Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/10)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου για μερικές μέρες ενθαρρύνοντας τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά είναι σε χαμηλά επίπεδα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου στερούν χρόνο από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο κάτι καλό φαίνεται να μαγειρεύεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Με τους περισσότερους τρόπους η μέρα και οι ενέργειες είναι υπέρ σου και το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου. Ίσως να χρειαστείς λίγο περισσότερο συναισθηματικό χώρο ή ίσως λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείς ένα μήνυμα ή ένα θέμα. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές. Μπορείς να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις κινήσεις σου και διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Ο Ερμής και η Αφροδίτη δημιουργούν μια μικρή πρόκληση σήμερα και ενώ η μέρα ενεργοποιείται συνολικά μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα που επιβραδύνουν ή αποσπούν την προσοχή σου. Ηρεμία επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου. Η θαλπωρή και η ασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο διάσπαρτες σε σημεία αλλά αν μπορέσεις να εστιάσεις στα βασικά σημεία σίγουρα η μέρα σου θα είναι εποικοδομητική. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ενισχύεται η ανάγκη να μοιράζεσαι και να απολαμβάνεις τη ζωή στα μικρά και καθημερινά πράγματα. Η μέρα είναι ιδανική επίσης για να παρουσιάσεις τα σχέδιά σου. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες βοηθούν στο να πάρεις τα πάνω σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Είναι εύκολο σήμερα να παρερμηνευτούν τα μηνύματα και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εάν πρέπει να κάνεις εργασίες επεξεργασίας ή να ανανεώσεις κάτι, όπως προϋπολογισμό ή δημιουργικό σχέδιο, αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου χρειάζονται υπομονή. Η αγάπη και η αφοσίωση του αγαπημένου σου είναι δεδομένη. Εσύ που είσαι μόνη, τα υψηλά στάνταρ σου μπορούν να καλυφθούν απόλυτα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Η Σελήνη κινείται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια ευχάριστη, δημιουργική και ρομαντική στιγμή για να ενισχύσεις τη διάθεσή σου. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σου για ένα θέμα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να κατανοηθούν ή συγκρούονται κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα. Παθιασμένη και γεμάτη ερωτισμό είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου σπάει όλα τα κοντέρ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Η Σελήνη κινείται τώρα στο κάτω μέρος του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντας την ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί ακόμα να νιώσεις λίγο ανήσυχη ή δυσαρεστημένη καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη αποτελούν μια μικρή πρόκληση. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσουν προσωρινή ανησυχία. Απόλαυσε ένα καυτό ερωτικό βράδυ με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανατρέπει τα δεδομένα σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Σήμερα θα μπορούσε ένα μήνυμα ή μια επικοινωνία να σε αποδιοργανώσει προσωρινά. Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι πάνω – κάτω αν δώσεις μεγάλη προσοχή στις απαντήσεις των άλλων. Η λογική και τα συναισθήματα συγκρούονται για αυτό μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Βάλτε κοινούς στόχους με τον αγαπημένο σου. Η μέρα λειτουργεί θετικότατα για σένα που είσαι μόνη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από το μυαλό σου προσωρινά ώστε να μπορείς να το επιστρέψεις αργότερα με φρέσκια ενέργεια. Οι σκέψεις, η λογική και οι ανάγκες είναι παντού για αυτό κάνε μια προσπάθεια να συμβιβαστείς για λίγο. Η πτυχή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι χρήσιμη για τη ροή της αγάπης στην εργασία, την επιχείρησή σου ή και τα χρήματα. Σταθεροποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πια μάθει να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Συνολικά η μέρα είναι καλή για κοινωνικές συνδέσεις αλλά μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα με την επικοινωνία. Ίσως είναι καλύτερο να επανεκτιμήσεις το αν  είναι απαραίτητο να επιμείνεις. Μπορεί να προσφέρεις ή να λάβεις κάποιες καλές συμβουλές στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγο χρώμα και διασκέδαση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια δυσαρέσκεια ή σύγχυση λόγω παρανόησης. Μπορεί επίσης να μπεις στον πειρασμό να υπερβάλλεις καθώς τα συναισθήματα υπερισχύουν. Η Αφροδίτη στον τομέα της οικειότητάς σου εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα στη ζώνη απορρήτου σου, ενεργοποιώντας και ενισχύοντας τον εσωτερικό κόσμο σου, τη συναισθηματική σου ζωή και τις αντιλήψεις σου. Το πάθος επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις και να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Τα κοινωνικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να χρειαστούν σωστή διαχείριση και ίσως θελήσεις να προσέξεις τις υπερευαισθησίες σου στις απόψεις των άλλων. Ευτυχώς μια πτυχή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επηρεάζει επίσης τη μέρα δείχνοντάς σου ένα έργο πάθους ή μια σχέση που μπορεί να σε παρακινήσει για ουσιαστικές αλλαγές. Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου δίνοντας έμφαση στον έρωτα και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/10)

Με ηρεμία θα μπορέσεις να προγραμματίσεις τα σχέδιά σου για την επόμενη εβδομάδα. Μια ανασκόπηση στις ημέρες που πέρασαν θα σε βοηθήσει για το μέλλον… Θα δεις πιο καθαρά τα λάθη που έκανες και θα ξέρεις πια όσα δεν πρέπει να επαναλάβεις.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις για αυτό τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα για εσένα και την οικογένειά σου. Η μεγάλη κινητικότητα στον Σκορπιό έφερε πολλές παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις στη ζωή σου. Δεν είσαι γεννημένη για ίντριγκα, για αυτό σήμερα φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, ωστόσο οποιαδήποτε κίνηση για να αυξήσεις τα έσοδά σου είναι σημαντική. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς κόπο και προσπάθεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο διάλογος παρόλο που είναι δύσκολος, είναι η μόνη λύση για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις με τους συνεργάτες σου. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και επέστρεψε δυναμικά από αύριο στην εργασία σου, έτοιμη να βάλεις τέλος στα άσχημα. Ο Άρης είναι σύμμαχός σου και σε παροτρύνει να κινηθείς πιο δυναμικά όσον αφορά τα οικονομικά σου, εάν θέλεις να δεις πρόοδο σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα. Η μέρα είναι σημαντική για τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορεί να γίνουν πολλά που θα αλλάξουν τη ζωή σου. Εάν είσαι single, απόλαυσε χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σου είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο είσαι έτοιμη να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά για να πετύχεις. Δεν θα αφήσεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία σου. Οι χειροπιαστές αποδείξεις ότι κάνεις λάθος διαχείριση των οικονομικών σου θα έρθουν μπροστά σου από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, με το οποίο θα έρθεις σε ρήξη. Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα είναι καλύτερα, μια και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου που κάποιες στιγμές παραμελείς. Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει εσένα που είσαι ακόμη single.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκίνησε ευχάριστα για εσένα, όμως κλείνει με πολλή κούραση, αλλά χαμόγελα. Χαμόγελα ευχαρίστησης γιατί πέτυχες σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχουν σημειώσει μία αύξηση. Για να διατηρήσεις την πρόοδό σου φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα. Ειδικά από εδώ και πέρα που θα αυξηθούν κάπως οι υποχρεώσεις σου. Για εσένα που είσαι σχέση η προσωπική σου ζωή προχωρά με ηρεμία. Εάν χώρισες πρόσφατα, ενδέχεται να υπάρξει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις.

 

ΛΕΩΝ
Οι φιλόδοξες επιλογές σου σού κόστισαν σε χρόνο και χρήμα. Κατάλαβες τα λάθη που έκανες και είσαι έτοιμη να μην τα επαναλάβεις έτσι ώστε η επαγγελματική σου πορεία να μην μείνει στάσιμη. Το κόστος των επιλογών σου ήταν μεγάλο, για αυτό φρόντισε για ένα διάστημα να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Η σημερινή ημέρα φέρνει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Θα έχεις μια σημαντική συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Μία πιεστική κατάσταση που πέρασες ανήκει στο παρελθόν. Πλέον με χαρά θα σχεδιάσεις το μέλλον με τον σύντροφό σου. Για τις single του ζωδίου, μία νέα γνωριμία είναι κοντά…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αποδοτικές συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις της εβδομάδας άλλαξαν πολλά στα επαγγελματικά σου. Οι εύστοχες επιλογές σου έφεραν αλλαγές και στα οικονομικά σου, όμως εάν θέλεις να διατηρηθεί αυτή η πρόοδος φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Τυχόν παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου θα λυθούν άμεσα και θα περάσετε όμορφα τη σημερινή ημέρα. Εάν είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο το μόνο που θες είναι να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα έφερε και καλές και κακές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Εάν θες η ζυγαριά να γύρει προς τη θετική πλευρά, φρόντισε να κάνεις κάτι για αυτό. Τα επαγγελματικά σου σχέδια για το μέλλον είναι πολλά, για αυτό προετοιμάσου να ξεκινήσεις δυναμικά την επόμενη εβδομάδα. Ένα μικρό ατόπημα του αγαπημένου σου θα σταθεί αιτία για έναν μεγάλο καυγά. Μίλησέ του με επιχειρήματα και όχι με φωνές. Μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά για εσένα που αυτή την περίοδο δεν είσαι σε σχέση, αλλά είσαι έτοιμη για κάτι νέο στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τύχη σε βοήθησε και σε έφερε πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν και για αυτό φρόντισε να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απέφυγε τις περιττές αγορές και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Θα υπάρξει μία κόντρα με τον αγαπημένο σου για αυτό απέφυγε να είσαι νευρική, μην προκαλείς με τη στάση σου. Έλεγξε τη νευρικότητα του λόγου σου και με επιχειρήματα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις το πρόβλημα. Εάν είσαι single θα είσαι πολύ τυχερή σήμερα, καθώς θα δεις την ζωή σου να αλλάζει. Μία νέα γνωριμία θα ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά και απρόβλεπτα έξοδα προέκυψαν με στην εβδομάδα και για αυτό αναγκάστηκες να χαλάσεις χρήματα που δεν έπρεπε. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που μπορούν να σου την προσφέρουν. Κατάφερες να ξεπεράσεις και πολλά σημαντικά εμπόδια στη δουλειά σου. Οργανώσου καλύτερα για την εβδομάδα που έρχεται. Τα αισθηματικά σου βαίνουν καλώς γεγονός που σου χαρίζει μία ψυχική ηρεμία. Τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον σου θα πραγματοποιηθούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε ταλαιπώρησαν πολύ και για αυτό επιθυμείς να κλείσεις την εβδομάδα αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου. Θέλεις να ξεκουραστείς και μόνο αυτό σκοπεύεις να κάνεις. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου, ενώ θα μπορέσεις να συμβουλευτείς και κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο για τα οικονομικά σου. Οι λανθασμένες επιλογές στην προσωπική σου ζωή είναι ο μόνος λόγος που αυτή την περίοδο επιθυμείς να μείνεις μόνη σου…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πιεστική αλλά και ευχάριστη η μέρα που πέρασε. Προετοιμάσου όμως για την επόμενη, καθώς ανοίγει και πάλι ένας κύκλος ανατροπών και δυσκολιών στα επαγγελματικά σου. Το επόμενο διάστημα θα έχεις κάποια επιπλέον έξοδα για αυτό προσάθησε να οργανώσεις καλά τα οικονομικά σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου. Οι μέρες δείχνουν να γίνονται καλύτερες για εσένα που δεν έχεις σχέση, αλλά επιθυμείς να κάνεις μία.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για εσένα και για την επαγγελματική σου πορεία. Το επόμενο διάστημα θα δεχθείς σημαντικές προτάσεις που δύσκολα θα μπορέσεις να αρνηθείς, καθώς θα σου αποφέρουν σημαντικά έσοδα. Φρόντισε μην κάνεις περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου απέφυγε τα ξεσπάσματα, γιατί έτσι θα χάσεις το δίκιο σου. Εάν είσαι single, όλα μπορεί να αλλάξουν σε μία στιγμή…

Read More

And More