζήτηση σήμερα, να είσαι προκλητική στη συμπεριφορά σου ή να απαιτήσεις αφοσίωση και υπακοή στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Σε γενικές γραμμές, δεν θα ήταν κακό, κάποια γεγονότα να μην έρθουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν κάτι τέτοιο περνάει από το χέρι σου.
Αισθηματικά: Η μέρα που ξημερώνει θα φέρει κάποια ταλαιπωρία που δεν περιμένεις με την επιρροή της έκλειψης και την Πανσέληνο στον Λέοντα. Και αυτή θα συνδέεται πιθανότατα με ένα στενό μέλος της οικογένειάς σου, με έναν φίλο που ζητά βοήθεια ή με έναν συνάδελφό σου, ο οποίος δεν μπορεί για προσωπικούς λόγους να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Πολλά θα είναι αυτά που θα πρέπει να κάνεις, πολλά θα απαιτήσουν την προσοχή σου! Προκειμένου να μην εξαντληθείς, θα πρέπει να ιεραρχήσεις τις υποθέσεις σου ανάλογα με την σπουδαιότητα. Το βράδυ συνιστάται ηρεμία για να μπορέσεις να συνέλθεις.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα συνιστάται να αποκαταστήσεις την τάξη στον προσωπικό σου χώρο. Να απαλλαγείς από τα περιττά πράγματα για να έρθει η αρμονία και για να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο. Ίσως όμως αυτός ο καθαρισμός να αφορά στις δικές σου σκέψεις. Επανεξέτασε τη συνάφεια των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Επικέντρωσε την προσοχή σου στα μεγάλα και σημαντικά και πέταξε από το μυαλό ό,τι δεν συμβάλει στους σκοπούς σου.
Αισθηματικά: H σημερινή έκλειψη και ο Ήλιος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσέξε τον εγωϊσμό και την ισχυρογνωμοσύνη). Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σου. Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά στενά μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Αν είσαι single, η βραδιά υπόσχεται να φέρει μια θετική λύση!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Ο Ήλιος, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 4ο οίκο σε αδυναμία σε συνδυασμό με την σεληνιακή έκλειψη και την πανσέληνο στον Λέοντα στα επαγγελματικά σου θέματα και την καριέρα θα αδυνατείς να πάρεις πρωτοβουλίες, να αναλάβεις δράση, να επιδιώξεις την υλοποίηση στόχων. Δώσε επίσης περισσότερη προσοχή στην υγεία σου.
Αισθηματικά: Ο συναισθηματικός τομέας θα αποτελέσει πηγή ανησυχίας για σένα που είσαι σε σχέση. Υπάρχει μια πιθανότητα, τα πρόσφατα βιώματά σου να προκαλέσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα. Αν ανήκεις στις single του ζωδιακού, σήμερα δεν συνιστάται να αναλάβεις πρωτοβουλία σε οποιαδήποτε προσωπικό θέμα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Μια ανασφάλεια για τις ικανότητές σου πλανάται σήμερα στον αέρα με την σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο στο Λέοντα. Υπάρχει όμως η μεγάλη πιθανότητα, αυτή η ανασφάλεια να μην επηρεάσει τη συνήθη ζωή σου. Να είσαι προσεκτική όμως, αν έχεις προγραμματισμένη μια δημόσια εμφάνιση ή μια σημαντική συζήτηση και να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια, να οικοδομήσεις την αυτοεκτίμησή σου.
Αισθηματικά: Σήμερα θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου στις επαφές με τους γύρω σου. Υπάρχει κίνδυνος να πληγώσεις κάποιον με ανάρμοστα αστεία, με σκωπτικά σχόλια ή με τον κυνισμό σου. Το απόγευμα αυξάνεται η πιθανότητα μιας απροσδόκητης αλλαγής στη ζωή σου. Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος, ένας παλιός οφειλέτης θα ξαναεμφανιστεί ή μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση να σου ζητήσει να κάνεις μια ακόμη προσπάθεια.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τη σεληνιακή έκλειψη και την πανσέληνο στο Λέοντα σε επηρεάζει, είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου σήμερα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε παραλογισμούς. Υπάρχει η πιθανότητα να χαθείς σε ένα λαβύρινθο ονείρων και προσδοκιών, πολύ μακρινό όμως από την πραγματικότητα που επικρατεί. Η αντικειμενικότητα θα είναι παντελώς απούσα. Ως εκ τούτου, χρειάζεται προσοχή σε κινήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά ή οικονομικά σου.
Αισθηματικά: Κάποιες σκοτεινές σκέψεις βασανίζουν σήμερα το μυαλό σου. Μπορεί επίσης να έχεις την αβεβαιότητα, εάν ο στόχος για τον οποίο παλεύεις είναι ο σωστός ή εάν αξίζει τον κόπο όλη η ταλαιπωρία που βιώνεις. Συνιστάται να αναλύσεις την κάθε πτυχή προσεκτικά και να βάλεις στη σειρά τις προτεραιότητές σου. Επίσης, ενδείκνυται ένας μικρός πειραματισμός στο στιλ σου, καθώς θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, ασχολήσου με την ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου και την εξάσκηση νέων, δημιουργικών ασχολιών.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Η θετική σου διάθεση θα ενισχυθεί σήμερα από μια σειρά θετικών γεγονότων στη ζωή σου. Είναι πιθανό μεταξύ αυτών να είναι μια συνάντηση με έναν φίλο από την παιδική σου ηλικία, μια επαγγελματική συνάντηση με ένα ελκυστικό άτομο του αντίθετου φύλου ή μια σημαντική καινούρια ιδέα για ένα project. Θα αναπτερώσει το ηθικό σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, αποζητάς την ξεκούραση και την ηρεμία σήμερα. Εάν είσαι σε θέση να απολαύσεις κάτι τέτοιο και δεν έχεις υποχρεώσεις, αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο ή να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά που πραγματικά απολαμβάνεις και σε ηρεμούν. Αν είσαι single, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα σου, συνιστάται να ελαφρύνεις λίγο το πρόγραμμά σου, επαγγελματικό ή κοινωνικό και να ζητήσεις τη βοήθεια των γύρω σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 15, 4.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα είναι πολύ πιθανό να περιβάλλεσαι από εξαιρετικά αρνητικούς ανθρώπους, κάτι που θα σε εξαντλήσει στην κυριολεξία. Αν είσαι σε θέση, απόφυγε κουραστικούς ανθρώπους ή κουραστικά συμβάντα. Θα ήταν σκόπιμο επίσης να αποφύγεις δραστηριότητες που σε εξαντλούν, όπως η πολύωρη οδήγηση, οι εργασίες στο σπίτι ή οτιδήποτε σχετικό.
Αισθηματικά: Με την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης και την πανσέληνο στο Λέοντα σήμερα θα είσαι εκνευρισμένη, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που μπορεί να κλιμακωθεί μεταξύ εσού και ενός στενού συγγενή. Προσπάθησε να λύσεις το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Γενικά, αυτή η μέρα είναι ιδανική για την επίλυση ενδοοικογενειακών προβλημάτων, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού στο σπίτι ή για την εξεύρεση λύσεων σε προσωπικά σου ζητήματα. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση νοσταλγίας για αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα. Προσπάθησε να το αποφύγεις, η νοσταλγία αυτή μπορεί να μετατραπεί σε κατάθλιψη.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More